- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 50 minut temu #524166 przez Mirella
Gosia, no na ciążowy to chyba jeszcze za wcześnie, a owulacyjne, hmmmm, ja już mówilam, robiłam dwa miesiące i wywaliłam, to były najgorsze dwa miesiące staranek. No ale ponoć niektórym pomogły
Iwonka, pogłaszcz tę małą kruszynkę
Gosia, dziewczyny dobrze mówią, nowy to nowy
Emka, to u Was to taka pozostałość starego, ale przecież wszystko dobrze będzie, prawda?
Iwonka, pogłaszcz tę małą kruszynkę
Gosia, dziewczyny dobrze mówią, nowy to nowy
Emka, to u Was to taka pozostałość starego, ale przecież wszystko dobrze będzie, prawda?
Temat został zablokowany.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 40 minut temu #524183 przez GwenB
ferritka napisał:
no jakoś trzeba sobie radzić a jaki przy tym ubaw!
już dzisiaj za długo na nogach jestem, bo jakiejś głupawki dostałam
Przychodzę, a tu znów kilka stron więcej, chyba muszę zainwestowac w nowy telefon, zebym miała podglad co tu się dzieje w ciagu dnia
Znów zapomniałam co miałam napisać, ale jeszcze a propos wczorajszej zagorzalej dyskusji to ferritka chyba Ty doskonale to ujęłaś. Podpisuje sie pod tym rekami i nogami
Poza tym ja też mam zwyczaj zaglądania do wózków, uśmiechania się do obcych dzieci, przeglądania ubranek w sklepach (ze niby szukam dla kogos z rodziny ;P) Za wozkiem sie nie rozglądam, ponieważ ze względu na "płodne" ostatnie 4 lata w mojej rodzinie wózków to ci pod dostatkiem, więc i tak odziedziczymy ich kilka zresztą niektórzy w mojej rodzinie najchętniej jakby mogli to już przewieźliby niektore rzeczy, tylko no.. jakoś pretekstu do tego wciąż brak
iwonta SUPER !!
gwen mały chemiku ajsztajnie - z mikroskopu na owulkę , nooo czad ;DDDD
no jakoś trzeba sobie radzić a jaki przy tym ubaw!
już dzisiaj za długo na nogach jestem, bo jakiejś głupawki dostałam
Przychodzę, a tu znów kilka stron więcej, chyba muszę zainwestowac w nowy telefon, zebym miała podglad co tu się dzieje w ciagu dnia
Znów zapomniałam co miałam napisać, ale jeszcze a propos wczorajszej zagorzalej dyskusji to ferritka chyba Ty doskonale to ujęłaś. Podpisuje sie pod tym rekami i nogami
Poza tym ja też mam zwyczaj zaglądania do wózków, uśmiechania się do obcych dzieci, przeglądania ubranek w sklepach (ze niby szukam dla kogos z rodziny ;P) Za wozkiem sie nie rozglądam, ponieważ ze względu na "płodne" ostatnie 4 lata w mojej rodzinie wózków to ci pod dostatkiem, więc i tak odziedziczymy ich kilka zresztą niektórzy w mojej rodzinie najchętniej jakby mogli to już przewieźliby niektore rzeczy, tylko no.. jakoś pretekstu do tego wciąż brak
iwonta SUPER !!
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 12 minut temu #524229 przez sylwus136
Iwonka super cieszymy się razem z Tobą
A ginke chciał kase za zdjęcie? To teraz zdjęcia kosztują jak się idzie na NFZ?
kurcze nawet nie wiedziałąm bo ja tam mam wszystko za darmo
A ja sie właśnie dowiedziałam że mój kuzyn spodziewa się maleństwa.
Ale się cieszę. Oby wszystko było dobrze
A ginke chciał kase za zdjęcie? To teraz zdjęcia kosztują jak się idzie na NFZ?
kurcze nawet nie wiedziałąm bo ja tam mam wszystko za darmo
A ja sie właśnie dowiedziałam że mój kuzyn spodziewa się maleństwa.
Ale się cieszę. Oby wszystko było dobrze
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata temu #524250 przez ferritka
Iwonka, piekny mały okruszek... nie wiem czy chcesz ale mi to na córe wyglada - tak sobie pozwolę stwierdzić nie wiem co na to ciocia Mirellka ) cieszę się z Tobą i rosnij rośniij nam wesoło i zdrowo ;**
Gosia - wywalisz ty te cholerne testy owulacyjne!!!!! bo Ci tam najazd geriatrycznej grupy staraczkowej z problemem alkoholowym i taki Ci zrobimy ambaras ,że hohohohohoho ;>
druga gosia- tak jak ci dziewczyny tu dobrze powiedziały : mamy nowy rok, czeka Cię w nim wiele dobrego, trzeba mysleć pozytywnie.
Dziewczyny jeśli nie macie wciąż noworocznego postanowienia to jest wciąż na to dobry czas aby je mieć. Jezeli nie slyszałyście o "prawie przyciągania" to poszukajcie sobie na yt film pt. "SEKRET". mowa w nim min o tym ,że należy wysyłać dobre mysli w kosmos ( jak ktoś woli to może je wysyłać do Boga, do buddy czy gdzie tam chce ) musimy pozytywnie wizualizować .... wyda się Wam to głupie, ale ja ten film widzialam kilka lat temu i nawet wykleiłam sobie tablice marzeń , codziennie myslalam o dobrych rzeczach... przeciez to nic nie kosztuje i z pewnością nie zaszkodzi )))
Gosia - wywalisz ty te cholerne testy owulacyjne!!!!! bo Ci tam najazd geriatrycznej grupy staraczkowej z problemem alkoholowym i taki Ci zrobimy ambaras ,że hohohohohoho ;>
druga gosia- tak jak ci dziewczyny tu dobrze powiedziały : mamy nowy rok, czeka Cię w nim wiele dobrego, trzeba mysleć pozytywnie.
Dziewczyny jeśli nie macie wciąż noworocznego postanowienia to jest wciąż na to dobry czas aby je mieć. Jezeli nie slyszałyście o "prawie przyciągania" to poszukajcie sobie na yt film pt. "SEKRET". mowa w nim min o tym ,że należy wysyłać dobre mysli w kosmos ( jak ktoś woli to może je wysyłać do Boga, do buddy czy gdzie tam chce ) musimy pozytywnie wizualizować .... wyda się Wam to głupie, ale ja ten film widzialam kilka lat temu i nawet wykleiłam sobie tablice marzeń , codziennie myslalam o dobrych rzeczach... przeciez to nic nie kosztuje i z pewnością nie zaszkodzi )))
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #524271 przez ferritka
Iwonka, jedno jest pewne ; bedzie albo synuś albo córcia na bank ))
ja nie mam postanowień typu schudne itp - bo u mnie to zawsze pootem na odwrót jest i fakt mega frustrujące to to pod koniec roku
ale pozytywnie mysleć postanawiam tak czy siak ))
ja nie mam postanowień typu schudne itp - bo u mnie to zawsze pootem na odwrót jest i fakt mega frustrujące to to pod koniec roku
ale pozytywnie mysleć postanawiam tak czy siak ))
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #524325 przez iwonta_kg
Karty mi nie założył bo powiedział ze za wcześnie. Póki co powiedział ze to jest pęcherzyk płodowy. Potem dopiero od 6 tygodnia jest płód a potem dopiero dziecko. Takie są etapy rozwoju.
Ferritka ja bym chciała żeby twoje przesady sie spełniły:)
Za zdjęcie nie płaciłam ale gdybym sie nie upomniała to by mi nie dał.
Ale i tak dlugo go nie mialam bo dałam je tacie na urodziny:) bardzo sie ucieszył
Ferritka ja bym chciała żeby twoje przesady sie spełniły:)
Za zdjęcie nie płaciłam ale gdybym sie nie upomniała to by mi nie dał.
Ale i tak dlugo go nie mialam bo dałam je tacie na urodziny:) bardzo sie ucieszył
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524375 przez mesy
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
ale rano Nie powinno Sie robic testow owulacyjnych. Najlepiej Miedzy godz 11-00 A 20-00 . Rano zawsze testy owulacyjne wyjda pozytywne tym bardziej na czczo. Iwonta gratuluje kropka . MszYdlowska a ile jestes dni przed @ ??? Generalnie testy owu powinno Sie Robic tylko do pozytywnego testu bo po owulacji moze powoli Spadac LH i testy owu moga wychodzic pozytywnie. Mi kiedys tak Wychodzily a ile kasy na testach przez ta ciekawosc stracilamrano na czczo test owulacyjny pozytywny ciążowy negatywny teraz test owulacyjny pozytywny wywalę te testy chyba
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524378 przez Ingrid29
iwonta śliczny fasolek - wygląda mi na chłopczyka.
Lacra lacriuszki duże kobietki (oj chyba będę dziewuszki tak mi się wydaje), zobaczymy kto przepowie płeć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacra lacriuszki duże kobietki (oj chyba będę dziewuszki tak mi się wydaje), zobaczymy kto przepowie płeć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Ingrid29.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524490 przez ferritka
INGRID cudny chłopak a Ty jaka fajna mamusia :*
Dziewczyny mam pytanie o ten tablet . Włączyłam go nakażcie z internetu a ten mi szalony ściągnął aplikacje które mam na tel moje pytanie brzmi czy on mi ciągnie internet z karty sim z internetu czy łączy się z internetem przez tel. Htm nie wiem czy mnie rozumiecie nie mogę tego znaleźć u wujka google Mirelka ty masz kochana tablet prawda, pomóż jeśli wiesz o co mi chodzi. Czy mogę spokojnie być online tak jak na notebooku czy rachunek za tel mnie nie zabije?
Spoko spoko mnie dzisiaj technika wyciągnęła można się więc pode mnie podszywac;)
Dziewczyny mam pytanie o ten tablet . Włączyłam go nakażcie z internetu a ten mi szalony ściągnął aplikacje które mam na tel moje pytanie brzmi czy on mi ciągnie internet z karty sim z internetu czy łączy się z internetem przez tel. Htm nie wiem czy mnie rozumiecie nie mogę tego znaleźć u wujka google Mirelka ty masz kochana tablet prawda, pomóż jeśli wiesz o co mi chodzi. Czy mogę spokojnie być online tak jak na notebooku czy rachunek za tel mnie nie zabije?
Spoko spoko mnie dzisiaj technika wyciągnęła można się więc pode mnie podszywac;)
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #524564 przez Mirella
Ferritka nie mam tableta i na oczy nie widziałam, ale zaryzykuję, że to kwestia ustawień, masz tam androida w nim? Gdzies pewnie jest sposób łączenia się z netem tak jak w smartfonie, musisz sprawdzić czy przez połączenie komórkowe czy przez Vifi, bo rozumiem że notebook z Vifi domowego korzysta?
Arturek cudaśny, gdyby nie to że będę drugi raz w dziewczynkę celować to bym dokładnie w takiego celowała
Arturek cudaśny, gdyby nie to że będę drugi raz w dziewczynkę celować to bym dokładnie w takiego celowała