BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 godzin temu #523706 przez sylwus136
Iwnonata będziemy czekać na info i zdjęcie fasoleczki :)

A co do zakładania karty bo mi się przypomniało to tak naprawdę zależy tylko i wyłącznie od gina. Ja jak zaszłam w ciąże to chodziłam do takiego za przeproszeniam zdziercy co niby przyjmował na NFZ a ja się do niego szło to mowił ze tu ma kiepski sprzęt i że trzeba jechać do niego. A u niego to wizyta juz 100 zł. Taki oszust jeden. Nie dość że z NFZ dostawał kasę to jeszcze na boku kasę ściągła. Chciałam żeby mi założył kartę to powiedział że jeszcze nie czas. I założył mi ją dopiero po 4 wizycie! A to juz był ponad 14tc.

Wiec się wkurzyłam i poszłam do znajomego z rodziny i u niego juz zostałam. Wszystko mam darmowe. Jakie badania chciałam na takego dawał mi skierowanie. USG bezpłatne (3d) , za każdym razem ważył, słyszałam serduszko i w ogole. Juz 5 moich znajomych do niego chodzi. To jest człowiek skarb. Trafić na takiego to naprawdę cud :)
Temat został zablokowany.
12 lata 6 godzin temu #523707 przez ferritka
mesy napisał:

emka bedzie lepiej tylko będzie musiał brać leki ..... moja mama miała etap że chciała się leczyć ale za cholere nie chciała leków brak - powiem tak lądowały w zlewie :dry: :dry: :dry:

ferritka
a ty masz kota tak ? nie zostawia ci sierści na tej rogówce ? ja mam psa ma zakaz wchodzenia na łóżko ale kurde i tak sierść się tam jakimś cudem znajduje :angry:

strasznie się lenił i włosy były wszędzie, ale dostalam u zaprzyjaźnionej pani z zoologicznego taki preparat omega do sierści dla psówi kotów. daje mu łyżkę tego do karmy suchej i wcina aż mu się uszy trzęsą ;] po kilku takich razach z tą omegą sierść jest grubsza, i co najważniejsze wylatuje tylko podczas czesania. no trzeba czesać często, ja to staram się robić góra co 2 dni.

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 godzin temu #523713 przez mesy
gosiak napisał:

Ja sie przyznam bez bicia ze co jakis czas u allegroc pacze na wozki łożseczka i upaczem sobie typy :lol: , w sklepach pacze na spioszki i też zaglądam do wózków :S przepraszam ze jeśli dla kogoś wydam się niedojrzała, mimo iż mam prawie trzydzieche :silly: o i mam jeszcze imiona wybrane i chrzestnych tez :blush: a zazdrośc jest normalna ale trzaba umieć ja wyrażać a niektórzy mają z tym problem i wtedy dochodzi do takich sytuacji jaka wczoraj miała miejsce B)

Dzień dobry :)
Lacruś pysiolek słodki, to co teraz czekamy na kopniaczki? :woohoo:

Gosiaka ja też oglądam a wczoraj wpadło nam do głowy nowe imię dla dziewczynki jak by nam sie udało hahaha
12 lata 6 godzin temu #523723 przez ferritka
co do wózków... mi się marzy takihttp://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3978&osCsid=5f8f2c4ac244f9be33a726d6dfbb92c0 www.bobowozki.com.pl/index.php?manufacturers_id=68
A powiedzial że upadlam na glowe ale ja muszę go mieć ;] już na niego zbieram bo jest dość drogi ;D widziałam go kiedyś na ulicy u jednej dziewczyny i zwariowalam !!!

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 godzin temu #523731 przez mesy
ferritka napisał:

co do wózków... mi się marzy takihttp://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3978&osCsid=5f8f2c4ac244f9be33a726d6dfbb92c0 www.bobowozki.com.pl/index.php?manufacturers_id=68
A powiedzial że upadlam na glowe ale ja muszę go mieć ;] już na niego zbieram bo jest dość drogi ;D widziałam go kiedyś na ulicy u jednej dziewczyny i zwariowalam !!!

Ale cena :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Mi to się podoba taki allegro.pl/nowy-wozek-klasyczny-tessa-3w...ach-i2750795023.html w wersji czarnej albo beżowej ;)
12 lata 6 godzin temu #523735 przez dpc
Ferritka, akurat u nas w Białymstoku ktoś sprzedaje taki za 2 tysie :)

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 6 godzin temu - 12 lata 6 godzin temu #523736 przez ferritka
jest mega drogi, A powiedzial że kategorycznie się na niego nie zgodzi, a ja sobie skarbonkę kupiłam i wrzucam zaskórniaczki ;]]
Mesy Twój też śliczny, taki troszkę w styl retro idzie, śliczny nooo nooo :)))
dpc - hmm mdasz namiar na tegoż szalonego sprzedawnę za 2 tyś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: aa pewnie uzywany??? jakoś nie mam przekonania do uzywanych rzeczy dla dzieci, co innego po znajomych albo rodzinie, ale po obcych to jakoś nie wiem ;///

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 godzin temu #523742 przez dpc
Ferritka, no rypnęłam się o 500zł, za 2,5 sprzedaje tablica.pl/oferta/nowy-wozek-stokke-xplo...ml#a7997c5e1f;r:18;s : :)

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 6 godzin temu - 12 lata 6 godzin temu #523748 przez ferritka
dpc napisał:

Ferritka, no rypnęłam się o 500zł, za 2,5 sprzedaje tablica.pl/oferta/nowy-wozek-stokke-xplo...ml#a7997c5e1f;r:18;s : :)

hmmmm dziwna sprawa, nówka sztuka i to za pól ceny??? hmmm

aaa szczytem marzeń jest też ten www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...id=1702&%3CosCsid%3E jeden wózek a tyle mozliwości ;DDDD

pomocy, niech mnie jakaś przyszla mama weźmie na zakupy!!!!!!!
DAVE czy Ty może aby nie potrzebujesz towarzyszki na baby shoping?? plissssssssssss :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 godzin temu - 12 lata 6 godzin temu #523752 przez pani_p
Mirella nie chodziło mi, że to ma być kółko wzajemnej adoracji. Nie bronie nikomu zwracać uwagu, wyrażać swojego zdania, ale wydaje mi się, że wczorajsze niektóre wypowiedzi były bardzo niewporzadku...

iwonta nie martw się na zapas :-) zaraz zobaczysz swojego maluszka :-)
12 lata 6 godzin temu #523754 przez mesy
ferritka napisał:

dpc napisał:

hmmmm dziwna sprawa, nówka sztuka i to za pól ceny??? hmmm

aaa szczytem marzeń jest też ten www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...id=1702&%3CosCsid%3E jeden wózek a tyle mozliwości ;DDDD

pomocy, niech mnie jakaś przyszla mama weźmie na zakupy!!!!!!!
DAVE czy Ty może aby nie potrzebujesz towarzyszki na baby shoping?? plissssssssssss :blush:

Drogie masz marzenia ci powiem :lol:
12 lata 6 godzin temu #523758 przez ferritka
hheheh A mowi mi to samo, ale pomarzyć zawsze można ;DDDD a jak przyjdzie co do czego to się zobaczy, nie mówie tak ale i nie mówie nie ;))))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 godzin temu #523770 przez Mirella
Pani, masz rację, żałosne to było :( ale było minęło, tak do tego podejdźmy :)

Ferritka, hmmmmm, tak sie zastanawiam czy Ty aby na pewno masz tyle czasu żeby na te wózki nazbierać :blink:
12 lata 5 godzin temu #523775 przez ferritka
Mirella napisał:

Pani, masz rację, żałosne to było :( ale było minęło, tak do tego podejdźmy :)

Ferritka, hmmmmm, tak sie zastanawiam czy Ty aby na pewno masz tyle czasu żeby na te wózki nazbierać :blink:

Mirellka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: poprawiasz mi humor, kocham Cię normalnie ;*****
odkąd rzuciłam palenie staram się codziennie wrzucić 10 zł do skarbonki - to tyle co paczka fajek ;> ale co uważasz że powinnam przyśpieszyć ze zbiórką ???? :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 godzin temu #523776 przez julka2404
Ale była tutaj zagorzała dyskusja. To też się wypowiem. Uważam że to indywidualne sprawa kto, kiedy chce mieć dziecko i nic nam do tego.
Ja dziękuję Bogu za syna którego urodziłam mając lat 20.A ciąża nie była planowana.
Mam nadzieję że to nie będzie moje jedyne dziecko ;)

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia