BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #547393 przez Mirella
Sylwuś my się jeszcze bardziej będziemy cieszyć jak wrócisz z dobrymi wieściami :kiss:
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #547412 przez gosia28
dzień dobry :)

czy któraś z Was będzie się orientowała jak dodać nagranie na you tube ? Oczywiście konto już założyłam. Tylko mam problem bo chciałam dodać utwór muzyczny w wykonaniu męża, ale wyskakuje mi komunikat, że nie można dodać samej ścieżki dźwiękowej, tylko musi być z obrazem. No i jak to zrobić? Czy jest jakaś funkcja na you tube, żeby takie cudo utworzyć czy muszę to wykonać w jakimś programie poza kanałem yt?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #547421 przez Mirella
obawiam się że musisz poza kanałem to zrobić, ale to nie jest trudne :) czekaj, jak znajdę to dam Ci linka do windowsowego programu w którym można coś takiego zrobić. Dobrze zakładam że masz windowsa?
11 lata 11 miesiąc temu #547429 przez iwonta_kg
Ferritka powtarzasz test?

Raport ze szpitala. Krwiak nic sie nie zmniejszyl. Teraz wyglada jak polksiezyc. Jest od strony szyjki. W poniedzialek wraca moj lekarz prowadzacy i mam ustalic z nim co dalej. Czy zostaje w szpitalu na tydzien, dwa albo trzy czy ide do domu i bede przyjmowala leki te same co w szpitalu. I przy kazdym krwawieniu wracam. Leze i placze:( nie wiem co robic:(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #547431 przez gosia28
tak :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547437 przez Mirella
Iwonta przede wszystkim nie płakać bo to ponoć szkodzi fasolce. Chociaż osobiście przeryczałam trzy czwarte ciązy i nie widzę żeby to Duśce zaszkodziło :P

Nie spodoba Ci się to co powiem, ale uważam że powinnaś zostać w szpitalu, bo jesteś pod stałą opieką, byle cokolwiek tfu tfu to dzwonisz po pielęgniarkę, no i nic nie robisz, żadnej presji psychicznej że coś musisz bo nic nie musisz. Zaopatrz się w dużo książek, jakbyś mogła mieć lapa tak jak ja miałam to już w ogóle super by było. Poza tym masz myśleć pozytywnie bo i tak będzie dobrze tylko bądź grzeczna, czarownica każe :P

Gosia pierwszy od góry jest dla windowsa ffdiaporama.tuxfamily.org/?page_id=178

ja używam linuksowego, ale zakładam że są podobne, jakbyś miała problem to krzycz
11 lata 11 miesiąc temu #547439 przez gosia28
kurcze Iwonta nie płakaj proszę
przemyśl dobrze. Z jednej strony dom to dom, no a w szpitalu to mają na Ciebie cały czas oko i można zareagować możliwie najszybciej. I faktycznie leżysz plackiem, posprzątają, jeść podadzą- w domu może Cię kusić przechadzka po coś tam tylko.
Zmówię za Ciebie paciorek. Trzymaj się dzielnie.

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu #547491 przez iwonta_kg
Zobaczymy co lekarz w poniedzialek powie.
Szczerze wolałabym isc do domu i wrocic do szpitala gdyby sie cos dzialo.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547526 przez emka
Iwonta Krwiak się nie wchłonie od razu, trezba troszkę czasu, ja leżałam ponad miesiac, mimo ze nie krwawiłam. Nie martw się kochana będzie dobrze, musisz sie uzbroić w cierpliwość, myśl o dzidziusiu który jest w Tobie, on potrzebuje spokoju :) Ściskam Cię :kiss: MOge Ci cos pokazać :) Na pocieszonko :) Mój efekt leżenia plackiem z krwiaczkiem :)

A powiem Ci ze jak tak leżałam to też miałam chwile zwątpienia. Leżałam w domu, nawet nie wiedziałam czy cos sie polepsza, wyjście do toalety to była psychiczna katorga czy nie zobacze tam nic czerwonego... Tak ja pisze Mirella, zaopatrz sie w dobrą lekturę, ja wtedy przeczytałam 4 części Harrego Potera :) Czytanie pozwala zapomnieć i relaksuje. Popatrz na moja dziewczynę kiedyś była mniejsza od krwiaczka. A jednak wygrała!!! :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #547537 przez iwonta_kg
Emka śliczny ten Twój efekt plackowania:) bardzo Ladna dziewczynka!
Ale leżałas miesiac w szpitalu????

11 lata 11 miesiąc temu #547541 przez emka
Leżałam w domu, mój lekarz nie wypisał mi skierowania do szpitala. Późmniej poszłam do innego to był oburzony że mnie tak zaniedbał. Lepiej leż w szpitalu, dobrze Ci radze. :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #547543 przez gosia28
Emka jaka śliczna ta Twoja córa :) do schrupania
No Iwonta widzisz? Masz dowody, głowa do góry :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu #547545 przez emka
Dziękuję dziwczyny, Iwonka niedługo Ty wrzucisz taki dowód! :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #547580 przez dzidzia1234
EMKA- śliczna panna- oj będziesz miała grono wielbicieli do przegonienia spod drzwi

IWONTA- popieram dziewczyny- zaraz zasięgnę do moich papierów krwiaczkowych- tyle, że z młodą był a nie krwawiłam- lekarz mi wtedy wytłumaczył, że one często powstają w terminie spodziewanej @ mimo , że fasolka jest
11 lata 11 miesiąc temu #547587 przez Marta M
iwonta dla teakiego efektu chyba warto leżeć w szpitalu, co nie? A powiem Ci że jak dziękuję Bogu że tyle w szpitalu się wyleżałam, gdyby ktg nie wyłapało spadku tętna Bóg jedyny wie czy Maja byłaby z nami..

ferritak halo.............
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka