- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547110 przez gosiak
Super Natalcia polisie do wycałowania misio piękny brawo Ilonka jakoś bym nie powiedziała żeś to Ty na zdjęciu prędzej bym powiedziała ze to inso i no piżamy nie widzę hehh
Lakcra mówisz kisiel? I to frugowy? Poproszę
No to lize czytać greya, rzuciłam pracę więc mam więcej czasu a druga część wkręca jeszcze bardziej
Lakcra mówisz kisiel? I to frugowy? Poproszę
No to lize czytać greya, rzuciłam pracę więc mam więcej czasu a druga część wkręca jeszcze bardziej
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #547111 przez Mirella
W ogóle sobie nie wyobrażam kąpania noworodka w takiej kombinowanej wanience Duśka miała najzwyklejszą w świecie, dosyć małą, akurat na ten czas kiedy leżała, potem siedziała to długa wanienka nie była potrzebna, zresztą jak już usiadła to ją do miski przerzuciliśmy bo stabilniejsza wanienkę potrafiła przewrócić w ułamku sekundy Natomiast to bez czego sobie życia nie wyobrażam to stelaż do wanienki, dopóki dziecko samo nie siedzi i kąpiel odbywa się na wysokości stelaż jest absolutnie niezbędny.
No to się chwalę Mówię Wam jak pachną, wąchałam jak stara narkomanka Uwielbiam papierowe książki, pdf-y to nie to
No to się chwalę Mówię Wam jak pachną, wąchałam jak stara narkomanka Uwielbiam papierowe książki, pdf-y to nie to
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547126 przez Mirella
Gosiak nie żałuj mi, ja i tak w łóżku leżę większość dnia bo boli. I nie bojaj, nie dam rady czytać jednym ciągiem, nie te oczy, będę z Wami, nie bój się
Ferritka, spokojnie spokojnie, w gotowości jestem żeby Ci wróżyć jak tylko będzie trzeba. Tak w ogóle to kto jeszcze jest podejrzany?
Ferritka, spokojnie spokojnie, w gotowości jestem żeby Ci wróżyć jak tylko będzie trzeba. Tak w ogóle to kto jeszcze jest podejrzany?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Mirella.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547129 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Dzisiaj byłam a co ?? Będe tez w niedziele, jak cos chcesz to pisaj A czemu ebłas tyrką ??? Lipton był ??
Byłam dziś we Smyku i juz miałam kupic parke śpioszków ale sie powstrzymalam..jakos tak boje sie Jeszcze nic nie kupiłam dla dzieciaczków, mam tylko to co dostalismy.. Ciekawe kiedy będzie pierwsza rzecz, może 13.02 jak sie dowiem kto w brzuszku mieszka
Mirell - mam nadzieje ze sie nie wkurzałas przy wypakowywaniu..ale musiałam tak. Kiedys zamowiłam ksiazki na allegro i dotarły takie wilgotne i poginte..Mam nadzieje ze te doszły wmiare całe
E no to tera Mirella nam zniknie, wsiąknie w Greya jak woda w gąbkę Miała Lacra gesta Lacruś kiedy jedziesz na zakupki?
Dzisiaj byłam a co ?? Będe tez w niedziele, jak cos chcesz to pisaj A czemu ebłas tyrką ??? Lipton był ??
Byłam dziś we Smyku i juz miałam kupic parke śpioszków ale sie powstrzymalam..jakos tak boje sie Jeszcze nic nie kupiłam dla dzieciaczków, mam tylko to co dostalismy.. Ciekawe kiedy będzie pierwsza rzecz, może 13.02 jak sie dowiem kto w brzuszku mieszka
Mirell - mam nadzieje ze sie nie wkurzałas przy wypakowywaniu..ale musiałam tak. Kiedys zamowiłam ksiazki na allegro i dotarły takie wilgotne i poginte..Mam nadzieje ze te doszły wmiare całe
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #547130 przez ferritka
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
Gosiu spokojnie, umyłam okna tylko na dole. Nie przeszło mi nawet przez głowe żeby się z rozpaczy rzucić- mam jakiś meter do ziemi, nawet bym się nie połamała, co najwyżej zmarasiła
i Ferritka masz zakaz mycia okien w twoim stanie
Gosiu spokojnie, umyłam okna tylko na dole. Nie przeszło mi nawet przez głowe żeby się z rozpaczy rzucić- mam jakiś meter do ziemi, nawet bym się nie połamała, co najwyżej zmarasiła
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547173 przez Majowka
okok, widzie ze ktos tu nie wierzy ze moj cukiereczek siedzi, mam dowody , no i przy okazji kilka dodatkowych fotek dla Gosiaka (taaak, mam ich mnostwo! nie moge sie opanowac )
a odnosnie bloga to zobacz tutaj, tak zaczynam na razie i lacze sily z kolezanka, pomoze mi w fotografowaniu, bo samemu ciezko robic i fotki pstrykac, tak bedzie szybciej
a odnosnie bloga to zobacz tutaj, tak zaczynam na razie i lacze sily z kolezanka, pomoze mi w fotografowaniu, bo samemu ciezko robic i fotki pstrykac, tak bedzie szybciej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547182 przez gosiak
Lacruś żartuje z tymi zakupkami
A ciuszki nie bojaj się kupować, ale faktycznie poczekaj sobie do 13 wtedy bedziesz wiedziala co i jak
Moja siorka jest w dziesiatym tyg. I wyobraź sobie ze jej durnowata teściowa jak tylko sie dowiedziala ze jest w ciazy to wszystko na dziewczynke kupuje
Ilonka w ogóle jakoś mi nie pasujesz na mlodsza siore inso, moze przez to ze od poczatku myslalam ze Ty starsza jesteś, ale podobne faktycznie jestescie
A ze Lacra dobra w pakowaniu to tez się przekonałam
Mesy zaginęłaś w akcji?
Lacra dalam sobie spokój z tyra bo babka zaczęła z kasą w kulki lecieć więc nie ma sensu dłużej tkwić, robię w domku to co Ci kiedyś pisałam
Majowka Lucasek boski , chciałabym takiego w domie
Na bloga zara lukne
A ciuszki nie bojaj się kupować, ale faktycznie poczekaj sobie do 13 wtedy bedziesz wiedziala co i jak
Moja siorka jest w dziesiatym tyg. I wyobraź sobie ze jej durnowata teściowa jak tylko sie dowiedziala ze jest w ciazy to wszystko na dziewczynke kupuje
Ilonka w ogóle jakoś mi nie pasujesz na mlodsza siore inso, moze przez to ze od poczatku myslalam ze Ty starsza jesteś, ale podobne faktycznie jestescie
A ze Lacra dobra w pakowaniu to tez się przekonałam
Mesy zaginęłaś w akcji?
Lacra dalam sobie spokój z tyra bo babka zaczęła z kasą w kulki lecieć więc nie ma sensu dłużej tkwić, robię w domku to co Ci kiedyś pisałam
Majowka Lucasek boski , chciałabym takiego w domie
Na bloga zara lukne
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547186 przez ilona
Gosiak bo ja powarznie wygladam. A kiedys jak mialam krotkie wlosy... O matko wtedy to mi dawali po 25-28 lat a mialam 18
W sierpniu 25 stuknie
Poszukam kiedys fotki to padniecie trupem
W sierpniu 25 stuknie
Poszukam kiedys fotki to padniecie trupem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ilona.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu #547188 przez Agusia83
Po pierwsze:
Inso, ogormne gratulacje...sliczna corcia i jaka dorodna Faktycznie wyglada jak niemowlaczek a nie noworodek
Ferritka...zaciskam nadal.
Majowka, Lucasem bombastyczny Pieknie sam siedzi...zdolny chlopczyk.
Monia, masz cudowna wrozke...i jaka elegancka...wiesz, bylam wczoraj z Emi u endo...i kazali pojsc nam do antropologa by ja zmierzyl...i wszyscy sie dziwili, ze n dziewczynke 16,5 miesieczna ma 86cm Tez dorodna corcia mi rosnie!
Lacra, ja tez uzywalam zwyklej wanienki...mozesz poszukac taka z antyposlizgowym spodem jak i srodkiem...ale pielucha tetrowa do wanienki najlepsza...
Dzidzia..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Inso, ogormne gratulacje...sliczna corcia i jaka dorodna Faktycznie wyglada jak niemowlaczek a nie noworodek
Ferritka...zaciskam nadal.
Majowka, Lucasem bombastyczny Pieknie sam siedzi...zdolny chlopczyk.
Monia, masz cudowna wrozke...i jaka elegancka...wiesz, bylam wczoraj z Emi u endo...i kazali pojsc nam do antropologa by ja zmierzyl...i wszyscy sie dziwili, ze n dziewczynke 16,5 miesieczna ma 86cm Tez dorodna corcia mi rosnie!
Lacra, ja tez uzywalam zwyklej wanienki...mozesz poszukac taka z antyposlizgowym spodem jak i srodkiem...ale pielucha tetrowa do wanienki najlepsza...
Dzidzia..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.