- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510318 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Wiesz co Moniajak zobaczyłam, że sie udało to wykrzyknęłam "Skubana" Ty to masz szczęście Gratki Wielkie No namarudziłaś się ale masz co chciałaś ...
Lacruniiu Pokż no brzusia Oj tam oj tam jaka spożywcza!!!!
A kociaki macie cudne, u mnie znowu myszy grasuję, złapaliśmy skubańce, aler już zaczynam myśleć o kocie bo mam dosć, Szkoda mi tylko moich mebli skórzanych. Powiedzcie czy koty duże szkody robią w domku ???
Bidolku Jejku jaka cudna Szczęśliwaś mamuśko! :)Brakuje Tu Ciebie? Może 3....????
Gosiu No to moze Ci załatwi badanka na NFZ, tylko dlaczego każe Ci z tym czekać??? Pięknie to razem przeżywacie.
Julka Ten twój kociak to ma oczy jak Rademenes Nierch no Ci fasolkę wyczaruje, albo chociaż małpiszona porządnie przegoni
Wiecie że już mam dzis kolęde!!! Zawsze u mnie tak szybko! Kiedys nam zrobili niespodziewany najazd, nigdy nie zapomnę, no ale opowiadałam w zeszłym roku, nie będę sie powtarzać. Jaja były A dzis już mam wszystko przygotowane, dziś Emki nie zaskoczą
A ja dzis standardowo w pracy... no to było jeszcze do zniesienia, ale mamy Remanant! Jak ja ntego niecierpię!!!!
Ale buziakuję Was weekendowo! Co tam w Sylwka porabiacie?
Lacruniiu Pokż no brzusia Oj tam oj tam jaka spożywcza!!!!
A kociaki macie cudne, u mnie znowu myszy grasuję, złapaliśmy skubańce, aler już zaczynam myśleć o kocie bo mam dosć, Szkoda mi tylko moich mebli skórzanych. Powiedzcie czy koty duże szkody robią w domku ???
Bidolku Jejku jaka cudna Szczęśliwaś mamuśko! :)Brakuje Tu Ciebie? Może 3....????
Gosiu No to moze Ci załatwi badanka na NFZ, tylko dlaczego każe Ci z tym czekać??? Pięknie to razem przeżywacie.
Julka Ten twój kociak to ma oczy jak Rademenes Nierch no Ci fasolkę wyczaruje, albo chociaż małpiszona porządnie przegoni
Wiecie że już mam dzis kolęde!!! Zawsze u mnie tak szybko! Kiedys nam zrobili niespodziewany najazd, nigdy nie zapomnę, no ale opowiadałam w zeszłym roku, nie będę sie powtarzać. Jaja były A dzis już mam wszystko przygotowane, dziś Emki nie zaskoczą
A ja dzis standardowo w pracy... no to było jeszcze do zniesienia, ale mamy Remanant! Jak ja ntego niecierpię!!!!
Ale buziakuję Was weekendowo! Co tam w Sylwka porabiacie?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510322 przez ferritka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa skaczę ze szczęscia )) otwierasz Wrześnióweczki kochana, 3mam kciuki i czekaj na mnie tam, rozgość się i zrób mi miejsce ))
ja wciąż czekam, cyc mam już nie jak berlin ale co najmniej jak 2 berliny i trochę jeszcze. Boli hmmm no boli boli , w brzuchu podbrzuchu nic się nie dzieje, wczoraj mnie zakuło i jakby tak hmmm na wc chciało przegonić ale nic z tego i rozeszlo się po kościach ( nie ,nie po gaciach ;D )
nie stestowałam póki co, czekam na poniedziałek, ale po Moniii wieści chyba się skuszę, nasze fasolinki byłyby prawie jak bliźniaki z jednego cyklu;D więc jutro rano stestuje )) 3majcie mocno kciuki:))
dziewczyny cóz to za wirus lata nam po forum, Mirella, Fredeczka nie dajcie się chorobie kochane )
ależ tu się fajnie zrobiło, dzieci koty jestem okropną kociarą i nasz Leon to też synyś nasz kochany ) my też myszy mieliśmy i dlatego Leonek się pojawił. Teraz ma swój drapak- ale zanim do tego doszliśmy to nam krzesła z jadalni skórzane zdemolował ;/ ale dostał drapak i olal meble ;D
ja wciąż czekam, cyc mam już nie jak berlin ale co najmniej jak 2 berliny i trochę jeszcze. Boli hmmm no boli boli , w brzuchu podbrzuchu nic się nie dzieje, wczoraj mnie zakuło i jakby tak hmmm na wc chciało przegonić ale nic z tego i rozeszlo się po kościach ( nie ,nie po gaciach ;D )
nie stestowałam póki co, czekam na poniedziałek, ale po Moniii wieści chyba się skuszę, nasze fasolinki byłyby prawie jak bliźniaki z jednego cyklu;D więc jutro rano stestuje )) 3majcie mocno kciuki:))
dziewczyny cóz to za wirus lata nam po forum, Mirella, Fredeczka nie dajcie się chorobie kochane )
ależ tu się fajnie zrobiło, dzieci koty jestem okropną kociarą i nasz Leon to też synyś nasz kochany ) my też myszy mieliśmy i dlatego Leonek się pojawił. Teraz ma swój drapak- ale zanim do tego doszliśmy to nam krzesła z jadalni skórzane zdemolował ;/ ale dostał drapak i olal meble ;D
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez ferritka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #510330 przez MoNiaaa
feritka musisz jutro zatestowac i szybko pokazac testa
czekam do jutra i razem zalozymy nasz watek!!!nie masz innego wyjscia!!!!
a ja jak sobie kichnelam dziwnie poczulam jakby cos mi polecialo??przestraszylam sie troche:(
ferritka juz sie nie moge doczekac twojego testu a moze teraz skoczysz siknac???
czekam do jutra i razem zalozymy nasz watek!!!nie masz innego wyjscia!!!!
a ja jak sobie kichnelam dziwnie poczulam jakby cos mi polecialo??przestraszylam sie troche:(
ferritka juz sie nie moge doczekac twojego testu a moze teraz skoczysz siknac???
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510332 przez Lacrijka
Ferritka - Leona kcemy uwidziec..Raz, Raz..
eMcia - jak sie ogarne to moze cykne z naciskiem na może Jeszcze w pidzamce skikam i kaczepino popijam
Monia - sorry za takiego posta, ale starajac sie prawie trzy lata o dzidka to naprawde wiele sie widzi i przezywa..ja mialam kiedys normalna kreche, nawet na zdjeciu widoczną, były gratki a beta 0,1 wiec wiesz..
A co do kotów - Emka, ja Ci kota nie polece!!!!!! nasz to jest szatan w kociej skórze..sika po katach albo !! obok kuwety , drapie i jeszcze trzeba karmic i po wetach jeździc.. W przeciagu 2tyg wydalismy na Maxa 300zł u weta.. Skandal..a jeszcze ze 3 wizyty przed nami to ze 200 jak nic poleci..No ale kocham go jak wariat wiec nic nie poradze
eMcia - jak sie ogarne to moze cykne z naciskiem na może Jeszcze w pidzamce skikam i kaczepino popijam
Monia - sorry za takiego posta, ale starajac sie prawie trzy lata o dzidka to naprawde wiele sie widzi i przezywa..ja mialam kiedys normalna kreche, nawet na zdjeciu widoczną, były gratki a beta 0,1 wiec wiesz..
A co do kotów - Emka, ja Ci kota nie polece!!!!!! nasz to jest szatan w kociej skórze..sika po katach albo !! obok kuwety , drapie i jeszcze trzeba karmic i po wetach jeździc.. W przeciagu 2tyg wydalismy na Maxa 300zł u weta.. Skandal..a jeszcze ze 3 wizyty przed nami to ze 200 jak nic poleci..No ale kocham go jak wariat wiec nic nie poradze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez Lacrijka.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 6 dni temu #510337 przez ilona
Monia gratulacje
Emka nasza kotka pokochała meble
Lacra poka brzusia i nie migaj się
Kurde Mirella jakiś wirus podobno szaleje Wiki też chory i nieźle daje popalić.
Zaraz będzie u mnie księciunio z kolędą dowiedziałam się dziś o 9 przez przypadek od taty
Wyobrażacie sobie tempo odchamiania chaty?
Emka nasza kotka pokochała meble
Lacra poka brzusia i nie migaj się
Kurde Mirella jakiś wirus podobno szaleje Wiki też chory i nieźle daje popalić.
Zaraz będzie u mnie księciunio z kolędą dowiedziałam się dziś o 9 przez przypadek od taty
Wyobrażacie sobie tempo odchamiania chaty?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510371 przez emka
Ilona No Ciebie to dawno tu nie było :)U mnie też dziś kolęda, też czas sobie znaleźli, kurka w sobote, pół dnia będę czekać, aw czoraj chate lizałam po świetach! Tylko dziś moje dziecko z koleżanką tam grasuje, ciekawe jak będzie wyglądła jak wrócę z pracy Ja raz odebrałam kolędę w golfie na lewej stronie i wode z kranu lałam , a kase dla mionistrów z wiki skarbonki przy nich wyciągałam, za kropidłęm chłopaki po sąsiach latali. No zaskoczyli mnie totalnie! Ale przyjęłam to najważniejsze, śmiechu było co nie miara BYło dzień przed sylwestrem godzina 21 DING DONG!
A kota jeszcze sie troche boję ze wzgledu na tokso...
feritka nie rób nie rano bezsensu...
Lacra Moze, może... cyknij i już! :)Toć to nie boli
A kota jeszcze sie troche boję ze wzgledu na tokso...
feritka nie rób nie rano bezsensu...
Lacra Moze, może... cyknij i już! :)Toć to nie boli
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez emka.