BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 godzin temu - 12 lata 6 godzin temu #523785 przez julka2404
Dziewczyny ja Wam życzę żeby każdej w najbliższym czasie się udało. Żebyśmy pisały o wózkach, pieluchach, zabawkach, kupkach :lol:

Emka dobrze, że tata idzie do lekarza. Nie martw się :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
Temat został zablokowany.
12 lata 6 godzin temu - 12 lata 5 godzin temu #523787 przez ferritka
kurcze wieszam mi się tu wszystko, przepraszam, że si ę powtarzam :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 godzin temu #523788 przez gosiak
Mesy to jakie imię wpadło Wam do głowy? Moze odgapię, , bo u mnie z dziewuszkowym imieniem jest problem, na chlopaka to juz mam imię wybrane za czasów podstawówy :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 6 godzin temu #523793 przez mesy
gosiak napisał:

Mesy to jakie imię wpadło Wam do głowy? Moze odgapię, , bo u mnie z dziewuszkowym imieniem jest problem, na chlopaka to juz mam imię wybrane za czasów podstawówy :blush:

Lilianna (Lili) z moim nazwiskiem będzie dość skomplikowane ale co tam :P :P a ty jakie masz ?
12 lata 5 godzin temu #523800 przez gosia28
Dzieńdoberek.

co do afery to ja podziwiam dpc. Ja w jej wieku nie byłam gotowa na takie decyzje. Ale to też dlatego, że nie miałam obok siebie odpowiedniego partnera, a żałuję. Najważniejsze to wiedzieć czego się chce i dążyć do tego. U dpc ja widzę, ze tak właśnie jest więc dlaczego ją tu krytykować.

Monia mam nadzieję, że z pracą będzie ok.
Osobiście to rozglądam się za nią. We wtorek mam rozmowę, ale czuję, że to ustawka... za fajne stanowisko... ale skoro mnie zaprosili na rozmowę to idę na żywioł. Co mi szkodzi.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 5 godzin temu #523803 przez gosiak
mesy napisał:

gosiak napisał:

Lilianna (Lili) z moim nazwiskiem będzie dość skomplikowane ale co tam :P :P a ty jakie masz ?

Lila podoba mnie się, ale księgowa mojego M ma tak na imię i nie trawię tej baby :angry:
Dla chlopaka mam Kacperek :kiss: a dziewczyna to problem bo duzo mi sie podoba co nie zawsze pokrywa sie z upodobaniami do imion jakie ma T. Ale Hania mi sie podoba Zosia, Lena, Maja, Natasza, i tak mżna wymieniać :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 godzin temu #523813 przez ferritka
mesy Lilka jest cudnie, mój kuzyn tak córcie nazwał ;))) podoba mi się bardzo..
ja mam chłopców samych w glowie : Adaś, Filipek, Antoś, ostatnio chodzi mi po głowie Szymek i Mati ... mój A wspomniał kiedyś alanek bylibyśmy wszyscy na A z imienia ;> a dziewczynka nie wiem sama Ada, Ida, pola, ola, antosia. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 godzin temu #523818 przez mesy
gosiak też chciałam Kacper ale mojemu się nie podoba hehe mi sie tez podoba Kuba ale mój mówi że tez nie wybredny jest hehe

ferritka fajnie tak cała rodzinka i imię na A :lol: :lol:
12 lata 5 godzin temu #523830 przez ferritka
mesy napisał:

gosiak też chciałam Kacper ale mojemu się nie podoba hehe mi sie tez podoba Kuba ale mój mówi że tez nie wybredny jest hehe

ferritka fajnie tak cała rodzinka i imię na A :lol: :lol:

zapomniałam Kubusia wymienić ;D też chce

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 godzin temu - 11 lata 10 miesiąc temu #523831 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
12 lata 5 godzin temu #523838 przez fredeczka
Ale mnie dyskusja ominela...

Nie wiem co sie ze mna dzieje znow brzuch mnie boli jak na @ a dopiero mialam moze owulacja?W kazdym razie nie staram sie juz :P czekam na wpadke hihi teraz zaczynamy mega remont kuchni wiec musze byc w stanie pomoc mezowi bo sami wszystko robimy wiec z brzuszkiem to troche ciezko by bylo a kasy na fachowcow brak...
12 lata 5 godzin temu #523840 przez ferritka
dziewczynki dobrego popołudnia uciekam do mamy na obiad ;> i zmierzę sobie cisnienie... muszę kupić też coś do picia , bo mnie suszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie wiem wczoraj mnie wieczorem na forum nie bylo i kaca mam z tego powodu czy coś ;>>

buziaki i do wieczorka ;**

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 godzin temu #523871 przez iwonta_kg
Dobra pakuje sie pod prysznic i jadeeeeee. Dam znac za jakis czas:) buziaki!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 5 godzin temu #523873 przez Agusia83
Nie wydaje Wam sie, ze odkad trzeba subskrybowac nasze wypowiedzi odtad sa problemy z ich umieszczeniem, jak i dlugim ladowaniem sie?

Martynka ma racje, co do wozka...dluga gondola jest bardzo wazna...my mamy taka 82cm..jak sie nie myle i EMi dlugo w niej mogla jezdzic...

ferritka, zycze udanego obiadu.
12 lata 4 godzin temu #523913 przez emka
Julka Dzięki! :kiss: Ja, chce pisać o kupkach!!! :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby