BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #511347 przez pani_p
:D miłego dnia :)
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #511355 przez Lacrijka
Dodam Wam dzis zdjatko brzucha do zarażania. Ale niestety z komórki bo eMek wywlukł akumulatory z aparatu do pracy :angry: I oczywiście ciezko oddac..
12 lata 1 tydzień temu #511356 przez pani_p
Monia Dzięki za pomoc, już zastosowałam w praktyce :)
A za tego paszkwila to karny jeżyk Ci się należy! Czyżbyś nie miała swojego zdjęcia w emblemacie? Piękna kobieta jesteś!
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511370 przez julka2404
Pani dziękuję za spoiler :kiss:

ja to nawet swojej fotki nie wrzucam bo dzieci się wasze przestraszą :silly:

Lacra czekamy na zarażenie :lol: :lol: :lol:
mąż przyjechał z zakupami a ja dalej przy kompie w piżamce :blink:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu #511379 przez Mirella
A ja nie dość że w piżamie to w łóżku i na pewno dziś z niego nie wylezę :P Jestem tak osłabiona że szok, dawno się tak nie czułam, a do tego nogi bolą jak wściekłe, nie mogę sobie pozycji znaleźć :(
12 lata 1 tydzień temu #511381 przez fredeczka
No to ja chyba mam najdluzszy staz bo jestem z moim mezem juz 11 lat:P oczywiscie po slubie dopiero bedzie 4 lata 13czerwca. A poznalismy sie przez internet :) po 3 dniach chodzenia mi sie oswiadczyl a ja oczywiscie sie zgodzilam hihi no i pozniej tak dlugo w narzeczenstwie bylismy bo kasy nie bylo na weselicho ktore i tak w koncu zrobili nam rodzice :blush:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511382 przez Marta M
Lacra czekamy :)

iwonta nie miałam na myśli żeby Cię zdołować, no co Ty...sama się zdołowałam jak przyszła :( a Tobie życzę szczęścia i mam nadzieję że jutro będą II :)
12 lata 1 tydzień temu #511383 przez dpc
pani_p napisał:

dpc Masz problem z bezsennością?:D ja to przed 7 i to tylko dlatego, że Mąż do pracy się szykował.

haha, zawsze tak wstaję :laugh: :laugh:

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511384 przez julka2404
Fredeczka to witaj w gronie. Ja z moim P też jestem 11 lat (minęło w andrzejki). A małżeństwem jesteśmy 5 lat (29 wrzesień). Mojego męża poznałam u mnie w domu. Znalazł mnie, na końcu świata! :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511385 przez madziaska
Laseczki z naszych staraczek ;)

Dzidwczynki u nas niedlugo 13 lat stuknie ;)
12 lata 1 tydzień temu #511386 przez fredeczka
Aaaaa o najwazniejszym zapomnialam po nowym roku ide do gina bo juz nie mam @.To juz 2 miesiac takie jaja sie robia...nie wiem co sie dzieje krwawienie jest tylko kilka godzin i koniec.Mam nadzieje ze to nie zadna menopauza hihi
12 lata 1 tydzień temu #511387 przez pani_p
MirellaJulka Ja też póki co w łóżku, muszę się wykurować, w końcu jutro sylwester! :D

dpc Podziwiam. Jestem w stanie wstać o 6, ale piąta do dla mnie stanowczo za wcześnie :D
12 lata 1 tydzień temu #511388 przez dzidzia1234
Witam niedzielnie wszystkie forumowiczki.

Jestem tu nowa i trafiłam tak naprawdę poprzez wątek nt testów owu- ale jeśli pozwolicie to przysiądę na staraczkowy dywanik
12 lata 1 tydzień temu #511391 przez ilona
Mirella ja o 5 się obudziłam z takim skurczem w lewej nodze, że wyłam z bólu jak szalona, aż Wiki się obudził :angry: 30 minut mnie trzymał a noga aż wykręcona w druga stronę
M. wstał do W. a ja spałam do 12 :laugh: a teraz też z łóżeczka do Was nadaje :)

Lacruś dawaj :)
12 lata 1 tydzień temu #511392 przez pani_p
Cześć dzidzia :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby