- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
A co do zakładania karty bo mi się przypomniało to tak naprawdę zależy tylko i wyłącznie od gina. Ja jak zaszłam w ciąże to chodziłam do takiego za przeproszeniam zdziercy co niby przyjmował na NFZ a ja się do niego szło to mowił ze tu ma kiepski sprzęt i że trzeba jechać do niego. A u niego to wizyta juz 100 zł. Taki oszust jeden. Nie dość że z NFZ dostawał kasę to jeszcze na boku kasę ściągła. Chciałam żeby mi założył kartę to powiedział że jeszcze nie czas. I założył mi ją dopiero po 4 wizycie! A to juz był ponad 14tc.
Wiec się wkurzyłam i poszłam do znajomego z rodziny i u niego juz zostałam. Wszystko mam darmowe. Jakie badania chciałam na takego dawał mi skierowanie. USG bezpłatne (3d) , za każdym razem ważył, słyszałam serduszko i w ogole. Juz 5 moich znajomych do niego chodzi. To jest człowiek skarb. Trafić na takiego to naprawdę cud
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
emka bedzie lepiej tylko będzie musiał brać leki ..... moja mama miała etap że chciała się leczyć ale za cholere nie chciała leków brak - powiem tak lądowały w zlewie
ferritka a ty masz kota tak ? nie zostawia ci sierści na tej rogówce ? ja mam psa ma zakaz wchodzenia na łóżko ale kurde i tak sierść się tam jakimś cudem znajduje
strasznie się lenił i włosy były wszędzie, ale dostalam u zaprzyjaźnionej pani z zoologicznego taki preparat omega do sierści dla psówi kotów. daje mu łyżkę tego do karmy suchej i wcina aż mu się uszy trzęsą ;] po kilku takich razach z tą omegą sierść jest grubsza, i co najważniejsze wylatuje tylko podczas czesania. no trzeba czesać często, ja to staram się robić góra co 2 dni.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Ja sie przyznam bez bicia ze co jakis czas u allegroc pacze na wozki łożseczka i upaczem sobie typy , w sklepach pacze na spioszki i też zaglądam do wózków przepraszam ze jeśli dla kogoś wydam się niedojrzała, mimo iż mam prawie trzydzieche o i mam jeszcze imiona wybrane i chrzestnych tez a zazdrośc jest normalna ale trzaba umieć ja wyrażać a niektórzy mają z tym problem i wtedy dochodzi do takich sytuacji jaka wczoraj miała miejsce
Dzień dobry
Lacruś pysiolek słodki, to co teraz czekamy na kopniaczki?
Gosiaka ja też oglądam a wczoraj wpadło nam do głowy nowe imię dla dziewczynki jak by nam sie udało hahaha
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiedzial że upadlam na glowe ale ja muszę go mieć ;] już na niego zbieram bo jest dość drogi ;D widziałam go kiedyś na ulicy u jednej dziewczyny i zwariowalam !!!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do wózków... mi się marzy takihttp://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3978&osCsid=5f8f2c4ac244f9be33a726d6dfbb92c0 www.bobowozki.com.pl/index.php?manufacturers_id=68
A powiedzial że upadlam na glowe ale ja muszę go mieć ;] już na niego zbieram bo jest dość drogi ;D widziałam go kiedyś na ulicy u jednej dziewczyny i zwariowalam !!!
Ale cena
Mi to się podoba taki allegro.pl/nowy-wozek-klasyczny-tessa-3w...ach-i2750795023.html w wersji czarnej albo beżowej
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy Twój też śliczny, taki troszkę w styl retro idzie, śliczny nooo nooo ))
dpc - hmm mdasz namiar na tegoż szalonego sprzedawnę za 2 tyś aa pewnie uzywany??? jakoś nie mam przekonania do uzywanych rzeczy dla dzieci, co innego po znajomych albo rodzinie, ale po obcych to jakoś nie wiem ;///
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferritka, no rypnęłam się o 500zł, za 2,5 sprzedaje tablica.pl/oferta/nowy-wozek-stokke-xplo...ml#a7997c5e1f;r:18;s :
hmmmm dziwna sprawa, nówka sztuka i to za pól ceny??? hmmm
aaa szczytem marzeń jest też ten www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...id=1702&%3CosCsid%3E jeden wózek a tyle mozliwości ;DDDD
pomocy, niech mnie jakaś przyszla mama weźmie na zakupy!!!!!!!
DAVE czy Ty może aby nie potrzebujesz towarzyszki na baby shoping?? plissssssssssss
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
iwonta nie martw się na zapas zaraz zobaczysz swojego maluszka
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dpc napisał:
Ferritka, no rypnęłam się o 500zł, za 2,5 sprzedaje tablica.pl/oferta/nowy-wozek-stokke-xplo...ml#a7997c5e1f;r:18;s :
hmmmm dziwna sprawa, nówka sztuka i to za pól ceny??? hmmm
aaa szczytem marzeń jest też ten www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...id=1702&%3CosCsid%3E jeden wózek a tyle mozliwości ;DDDD
pomocy, niech mnie jakaś przyszla mama weźmie na zakupy!!!!!!!
DAVE czy Ty może aby nie potrzebujesz towarzyszki na baby shoping?? plissssssssssss
Drogie masz marzenia ci powiem
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pani, masz rację, żałosne to było ale było minęło, tak do tego podejdźmy
Ferritka, hmmmmm, tak sie zastanawiam czy Ty aby na pewno masz tyle czasu żeby na te wózki nazbierać
Mirellka poprawiasz mi humor, kocham Cię normalnie ;*****
odkąd rzuciłam palenie staram się codziennie wrzucić 10 zł do skarbonki - to tyle co paczka fajek ;> ale co uważasz że powinnam przyśpieszyć ze zbiórką ????
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja dziękuję Bogu za syna którego urodziłam mając lat 20.A ciąża nie była planowana.
Mam nadzieję że to nie będzie moje jedyne dziecko