- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #511128 przez Agusia83
A mnie piknelo od razu, tylko bylam wowczas w zwiazku i borykalam sie z uczuciami...jednak wiedzialam, ze to czlowiek, z ktorym chce spedzic reszte zycia...do tego nie moglam uwierzyc, ze tak przystojny facet zainteresowal sie takim paszkwilem jak ja
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 1 tydzień temu #511135 przez ferritka
macie racje , życie pisze ciekawe scenariusze... każda historia jest fajna, najważniejsze jest to, że żadna z nas nie podejrzewała że pozna tego jedynego właśnie tak.. Gosia pięknie to powiedziałaś" na koniec świata za tobą będę iść " - znaczy sięb tak mi się jakaś piosenka skojarzyla z tym co Ty napisałaś ) mam nadzieje, że po 28.09 2013 bedę mogła Wam napisać że to był dobry ruch te zamążpójście ))
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 tydzień temu #511139 przez gosia28
Kochane, historie są świetne normalnie mi uśmiech z gęby nie schodzi
ja męża poznała dzięki temu, że moja przyjaciółka miała wypadek samochodowy. Pojechałam ją odwiedzić i tam był mój obecny mąż, który przywiózł swoją siostrę (której nie znałam) do tej samej koleżanki Jak się później dowiedziałam, spodobałam się mu od pierwszego wejrzenia jednakże miałyśmy koleżankę Gosię, która wówczas wychodziła za mąż i on myślał, że to ja (zbieżność imion). A jak się dowiedział miesiąc później, że to nie ja to zaatakował
ja męża poznała dzięki temu, że moja przyjaciółka miała wypadek samochodowy. Pojechałam ją odwiedzić i tam był mój obecny mąż, który przywiózł swoją siostrę (której nie znałam) do tej samej koleżanki Jak się później dowiedziałam, spodobałam się mu od pierwszego wejrzenia jednakże miałyśmy koleżankę Gosię, która wówczas wychodziła za mąż i on myślał, że to ja (zbieżność imion). A jak się dowiedział miesiąc później, że to nie ja to zaatakował
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #511143 przez Agusia83
Wlasnie, nie jeden raz mysli Ci sie beda kotlowac w glowie i bedziesz miala ochote walnac meza patelnia, ale jak zlosc przejdzie, to nadal bedziesz czula to, co w dniu slubu...
kurcze, od kilka godzin kicham, leci mi z nosa i czuje, ze cosik zaczyna sie dziac w gardle....a dopiero dzis wrocilam do pracy po 3 tygodniowej nieobecnosci
kurcze, od kilka godzin kicham, leci mi z nosa i czuje, ze cosik zaczyna sie dziac w gardle....a dopiero dzis wrocilam do pracy po 3 tygodniowej nieobecnosci
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 tydzień temu #511156 przez Mirella
Ach te wieczory gdy się tu foty wstawiało.... aż mi się zatęskniło, to były czasy..... ktoś jeszcze pamięta dzień studenta? Tak zlot był że na staraczki nie można było wejść
Nie wiecie kto wymyślił laptopa? Geniusz jakiś, mogę z łóżka do Was pisać
Nie wiecie kto wymyślił laptopa? Geniusz jakiś, mogę z łóżka do Was pisać
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 tydzień temu #511157 przez gosia28
prawda jest taka, że nie ma ludzi bez wad (ja też nie jestem) i sztuką jest umieć porozumiewać się ze sobą. Pomimo to, że nie jest tak jak przed ślubem- kocham swojego męża każdy czas jest inny- i każdy piękny najważniejsze to umieć zrozumieć siebie nawzajem i szukać kompromisów i wtedy jest ok no i każde chwile- zarówno szczęścia jak i tragiczniejsze chwile- powinny umacniać związek a nie rozłączać...
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu #511159 przez anuskka
anoda89 napisał:
Anoda moja kumpela miala dwie cesarki-a miedzy obiema corkami jest tylko 17 m-cy roznicy. Tak samo moja bratowa-ma dwie corki z 18 miesieczna roznica wieku. Nie chce przez to powiedziec ze jest to bezpieczne-ani podwazac slow lekarzy
Dziewczyny a na Nowy Rok zycze Wam wielu dwoch kresek na tescie
Dziewczyny przepraszam ze sie tu "wpieprze" -nie jestem staraczka i juz nie bede-ale podczytuje was czesto i kibicuje wszystkim.Mirella dzięki . Gin mi powiedział że pół roku trzeba odczekać. Ucieszyłam się bardzo ale potrzebuje jeszcze przykładów kobiet które po takim czasie zaszły w ciąże i było wszystko ok. Dużo jeszcze zależy jak blizna w środku wygląda i muszę się o USG zapytać bo jeszcze nie miałam robionego. Życzę zdrówka .
Anoda moja kumpela miala dwie cesarki-a miedzy obiema corkami jest tylko 17 m-cy roznicy. Tak samo moja bratowa-ma dwie corki z 18 miesieczna roznica wieku. Nie chce przez to powiedziec ze jest to bezpieczne-ani podwazac slow lekarzy
Dziewczyny a na Nowy Rok zycze Wam wielu dwoch kresek na tescie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej