- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #547412 przez gosia28
dzień dobry
czy któraś z Was będzie się orientowała jak dodać nagranie na you tube ? Oczywiście konto już założyłam. Tylko mam problem bo chciałam dodać utwór muzyczny w wykonaniu męża, ale wyskakuje mi komunikat, że nie można dodać samej ścieżki dźwiękowej, tylko musi być z obrazem. No i jak to zrobić? Czy jest jakaś funkcja na you tube, żeby takie cudo utworzyć czy muszę to wykonać w jakimś programie poza kanałem yt?
czy któraś z Was będzie się orientowała jak dodać nagranie na you tube ? Oczywiście konto już założyłam. Tylko mam problem bo chciałam dodać utwór muzyczny w wykonaniu męża, ale wyskakuje mi komunikat, że nie można dodać samej ścieżki dźwiękowej, tylko musi być z obrazem. No i jak to zrobić? Czy jest jakaś funkcja na you tube, żeby takie cudo utworzyć czy muszę to wykonać w jakimś programie poza kanałem yt?
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #547429 przez iwonta_kg
Ferritka powtarzasz test?
Raport ze szpitala. Krwiak nic sie nie zmniejszyl. Teraz wyglada jak polksiezyc. Jest od strony szyjki. W poniedzialek wraca moj lekarz prowadzacy i mam ustalic z nim co dalej. Czy zostaje w szpitalu na tydzien, dwa albo trzy czy ide do domu i bede przyjmowala leki te same co w szpitalu. I przy kazdym krwawieniu wracam. Leze i placze:( nie wiem co robic:(
Raport ze szpitala. Krwiak nic sie nie zmniejszyl. Teraz wyglada jak polksiezyc. Jest od strony szyjki. W poniedzialek wraca moj lekarz prowadzacy i mam ustalic z nim co dalej. Czy zostaje w szpitalu na tydzien, dwa albo trzy czy ide do domu i bede przyjmowala leki te same co w szpitalu. I przy kazdym krwawieniu wracam. Leze i placze:( nie wiem co robic:(
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547437 przez Mirella
Iwonta przede wszystkim nie płakać bo to ponoć szkodzi fasolce. Chociaż osobiście przeryczałam trzy czwarte ciązy i nie widzę żeby to Duśce zaszkodziło
Nie spodoba Ci się to co powiem, ale uważam że powinnaś zostać w szpitalu, bo jesteś pod stałą opieką, byle cokolwiek tfu tfu to dzwonisz po pielęgniarkę, no i nic nie robisz, żadnej presji psychicznej że coś musisz bo nic nie musisz. Zaopatrz się w dużo książek, jakbyś mogła mieć lapa tak jak ja miałam to już w ogóle super by było. Poza tym masz myśleć pozytywnie bo i tak będzie dobrze tylko bądź grzeczna, czarownica każe
Gosia pierwszy od góry jest dla windowsa ffdiaporama.tuxfamily.org/?page_id=178
ja używam linuksowego, ale zakładam że są podobne, jakbyś miała problem to krzycz
Nie spodoba Ci się to co powiem, ale uważam że powinnaś zostać w szpitalu, bo jesteś pod stałą opieką, byle cokolwiek tfu tfu to dzwonisz po pielęgniarkę, no i nic nie robisz, żadnej presji psychicznej że coś musisz bo nic nie musisz. Zaopatrz się w dużo książek, jakbyś mogła mieć lapa tak jak ja miałam to już w ogóle super by było. Poza tym masz myśleć pozytywnie bo i tak będzie dobrze tylko bądź grzeczna, czarownica każe
Gosia pierwszy od góry jest dla windowsa ffdiaporama.tuxfamily.org/?page_id=178
ja używam linuksowego, ale zakładam że są podobne, jakbyś miała problem to krzycz
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Mirella.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547439 przez gosia28
kurcze Iwonta nie płakaj proszę
przemyśl dobrze. Z jednej strony dom to dom, no a w szpitalu to mają na Ciebie cały czas oko i można zareagować możliwie najszybciej. I faktycznie leżysz plackiem, posprzątają, jeść podadzą- w domu może Cię kusić przechadzka po coś tam tylko.
Zmówię za Ciebie paciorek. Trzymaj się dzielnie.
przemyśl dobrze. Z jednej strony dom to dom, no a w szpitalu to mają na Ciebie cały czas oko i można zareagować możliwie najszybciej. I faktycznie leżysz plackiem, posprzątają, jeść podadzą- w domu może Cię kusić przechadzka po coś tam tylko.
Zmówię za Ciebie paciorek. Trzymaj się dzielnie.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547526 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Iwonta Krwiak się nie wchłonie od razu, trezba troszkę czasu, ja leżałam ponad miesiac, mimo ze nie krwawiłam. Nie martw się kochana będzie dobrze, musisz sie uzbroić w cierpliwość, myśl o dzidziusiu który jest w Tobie, on potrzebuje spokoju Ściskam Cię MOge Ci cos pokazać Na pocieszonko Mój efekt leżenia plackiem z krwiaczkiem
A powiem Ci ze jak tak leżałam to też miałam chwile zwątpienia. Leżałam w domu, nawet nie wiedziałam czy cos sie polepsza, wyjście do toalety to była psychiczna katorga czy nie zobacze tam nic czerwonego... Tak ja pisze Mirella, zaopatrz sie w dobrą lekturę, ja wtedy przeczytałam 4 części Harrego Potera Czytanie pozwala zapomnieć i relaksuje. Popatrz na moja dziewczynę kiedyś była mniejsza od krwiaczka. A jednak wygrała!!!
A powiem Ci ze jak tak leżałam to też miałam chwile zwątpienia. Leżałam w domu, nawet nie wiedziałam czy cos sie polepsza, wyjście do toalety to była psychiczna katorga czy nie zobacze tam nic czerwonego... Tak ja pisze Mirella, zaopatrz sie w dobrą lekturę, ja wtedy przeczytałam 4 części Harrego Potera Czytanie pozwala zapomnieć i relaksuje. Popatrz na moja dziewczynę kiedyś była mniejsza od krwiaczka. A jednak wygrała!!!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #547580 przez dzidzia1234
EMKA- śliczna panna- oj będziesz miała grono wielbicieli do przegonienia spod drzwi
IWONTA- popieram dziewczyny- zaraz zasięgnę do moich papierów krwiaczkowych- tyle, że z młodą był a nie krwawiłam- lekarz mi wtedy wytłumaczył, że one często powstają w terminie spodziewanej @ mimo , że fasolka jest
IWONTA- popieram dziewczyny- zaraz zasięgnę do moich papierów krwiaczkowych- tyle, że z młodą był a nie krwawiłam- lekarz mi wtedy wytłumaczył, że one często powstają w terminie spodziewanej @ mimo , że fasolka jest
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu #547587 przez Marta M
iwonta dla teakiego efektu chyba warto leżeć w szpitalu, co nie? A powiem Ci że jak dziękuję Bogu że tyle w szpitalu się wyleżałam, gdyby ktg nie wyłapało spadku tętna Bóg jedyny wie czy Maja byłaby z nami..
ferritak halo.............
ferritak halo.............