BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 dni temu #509637 przez Mirella
Ja nie prasuję nic i jakoś w gnieciuchach nie chodzę, Duśka też nie ;) no od wielkiego dzwonu wyjmę, jak na święta na przykład ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #509642 przez sylka
Ja też nie prasuję tak jak Mirella i nie mam gnieciuchów. Na sznurku ładnie schną i prasuję tylko te wyjściowe. Najczęsciej wcześniej przed wyjściem prasuję. Rzeczy codzienne ładnie schną i nie są pogniecine :) P koszulki wyprasuję a on i tak wygniecie je w swojej szafie :P

Mirella zdrówka dal Klaudii wybuziakuj ją ode mnie i Kuby :kiss: :kiss:
12 lata 4 dni temu #509660 przez Asik
ja tez wieszam rozłożone pranie i jest proste ale wyprasowane lepiej wygląda :) w szafach mam luz :) każdy z nas ma caaaałą dla siebie bo kupiliśmy dwie wieeelkie niedawno więc jak wyprasuję to się nie wygniecie bo wisi na wieszaku :D gnieciuchy nie w sensie że jak krowie z pyska wyciągniete tylko niepoprasowane :D
jak kto lubi tak robi :) ja stara szkoła jestem :) więc prasuję :) moja Marta nie prasuje i zyje :D nie zmuszam jej żeby prasowała :) bo po co :D :D :D :D
dla ścisłości majtek skarpet i Szymkowych rajstop nie prasuje :D :D :D tak mi jeszcze nie odbiło heheheh ... :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 4 dni temu #509661 przez pani_p
No dziołchy szacun :D nie wiem jak to robicie, że ciuchy macie po praniu niewygniecione. U mnie nie chce to tak działać :( Właśnie leży u mnie sterta prasowania a mi się nie chce nic z tym zrobić... mam lenia.. :D

A tak poza tym to nawala mnie lewy jajnik... może owulka się zbliża? Oj pracowity czas przed nami :)
12 lata 4 dni temu #509671 przez chłopek
ja prasuje zasze jak gdzies idziemy
12 lata 4 dni temu #509674 przez chłopek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 4 dni temu #509681 przez pani_p
chłopek napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale słodziak :) A ile ma włosków :D śliczny chłopak :)
12 lata 4 dni temu #509686 przez Mirella
Sylka dzięki, wybuziakowana :kiss:

Seba to już trenuje łamanie serc niewieścich :lol:
12 lata 4 dni temu #509694 przez Asik
Chłopek nooo Sebuś wymiata :D :D

Pani P mnie tak zabolało zakłuło i Szymek powstał :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 4 dni temu #509704 przez pani_p
poczekamy, zobaczymy, może i my coś zmontujemy :D
12 lata 4 dni temu #509726 przez madziaska
Pani p, mnie jek jajnik zaczal kluc w owu tak skonczyl po jakis 2 tyg i ocziwiscie byly II kreseczki :) ps. Ja z tych prasujacych ;)
12 lata 4 dni temu #509735 przez pani_p
Robicie mi znowu nadzieję :D :P Ale nie, nie będę się nakręcać :) Keep calm and do it yourself :D
12 lata 4 dni temu #509740 przez sylka
Ja wcześniej też z tych prasujących byłam. Poprasowane było wszystko prócz bielizny, skarpetek :lol: pieluszki tetrowe, ubranka a później odpuściłam i prasuje jak cos naprawde wymaga i do wyjścia. A tak leży sobie poskładane w szafie.

Sebuś superowe minki strzelał :D A już kukuryku nie ma na głowie :)
12 lata 4 dni temu #509741 przez madziaska
Kazda z nas ma za soba nakrecanie sie :) Zycze aby to jednak fasolinka byla :)
12 lata 4 dni temu #509753 przez pani_p
Fasolinka to jeszcze chyba nie... raczej szansa do jej stworzenia :) Chyba, że znowu coś mi się poprzestawiało i nagle mam książkowy, 28dniowy cykl :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia