- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547821 przez dzidzia1234
oglądam właśnie rozmowy w toku- jakie maszkarony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iiiiiiiiii ..........pustaki............
iiiiiiiiii ..........pustaki............
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547840 przez ferritka
dzień dobry )
Iwonka, Ty się tak nie wzbraniaj rękami i nogami przed zostaniem w szpitalu. sama widzisz, ż ejak leżysz to nic złego się nie dzieje
Emka ...a czy tu było jakieś zdjęciuszko wrzucone i ja przegapiłam bo zostało zacenzurowane???
raport z dnia :
test powtórzyłam i dupa blada. już nie robie pieprze to bo jedna krecha wpływa na mnie depresyjnie. aaa wiecie jak ja sie rano przestraszyłam!!!!
rano poczłapałam do łazienki, myje zeby i patrze w lustro a ja jestem niebieska!!!!! myślę, frog chyba mnie pościel zafarbowała ... poczłapałam bo okulary żeby zobaczyć czy to aby ja na bank przed lustrem stoje.... to ja stałam piękna niebieska smerfetka
niech już bedzie wiadomo co ze mną czy przyjdzie @ czy się wypina i mam Groszki bo chce zacząć ćwiczyć i poddać sie drastycznej diecie bo jeszcze troszke i się w drzwiach nie zmieszczę
p.s. wydaje mi się, że jakbym miała Groszki to test by pokazał. Istnieje prawdopodobieństwo ,że nie ? bez sensu, po to są żeby pokazać. w pon beta
Iwonka, Ty się tak nie wzbraniaj rękami i nogami przed zostaniem w szpitalu. sama widzisz, ż ejak leżysz to nic złego się nie dzieje
Emka ...a czy tu było jakieś zdjęciuszko wrzucone i ja przegapiłam bo zostało zacenzurowane???
raport z dnia :
test powtórzyłam i dupa blada. już nie robie pieprze to bo jedna krecha wpływa na mnie depresyjnie. aaa wiecie jak ja sie rano przestraszyłam!!!!
rano poczłapałam do łazienki, myje zeby i patrze w lustro a ja jestem niebieska!!!!! myślę, frog chyba mnie pościel zafarbowała ... poczłapałam bo okulary żeby zobaczyć czy to aby ja na bank przed lustrem stoje.... to ja stałam piękna niebieska smerfetka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
skoczyłam też do triumpha po nowy lajbik, bo jak powyrywałam druty to nie miałam wygodnego cyckonosza,aa że są % to skorzystałam. Pani mnie pomierzyła i przybrałam rozmiar w cycku coś za szybko przybieram w tej partii. Powiem Wam że tak mnie bolą, mam widoczne żyły i stoją mi sutki na baczność ;/ to tak jakby być facetem i mieć wzwód 24h- boli
niech już bedzie wiadomo co ze mną czy przyjdzie @ czy się wypina i mam Groszki bo chce zacząć ćwiczyć i poddać sie drastycznej diecie bo jeszcze troszke i się w drzwiach nie zmieszczę
p.s. wydaje mi się, że jakbym miała Groszki to test by pokazał. Istnieje prawdopodobieństwo ,że nie ? bez sensu, po to są żeby pokazać. w pon beta
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547850 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
feritka A było chcesz obejrzeć? To proszę :)większosć dziewczyn widzała już je bo mam tylko kilka na kompie w pracy, ale to jest najładniejsze
Przedstawiam Ci mojego Wiktora
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A te twoje cycki podpadające
Przedstawiam Ci mojego Wiktora
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A te twoje cycki podpadające
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547851 przez dzidzia1234
frog frog frog- Ferritka- poczekajmy do tego poniedziałku- Ty młoda to nie tak przyrost jak u mnie , że se starości- a bolą jak w okresie dojrzewania - ale cicho siedzę, żeby nie było
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547863 przez ferritka
Emka dziękuje , Wiktoria toż to modelka jest!! ooj kawalerów to Ty pewnie już cała zgraje przegoniłaś, a niech tylko jeszcze troszke podrośnie!!! śliczna dziewczyna i piękny kolor włosów ma . śliczna!!!
ano frog, już się nie nakręcam, bo obiecałam że nie bedę Wam truć. zdaje tylko raport. póki co piersi w przód
ano frog, już się nie nakręcam, bo obiecałam że nie bedę Wam truć. zdaje tylko raport. póki co piersi w przód
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547880 przez dzidzia1234
FERRITKA- ale nie gadaj- tak czy inaczej fajnie cyckiem świecić
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547890 przez dzidzia1234
to jaki masz rozmiar? bo mnie przyrosło- miałam słabe 75 b a teraz 85 CY- to jest różnica
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547893 przez ferritka
był 70D a dzisiaj 70e ale F też przymierzałam i w sumie nie było źle w sumie mogłoby być 65 ale nie udalo mnie sie nigdy takiego dostać tak wąskiego pod biustem a miske dd czy f
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547895 przez emka
Oj feritka nie ma to tamto muszisz sie podzielić! Wysyłąj na pomorze nadmiar Kurcze ja w ciaży miałąm D to własnym oczom nie wierzyłam, łudziłam sie ze cos mi zostanie... i zostały owszem ale rozstępy!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547900 przez ferritka
no to ja sie z szaloną przyjemnością podziele:)))
oj ;/ a ja sie całe życie zmagam z tym biustem ;/ kiedys sobie przysięgłam, że sobie do takiego ładnego C zmniejsze. żeby sie w ręcę zmieściło i żebym mogła stanik w h&m kupić. i jak sie wkurze to skarbonka z kasą na wypasiony wózek pęknie i bedzie po krzyku
no to ja sie z szaloną przyjemnością podziele:)))
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #547926 przez Gosia 2712
Ferritka to ja tez poprosze troche wiesz co moja kolezanka byla w ciazy i robila 4 testy i wszystkie wyszly negatywnie a jak poszla do lekarza to okazalo sie ze jest dzidzia W pierwszej ciazy pierwszy test robilam 4 dni po dniu w ktorym mialam dostac @ i tez wyszla jedna kreska wiec jeszcze nic nie stracone trzymam dalej kciuki
Emka corka sliczna
Emka corka sliczna
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547931 przez ferritka
Gosia 2712 napisał:
Gosiu pożyjemy zobaczymy. U mnie dzisiaj nawet cienia cienia nie było. zobaczymy. Ale dziękuje za to co napisałaś, wciaż jest nadzieja
Ferritka to ja tez poprosze troche wiesz co moja kolezanka byla w ciazy i robila 4 testy i wszystkie wyszly negatywnie a jak poszla do lekarza to okazalo sie ze jest dzidzia W pierwszej ciazy pierwszy test robilam 4 dni po dniu w ktorym mialam dostac @ i tez wyszla jedna kreska wiec jeszcze nic nie stracone trzymam dalej kciuki
Emka corka sliczna
Gosiu pożyjemy zobaczymy. U mnie dzisiaj nawet cienia cienia nie było. zobaczymy. Ale dziękuje za to co napisałaś, wciaż jest nadzieja