- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Anoda, bo Ciebie pamiętam to napiszę, moja blizna po cc to długo była brzydka, może nawet rok, a co do czekania pół roku, moja koleżanka po pół roku od cc wpadła, i spoko, nic się nie stało, ma dwa bejbiki, a ona pierwszą ciążę donosila do konca, więc blizna po cc była większa. Sory że tak z grubej rury i bezpośrednio, gorączkę mam i nie stać mnie na subtelności no generanie mi o to idzie że po pól roku to juz nie ma tragedii, można się starać, chociaz mówią żeby rok odczekać. A szwy w macicy się ponoć 4 miesiące rozpuszczają, więc trochę czasu i tak musisz sobie dać choćby ze względu na to, pęknięcie macicy to nic fajnego.
ja już wyrosłam z postanowień noworocznych
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny mam pytanie techniczne, jak usunąc wątek z ulubionych.. jak tu byłam kiedyś to dodałam wątek mamusie styczniowe do ulubionych bo myslalam, że zagoszczę tam dłużej. niestety nie zagościlam a ten cholerny wątek mi o tym wciąż przypomina...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro mnie tu już najpewniej nie bedzie, dlatego chciałabym Wam życzyć najlepszego nowego Roku, żeby spełniły się Wasze ( nasze ) marzenia, żebyśmy za rok o tej porze również tu były.. ale żeby staraczki stały się Mamusiami, za rok o tej porze bedziemy wymieniać wrażenie z pierwszych ząbków ( buziaki dla sebka :**) z pierwszych gwiazdek w większym gronie.
Zycze Wam abyśmy miały w nowym roku pełne recę roboty przy naszych boskich cudnych zdrowych pociechach :*** niech 13tka bedzie dla nas szczęsliwa :***
ciulll napisałam jakby to było ostatnie pożegnanie i aż sama się wystraszyłam wejdę pewnie tu i tak z rańca i z południa też, uzależniłam się od Was i tyle ;*
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do planów na sylwestra to spędzimy go chyba w domku w 3 bo Kubyska nie mamy z kom zostawić a po 2 coś mi męża rozkłada.
Czyli testujące są ferritka i iwonta?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Z tego co zdążyłam przeczytać tak pobieżnie to zafasolkowala Monia tak więc gratki
Pozdrowienia dla wszystkich a w szczególności dla "staruch"
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
mam Mała mam ) dogrzebałam się i już mnie te styczniowe mamusie nie nawiedzają )
Jutro mnie tu już najpewniej nie bedzie, dlatego chciałabym Wam życzyć najlepszego nowego Roku, żeby spełniły się Wasze ( nasze ) marzenia, żebyśmy za rok o tej porze również tu były.. ale żeby staraczki stały się Mamusiami, za rok o tej porze bedziemy wymieniać wrażenie z pierwszych ząbków ( buziaki dla sebka :**) z pierwszych gwiazdek w większym gronie.
Zycze Wam abyśmy miały w nowym roku pełne recę roboty przy naszych boskich cudnych zdrowych pociechach :*** niech 13tka bedzie dla nas szczęsliwa :***
ciulll napisałam jakby to było ostatnie pożegnanie i aż sama się wystraszyłam wejdę pewnie tu i tak z rańca i z południa też, uzależniłam się od Was i tyle ;*
Witaj w klubie uzależnionych:) Ja Tobie tez życzę spełnienia tego najskrytszego życzenia! Bo aniołkowe mamy fasolkują najszybciej pamietasz? Żebyśmy sobie wszystkie wysyłały w przyszłe Swieta zdjęcia z małymi mikołajami:)
Sylka ja melduje ze testuje 31 raniuchno:)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Monia,GRATULACJE czulam, ze Ci sie uda mamy aniolkowe musza szybko fasolkowac Powtarzalas juz test, czy dopiero jutro? A mowilas mezowi? Jak zareagowal?
Ferritka, jeszcze nic straconego...zreszta jesli nie ten miesiac, to nastepny...tez kiedys mialam marzenia, co do narodzin dzidziusia, ale po slubie juz na to nie zwracalam uwagi...po prostu marzylam o dziecku, najwiekszym skarbie, ktory by odmienil moje zycie...i stwierdzam, ze kazdy miesiac jest dobry...najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe
Iwonka, trzymam kciuki
Studentka, anoda, Mirella, Gosiak, Gosia, mszydlowska, vifi...za Was rowniez :lol
Gosiak, na karna zabe powinnas pojsc...tyle sie nie odzywac?
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2