- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #523627 przez MoNiaaa
no niestety u nas jak jest kryzys finansowy to od razu klutnie ale mam nadzieje ze u M robota ruszy i bedzie dobrze.normalnie nigdy sie nam nie przelewa ale tak na styk jest glodni nie chodzimy ale nie nazekam na nasza sytuacje bo maja gorzej dla mnie grunt zeby wyjsc chociazby na 0 ale nie pozyczac i jest dobrze
po za tym na dzieci stac tylko biednych takze sie lapiemy
Mirella z dotykaniem to odwazna jestes!!!!
ja tez chyba przyciagam ciezarne i takie malenkie dzieci zadnego nie przepuszcze!!!!
a moj M siedzi w domu ale za to jaki sie mily zrobil wczoraj nawet mi piwko kupil pranie robi sprzatnie|(co z grubsza) i dla Juli wiexej czasu ma bo po robocie nie zawsze ma sile sie z nia bawic gdyby jeszcze kasa z tego plynela to zyc nie umierac
po za tym na dzieci stac tylko biednych takze sie lapiemy
Mirella z dotykaniem to odwazna jestes!!!!
ja tez chyba przyciagam ciezarne i takie malenkie dzieci zadnego nie przepuszcze!!!!
a moj M siedzi w domu ale za to jaki sie mily zrobil wczoraj nawet mi piwko kupil pranie robi sprzatnie|(co z grubsza) i dla Juli wiexej czasu ma bo po robocie nie zawsze ma sile sie z nia bawic gdyby jeszcze kasa z tego plynela to zyc nie umierac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez MoNiaaa.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #523639 przez mesy
emka teraz jest martwy okres mój hydraulik a siedział 4 tyg na przymusowym wolnym ....
Z tatą będzie ok ale domyślam się co masz za sajgon ..... moja mama bez takiej wizyty u lekarza nie funkcjonuje normalnie
ferritka a teraz pytanie z innej beczki czym ty czyścisz ta swoją rogówkę
Z tatą będzie ok ale domyślam się co masz za sajgon ..... moja mama bez takiej wizyty u lekarza nie funkcjonuje normalnie
ferritka a teraz pytanie z innej beczki czym ty czyścisz ta swoją rogówkę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez mesy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 3 godzin temu #523645 przez agnesssa
Wow Ale się tu wczoraj działo
Ja powiem tylko tyle, że kobiety w ciąży nie wolno denerwować, więc można było się powstrzymać od szorstkich wypowiedzi
Emka całuje mocno
Lacra cudne zdjęcia Śliczne fasoleczki
Gosiak Mesy @nukla Miło Was widzieć
Ja powiem tylko tyle, że kobiety w ciąży nie wolno denerwować, więc można było się powstrzymać od szorstkich wypowiedzi
Emka całuje mocno
Lacra cudne zdjęcia Śliczne fasoleczki
Gosiak Mesy @nukla Miło Was widzieć
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #523649 przez Marta M
Tradycja, przejrzałam ostatnie strony, ale nie dość że mi się w głowie mnoży to jeszcze widzę że było tu nieprzyjemnie, fakt, dziś za to trzeba się wychłostać
W mądrości życiowej najważniejsze jest zrozumienie drugiego człowieka, jeśli taki jest, tak robi, tak myśli to znaczy że go coś tak ukształtowało...nie osądzam...ot co...szanuję bardzo ludzi szczerych, którzy umieją się przyznać do własnych błędów, własnych słabości...to jest piękne a nie upokarzające..
mądrość życiowa nie idzie w parze z wiekiem i nie rośnie wraz z nim...
Lacriuszki
Iwonta i ja czekam na wieści od lekarza
W mądrości życiowej najważniejsze jest zrozumienie drugiego człowieka, jeśli taki jest, tak robi, tak myśli to znaczy że go coś tak ukształtowało...nie osądzam...ot co...szanuję bardzo ludzi szczerych, którzy umieją się przyznać do własnych błędów, własnych słabości...to jest piękne a nie upokarzające..
mądrość życiowa nie idzie w parze z wiekiem i nie rośnie wraz z nim...
Lacriuszki
Iwonta i ja czekam na wieści od lekarza
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez Marta M.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 3 godzin temu #523672 przez ferritka
MESY górę odkurzam ;D a ten dół jest skórzany i mam taki preparat z marketu do skóry o zapachu cytrusów i szmatką przelatuje od czasu do czasu. dlatego cytrusowy jest on bo podobno koty nie lubią i nie podrapią. choć na górze mój leo wyleguje się namiętnie ;DDD
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #523676 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Dzieki dziewczyny za dobre słowo, nawet nie wiecie jak to pomaga.
Mesy Mama z nim była u rodzinnego, ale bez psychiatry sie nie obędzie, narazie dostał cos na uspokojenie bo jest pobudzony , ale ja sie cieszę bo wreszcie jest świadomy ze musi sie leczyć. MOze będize lepiej jak mu leki dopasują.. On już prawie nie sypia.
wiem dziewczyny zima, kryzys nie jest lekko, nam też obroty spadają.
monia czyli obrotny facet, da se rade, tylko nie jedź po nim za bardzo, na pewno coś znajdzie
Mesy Mama z nim była u rodzinnego, ale bez psychiatry sie nie obędzie, narazie dostał cos na uspokojenie bo jest pobudzony , ale ja sie cieszę bo wreszcie jest świadomy ze musi sie leczyć. MOze będize lepiej jak mu leki dopasują.. On już prawie nie sypia.
wiem dziewczyny zima, kryzys nie jest lekko, nam też obroty spadają.
monia czyli obrotny facet, da se rade, tylko nie jedź po nim za bardzo, na pewno coś znajdzie
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez emka.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 3 godzin temu #523693 przez mesy
emka bedzie lepiej tylko będzie musiał brać leki ..... moja mama miała etap że chciała się leczyć ale za cholere nie chciała leków brak - powiem tak lądowały w zlewie
ferritka a ty masz kota tak ? nie zostawia ci sierści na tej rogówce ? ja mam psa ma zakaz wchodzenia na łóżko ale kurde i tak sierść się tam jakimś cudem znajduje
ferritka a ty masz kota tak ? nie zostawia ci sierści na tej rogówce ? ja mam psa ma zakaz wchodzenia na łóżko ale kurde i tak sierść się tam jakimś cudem znajduje
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 godzin temu #523694 przez sylwus136
Hej witam was
no działo się wczoraj i to tak naprawdę przez osobę która tylko raz się wypowiedziała i sobie poszła ;/ widocznie chciała nas trochę ze sobą skłócić
ferritka piękne słowa.
Prawda jest taka że my ludzie zawsze zazdrościmy tego co nie mamy a ma ktoś inny.
Głupi przykłada to np. włosy - masz proste chcesz mieć loki- masz loki chcesz mieć proste
Każda z nas doczeka się swojego szczęścia i ja mocno w to wierzę
Monia styczeń zawsze jest takim miesiącem gdzie roboty nie ma. Mojego męza brat też ma teraz postój ale dorabia sobie na tzw. "fuszkach" tzn. on jest malarz, tapeciarz i chodzi do ludzi do domów i robi im takie małe zlecenia. Kasa zawsze jest. Wiadomo że nie w każdym zawodzie tak jest ale moze Twoj maż szybko będzie potrzebny w pracy.
Emka będę trzymała kciuki żeby wszystko potoczyło się dobrze.
no działo się wczoraj i to tak naprawdę przez osobę która tylko raz się wypowiedziała i sobie poszła ;/ widocznie chciała nas trochę ze sobą skłócić
ferritka piękne słowa.
Prawda jest taka że my ludzie zawsze zazdrościmy tego co nie mamy a ma ktoś inny.
Głupi przykłada to np. włosy - masz proste chcesz mieć loki- masz loki chcesz mieć proste
Każda z nas doczeka się swojego szczęścia i ja mocno w to wierzę
Monia styczeń zawsze jest takim miesiącem gdzie roboty nie ma. Mojego męza brat też ma teraz postój ale dorabia sobie na tzw. "fuszkach" tzn. on jest malarz, tapeciarz i chodzi do ludzi do domów i robi im takie małe zlecenia. Kasa zawsze jest. Wiadomo że nie w każdym zawodzie tak jest ale moze Twoj maż szybko będzie potrzebny w pracy.
Emka będę trzymała kciuki żeby wszystko potoczyło się dobrze.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 3 godzin temu #523696 przez gosiak
Ja sie przyznam bez bicia ze co jakis czas u allegroc pacze na wozki łożseczka i upaczem sobie typy , w sklepach pacze na spioszki i też zaglądam do wózków przepraszam ze jeśli dla kogoś wydam się niedojrzała, mimo iż mam prawie trzydzieche o i mam jeszcze imiona wybrane i chrzestnych tez a zazdrośc jest normalna ale trzaba umieć ja wyrażać a niektórzy mają z tym problem i wtedy dochodzi do takich sytuacji jaka wczoraj miała miejsce
Dzień dobry
Lacruś pysiolek słodki, to co teraz czekamy na kopniaczki?
Dzień dobry
Lacruś pysiolek słodki, to co teraz czekamy na kopniaczki?
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 3 godzin temu #523697 przez Marta M
iwonta ja byłam równe dwa lata temu u ginki i tak samo się denerwowałam, pamiętam że pokazała mi pęcherzyk ciążowy i powiedziała że tu się rozwija mały człowiek (choć człowieka jeszcze widać nie było ) Wierzę że wszystko będzie dobrze, zaciskam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5