- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 8 godzin temu #523390 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
80zł? chyba ich "pogrzało"
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 godzin temu #523392 przez MoNiaaa
to niezle sobie na pacjetkach zarabiaja napewno panstwo im daje na ten papier itp a oni kase biora jeszcze powiedzmy 20/30 zl ok ale 80 zl to jest juz prywatna wizyta!!!!
a ja tez musze zadzwonic sie do gina zapisac na za tydzien..mam nadzieje ze wszystko sie wyczyscilo i jest ok!
choc jajnik mnie pobolewa i tak mi promieniuje dziwnie
a ja tez musze zadzwonic sie do gina zapisac na za tydzien..mam nadzieje ze wszystko sie wyczyscilo i jest ok!
choc jajnik mnie pobolewa i tak mi promieniuje dziwnie
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 godzin temu #523394 przez iwonta_kg
Dostają w łapę i chowają do szufladki! Nie dosc ze państwo im dopłaca za każda pacjentkę to jeszcze ściągają od każdej kobiety! Lekarze z powołania... Co drugi pewnie wybrał ten zawód bo sie dobrze zarabia.
A co ja musze teraz miec ze soba jak ide do lekarza na nfz?
Ja tak gadam na lekarzy bo osobiscie mam pare powodów aby ich wszystkich nienawidzić ale chodzić do nich niestety trzeba :/
A co ja musze teraz miec ze soba jak ide do lekarza na nfz?
Ja tak gadam na lekarzy bo osobiscie mam pare powodów aby ich wszystkich nienawidzić ale chodzić do nich niestety trzeba :/
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 godzin temu #523403 przez MoNiaaa
iwonka podobno od stycznia wystarczy miec dowod ale jak masz jakis dokument na ubezpieczenie to wez w razie W bo wiesz ze czasem u nas zacofanie z nowymi przepisami
a ty dopiewro po 15 masz wizyte??czekam niecierpliwie!!!
a ja sie wlasnie dowiedzialam(oczywiscie z nieoficjalnego zrodla) ze u nas w firmie moga sie szykowac zwolnienia i filie ktore nie robia 300 tys obroty miesiecznie moga byc do likwidacji(czyli moja) jak bym zostala bez pracy to kaplicha!!!!!nawet na wynajem bysmy nie iweli i chyba z dzieckiem pod most!!!! oby nie albo zebym w ciaze szybko zaszla to bede miala przez zus placone!
a ty dopiewro po 15 masz wizyte??czekam niecierpliwie!!!
a ja sie wlasnie dowiedzialam(oczywiscie z nieoficjalnego zrodla) ze u nas w firmie moga sie szykowac zwolnienia i filie ktore nie robia 300 tys obroty miesiecznie moga byc do likwidacji(czyli moja) jak bym zostala bez pracy to kaplicha!!!!!nawet na wynajem bysmy nie iweli i chyba z dzieckiem pod most!!!! oby nie albo zebym w ciaze szybko zaszla to bede miala przez zus placone!
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 godzin temu #523406 przez iwonta_kg
No to faktycznie lipa jak nic!!! To moze szukaj w międzyczasie jakiejś innej pracy dla zabezpieczenia? Bo naprawde bedzie kiepskawo:(
Dam znac od razu jak wyjde do lekarza. Po wizycie idziemy do moich rodzicow! O łłłłooo matko co to bydzie...
Dam znac od razu jak wyjde do lekarza. Po wizycie idziemy do moich rodzicow! O łłłłooo matko co to bydzie...
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 godzin temu #523407 przez MoNiaaa
pewnie jest zdenerwowanie???ale bedzie dobrze wszyscy napewno sie uciesza 3mam kciuki
narazie to nic oficjalnego i mam nadzieje ze sie rozejdzie po kosciach!!w sumie u mnie w miescie niedawno otworzyli nowa filie to bez sensu teraz by bylo likwidowac!!!mam umowe do poczatku lutego i teraz mam troche stresa!!!nawet jakby doszlo do takiej sytuacji to mam nadzieje ze ja juz bede miala dzidziusia w brzuszku i bede na L4 w domku!!!!!
narazie to nic oficjalnego i mam nadzieje ze sie rozejdzie po kosciach!!w sumie u mnie w miescie niedawno otworzyli nowa filie to bez sensu teraz by bylo likwidowac!!!mam umowe do poczatku lutego i teraz mam troche stresa!!!nawet jakby doszlo do takiej sytuacji to mam nadzieje ze ja juz bede miala dzidziusia w brzuszku i bede na L4 w domku!!!!!
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 6 godzin temu #523432 przez pani_p
Hej dziewczyny.
No nieprzyjemnie się tu zrobiło... Współczuję Ci dpc że musialas czytać takie rzeczy... Ja myślalam, że to forum jest po to żeby uzyskać wsparcie. Krytykować i oceniać to może tylko rodzina dpc bo oni ją znają tak naprawdę.
Śliczne dzieciaczki tu widziałam, i te duże i te jeszcze maleńkie w brzuszku mamusi. Gratuluję takich pociech
Monia oby się okazało, że to tylko takie ploty.
Miłego dnia wszystkim życzę :-*
No nieprzyjemnie się tu zrobiło... Współczuję Ci dpc że musialas czytać takie rzeczy... Ja myślalam, że to forum jest po to żeby uzyskać wsparcie. Krytykować i oceniać to może tylko rodzina dpc bo oni ją znają tak naprawdę.
Śliczne dzieciaczki tu widziałam, i te duże i te jeszcze maleńkie w brzuszku mamusi. Gratuluję takich pociech
Monia oby się okazało, że to tylko takie ploty.
Miłego dnia wszystkim życzę :-*
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 6 godzin temu - 12 lata 6 godzin temu #523440 przez mesy
A się tu ciasno zrobiło
tak jak Gosiakowa napisała ja też żałuję że nie wpadłam w ciążę w wieku 20 lat ..... też gdybym wiedziała że teraz będę miała taki problem to do tego czasu pewnie bym już dwójkę miała
tak jak Gosiakowa napisała ja też żałuję że nie wpadłam w ciążę w wieku 20 lat ..... też gdybym wiedziała że teraz będę miała taki problem to do tego czasu pewnie bym już dwójkę miała
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 godzin temu przez mesy.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 6 godzin temu #523443 przez GwenB
Dziewczyny coz to za dyskusja wczoraj?! dobrze, ze sie rozeszlo po kościach
Lacrijka cudne Maluchy, niech zdrowo rosną!
iwonta zaciskam dzisiaj kciukasy!
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
Nie wiem czy sytuacja jest podobna w przypadku testów owu, bo ja stosuje mikroskop owulacyjny, ale może to coś Ci pomoże. Jeżeli wychodzi + po owulacji (w przypadku mikroskopu) to mogą być nastepujące przyczyny:
1. wczesna ciąża (ponoc owulacyjne wykrywaja przed ciazowym)
2. zaburzenia hormonalne
3. różne wspomagacze i leki hormonalne.
4. w przypadku mikrospku jeszcze jedzenie i % mogą mieć wpływ.
I tak u mnie np. kolejny cykl specjalnie codziennie używam mikroskopu, dziś 20 dc, a ja mam cały czas "owulację" oczywiście to niemożliwe, zresztą wiem, ze jestem juz po owu kilka dni, wypytywalam lekarza i juz nie świruję, bo w moim przypadku + wynika z innej kwestii
Ja na twoim miejscu poczekałabym na rozwój wydarzeń, a w dniu @ zrób test i będzie wszystko jasne. Trzymam kciuki, zeby się okazało, że to jednak na ciążę
Pędzę do pracy, udanego dnia życzę wszystkim
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
czy muszę dodawać że dziś test owulacyjny pokazał również pozytyw czy lepiej sobie darować?
Nie wiem czy sytuacja jest podobna w przypadku testów owu, bo ja stosuje mikroskop owulacyjny, ale może to coś Ci pomoże. Jeżeli wychodzi + po owulacji (w przypadku mikroskopu) to mogą być nastepujące przyczyny:
2. zaburzenia hormonalne
I tak u mnie np. kolejny cykl specjalnie codziennie używam mikroskopu, dziś 20 dc, a ja mam cały czas "owulację" oczywiście to niemożliwe, zresztą wiem, ze jestem juz po owu kilka dni, wypytywalam lekarza i juz nie świruję, bo w moim przypadku + wynika z innej kwestii
Ja na twoim miejscu poczekałabym na rozwój wydarzeń, a w dniu @ zrób test i będzie wszystko jasne. Trzymam kciuki, zeby się okazało, że to jednak na ciążę
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 6 godzin temu #523444 przez GwenB
Dziewczyny coz to za dyskusja wczoraj?! dobrze, ze sie rozeszlo po kościach
2. zaburzenia hormonalne
czy muszę dodawać że dziś test owulacyjny pokazał również pozytyw czy lepiej sobie darować?
2. zaburzenia hormonalne
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa