- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

Anoda, bo Ciebie pamiętam to napiszę, moja blizna po cc to długo była brzydka, może nawet rok, a co do czekania pół roku, moja koleżanka po pół roku od cc wpadła, i spoko, nic się nie stało, ma dwa bejbiki, a ona pierwszą ciążę donosila do konca, więc blizna po cc była większa. Sory że tak z grubej rury i bezpośrednio, gorączkę mam i nie stać mnie na subtelności

ja już wyrosłam z postanowień noworocznych

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dziewczyny mam pytanie techniczne, jak usunąc wątek z ulubionych.. jak tu byłam kiedyś to dodałam wątek mamusie styczniowe do ulubionych bo myslalam, że zagoszczę tam dłużej. niestety nie zagościlam a ten cholerny wątek mi o tym wciąż przypomina...
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jutro mnie tu już najpewniej nie bedzie, dlatego chciałabym Wam życzyć najlepszego nowego Roku, żeby spełniły się Wasze ( nasze

Zycze Wam abyśmy miały w nowym roku pełne recę roboty przy naszych boskich cudnych zdrowych pociechach :*** niech 13tka bedzie dla nas szczęsliwa :***
ciulll napisałam jakby to było ostatnie pożegnanie i aż sama się wystraszyłam

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do planów na sylwestra to spędzimy go chyba w domku w 3 bo Kubyska nie mamy z kom zostawić a po 2 coś mi męża rozkłada.
Czyli testujące są ferritka i iwonta?

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202

Z tego co zdążyłam przeczytać tak pobieżnie to zafasolkowala Monia tak więc gratki

Pozdrowienia dla wszystkich a w szczególności dla "staruch"

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
mam Mała mam
) dogrzebałam się i już mnie te styczniowe mamusie nie nawiedzają
)
Jutro mnie tu już najpewniej nie bedzie, dlatego chciałabym Wam życzyć najlepszego nowego Roku, żeby spełniły się Wasze ( nasze) marzenia, żebyśmy za rok o tej porze również tu były.. ale żeby staraczki stały się Mamusiami, za rok o tej porze bedziemy wymieniać wrażenie z pierwszych ząbków ( buziaki dla sebka :**) z pierwszych gwiazdek w większym gronie.
Zycze Wam abyśmy miały w nowym roku pełne recę roboty przy naszych boskich cudnych zdrowych pociechach :*** niech 13tka bedzie dla nas szczęsliwa :***
ciulll napisałam jakby to było ostatnie pożegnanie i aż sama się wystraszyłamwejdę pewnie tu i tak z rańca i z południa też, uzależniłam się od Was i tyle ;*
Witaj w klubie uzależnionych:) Ja Tobie tez życzę spełnienia tego najskrytszego życzenia! Bo aniołkowe mamy fasolkują najszybciej pamietasz? Żebyśmy sobie wszystkie wysyłały w przyszłe Swieta zdjęcia z małymi mikołajami:)
Sylka ja melduje ze testuje 31 raniuchno:)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Monia,GRATULACJE

Ferritka, jeszcze nic straconego...zreszta jesli nie ten miesiac, to nastepny...tez kiedys mialam marzenia, co do narodzin dzidziusia, ale po slubie juz na to nie zwracalam uwagi...po prostu marzylam o dziecku, najwiekszym skarbie, ktory by odmienil moje zycie...i stwierdzam, ze kazdy miesiac jest dobry...najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe

Iwonka, trzymam kciuki
Studentka, anoda, Mirella, Gosiak, Gosia, mszydlowska, vifi...za Was rowniez :lol
Gosiak, na karna zabe powinnas pojsc...tyle sie nie odzywac?
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2