BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #525016 przez Gosia 2712
Wiatam :) dziewczyny mam takie pytanie orientujecie sie w sprawie odszkodowan?? My z mezem placimy indywidualne pzu i chodzi mi o to ile mam czasu na zlozenie dokumentow za odszkodowanie w tym wypadku za urodzenie martwego dziecka... ?? Jest jakies ograniczenie czasowe czy nie??

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #525017 przez Insomnia
Monia nikt na tacy Ci nie poda wszystkiego, musisz pytać a odpowiedź na pewno dostaniesz :blink:

dzień dobry tak poza tym :lol:

Lacra pogłaskaj brzuszka :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 11 miesiąc temu #525024 przez mesy
Gosiakowa wezmę :lol: :lol: ej forum mnie dzis ogranicza i nie dodaje moich postów :angry:
11 lata 11 miesiąc temu #525027 przez Lacrijka
mesy napisał:

Gosiakowa wezmę :lol: :lol: ej forum mnie dzis ogranicza i nie dodaje moich postów :angry:

Piwa nie moge, ale moge te ogórki :laugh: :laugh: :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #525028 przez gosiak
Gosia 2712 napisał:

Wiatam :) dziewczyny mam takie pytanie orientujecie sie w sprawie odszkodowan?? My z mezem placimy indywidualne pzu i chodzi mi o to ile mam czasu na zlozenie dokumentow za odszkodowanie w tym wypadku za urodzenie martwego dziecka... ?? Jest jakies ograniczenie czasowe czy nie??

Nie chce wprowadzać w błąd, ale coś mi sie niedawno obiło o uszy ze siedem dni, ale ręki nie dam sobie uciąć bo nie wnikałam w temat, i nie wiem czy jest to też zależne od rodzaju wypadku.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #525030 przez MoNiaaa
juz kilka razy pytalam lekarza jakie badania powinnam zrobic i odpowiedz byla taka sama ze narazie nic a nie wiedzialam o co konkretnie zapytac.
jak bedziecie tak mile napiszcie mi jakie badania powinnam wykonac i sprobuje wyciagnac skierowanie a jak nie to zrobie prywatnie

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #525034 przez gosiak
mesy napisał:

Zawiesza Ci sie przy dodawaniu posta?
Mi tez wiec czekam chwile tak to tak zawiśnie potem cofam strone i odświeżam i wtedy widze swojego posta :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #525035 przez gosiak
mesy napisał:

Mi tez wiec czekam chwile jak to tak zawiśnie potem cofam strone i odświeżam i wtedy widze swojego posta :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #525040 przez Insomnia
Monia jak już Lacra pisała zbadaj progesteron 7-8 dni po owulacji, orientacyjny koszt 25 zł

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525041 przez mesy
gosiak napisał:

mesy napisał:

Mi tez wiec czekam chwile jak to tak zawiśnie potem cofam strone i odświeżam i wtedy widze swojego posta :P

Zawiesza to mało :lol: :lol: dodaje posta a on ląduje nie w tym miejscu co trzeba haha

idziemy ? hehehehe
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525046 przez gosiak
Matko Boska, Inso Ty zara rodzisz :lol: :kiss: powodzonka ;)

Monia dokladnie progesteron ;)

Moze jeszcze lacra cosik dorzuci co by jeszcze mozna strzelic, bo ja zawsze jej sie pytam co mam robic :lol: moj prywatny osobisty netowy gin :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #525047 przez MoNiaaa
inso dzieki napewno zrobie te badanie.szczerze mwoiac ja nie orientuje sie w tym.z poprzednia ciaza nie mialam problemu wiec nie wnikalam w szczegoly wy w tym siedzicie bardziej wiec bede wdzieczna za podpowiedzi gdzie i po jakie badania powinnam sie udac.
a powinnam to badanie robic przez kilka miesiecy czy 1 raz tylko?

co do postow to ja robie tak ze po dodaniu jak nei chce mi sie wczytac daje po prostu wyswietlaj ostatnie posty i moj wpis juz jest i sie nie powiela

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #525052 przez gosiak
Mesy :lol: :lol: ło kuwa skąd Ty takie balety wyczasłasś :lol: sweterki w deche :lol:

Monia mozesz co miesiąc a juz na pewno jak zajdziesz w ciążę :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #525058 przez MoNiaaa
dobra a pozostalych hormonow nie bada sie??moze glupie pytanie ale nie wiem:P
ja mniej wiecej wiem kiedy powinnam wiec owulke ale glowy sobie nie daje obciac to powinnam isc rzeczywiscie to 8 dni po (moim zdaniem owulce)czy dopiero po upewnieniu sie(przez monitoring) ze ona rzeczywisxie jest w tym czasie?

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #525062 przez Insomnia
Gosiak a no już przy drzwiach z torbami stoję :lol:

Monia zrób na początek to jedno badanie, bo nie masz problemu z owulacją ani zajściem w ciążę tylko z jej utrzymaniem. A później zobaczy się co dalej jak będziesz miała wynik. Ale to niech ktoś jeszcze się wypowie w temacie bo mogę się mylić :silly:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka