- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548469 przez Ingrid29
ferritka dzięki za książkę i słowa otuchy. W ogóle dzięki dziewczyny za wysłuchiwanie moich żalów i słowa pociechy
Marta mój mąż jest technologiem mleczarstwa i nadzoruje stawienie nowych lub dostawianie linii technologicznych do produkcji mleka, sera, twarogów, jogurtów itp. Od razu mi się przypomniało jak w zeszłym roku właśnie od stycznia do marca (bite 2 miesiące) nadzorował budowę hali technologicznej w Tibilisi (Gruzja), a ja sama w domku byłam w tamtym czasie w ciąży.
Ogóleni daję sobie radę gdyby nie to moje choróbsko - stan osłabienia + dziś mnie czerwona rzeka zalała i wiadomo o co kaman.
Na szczęście mam brata rodzonego (ojciec chrzestny Arturka) na miejscu i pomaga mi w zakupach, czy też w wynoszeniu śmieci oczywiście, jak nie jest w pracy ( a praca ma zmianówkę więc i dzionki i nocki.
Marta mój mąż jest technologiem mleczarstwa i nadzoruje stawienie nowych lub dostawianie linii technologicznych do produkcji mleka, sera, twarogów, jogurtów itp. Od razu mi się przypomniało jak w zeszłym roku właśnie od stycznia do marca (bite 2 miesiące) nadzorował budowę hali technologicznej w Tibilisi (Gruzja), a ja sama w domku byłam w tamtym czasie w ciąży.
Ogóleni daję sobie radę gdyby nie to moje choróbsko - stan osłabienia + dziś mnie czerwona rzeka zalała i wiadomo o co kaman.
Na szczęście mam brata rodzonego (ojciec chrzestny Arturka) na miejscu i pomaga mi w zakupach, czy też w wynoszeniu śmieci oczywiście, jak nie jest w pracy ( a praca ma zmianówkę więc i dzionki i nocki.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Ingrid29.
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548474 przez ferritka
hahaha jak czadowo zgrane.... no Krzychu , nie pomalujesz ;D hahahaahhaah
i ja im akurat wierzę, że oni o tym rozmawiali właśnie, bo chłopcy to się na ciągnikach znają najlepiej
i ja im akurat wierzę, że oni o tym rozmawiali właśnie, bo chłopcy to się na ciągnikach znają najlepiej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #548483 przez Gosia 2712
Normalnie Ci zazdroszcze tych blizniakow co szlam do lekarza to sie smialam ze blizniaki beda a tu zawsze jedno A z drugiej strony to wspolczuje hehe bo jak zaczna chodzic to oczy do okola glowy trzeba miec
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548485 przez ferritka
Lakra, ani się nie obejrzymy a Twój suwaczek 37 pokaże
bliżniaki - zazdroszczę Ci tak, że aż mnie skręca i w ogóle noo.... i wcale nie będzie Ci ciężej niż z jednym... zobaczysz że tak wszystko opanujesz że nawet nie zauważysz że są dwa Kruszki )) i bedą grzeczne i w ogóle koszykarze.
a mnie się dzisiaj śniły 3 serduszka
ale to byłby już raczej hardcore ;p
bliżniaki - zazdroszczę Ci tak, że aż mnie skręca i w ogóle noo.... i wcale nie będzie Ci ciężej niż z jednym... zobaczysz że tak wszystko opanujesz że nawet nie zauważysz że są dwa Kruszki )) i bedą grzeczne i w ogóle koszykarze.
a mnie się dzisiaj śniły 3 serduszka
ale to byłby już raczej hardcore ;p
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu #548494 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Dzięki za komentarze o mojej Wiktorynie, ale modelki to z niej nie będzie Obrasta w tłuszczyk ostatnio, brzuchola dostała
Lacra Chłopaki słodkie A czemu mi sie wydaje ze ty będziesz miała dziewczynki??? Chyba dlatego ze mówisz "Lakriuszki" Oj zleciało, zleciało
Feri Jak u Ciebie? Z rana zagladałam by Ciebie podpatrzeć. Sytuacja bez zmian?
Ingrid To masz mlecznego chłopa Wierzę że Ci ciezko, ale czas szybko zleci Tulę
Miłego weekendu
U mnie pada niestety...bee
Lacra Chłopaki słodkie A czemu mi sie wydaje ze ty będziesz miała dziewczynki??? Chyba dlatego ze mówisz "Lakriuszki" Oj zleciało, zleciało
Feri Jak u Ciebie? Z rana zagladałam by Ciebie podpatrzeć. Sytuacja bez zmian?
Ingrid To masz mlecznego chłopa Wierzę że Ci ciezko, ale czas szybko zleci Tulę
Miłego weekendu
U mnie pada niestety...bee
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #548516 przez Mirella
Kiedyś mi kobieta w sklepie powiedziała że nie wie czy z bliźniakami trudniej, bo nigdy nie miała jednego Bieganie to jeszcze jak Cię mogę, ale na miejscu Lacry to bym pomyślała o jakiej blokadzie na schody
U mnie też pada i w ogóle do dupy, gorzej że ja się czuję podobnie, i już sama nie wiem co sobie zdiagnozować Boli mnie gdzies w okolicy prawego jajnika, czy to tam był woreczek??? Bo bliznę mam zdecydowanie wyżej. A mam takie durne uczucie jakby mi tam coś urosło i co się schylę to jakbym uciskała i rwie że szok. Już bym sobie nawmawiała różnych rzeczy ale miałam USG dzien przed operacją, takie dosyć porządne bo się lekarzowi nudziło na dyżurze to mnie całą obejrzał, gdybym coś miała na jajniku to chyba by mi powiedział, o mięśniaku w macicy powiedział I w sumie to smęcę Wam bo nie wiem, denerwować się czy nie? Bezpośrednio po operacji tego nie było, ze dwa dni mnie tak trzyma jak głupie, no ale nic by mi chyba przez dwa dni nie wyskoczyło???
U mnie też pada i w ogóle do dupy, gorzej że ja się czuję podobnie, i już sama nie wiem co sobie zdiagnozować Boli mnie gdzies w okolicy prawego jajnika, czy to tam był woreczek??? Bo bliznę mam zdecydowanie wyżej. A mam takie durne uczucie jakby mi tam coś urosło i co się schylę to jakbym uciskała i rwie że szok. Już bym sobie nawmawiała różnych rzeczy ale miałam USG dzien przed operacją, takie dosyć porządne bo się lekarzowi nudziło na dyżurze to mnie całą obejrzał, gdybym coś miała na jajniku to chyba by mi powiedział, o mięśniaku w macicy powiedział I w sumie to smęcę Wam bo nie wiem, denerwować się czy nie? Bezpośrednio po operacji tego nie było, ze dwa dni mnie tak trzyma jak głupie, no ale nic by mi chyba przez dwa dni nie wyskoczyło???
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #548518 przez dzidzia1234
dzień dobry
a u mnie kurde sie choróbsko rozkręca- ale będziemy walczyć, żeby się obyło bez antybiotyku- a ja to taka słaba, że szok, az pocę się jak szczur normalnie-- aj
a u mnie kurde sie choróbsko rozkręca- ale będziemy walczyć, żeby się obyło bez antybiotyku- a ja to taka słaba, że szok, az pocę się jak szczur normalnie-- aj
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #548537 przez ferritka
Dzidzia walcz i bądź dzielna i nie daj sie chorobie
p.s. jak migdał jest taki pomarszczony to znaczy że stary ?? bo właśnie połkłam takowego i se mysle, że staruch jakiś gorzki
p.s. dzisiaj serwuje łatwe ciacho z jabłkami, jak sie wypiecze to wrzuce fote
p.s. jak migdał jest taki pomarszczony to znaczy że stary ?? bo właśnie połkłam takowego i se mysle, że staruch jakiś gorzki
p.s. dzisiaj serwuje łatwe ciacho z jabłkami, jak sie wypiecze to wrzuce fote
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #548546 przez dzidzia1234
no właśnie zaliczyłam wrzącą kąpiel i chwilowo jest lepiej- przynajmniej nie czuję swojego smrodu- małe po inhalacji z septosanu i śpią spokojnie bez kaszlu
a ciacho , by mnie dziś nie skusiło , bo pół nocy przesiedziałam na klopie z miską na kolanach- bo nie byłam pewna co mi się bardziej przyda- masakra
a ciacho , by mnie dziś nie skusiło , bo pół nocy przesiedziałam na klopie z miską na kolanach- bo nie byłam pewna co mi się bardziej przyda- masakra
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202