BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547821 przez dzidzia1234
oglądam właśnie rozmowy w toku- jakie maszkarony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iiiiiiiiii ..........pustaki............
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547840 przez ferritka
dzień dobry :))

Iwonka, Ty się tak nie wzbraniaj rękami i nogami przed zostaniem w szpitalu. sama widzisz, ż ejak leżysz to nic złego się nie dzieje :kiss:

Emka ...a czy tu było jakieś zdjęciuszko wrzucone i ja przegapiłam bo zostało zacenzurowane??? :( :(

raport z dnia :
test powtórzyłam i dupa blada. już nie robie pieprze to bo jedna krecha wpływa na mnie depresyjnie. aaa wiecie jak ja sie rano przestraszyłam!!!!
rano poczłapałam do łazienki, myje zeby i patrze w lustro a ja jestem niebieska!!!!! :unsure: myślę, frog chyba mnie pościel zafarbowała ... poczłapałam bo okulary żeby zobaczyć czy to aby ja na bank przed lustrem stoje.... to ja stałam piękna niebieska smerfetka B)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

niech już bedzie wiadomo co ze mną czy przyjdzie @ czy się wypina i mam Groszki bo chce zacząć ćwiczyć i poddać sie drastycznej diecie bo jeszcze troszke i się w drzwiach nie zmieszczę

p.s. wydaje mi się, że jakbym miała Groszki to test by pokazał. Istnieje prawdopodobieństwo ,że nie ? bez sensu, po to są żeby pokazać. w pon beta

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547850 przez emka
feritka A było :) chcesz obejrzeć? To proszę :)większosć dziewczyn widzała już je bo mam tylko kilka na kompie w pracy, ale to jest najładniejsze :) :silly:
Przedstawiam Ci mojego Wiktora ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A te twoje cycki podpadające :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #547851 przez dzidzia1234
frog frog frog- Ferritka- poczekajmy do tego poniedziałku- Ty młoda to nie tak przyrost jak u mnie , że se starości- a bolą jak w okresie dojrzewania - ale cicho siedzę, żeby nie było
11 lata 11 miesiąc temu #547863 przez ferritka
Emka :kiss: :kiss: dziękuje , Wiktoria toż to modelka jest!! ooj kawalerów to Ty pewnie już cała zgraje przegoniłaś, a niech tylko jeszcze troszke podrośnie!!! śliczna dziewczyna i piękny kolor włosów ma . śliczna!!!

ano frog, już się nie nakręcam, bo obiecałam że nie bedę Wam truć. zdaje tylko raport. póki co piersi w przód B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #547880 przez dzidzia1234
FERRITKA- ale nie gadaj- tak czy inaczej fajnie cyckiem świecić
11 lata 11 miesiąc temu #547885 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

FERRITKA- ale nie gadaj- tak czy inaczej fajnie cyckiem świecić

bo ja wiem, ja to zawsze kompleks miałam , a i ładnego cycnika cięzko dostać w rozmiarze

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #547890 przez dzidzia1234
to jaki masz rozmiar? bo mnie przyrosło- miałam słabe 75 b a teraz 85 CY- to jest różnica
11 lata 11 miesiąc temu #547891 przez emka
feritka A podzielisz sie?? :silly: Chętnie przyjmę, u mnie deficytowo :silly:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547893 przez ferritka

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547895 przez emka

11 lata 11 miesiąc temu #547898 przez dzidzia1234
biorę ile się da
11 lata 11 miesiąc temu #547900 przez ferritka

no to ja sie z szaloną przyjemnością podziele:)))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #547926 przez Gosia 2712
Ferritka to ja tez poprosze troche :) wiesz co moja kolezanka byla w ciazy i robila 4 testy i wszystkie wyszly negatywnie a jak poszla do lekarza to okazalo sie ze jest dzidzia :) W pierwszej ciazy pierwszy test robilam 4 dni po dniu w ktorym mialam dostac @ i tez wyszla jedna kreska wiec jeszcze nic nie stracone :) trzymam dalej kciuki :)

Emka corka sliczna :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #547931 przez ferritka
Gosia 2712 napisał:

Ferritka to ja tez poprosze troche :) wiesz co moja kolezanka byla w ciazy i robila 4 testy i wszystkie wyszly negatywnie a jak poszla do lekarza to okazalo sie ze jest dzidzia :) W pierwszej ciazy pierwszy test robilam 4 dni po dniu w ktorym mialam dostac @ i tez wyszla jedna kreska wiec jeszcze nic nie stracone :) trzymam dalej kciuki :)

Emka corka sliczna :)

Gosiu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: pożyjemy zobaczymy. U mnie dzisiaj nawet cienia cienia nie było. zobaczymy. Ale dziękuje za to co napisałaś, wciaż jest nadzieja

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka