BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #547110 przez gosiak
Super Natalcia polisie do wycałowania :kiss: misio piękny brawo :blink: Ilonka jakoś bym nie powiedziała żeś to Ty na zdjęciu prędzej bym powiedziała ze to inso i no piżamy nie widzę hehh :laugh:

Lakcra mówisz kisiel? I to frugowy? Poproszę :laugh:

No to lize czytać greya, rzuciłam pracę więc mam więcej czasu ;) a druga część wkręca jeszcze bardziej :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #547111 przez Mirella
W ogóle sobie nie wyobrażam kąpania noworodka w takiej kombinowanej wanience ;) Duśka miała najzwyklejszą w świecie, dosyć małą, akurat na ten czas kiedy leżała, potem siedziała to długa wanienka nie była potrzebna, zresztą jak już usiadła to ją do miski przerzuciliśmy bo stabilniejsza :lol: wanienkę potrafiła przewrócić w ułamku sekundy :lol: Natomiast to bez czego sobie życia nie wyobrażam to stelaż do wanienki, dopóki dziecko samo nie siedzi i kąpiel odbywa się na wysokości stelaż jest absolutnie niezbędny.

No to się chwalę :lol: Mówię Wam jak pachną, wąchałam jak stara narkomanka :lol: Uwielbiam papierowe książki, pdf-y to nie to
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #547120 przez gosiak
E no to tera Mirella nam zniknie, wsiąknie w Greya jak woda w gąbkę ;) Miała Lacra gesta :blink: Lacruś kiedy jedziesz na zakupki? :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #547122 przez ferritka
woow ;) tylko nam nie przepadnij teraz z Szarym.

Musisz wróżyć i 3mać rękę na pulsie B)

p.s. owocnej lektury:)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547126 przez Mirella
Gosiak nie żałuj mi, ja i tak w łóżku leżę większość dnia bo boli. I nie bojaj, nie dam rady czytać jednym ciągiem, nie te oczy, będę z Wami, nie bój się :lol:

Ferritka, spokojnie spokojnie, w gotowości jestem żeby Ci wróżyć jak tylko będzie trzeba. Tak w ogóle to kto jeszcze jest podejrzany?
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547129 przez Lacrijka
gosiak napisał:

E no to tera Mirella nam zniknie, wsiąknie w Greya jak woda w gąbkę ;) Miała Lacra gesta :blink: Lacruś kiedy jedziesz na zakupki? :lol:

Dzisiaj byłam a co ?? :P :P :P Będe tez w niedziele, jak cos chcesz to pisaj :kiss: A czemu ebłas tyrką ??? Lipton był ??

Byłam dziś we Smyku i juz miałam kupic parke śpioszków ale sie powstrzymalam..jakos tak boje sie :( Jeszcze nic nie kupiłam dla dzieciaczków, mam tylko to co dostalismy.. Ciekawe kiedy będzie pierwsza rzecz, może 13.02 jak sie dowiem kto w brzuszku mieszka :)

Mirell - mam nadzieje ze sie nie wkurzałas przy wypakowywaniu..ale musiałam tak. Kiedys zamowiłam ksiazki na allegro i dotarły takie wilgotne i poginte..Mam nadzieje ze te doszły wmiare całe :)
11 lata 11 miesiąc temu #547130 przez ferritka
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

i Ferritka masz zakaz mycia okien w twoim stanie :ohmy:

Gosiu :kiss: spokojnie, umyłam okna tylko na dole. Nie przeszło mi nawet przez głowe żeby się z rozpaczy rzucić- mam jakiś meter do ziemi, nawet bym się nie połamała, co najwyżej zmarasiła :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #547140 przez Mirella
Lacra całkiem całe doszły, nie widać na zdjęciu? No może to zdjęcie rzeczywiście kiepskie ;) A z odpakowywania to największą złośliwą radochę Duśka miała, patrzyła co robię i mówiła: nie dasz rady :lol: Ale opakowane zawodowo, szacun :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #547157 przez ilona
Dziekuje za komplementy :blush: :blush:
Ale ze co ja niby taka do siostry podobna? :laugh:
Juz mi mesy pisala, ale jak to siostry jakues tam podobiensto jest ale zeby az tak ;)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547173 przez Majowka
okok, widzie ze ktos tu nie wierzy ze moj cukiereczek siedzi, mam dowody :laugh: , no i przy okazji kilka dodatkowych fotek dla Gosiaka (taaak, mam ich mnostwo! nie moge sie opanowac :) )

a odnosnie bloga to zobacz tutaj, tak zaczynam na razie i lacze sily z kolezanka, pomoze mi w fotografowaniu, bo samemu ciezko robic i fotki pstrykac, tak bedzie szybciej ;)
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547178 przez gosia28
hehe ale mi się trafiło :)

Majówka cudny dzieciaczek

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #547181 przez ilona
Mirella no gift Ci sie trafil nie ma co :) pdf tez nie dla mnie.
Jeszcze raz powtorze ze Lucas jest slodki :* hungry
Gosia uwielbiam. Wspomnienia z obozow harcerskich wracaja... :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547182 przez gosiak
Lacruś żartuje z tymi zakupkami :blink: :kiss:
A ciuszki nie bojaj się kupować, ale faktycznie poczekaj sobie do 13 wtedy bedziesz wiedziala co i jak ;)

Moja siorka jest w dziesiatym tyg. I wyobraź sobie ze jej durnowata teściowa jak tylko sie dowiedziala ze jest w ciazy to wszystko na dziewczynke kupuje :angry:

Ilonka w ogóle jakoś mi nie pasujesz na mlodsza siore inso, moze przez to ze od poczatku myslalam ze Ty starsza jesteś, ale podobne faktycznie jestescie :laugh:

A ze Lacra dobra w pakowaniu to tez się przekonałam :blink:

Mesy zaginęłaś w akcji? :laugh:

Lacra dalam sobie spokój z tyra bo babka zaczęła z kasą w kulki lecieć więc nie ma sensu dłużej tkwić, robię w domku to co Ci kiedyś pisałam :blink:

Majowka Lucasek boski :kiss: , chciałabym takiego w domie :(
Na bloga zara lukne :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547186 przez ilona
Gosiak bo ja powarznie wygladam. A kiedys jak mialam krotkie wlosy... O matko wtedy to mi dawali po 25-28 lat a mialam 18 :)
W sierpniu 25 stuknie :D

Poszukam kiedys fotki to padniecie trupem :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #547188 przez Agusia83
Po pierwsze:
Inso, ogormne gratulacje...sliczna corcia i jaka dorodna :laugh: Faktycznie wyglada jak niemowlaczek a nie noworodek :silly:

Ferritka...zaciskam nadal.

Majowka, Lucasem bombastyczny :laugh: Pieknie sam siedzi...zdolny chlopczyk.

Monia, masz cudowna wrozke...i jaka elegancka...wiesz, bylam wczoraj z Emi u endo...i kazali pojsc nam do antropologa by ja zmierzyl...i wszyscy sie dziwili, ze n dziewczynke 16,5 miesieczna ma 86cm :laugh: Tez dorodna corcia mi rosnie!

Lacra, ja tez uzywalam zwyklej wanienki...mozesz poszukac taka z antyposlizgowym spodem jak i srodkiem...ale pielucha tetrowa do wanienki najlepsza...

Dzidzia..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia