BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 dni temu #510307 przez chłopek
Monia gratulacje a tel nie zrobisz fotki?
Temat został zablokowany.
12 lata 6 dni temu #510308 przez MoNiaaa
nie mam kabla chyba do fona..a jak rano probowalam zrobic fotke to swiatlo za bardzo odbijalo i nic nie bylo widac ani I kreski :P
jutro zrobie powtorke z testowania zobaczymy co wyjdzie

http

]
12 lata 6 dni temu #510316 przez Dave
MoNiaaa - jak jutro zobaczysz dwie krechy to stawaj na rzęsach, żeby nam je pokazać :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510318 przez emka
Wiesz co Moniajak zobaczyłam, że sie udało to wykrzyknęłam "Skubana" :) Ty to masz szczęście :) :lol: :lol: :lol: :lol: Gratki Wielkie :) No namarudziłaś się ale masz co chciałaś ... :silly:

Lacruniiu Pokż no brzusia :) Oj tam oj tam jaka spożywcza!!!! :lol:
A kociaki macie cudne, u mnie znowu myszy grasuję, złapaliśmy skubańce, aler już zaczynam myśleć o kocie bo mam dosć, Szkoda mi tylko moich mebli skórzanych. Powiedzcie czy koty duże szkody robią w domku ???

Bidolku Jejku jaka cudna :) Szczęśliwaś mamuśko! :)Brakuje Tu Ciebie? Może 3....???? :silly:

Gosiu No to moze Ci załatwi badanka na NFZ, tylko dlaczego każe Ci z tym czekać??? Pięknie to razem przeżywacie. :blink:

Julka Ten twój kociak to ma oczy jak Rademenes :) Nierch no Ci fasolkę wyczaruje, albo chociaż małpiszona porządnie przegoni :silly:

Wiecie że już mam dzis kolęde!!! Zawsze u mnie tak szybko! Kiedys nam zrobili niespodziewany najazd, nigdy nie zapomnę, no ale opowiadałam w zeszłym roku, nie będę sie powtarzać. Jaja były :) A dzis już mam wszystko przygotowane, dziś Emki nie zaskoczą :)
A ja dzis standardowo w pracy... no to było jeszcze do zniesienia, ale mamy Remanant! Jak ja ntego niecierpię!!!! :angry:

Ale buziakuję Was weekendowo! Co tam w Sylwka porabiacie? :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510322 przez ferritka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa skaczę ze szczęscia ;))) otwierasz Wrześnióweczki kochana, 3mam kciuki i czekaj na mnie tam, rozgość się i zrób mi miejsce ;)))

ja wciąż czekam, cyc mam już nie jak berlin ale co najmniej jak 2 berliny i trochę jeszcze. Boli hmmm no boli boli , w brzuchu podbrzuchu nic się nie dzieje, wczoraj mnie zakuło i jakby tak hmmm na wc chciało przegonić ale nic z tego i rozeszlo się po kościach ( nie ,nie po gaciach ;D )

nie stestowałam póki co, czekam na poniedziałek, ale po Moniii wieści chyba się skuszę, nasze fasolinki byłyby prawie jak bliźniaki z jednego cyklu;D więc jutro rano stestuje ;))) 3majcie mocno kciuki:))

dziewczyny cóz to za wirus lata nam po forum, Mirella, Fredeczka nie dajcie się chorobie kochane :))

ależ tu się fajnie zrobiło, dzieci koty :kiss: jestem okropną kociarą i nasz Leon to też synyś nasz kochany ;)) my też myszy mieliśmy i dlatego Leonek się pojawił. Teraz ma swój drapak- ale zanim do tego doszliśmy to nam krzesła z jadalni skórzane zdemolował ;/ ale dostał drapak i olal meble ;D

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #510330 przez MoNiaaa
feritka musisz jutro zatestowac i szybko pokazac testa :):):)
czekam do jutra i razem zalozymy nasz watek!!!nie masz innego wyjscia!!!!

a ja jak sobie kichnelam dziwnie poczulam jakby cos mi polecialo??przestraszylam sie troche:(

ferritka juz sie nie moge doczekac twojego testu a moze teraz skoczysz siknac???

http

]
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510332 przez Lacrijka
Ferritka - Leona kcemy uwidziec..Raz, Raz.. :laugh: :laugh: :laugh:

eMcia - jak sie ogarne to moze cykne z naciskiem na może :P :P :P Jeszcze w pidzamce skikam i kaczepino popijam :laugh:
Monia - sorry za takiego posta, ale starajac sie prawie trzy lata o dzidka to naprawde wiele sie widzi i przezywa..ja mialam kiedys normalna kreche, nawet na zdjeciu widoczną, były gratki a beta 0,1 wiec wiesz..

A co do kotów - Emka, ja Ci kota nie polece!!!!!! nasz to jest szatan w kociej skórze..sika po katach albo !! obok kuwety :ohmy: , drapie i jeszcze trzeba karmic i po wetach jeździc.. W przeciagu 2tyg wydalismy na Maxa 300zł u weta.. Skandal..a jeszcze ze 3 wizyty przed nami to ze 200 jak nic poleci..No ale kocham go jak wariat wiec nic nie poradze :laugh: :laugh:
12 lata 6 dni temu #510337 przez ilona
Monia gratulacje :)

Emka nasza kotka pokochała meble :dry:
Lacra poka brzusia i nie migaj się :laugh:

Kurde Mirella jakiś wirus podobno szaleje Wiki też chory i nieźle daje popalić.
Zaraz będzie u mnie księciunio z kolędą :side: dowiedziałam się dziś o 9 przez przypadek od taty :laugh:
Wyobrażacie sobie tempo odchamiania chaty?
12 lata 6 dni temu #510348 przez MoNiaaa
ja tez wlasnie przeziebiona jestem:( katar mam i w gardle drapie i glowa mi peka od wczoraj raz mocniej raz slabiej ale boli :(

http

]
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510353 przez ferritka
boje się testować nie rano ;/

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
12 lata 6 dni temu #510354 przez MoNiaaa
ferritka to kup 2 testy na teraz i rano :)
no chodz do mnie przeciez mnie nie zostawisz teraz :P

http

]
12 lata 6 dni temu #510356 przez ferritka
to jak A wróci z grania to wyślę go po testy, skusiłaś mnie ;))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #510366 przez Asik
hihihi przypomniało mi sie moje testowanie też szybko testowała i cień cienia był widoczny ... no i Angela dołączyła do mnie :D :D :D :D oby u Was tez tak było :D :D :D

Ferritka trzymam kciukii :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 dni temu #510368 przez Dave
ferritka - mam nadzieję, że dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510371 przez emka
Ilona No Ciebie to dawno tu nie było :)U mnie też dziś kolęda, też czas sobie znaleźli, kurka w sobote, pół dnia będę czekać, aw czoraj chate lizałam po świetach! :) Tylko dziś moje dziecko z koleżanką tam grasuje, ciekawe jak będzie wyglądła jak wrócę z pracy :) Ja raz odebrałam kolędę w golfie na lewej stronie i wode z kranu lałam , a kase dla mionistrów z wiki skarbonki przy nich wyciągałam, za kropidłęm chłopaki po sąsiach latali. No zaskoczyli mnie totalnie! Ale przyjęłam to najważniejsze, śmiechu było co nie miara :) :lol: :lol: :lol: BYło dzień przed sylwestrem godzina 21 DING DONG! :lol: :lol:
A kota jeszcze sie troche boję ze wzgledu na tokso... :dry:

feritka nie rób nie rano :blink: bezsensu...

Lacra Moze, może... cyknij i już! :)Toć to nie boli :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży