BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #511128 przez Agusia83
A mnie piknelo od razu, tylko bylam wowczas w zwiazku i borykalam sie z uczuciami...jednak wiedzialam, ze to czlowiek, z ktorym chce spedzic reszte zycia...do tego nie moglam uwierzyc, ze tak przystojny facet zainteresowal sie takim paszkwilem jak ja
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #511134 przez sylka
Agusia paszkwilem???? Każda kobieta ma coś w sobie. Uroda przemija a charakter i wnętrze pozostaje z tym się zyje nie z maską które z upływem lat się zniekształca. Swoją drogą ja uważam że u nas to P jest tą ładniejsza połową :P
12 lata 1 tydzień temu #511135 przez ferritka
macie racje , życie pisze ciekawe scenariusze... każda historia jest fajna, najważniejsze jest to, że żadna z nas nie podejrzewała że pozna tego jedynego właśnie tak.. Gosia pięknie to powiedziałaś" na koniec świata za tobą będę iść " - znaczy sięb tak mi się jakaś piosenka skojarzyla z tym co Ty napisałaś :)) mam nadzieje, że po 28.09 2013 bedę mogła Wam napisać że to był dobry ruch te zamążpójście :)))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #511138 przez sylka
Ferritka nie raz będziesz miała M dośc i powiesz sobie co ja zrobiłąm :P a i tak będziesz wspominała z radością ten dzień :)
12 lata 1 tydzień temu #511139 przez gosia28
Kochane, historie są świetne :) normalnie mi uśmiech z gęby nie schodzi :)
ja męża poznała dzięki temu, że moja przyjaciółka miała wypadek samochodowy. Pojechałam ją odwiedzić i tam był mój obecny mąż, który przywiózł swoją siostrę (której nie znałam) do tej samej koleżanki ;) Jak się później dowiedziałam, spodobałam się mu od pierwszego wejrzenia jednakże miałyśmy koleżankę Gosię, która wówczas wychodziła za mąż i on myślał, że to ja (zbieżność imion). A jak się dowiedział miesiąc później, że to nie ja to zaatakował :lol: :lol: :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu #511141 przez sylka
Dziewczyny a moze któegoś razu na chwile wstawcie fotki to zobaczymy z kim mamy przyjemnośc pisać :)
12 lata 1 tydzień temu #511143 przez Agusia83
Wlasnie, nie jeden raz mysli Ci sie beda kotlowac w glowie i bedziesz miala ochote walnac meza patelnia, ale jak zlosc przejdzie, to nadal bedziesz czula to, co w dniu slubu...

kurcze, od kilka godzin kicham, leci mi z nosa i czuje, ze cosik zaczyna sie dziac w gardle....a dopiero dzis wrocilam do pracy po 3 tygodniowej nieobecnosci :(
12 lata 1 tydzień temu #511144 przez sylka
Mojego P też coś pobiera bo ma gardo zawalone. Kuba póki co zdrowy i nie łapie nic mam nadzieję że to tak tran na niego działa.
12 lata 1 tydzień temu #511149 przez Agusia83
Emisia dopiero skonczyla brac antybiotyk w zastrzykach a znow kaszle i ma katar :( :( :( czuje, ze noc bedzie okropna..

odnosnie fotek...to ja z Emisia w tym roku w czerwcu, na wyjezdzie :laugh:
Załączniki:
12 lata 1 tydzień temu #511152 przez ferritka
oł noł, kolejny wirus atakuje... weź polopirynkę na noc i miejmy nadzieje, że jutro nie bedzie śladu kichania i innych takich

hmmm

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #511155 przez Agusia83
ferritka, ale ja jestem w ciazy i nie moge polopiryny...jedynie apap...
12 lata 1 tydzień temu #511156 przez Mirella
Ach te wieczory gdy się tu foty wstawiało.... aż mi się zatęskniło, to były czasy..... ktoś jeszcze pamięta dzień studenta? :lol: Tak zlot był że na staraczki nie można było wejść :lol:

Nie wiecie kto wymyślił laptopa? Geniusz jakiś, mogę z łóżka do Was pisać
12 lata 1 tydzień temu #511157 przez gosia28
prawda jest taka, że nie ma ludzi bez wad (ja też nie jestem) i sztuką jest umieć porozumiewać się ze sobą. Pomimo to, że nie jest tak jak przed ślubem- kocham swojego męża :) każdy czas jest inny- i każdy piękny :) najważniejsze to umieć zrozumieć siebie nawzajem i szukać kompromisów i wtedy jest ok :) no i każde chwile- zarówno szczęścia jak i tragiczniejsze chwile- powinny umacniać związek a nie rozłączać...

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu #511159 przez anuskka
anoda89 napisał:

Mirella dzięki :). Gin mi powiedział że pół roku trzeba odczekać. Ucieszyłam się bardzo ale potrzebuje jeszcze przykładów kobiet które po takim czasie zaszły w ciąże i było wszystko ok. Dużo jeszcze zależy jak blizna w środku wygląda i muszę się o USG zapytać bo jeszcze nie miałam robionego. Życzę zdrówka :).

Dziewczyny przepraszam ze sie tu "wpieprze" -nie jestem staraczka i juz nie bede-ale podczytuje was czesto i kibicuje wszystkim.

Anoda moja kumpela miala dwie cesarki-a miedzy obiema corkami jest tylko 17 m-cy roznicy. Tak samo moja bratowa-ma dwie corki z 18 miesieczna roznica wieku. Nie chce przez to powiedziec ze jest to bezpieczne-ani podwazac slow lekarzy

Dziewczyny a na Nowy Rok zycze Wam wielu dwoch kresek na tescie
12 lata 1 tydzień temu #511161 przez Agusia83
Ja spadam do lozka...trzymajcie sie dziewczyny! Dobranoc.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia