BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #547590 przez dzidzia1234
IWONTA- cytaty z najmłodszego- bo wtedy krwawienie było- 12 tydzień- łożysko homogenne, na ścianie przedniej i w dnie. Pod doczesną od strony ścianki tylnej widoczny jest krwiak o wym 33x 13x 20 mm
- wypis- wypisana w stanie ogólnym dobrą z ciążą zachowaną- luteina 3x2 pod język, no spa 3x1 nystatyna dowcipnie
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #547591 przez iwonta_kg
Dzidzia to z @ by sie zgadzało bo 27 mialam.

Na usg wszystko ok. Widzialam rączki malenstwa. W poniedzialek pewnie bede miala znowu badanie. Ale czy to nie szkodzi??

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #547595 przez dzidzia1234
nic się nie martw- usg jest bezpieczne- a masz nadal dowcipne czy już przez brzuch widać?
11 lata 11 miesiąc temu #547601 przez anoda89
Iwonta słuchaj się dziewczyn. Poproś męża niech przywiezie Ci laptopa do szpitala to będziesz mogła filmy pooglądać. Dasz radę, ślina babka z Ciebie :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547604 przez emka
Iwonka Jak krwiaczek się wchłonie to potem ciaża przebiega prawidłowo, pisałam Ci chyba ze na swoim weselu tańczyłąm chwilę później. Wytrzymaj te pare tygodni, naprawde warto... :kiss: :kiss: :kiss: Wiem ze ciężko jest, ale widziałąś już dzidziulka wiesz o co walczysz :) Mam nadzieję ze udało nam się troszkę Cie pocieszyć i zmobilizować do leżenia choćby w szpitalu, ja chyba teraz wolałabym w szpitalu niż w domu. Tam zawsze jest opieka no nie kusi do sprzątania itp. Obiad masz podany. Ja to wtedy mieszkałam z rodzicami, mamusia mi obiadki gotowała. Wszystko pod nnos przynosiła. :) Sama bym nie dała rady :) Mąż wtdy jeszcze "niemaż" musiał pracować. Powodzenia kochana :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #547631 przez MoNiaaa
iLONKA TY TO ZDOLNA CIOCIA JESTES PIEKNY MIS :) i wyobrazalam sobie ciebie calkiem inaczej super laseczka z ciebie :)

a Natalka duza dziewczynka wyglada jakby z miesiac albo dwa miala :)

iwonka nie plakaj najwazniejsze ze maluszek jest bezpieczny zobaczysz co ci lekaz powie w poniedzialek ale nawet jak bedziesz musiala zostac to juz mniej jak wiecej ci zostalo i jak krwiak sie wchlonie to wyjdziesz i bedziesz sie mogla cieszyc ciaza :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #547634 przez anoda89
Tak jak pisze Emka tak masz wszystko zapewnione. Ja jak leżałam w domu to czekałam aż ktoś mi przyniesie jedzenie. Mąż rano robił kanapki, herbatę i przynosił mi do pokoju. Później z obiadem i kolacją latał a tak podadzą Ci posiłki i nie musisz patrzeć na nikogo ani się prosić.
11 lata 11 miesiąc temu #547651 przez dzidzia1234
IWONTA- i od szpitalnego żarełka się nie tyje- ale jak coś to podeślemy coś m maca albo pizzę albo ogórki czekoladę i kokakolowe żelki :P :blink:
11 lata 11 miesiąc temu #547714 przez Gosia 2712
Witam dziewczyny co to znaczy ze łozysko i pepowina utkane zwykle?? Czyli chyba tak jak powinny byc?? Orietuje sie ktoras??

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #547743 przez dzidzia1234
kuna dziewczyny- jak to jest???????????!!!!!!!!!!! latamy po lekarzach- szpitalach, mamy większe lub mniejsze doświadczenia i bla bla- wyniki badań itp- a musimy się pytać tutaj o co kaman- tak nam się udziela informacji- albo weźmie taki jeden z drugim - napierdaczy coś po łacinie i wypchnie z gabinetu , bo swoje odwalił i next plis- wrrrrrrrrr
11 lata 11 miesiąc temu #547758 przez anoda89
dzidzia mnie to też wkurza. Odebrałam wyniki łożyska i sama szukałam o co w tym chodzi bo pani w szpitalu powiedziała że to po polsku napisane.
11 lata 11 miesiąc temu #547771 przez MoNiaaa
macie racje lekarze jacys sklonni do wyjasnien wcale nie sa albo to pojedyncze przypadki a to jest ich obowiazek przeciez!!

ostatnio co mi gin dawal skierowanie na progesteron to nawet nie wspomnial w ktorym dniu cyklu sie go robi...dobrze ze wiem ze tu zawsze mozna spytac bo wy sie w tym bardziej orientujecie

anoda kiedy ty masz ta wizyte?

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #547788 przez gosia28
Monia a masz już wynik? Co wyszło?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #547807 przez MoNiaaa
nie mam jeszcze wynikow dopiero za 2 tygodnie pojde odebrac jak bede miala wolne ale napewno bede sie was radzila i konsultowala co mi tam powychodzi.

teraz w pon powinnam dostac@ ciekawe czy bedzie punktualnie:P
pozniej niby jeszcze jedna @ i moglabym sie starac tylko nie wiem czy to nie za wczesnie?gin niby mowil ze powinno byc ok

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #547817 przez GwenB
Heeeej!

Oglądałam zdjęcie Natalki, ależ ona duża! :laugh: Jeszcze raz gratulacje dla Mamusi i dumnej Cioci :)

Iwonta podpisuję się pod radą pozostania w szpitalu, tam jednak leżysz spokojnie, masz lekarzy pod ręką i nie ciągnie Cię do wstawania, bo w domu to różnie bywa.

No i Dzidzia, ależ masz gromadkę! :woohoo:

Eeee i to by było na tyle, bo już zapomniałam co czytałam :unsure:

Ja zdam relację, że cholerne przeziębienie dalej mnie nie opuszcza :dry: chociaż jest już lepiej, lekarka proponowała antybiotyk, ale jakoś mnie to nie przekonuje..
no i za wcześnie cieszyłam się z małej ilości objawów :angry: melduję, że zaczęły męczyć mnie mdłości.. ale jeszcze z kibelkiem się nie witałam :side:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia