- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547590 przez dzidzia1234
IWONTA- cytaty z najmłodszego- bo wtedy krwawienie było- 12 tydzień- łożysko homogenne, na ścianie przedniej i w dnie. Pod doczesną od strony ścianki tylnej widoczny jest krwiak o wym 33x 13x 20 mm
- wypis- wypisana w stanie ogólnym dobrą z ciążą zachowaną- luteina 3x2 pod język, no spa 3x1 nystatyna dowcipnie
- wypis- wypisana w stanie ogólnym dobrą z ciążą zachowaną- luteina 3x2 pod język, no spa 3x1 nystatyna dowcipnie
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547595 przez dzidzia1234
nic się nie martw- usg jest bezpieczne- a masz nadal dowcipne czy już przez brzuch widać?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547604 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Iwonka Jak krwiaczek się wchłonie to potem ciaża przebiega prawidłowo, pisałam Ci chyba ze na swoim weselu tańczyłąm chwilę później. Wytrzymaj te pare tygodni, naprawde warto... Wiem ze ciężko jest, ale widziałąś już dzidziulka wiesz o co walczysz Mam nadzieję ze udało nam się troszkę Cie pocieszyć i zmobilizować do leżenia choćby w szpitalu, ja chyba teraz wolałabym w szpitalu niż w domu. Tam zawsze jest opieka no nie kusi do sprzątania itp. Obiad masz podany. Ja to wtedy mieszkałam z rodzicami, mamusia mi obiadki gotowała. Wszystko pod nnos przynosiła. Sama bym nie dała rady Mąż wtdy jeszcze "niemaż" musiał pracować. Powodzenia kochana
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #547631 przez MoNiaaa
iLONKA TY TO ZDOLNA CIOCIA JESTES PIEKNY MIS i wyobrazalam sobie ciebie calkiem inaczej super laseczka z ciebie
a Natalka duza dziewczynka wyglada jakby z miesiac albo dwa miala
iwonka nie plakaj najwazniejsze ze maluszek jest bezpieczny zobaczysz co ci lekaz powie w poniedzialek ale nawet jak bedziesz musiala zostac to juz mniej jak wiecej ci zostalo i jak krwiak sie wchlonie to wyjdziesz i bedziesz sie mogla cieszyc ciaza
a Natalka duza dziewczynka wyglada jakby z miesiac albo dwa miala
iwonka nie plakaj najwazniejsze ze maluszek jest bezpieczny zobaczysz co ci lekaz powie w poniedzialek ale nawet jak bedziesz musiala zostac to juz mniej jak wiecej ci zostalo i jak krwiak sie wchlonie to wyjdziesz i bedziesz sie mogla cieszyc ciaza
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547634 przez anoda89
Tak jak pisze Emka tak masz wszystko zapewnione. Ja jak leżałam w domu to czekałam aż ktoś mi przyniesie jedzenie. Mąż rano robił kanapki, herbatę i przynosił mi do pokoju. Później z obiadem i kolacją latał a tak podadzą Ci posiłki i nie musisz patrzeć na nikogo ani się prosić.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547651 przez dzidzia1234
IWONTA- i od szpitalnego żarełka się nie tyje- ale jak coś to podeślemy coś m maca albo pizzę albo ogórki czekoladę i kokakolowe żelki
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #547714 przez Gosia 2712
Witam dziewczyny co to znaczy ze łozysko i pepowina utkane zwykle?? Czyli chyba tak jak powinny byc?? Orietuje sie ktoras??
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547743 przez dzidzia1234
kuna dziewczyny- jak to jest???????????!!!!!!!!!!! latamy po lekarzach- szpitalach, mamy większe lub mniejsze doświadczenia i bla bla- wyniki badań itp- a musimy się pytać tutaj o co kaman- tak nam się udziela informacji- albo weźmie taki jeden z drugim - napierdaczy coś po łacinie i wypchnie z gabinetu , bo swoje odwalił i next plis- wrrrrrrrrr
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547771 przez MoNiaaa
macie racje lekarze jacys sklonni do wyjasnien wcale nie sa albo to pojedyncze przypadki a to jest ich obowiazek przeciez!!
ostatnio co mi gin dawal skierowanie na progesteron to nawet nie wspomnial w ktorym dniu cyklu sie go robi...dobrze ze wiem ze tu zawsze mozna spytac bo wy sie w tym bardziej orientujecie
anoda kiedy ty masz ta wizyte?
ostatnio co mi gin dawal skierowanie na progesteron to nawet nie wspomnial w ktorym dniu cyklu sie go robi...dobrze ze wiem ze tu zawsze mozna spytac bo wy sie w tym bardziej orientujecie
anoda kiedy ty masz ta wizyte?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547807 przez MoNiaaa
nie mam jeszcze wynikow dopiero za 2 tygodnie pojde odebrac jak bede miala wolne ale napewno bede sie was radzila i konsultowala co mi tam powychodzi.
teraz w pon powinnam dostac@ ciekawe czy bedzie punktualnie:P
pozniej niby jeszcze jedna @ i moglabym sie starac tylko nie wiem czy to nie za wczesnie?gin niby mowil ze powinno byc ok
teraz w pon powinnam dostac@ ciekawe czy bedzie punktualnie:P
pozniej niby jeszcze jedna @ i moglabym sie starac tylko nie wiem czy to nie za wczesnie?gin niby mowil ze powinno byc ok
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #547817 przez GwenB
Heeeej!
Oglądałam zdjęcie Natalki, ależ ona duża! Jeszcze raz gratulacje dla Mamusi i dumnej Cioci
Iwonta podpisuję się pod radą pozostania w szpitalu, tam jednak leżysz spokojnie, masz lekarzy pod ręką i nie ciągnie Cię do wstawania, bo w domu to różnie bywa.
No i Dzidzia, ależ masz gromadkę!
Eeee i to by było na tyle, bo już zapomniałam co czytałam
Ja zdam relację, że cholerne przeziębienie dalej mnie nie opuszcza chociaż jest już lepiej, lekarka proponowała antybiotyk, ale jakoś mnie to nie przekonuje..
no i za wcześnie cieszyłam się z małej ilości objawów melduję, że zaczęły męczyć mnie mdłości.. ale jeszcze z kibelkiem się nie witałam
Oglądałam zdjęcie Natalki, ależ ona duża! Jeszcze raz gratulacje dla Mamusi i dumnej Cioci
Iwonta podpisuję się pod radą pozostania w szpitalu, tam jednak leżysz spokojnie, masz lekarzy pod ręką i nie ciągnie Cię do wstawania, bo w domu to różnie bywa.
No i Dzidzia, ależ masz gromadkę!
Eeee i to by było na tyle, bo już zapomniałam co czytałam
Ja zdam relację, że cholerne przeziębienie dalej mnie nie opuszcza chociaż jest już lepiej, lekarka proponowała antybiotyk, ale jakoś mnie to nie przekonuje..
no i za wcześnie cieszyłam się z małej ilości objawów melduję, że zaczęły męczyć mnie mdłości.. ale jeszcze z kibelkiem się nie witałam