BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 50 minut temu #524166 przez Mirella
Gosia, no na ciążowy to chyba jeszcze za wcześnie, a owulacyjne, hmmmm, ja już mówilam, robiłam dwa miesiące i wywaliłam, to były najgorsze dwa miesiące staranek. No ale ponoć niektórym pomogły ;)

Iwonka, pogłaszcz tę małą kruszynkę :kiss:

Gosia, dziewczyny dobrze mówią, nowy to nowy

Emka, to u Was to taka pozostałość starego, ale przecież wszystko dobrze będzie, prawda?
Temat został zablokowany.
12 lata 40 minut temu #524183 przez GwenB
ferritka napisał:

gwen mały chemiku ajsztajnie - z mikroskopu na owulkę , nooo czad ;DDDD

no jakoś trzeba sobie radzić :P a jaki przy tym ubaw! :P
już dzisiaj za długo na nogach jestem, bo jakiejś głupawki dostałam ;-)

Przychodzę, a tu znów kilka stron więcej, chyba muszę zainwestowac w nowy telefon, zebym miała podglad co tu się dzieje w ciagu dnia :D

Znów zapomniałam co miałam napisać, ale jeszcze a propos wczorajszej zagorzalej dyskusji to ferritka chyba Ty doskonale to ujęłaś. Podpisuje sie pod tym rekami i nogami :D

Poza tym ja też mam zwyczaj zaglądania do wózków, uśmiechania się do obcych dzieci, przeglądania ubranek w sklepach (ze niby szukam dla kogos z rodziny ;P) Za wozkiem sie nie rozglądam, ponieważ ze względu na "płodne" ostatnie 4 lata w mojej rodzinie wózków to ci pod dostatkiem, więc i tak odziedziczymy ich kilka :D zresztą niektórzy w mojej rodzinie najchętniej jakby mogli to już przewieźliby niektore rzeczy, tylko no.. jakoś pretekstu do tego wciąż brak ;)

iwonta SUPER !! :D
12 lata 12 minut temu #524229 przez sylwus136
Iwonka super :) cieszymy się razem z Tobą :)
A ginke chciał kase za zdjęcie? To teraz zdjęcia kosztują jak się idzie na NFZ?
kurcze nawet nie wiedziałąm bo ja tam mam wszystko za darmo

A ja sie właśnie dowiedziałam że mój kuzyn spodziewa się maleństwa.
Ale się cieszę. Oby wszystko było dobrze :)
12 lata temu #524250 przez ferritka
Iwonka, piekny mały okruszek... nie wiem czy chcesz ale mi to na córe wyglada :laugh: - tak sobie pozwolę stwierdzić nie wiem co na to ciocia Mirellka :)) cieszę się z Tobą i rosnij rośniij nam wesoło i zdrowo ;**

Gosia - :angry: wywalisz ty te cholerne testy owulacyjne!!!!! bo Ci tam najazd geriatrycznej grupy staraczkowej z problemem alkoholowym i taki Ci zrobimy ambaras ,że hohohohohoho ;>

druga gosia- tak jak ci dziewczyny tu dobrze powiedziały : mamy nowy rok, czeka Cię w nim wiele dobrego, trzeba mysleć pozytywnie.

Dziewczyny jeśli nie macie wciąż noworocznego postanowienia to jest wciąż na to dobry czas aby je mieć. Jezeli nie slyszałyście o "prawie przyciągania" to poszukajcie sobie na yt film pt. "SEKRET". mowa w nim min o tym ,że należy wysyłać dobre mysli w kosmos ( jak ktoś woli to może je wysyłać do Boga, do buddy czy gdzie tam chce ) musimy pozytywnie wizualizować .... wyda się Wam to głupie, ale ja ten film widzialam kilka lat temu i :blush: nawet wykleiłam sobie tablice marzeń , codziennie myslalam o dobrych rzeczach... przeciez to nic nie kosztuje i z pewnością nie zaszkodzi ;))))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata temu #524252 przez Mała
Iwonka super :lol: a kartę ciąży ci gin założył?
11 lata 11 miesiąc temu #524263 przez Mirella
Coś mi się widzi, że ja mówiłam że synuś u Iwonki rośnie, ale ja już stara jestem i mogę się mylić :P

I żadnych postanowień, mowy nie ma, na koniec roku tylko frustracje z tego, mnie w to nie wrobicie, o nie!
11 lata 11 miesiąc temu #524271 przez ferritka
Iwonka, jedno jest pewne ; bedzie albo synuś albo córcia na bank ;)))

ja nie mam postanowień typu schudne itp - bo u mnie to zawsze pootem na odwrót jest i fakt mega frustrujące to to pod koniec roku ;)
ale pozytywnie mysleć postanawiam tak czy siak ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #524325 przez iwonta_kg
Karty mi nie założył bo powiedział ze za wcześnie. Póki co powiedział ze to jest pęcherzyk płodowy. Potem dopiero od 6 tygodnia jest płód a potem dopiero dziecko. Takie są etapy rozwoju.

Ferritka ja bym chciała żeby twoje przesady sie spełniły:)

Za zdjęcie nie płaciłam ale gdybym sie nie upomniała to by mi nie dał.

Ale i tak dlugo go nie mialam bo dałam je tacie na urodziny:) bardzo sie ucieszył:-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524375 przez mesy
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

rano na czczo test owulacyjny pozytywny ciążowy negatywny teraz test owulacyjny pozytywny wywalę te testy chyba :( :( :( :( :( :( :angry:

ale rano Nie powinno Sie robic testow owulacyjnych. Najlepiej Miedzy godz 11-00 A 20-00 . Rano zawsze testy owulacyjne wyjda pozytywne tym bardziej na czczo. Iwonta gratuluje kropka :D. MszYdlowska a ile jestes dni przed @ ??? Generalnie testy owu powinno Sie Robic tylko do pozytywnego testu bo po owulacji moze powoli Spadac LH i testy owu moga wychodzic pozytywnie. Mi kiedys tak Wychodzily a ile kasy na testach przez ta ciekawosc stracilam :p
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524378 przez Ingrid29
iwonta śliczny fasolek - wygląda mi na chłopczyka.

Lacra lacriuszki duże kobietki (oj chyba będę dziewuszki tak mi się wydaje), zobaczymy kto przepowie płeć :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #524483 przez gosia28
Iwonta gratuluję bardzo :)

Ingrid synuś cudaśny- dotykam i się zarażam :)

dziś spokój cisza to porobię za ferritkę(Ferritka wybacz) syropek dziś serwujemy z mężem MY :blink:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524490 przez ferritka
INGRID cudny chłopak a Ty jaka fajna mamusia :*

Dziewczyny mam pytanie o ten tablet . Włączyłam go nakażcie z internetu a ten mi szalony ściągnął aplikacje które mam na tel moje pytanie brzmi czy on mi ciągnie internet z karty sim z internetu czy łączy się z internetem przez tel. Htm nie wiem czy mnie rozumiecie nie mogę tego znaleźć u wujka google Mirelka ty masz kochana tablet prawda, pomóż jeśli wiesz o co mi chodzi. Czy mogę spokojnie być online tak jak na notebooku czy rachunek za tel mnie nie zabije?

Spoko spoko mnie dzisiaj technika wyciągnęła można się więc pode mnie podszywac;)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #524502 przez Ingrid29
dziękuje ferritka :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #524538 przez anoda89
Cały dzień dzisiaj w gościach :)

Co do wózka to ja muszę mieć na swoją dziurę z pompowanymi kołami :)

Gosiu będzie lepiej :kiss:

Iwonta ale się ciesze :kiss: Ja też obstawiam chłopaka :)

Ingrid ale przystojniak :)
11 lata 11 miesiąc temu #524564 przez Mirella
Ferritka nie mam tableta i na oczy nie widziałam, ale zaryzykuję, że to kwestia ustawień, masz tam androida w nim? Gdzies pewnie jest sposób łączenia się z netem tak jak w smartfonie, musisz sprawdzić czy przez połączenie komórkowe czy przez Vifi, bo rozumiem że notebook z Vifi domowego korzysta?

Arturek cudaśny, gdyby nie to że będę drugi raz w dziewczynkę celować to bym dokładnie w takiego celowała :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia