BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #510977 przez ferritka
jutro zobacze co i jak... jesli bedzie to skąpiradło jakieś to za 2 tyg skoczę od razu na hcg...a co mi szkodzi a może się okaże że :laugh:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #510978 przez Mała
Kibicuję Wam bardzo :kiss: :)

Kurcze a ja jeszcze nie wymyśliłam sobie postanowienia :S

Ferritka czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wieści :)
12 lata 1 tydzień temu #510986 przez Mirella
A ja jestem chora i nieprzytomna i nawet nie wiem co przeczytałam ;)

Anoda, bo Ciebie pamiętam to napiszę, moja blizna po cc to długo była brzydka, może nawet rok, a co do czekania pół roku, moja koleżanka po pół roku od cc wpadła, i spoko, nic się nie stało, ma dwa bejbiki, a ona pierwszą ciążę donosila do konca, więc blizna po cc była większa. Sory że tak z grubej rury i bezpośrednio, gorączkę mam i nie stać mnie na subtelności ;) no generanie mi o to idzie że po pól roku to juz nie ma tragedii, można się starać, chociaz mówią żeby rok odczekać. A szwy w macicy się ponoć 4 miesiące rozpuszczają, więc trochę czasu i tak musisz sobie dać choćby ze względu na to, pęknięcie macicy to nic fajnego.

ja już wyrosłam z postanowień noworocznych ;)
12 lata 1 tydzień temu #510994 przez ferritka
kuruj się Mirella, jesli mieszkasz gdzieś na trasie ode mnie do kielc to jutro jestem u Ciebie z miodem z pasieki od znajomych.. postawi cię na nogi :)))

dziewczyny mam pytanie techniczne, jak usunąc wątek z ulubionych.. jak tu byłam kiedyś to dodałam wątek mamusie styczniowe do ulubionych bo myslalam, że zagoszczę tam dłużej. niestety nie zagościlam a ten cholerny wątek mi o tym wciąż przypomina...

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #510996 przez Mała
Mirella zdrówka :kiss:

Ferritka wydaje mi się, że kliknij na ulubione, tam obok odpowiedz na temat, musi być nie przekreślone i już
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511002 przez ferritka
mam Mała mam ;)) dogrzebałam się i już mnie te styczniowe mamusie nie nawiedzają ;))

Jutro mnie tu już najpewniej nie bedzie, dlatego chciałabym Wam życzyć najlepszego nowego Roku, żeby spełniły się Wasze ( nasze ;)) marzenia, żebyśmy za rok o tej porze również tu były.. ale żeby staraczki stały się Mamusiami, za rok o tej porze bedziemy wymieniać wrażenie z pierwszych ząbków ( buziaki dla sebka :**) z pierwszych gwiazdek w większym gronie.
Zycze Wam abyśmy miały w nowym roku pełne recę roboty przy naszych boskich cudnych zdrowych pociechach :*** niech 13tka bedzie dla nas szczęsliwa :***

ciulll napisałam jakby to było ostatnie pożegnanie i aż sama się wystraszyłam :side: wejdę pewnie tu i tak z rańca i z południa też, uzależniłam się od Was i tyle ;*

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #511004 przez chłopek
moja znajoma ma 3 dzieciaczków i miedzy kazdym półtora roku róznicy
12 lata 1 tydzień temu #511032 przez sylka
Ze mna na patologi leżała babka z 5 dziecieczkiem i poprzednie 4 to były cc i teraz też czekała na cc.

Co do planów na sylwestra to spędzimy go chyba w domku w 3 bo Kubyska nie mamy z kom zostawić a po 2 coś mi męża rozkłada.

Czyli testujące są ferritka i iwonta? :)
12 lata 1 tydzień temu #511033 przez gosiak
Witam poświątecznie :) widzę same nowe "twarze" więc chyba nikt mnie nie skojarzy :silly: no ale nic życzę od razu wszystkiego najlepszego na nowy 2013 rok bo nie wiem czy zdążę tu jeszcze zajrzeć przed Nowym rokiem :blink:

Z tego co zdążyłam przeczytać tak pobieżnie to zafasolkowala Monia tak więc gratki :laugh:

Pozdrowienia dla wszystkich a w szczególności dla "staruch" :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511034 przez anoda89
Mirella dzięki :). Gin mi powiedział że pół roku trzeba odczekać. Ucieszyłam się bardzo ale potrzebuje jeszcze przykładów kobiet które po takim czasie zaszły w ciąże i było wszystko ok. Dużo jeszcze zależy jak blizna w środku wygląda i muszę się o USG zapytać bo jeszcze nie miałam robionego. Życzę zdrówka :).
12 lata 1 tydzień temu #511037 przez sylka
Gosiak wpadaj cześciej :D Także życzę Ci wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń tych dużych i małych :)
12 lata 1 tydzień temu #511039 przez iwonta_kg
ferritka napisał:

mam Mała mam ;)) dogrzebałam się i już mnie te styczniowe mamusie nie nawiedzają ;))

Jutro mnie tu już najpewniej nie bedzie, dlatego chciałabym Wam życzyć najlepszego nowego Roku, żeby spełniły się Wasze ( nasze ;)) marzenia, żebyśmy za rok o tej porze również tu były.. ale żeby staraczki stały się Mamusiami, za rok o tej porze bedziemy wymieniać wrażenie z pierwszych ząbków ( buziaki dla sebka :**) z pierwszych gwiazdek w większym gronie.
Zycze Wam abyśmy miały w nowym roku pełne recę roboty przy naszych boskich cudnych zdrowych pociechach :*** niech 13tka bedzie dla nas szczęsliwa :***

ciulll napisałam jakby to było ostatnie pożegnanie i aż sama się wystraszyłam :side: wejdę pewnie tu i tak z rańca i z południa też, uzależniłam się od Was i tyle ;*

Witaj w klubie uzależnionych:) Ja Tobie tez życzę spełnienia tego najskrytszego życzenia! Bo aniołkowe mamy fasolkują najszybciej pamietasz? Żebyśmy sobie wszystkie wysyłały w przyszłe Swieta zdjęcia z małymi mikołajami:)

Sylka ja melduje ze testuje 31 raniuchno:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511044 przez sylka
No to czekam na dobre wieści :)

Ja co prawda nie staraczka, ale czytam Was z przyjemnościa i mam nadzieję za jakiś czas wpisać sie do Was na listę :)
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511046 przez Agusia83
Hej dziewczyny... podczytywalam Was dzis, ale nie mialam kiedy napisac. Po pierwsze:

Monia,GRATULACJE :laugh: :laugh: :laugh: czulam, ze Ci sie uda :laugh: mamy aniolkowe musza szybko fasolkowac :laugh: Powtarzalas juz test, czy dopiero jutro? A mowilas mezowi? Jak zareagowal?

Ferritka, jeszcze nic straconego...zreszta jesli nie ten miesiac, to nastepny...tez kiedys mialam marzenia, co do narodzin dzidziusia, ale po slubie juz na to nie zwracalam uwagi...po prostu marzylam o dziecku, najwiekszym skarbie, ktory by odmienil moje zycie...i stwierdzam, ze kazdy miesiac jest dobry...najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe :lol:

Iwonka, trzymam kciuki

Studentka, anoda, Mirella, Gosiak, Gosia, mszydlowska, vifi...za Was rowniez :lol

Gosiak, na karna zabe powinnas pojsc...tyle sie nie odzywac?
12 lata 1 tydzień temu #511052 przez iwonta_kg
Dzieki Agusia:*

Właśnie sprawdzalam sobie termin porodu jaki by mi wychodził gdyby sie okazało ze jestem w ciąży i wyszło ze 3 września. A my braliśmy slub 1 września. ale byśmy mieli super prezent :) i to na pierwsza rocznicę:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka