- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #509428 przez Agusia83
Julka, a jakie Ty zastrzyki sobie robisz?
Ja kiedys chcialam miec 4 dzieciakow...po urodzeniu Emi, troche ten pomysl mi przeszedl...bo bylo ciezko..teraz jestem lepszej mysli...ale jak narazie damy sobie spokoj...zreszta nasze panstwo tak pomaga finansowo rodzinom, ze nic tylko dzieci rodzic, bo za tysiac zlotych, to zycie maja uslane rozami az do pelnoletnosci...
Ja kiedys chcialam miec 4 dzieciakow...po urodzeniu Emi, troche ten pomysl mi przeszedl...bo bylo ciezko..teraz jestem lepszej mysli...ale jak narazie damy sobie spokoj...zreszta nasze panstwo tak pomaga finansowo rodzinom, ze nic tylko dzieci rodzic, bo za tysiac zlotych, to zycie maja uslane rozami az do pelnoletnosci...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 dni temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 dni temu #509432 przez Mirella
Dwa lata między dziećmi to nie taki dramat, bo to młodsze tylko leży, no chyba że trzeba nosić, ale i tak rozglądać się trzeba tylko za starszym, a jak młodsze się zrobi bardziej mobilne to starsze już mądrzejsze jest, na mój gust to trudniej jest jak jest rok między dziećmi, młodsze stawia pierwsze kroki a starsze wchodzi w etap buntu dwulatka, brrrrr....
A ja mam gorączkę, Duśka kaszle i jest marudna, i jak zwykle jakby się mąż przydał to go nie ma, no co mnie obchodzi że musiał iść do pracy???
A ja mam gorączkę, Duśka kaszle i jest marudna, i jak zwykle jakby się mąż przydał to go nie ma, no co mnie obchodzi że musiał iść do pracy???
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #509443 przez Agusia83
No to nam nie przysluguje...oboje pracujemy...ale jesli juz nie moze kwota byc wyzsza niz 500zl na osobe, to taki zasilek powinien byc sporo wiekszy? Co to jest 500zl na osobe? Zaplacic czynsz i gaz? A co z reszta rachudnkow, jedzeniem, ubraniami, lekarzem i innymi wydatkami? Czemu inne panstwa potrafia dbac o swoich obywateli, a nasze jest zacofane jak cholera? Ludzie gloduja a politycy woza sie samochodami, za ktore my placimy...wiezniowie odsiaduja wyroki w wypasionych wiezieniach..i ponoc miesieczny koszt utrzymania takiego delikwenta to kwota rzedu 2000 zl....CHORE...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #509456 przez Agusia83
Chlopek, to faktycznie mozesz szastac na prawo i lewo kasiora..urzednicy powinni jeszcze zaznaczyc, ze z tych pieniazkow powinna Ci co miesiac reszta zostawac...
Jestem dzis taka nabuzowana, ze masakra...sasiadka mnie wkurzyla na dzien dobry...
Jestem dzis taka nabuzowana, ze masakra...sasiadka mnie wkurzyla na dzien dobry...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #509468 przez sylka
Mirella Kuba ma dziś dzień marudera i buntu. Wszystko blee i na nie. A ja już ledwo wytrzymuję. Od chyba5 dni mi nie spał w dzień a dziś wsadziłam go do łózeczka i powiedziałam ze ma spac. Buntowł sie ale w koncu zasnął. Jakby nie poszedł spać to by mnie w kaftanach wywiezli dziś do psychiatryka. P zadzwonił i zapytał czy mały spokojniejsy a jak powiedziałam że spi to kazał mi zostawić sprżatanie kuchni i pranie i samej odpoczać. Pranie i sprzatanie ma zrobić jak wróci do domu
Dziewczyny w Rossmanie z karta rossne jest -20% na wszystkie produkty a na dziecięce -20% + pomniejsznie o rabat zgromadzony na karcie. Dziś zrobiłąm spory zapas mleka i chemii dla nas.
Dziewczyny w Rossmanie z karta rossne jest -20% na wszystkie produkty a na dziecięce -20% + pomniejsznie o rabat zgromadzony na karcie. Dziś zrobiłąm spory zapas mleka i chemii dla nas.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 dni temu przez sylka.