- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kolejne śliczne dzieciaczki tu uwidzialam oh jak ja marzę o jednym!
Biedna Inso. Jestem niedoswiadczona w temacie porodu, ale nawet mnie to wydaje się dziwne, że tak długo nic lekarze nie robią.
Ferritka juz nie mogę doczekać się piątku;-)
A ja podróżuje właśnie pociągiem jestem zaskoczona bo jest czysto, wagony chyba są nowe, na dworcu w Kato też elegancko :-D to taki mój pierwszy wyjazd bez męża na dłuższy czas i normalnie poryczałam się na dworcu, wstyd :-D
A tak poza tym, dzisiaj @ przyszła i sama nie wiem czy mi smutno czy nie... Czuję się obojętna...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
ee a ładny teraz mamy w kato dworzec i kawy ze starbucka można sie napić ;D udanego wyjazdu kochana, odpoczywaj i czasami napisz że jest ok wsio :****
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Hejo:-)
Kolejne śliczne dzieciaczki tu uwidzialam oh jak ja marzę o jednym!
Biedna Inso. Jestem niedoswiadczona w temacie porodu, ale nawet mnie to wydaje się dziwne, że tak długo nic lekarze nie robią.
Ferritka juz nie mogę doczekać się piątku;-)
A ja podróżuje właśnie pociągiem jestem zaskoczona bo jest czysto, wagony chyba są nowe, na dworcu w Kato też elegancko :-D to taki mój pierwszy wyjazd bez męża na dłuższy czas i normalnie poryczałam się na dworcu, wstyd :-D
A tak poza tym, dzisiaj @ przyszła i sama nie wiem czy mi smutno czy nie... Czuję się obojętna...
Pani ja też dziś dostałam @
Macie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
biedna ta Inso rozumiem ze sie wqrza jak ktos ingeruje bo teraz pewnie ciezko utrzymac emocje na wodzy i czasem z lekarzami nie da sie dosc do porozumienia wiec sie czeka jak kaza ale dla mnei to tez chore jak moga ja tyle meczyc!!!!tez mialam wywolywany porod w sumie bez wiekszej przyczyny po prostu wczesniej trafilam do szpitala bo mi cisnienie skakalo ale wszystko sie unormowalo i chyba stwierdzili ze skoro juz jestem to mi wywolaja porod a bylam jeszcze przed terminem!!
iwonka widzisz wszystko wraca do normy mirella ma racje ze w szpitalu latwiej wypoczac bo w domu zawsze sie cos znajdzie do zrobienia niby niewiele sie chce zrobic ale ciezko wylezec a w szpityalu to mus
pani szalej teraz jak mozesz jescze impra ci sie trafila to tym bardziej!!!
ferritka ty juz jestes osadzona ja nie widze juz innego rozwiazania jak II :D:D moze przeloz testa na jutro
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Nie wiem co u Nich się dzieje bo Inso nie odbiera już ode mnie tel, nie odpisuje na sms, a tel szwagra odebrała jakaś godzinę temu sama Inso i powiedziała że jak urodzi to się dowiem, i że mam więcej nie dzwonić.
Jakby co to Mesy może coś będzie widziała więcej bo chyba mają lepszy kontakt.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiesz co ja podejrzewam ze nie tylko ty ja wypytujesz czy juz urodzila i ma dosyc tej sytuacji pewnie sama sie martwi czy z dzidzia wszystko jest ok i to wszystko poteguje napewno jak urodzi to sie poprawia wasze relacje.
jak emocje opadna to sobie pogadacie od serca i bedzie ok
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Monia ja rozumiem,że Inso wszystko wkurza, ale są pewne granice.
Nie wiem co u Nich się dzieje bo Inso nie odbiera już ode mnie tel, nie odpisuje na sms, a tel szwagra odebrała jakaś godzinę temu sama Inso i powiedziała że jak urodzi to się dowiem, i że mam więcej nie dzwonić.
Jakby co to Mesy może coś będzie widziała więcej bo chyba mają lepszy kontakt.
Ilona coś ty dzwoniłam do niej jakos koło południa i ani nie odebrała , nawet mi nie napisała jak sytuacja wygląda chyba serio Inso siedzi dziś na bombie
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Kurka a ja jestem już po okresie i mam cały czas brudzenia. Co jest do cholery, wcześniej tak nie miałam Jak nie urok to sraczka
Ferritka potrafisz w napięciu trzymać Sikaj już na ten test bo mnie skręca z ciekawości
Iwontado poniedziałku nie dużo zostało. Przebadają Cię jeszcze, pooglądają i wrócisz do domu
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Pani i Mesy, to ja w waszym małpowym gronie dzisiaj
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy