- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547953 przez MoNiaaa
ferritka a czesto ci sie talk @ spozniala??pamietaj ze do poki nie przyjdzie to nadzieja jest.wiem ze najgorsza jest taka niepewnosc i niewiedza i wtedy czas sie strasznie dluzy...ale jeszcze kilka dni i bedziesz wiedziala na czym stoisz.ja nadal 3mam kciuki
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #547997 przez GwenB
To polska firma, mozna zamawiać chyba z ich strony, ale ja kupowałam zazwyczaj na allegro lub w jakimś sklepie z bielizną, tylko nie wszystkie mają, bo ceny.. czasem wysokie ale jak dla mnie jedne z wygodniejszych
Ewentulanie jak nic dla siebie nie znajdziesz to możesz jeszcze zerkąć na takie firmy: Gaia, Samanta, Kostar lub Dama Kier. Też mają dużą rozmiarówkę.
Ja do tej pory kupowałam tylko z Konrada i z tej ostatniej miałam biustonosz do sukni ślubnej, więc co do reszty nie jestem w stanie się wypowiedzieć
Ewentulanie jak nic dla siebie nie znajdziesz to możesz jeszcze zerkąć na takie firmy: Gaia, Samanta, Kostar lub Dama Kier. Też mają dużą rozmiarówkę.
Ja do tej pory kupowałam tylko z Konrada i z tej ostatniej miałam biustonosz do sukni ślubnej, więc co do reszty nie jestem w stanie się wypowiedzieć
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #548002 przez dzidzia1234
fajnie macie- ja żeby mieć ciut u góry to za wieloryba muszę robić- bo inaczej dla hecy - z przodu plecy z tyłu plecy
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #548010 przez GwenB
dzidzia1234 napisał:
Wiesz co ja tam twierdzę, że nie mam za wiele u góry a ta rozmiarówka tylko się wydaje, że jest duża. Sama się kiedyś zdziwiłam jak wreszcie dobrałam dobrze stanik, a nie kupiłam kolejne 80 B , które wcześniej wydawało mi się że leży idealnie
a teraz od razu cycki zaczęły lepiej wyglądać
fajnie macie- ja żeby mieć ciut u góry to za wieloryba muszę robić- bo inaczej dla hecy - z przodu plecy z tyłu plecy
Wiesz co ja tam twierdzę, że nie mam za wiele u góry a ta rozmiarówka tylko się wydaje, że jest duża. Sama się kiedyś zdziwiłam jak wreszcie dobrałam dobrze stanik, a nie kupiłam kolejne 80 B , które wcześniej wydawało mi się że leży idealnie
a teraz od razu cycki zaczęły lepiej wyglądać
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #548016 przez dzidzia1234
GWEN- moje wyglądają teraz super - szkoda , że reszta też urosła
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548037 przez ferritka
z Samanty też kiedyś zamawiałam przez neta... niestety nie byłam zadowolona. gustuje w triumphie raczej, ale to fakt czekam na % żal mi dać 300 zł za lajbik -jak to krzyczą w Intimissimi za komplecik. Niestety cena rośnie wraz z rozmiarem ;///
opowiem Wam historie...
opowiem Wam historie...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
aa bo nie lubie przepłacać, ( ale skąpa też przesadznie nie jestem) ale kiedyś leciałam przez market i zgarnęłam z kosza 4pary stringów po 1 zł SZT ...stałam przy kasie i myslę " no zakup życia "
wieczorem szliśmy na urodziny i odszykowałam sie w nówka sztuka majciory:) podczas party poszłam do wc na sikania...po wszystkim podciągam stringi do góry....a tu sama gumka!!! ten cały kusy dół został na podłodze a że była fajna impreza to nie chciałam ciś do domu skuli majtek- a bardziej ich braku.. no to pozbierałam te gumki i strzępki do torebki , jeansy na gołą d...wciągnęłam.. nikt się nie poznał, że jestem bez- taka ze mnie aktorka jak wrociłam do domu pozostałe 3 pary wylądowały w śmietniku. Nikt nie mówił w sklepie że to majtki jednorazowe : RAZ ZAKŁADASZ - RAZ ŚCIĄGASZ "
wieczorem szliśmy na urodziny i odszykowałam sie w nówka sztuka majciory:) podczas party poszłam do wc na sikania...po wszystkim podciągam stringi do góry....a tu sama gumka!!! ten cały kusy dół został na podłodze a że była fajna impreza to nie chciałam ciś do domu skuli majtek- a bardziej ich braku.. no to pozbierałam te gumki i strzępki do torebki , jeansy na gołą d...wciągnęłam.. nikt się nie poznał, że jestem bez- taka ze mnie aktorka jak wrociłam do domu pozostałe 3 pary wylądowały w śmietniku. Nikt nie mówił w sklepie że to majtki jednorazowe : RAZ ZAKŁADASZ - RAZ ŚCIĄGASZ "
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #548087 przez dzidzia1234
ferritka- no ana by się Ciebie nie powstydziła- ja kiedyś jak byłam bez gaci to się plamy na sukience bałam ha ha
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548101 przez dzidzia1234
to było tylko wyjście na kolację dwa piętra na dół w hotelu ale miałam pietra jak jasna cholerka
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu #548109 przez Agusia83
Ferritka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwierzcie mi, ze chetnie oddalabym troche mojej gory...
Iwonta, nie wyglupiaj sie, tylko jak kaza siedziec w szpitalu, to siedz i lez...widzisz jakiego slicznego krwiaczka miala Emka Dzis z niej sliczna pannica...na modelke powinna pojsc
kurcze, coz z tymi lekarzami?Pisza diagnozy a nie potrafia powiedziec po ludzku o co chodzi?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwierzcie mi, ze chetnie oddalabym troche mojej gory...
Iwonta, nie wyglupiaj sie, tylko jak kaza siedziec w szpitalu, to siedz i lez...widzisz jakiego slicznego krwiaczka miala Emka Dzis z niej sliczna pannica...na modelke powinna pojsc
kurcze, coz z tymi lekarzami?Pisza diagnozy a nie potrafia powiedziec po ludzku o co chodzi?