BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #510438 przez Asik
feritka w daichmanie albo ccc mają wkładki do buta żeby się noga nie ześlizgiwała :D :D :D polecam :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #510451 przez ferritka
ooo to skocze dzisiaj do deichmana również, muszę to wypróbować inaczej bedę miała przy sobie torbę butów na zmianę ;D

Moniaaa wytrzymaj do 14 i bez stresu...
a wiecie, wczoraj w ddtvn pokazywali głodujące dzieci w Czadzie i się poryczałam.
jak zrobie testa to wrzuce Wam fote ..nic nie powiem.Mam jednak nadzieje, że będziemy miały co komentować, pozytywnie ;)))))) tak więc moje drogie oby się i mi udało :))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #510456 przez MoNiaaa
feritka a co masz teraz ciekawszego do roboty??:P

ja do 16 w pracy siedze juz mam dosc!!!a tu jeszcze 4 godziny zostaly :(

http

]
12 lata 1 tydzień temu #510466 przez ferritka
hehehe w sumie nic w piżamie się kręce jeszcze, ale A zabral auto a nie chce mi się z buta cisnąc ;D leniwa jestem jeszcze poswiątecznie ;D

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #510513 przez chłopek
ferritka przejdz sie dotlenisz sie troche :P)
12 lata 1 tydzień temu #510522 przez dpc
ferritka napisał:

dpc - ooo no to umawiamy się na sylwestrowe testowanie, o ile u mnie wcześniej nic się nie raczy zadziać ;)))

okejka :D

ależ mnie cycolindy nawalają, uuuch! mam serdecznie dość :S

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 1 tydzień temu #510530 przez ferritka
dpc no to witaj w klubie bolacego cycka...;D mnie nie tylko bolą ale rozrosłam się tak, że zaczynam podejrzewac A o jakieś wstrzykiwanie powiekszaczy podczas snu ;) ale chyba nie ma co narzekać, nie wiszą do pasa tylko twardo stoją na baczność więc luz, znoszę ból- najgorzej jest jednak jak ściągam biustonosz;/ wtedy nie cieszą mnie sztuczno- naturalne balony;/

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #510537 przez dpc
haha, bolący cycek to jest coś ;D no ja teraz w staniku śpię, to mnie jakoś mniej boli, chociaż tyle

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 1 tydzień temu #510559 przez MoNiaaa
ferritka wiesz o tym ze jednym z pierwszych objawow ciazy sa powiekszone i bolace piersi?? mykaj po test bo sie niecierpliwie :P

a ja jednak do 14 w pracy:):) jaka mila niespodzianka :)

http

]
12 lata 1 tydzień temu #510571 przez fredeczka
Chlopek jak to myszy na dzieci sa?
Ja mialam 2 nie wiem jakim sposobem znalazly sie w domu a wyczailam je dopiero jak sprzatalam na swieta w zakamarkach gdzie nie zagladam:P no i juz 2 sie zlapaly i chyba nie ma wiecej a kot tylko lezy na fotelu i zaden z niego pozytek...

U mnie lipa nawet rozebralam test na czesci pierwsze zeby zobaczyc czy ta druga kreska nie jest gdzies pod plastikiem hihi ale nie i od dzis tylko te testy paskowe kupuje bo szkoda kasu na dodatkowy plastik a tak za ta cene mam 3 zwykle...
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #510572 przez gosia28
hohoho co się tu dzieje :)

1.Monia gratulacje :)
choć mnie też raz test zmylił, bo pokazał bledziuchną II krechę a beta lipa :angry: no ale Ty powtórzyłaś test, więc II testy to już się na pewno nie mylą :)

2.Dzieciaczki są prześliczne i gratulacje dla dwóch ząbków :)

3.kociaki prześliczne, super są :) choć nie przepadam za kotem mojej systers (ma perskiego) fruwają te kudły po całym domu i nie zapomnę jak w ramach wdzięczności, że się nim opiekowałam podczas gdy moja siostra pojechała na wakacje obsrał wszystko co popadło :X
za to lubię koty moich teściów (zwykłe dachowce i są ok.) :)

4.osobiście mam psa. Goldena retrieviera. No nie powiem, pomaga jak może, co złapie to jego i wyniesie też wszystko za to grzeczny jak tylko czuje, że jedzenie się zbliża- a zjadłby wszystko i o każdej porze jest głodny. Cytryna z herbatki też mu smakuje :)

5.Trzymam kciuki za pozostałe testujące.

6.Mi będziecie musiały dłużej kibicować jak zacznę się starać bo na tą ciążę to 2,5 roku starań było, psycha mi siadała, w którymś momencie byłam tak zaopatrzona w teściory, że już od 28 dc. robiłam je, a że cykle mam nieregularne to i zdarzało się i tak, że robiłam je codziennie co drugi dzień do 38 dc. buuuuu niezła obsesja co nie? Ale póki co nie myślę więc narazie będziecie miały spokój święty :silly:

7.Dziś miałam przymusowy 1 dzień w pracy- mąż musiał jechać też many klepać, stażystka w soboty ma wolne, tak bardzo nie chciałam, ale mus i nawet nie było tak źle.

8.Co do badań moich to muszę pomaltretować tego mojego gina, zadzwonię do niego bo do ośrodka tak jak kazał mi się zgłosić po skierowanie na te badania, żeby były bezpłatne to dopiero terminy są na 19 luty :ohmy: :ohmy: :ohmy: no tyle to ja na pewno czekać nie będę.

9.Uciekam bo przyszła do mnie ciocia w odwiedziny. :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu #510586 przez chłopek
ferritka ja byłam w ciazy z sebkiem jeszcze testu nie zrobiłam i mi myszy po domu goniły a póćniej na tescie II kreski
12 lata 1 tydzień temu #510589 przez iwonta_kg
Monia kochana tak sie cieszę i gratuluję:-):-):-):-):-):-):)

Ja tylko napomknę ze mi sie spóźnia miesiączka dwa dni... Zaraź mnie Moniczko!!:) buziaczki dla ciebie i maluteńkiej fasoleczki:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 tydzień temu #510591 przez julka2404
Iwonta trzymam kciukaski!!!!!!! :lol:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu #510598 przez ilona
Iwona to kiedy testujesz? :)

ferritka a Twój eMus już wrócił z testem?

Lacra coś się długo przebiera z tej piżamki swojej ... :P i nie chce pokazać brzuszka na zarażanie.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia