- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548254 przez ferritka
Studentkaaaaaaaaaaaaaaa lej tego syropa )) mnie się piffa chce, takiego zimnego hmmmmmm ale obejdę sie smakiem, bo nie mam nawet w lodówce. ostatnio wróciłam do zielonej herbaty - jako że czarnej nie lubię, no chyba że earl grey ( no ciekawe dlaczego lubie Grey ;pp ) no więc raczę się jak wielka dama ( po naszymy dupna frela ) zieloną z grejprfutem ;D
aa zapomnialam Wam powiedzieć, dzis w auchanie promocja na pomelo była!! całe 3,99 za sztukę a że sztuki dorodne to se 3 kupiłam więc komu pomelo komu bo zjem wszystkie sama
Gosiak - majty na ladę ;D padłam ;D
aa zapomnialam Wam powiedzieć, dzis w auchanie promocja na pomelo była!! całe 3,99 za sztukę a że sztuki dorodne to se 3 kupiłam więc komu pomelo komu bo zjem wszystkie sama
Gosiak - majty na ladę ;D padłam ;D
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #548284 przez Gosia 2712
Dziewczyny zaczelam czytac "Dotyk Crossa" i zapowiada sie dosyc fajnie to jest cos w stylu Greya no ale oczywiscie jego nic nie przebije
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548292 przez ferritka
i pewnie masz dla nas pdfa ;> ;] a mnie się przypomniało, że Moni obiecałam 80 kolorów ;/ zapomniałam obiecuje się wychłostać karnie za luk w pamięci ))
no to macie na piątkowy Rudego gangstera
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 11 miesiąc temu #548331 przez gosiak
ferritka napisał:
O kuwa dobry je
Dobranoc
i pewnie masz dla nas pdfa ;> ;] a mnie się przypomniało, że Moni obiecałam 80 kolorów ;/ zapomniałam obiecuje się wychłostać karnie za luk w pamięci ))
O kuwa dobry je
Dobranoc
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548340 przez Ingrid29
Witam z rana.
Ferritka o to ja się piszę na te kolory - to mój adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
jak się da Gosia to prześlij mi tą książkę "Dotyk Crossa" jeśli masz w pdf.
Bo ja oczywiście Grey'a pochłonęłam.
No to mam doła od rana - mąż zadzwonił 20minut temu, że dłużej zostaje i wraca dopiero 10 marca (a miał wrócić 17 lutego) i no kurdeeeee A ja jeszcze na dodatek Artek zaczął kasłać - chyba się ode mnie zaraził i pewnikiem w poniedziałek do pediatry będziemy lecieć. Na szczęście gorączki nie ma, więc się ładnie teraz bawi - bo pobudka o 5 15 dziś.
Ferritka o to ja się piszę na te kolory - to mój adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
jak się da Gosia to prześlij mi tą książkę "Dotyk Crossa" jeśli masz w pdf.
Bo ja oczywiście Grey'a pochłonęłam.
No to mam doła od rana - mąż zadzwonił 20minut temu, że dłużej zostaje i wraca dopiero 10 marca (a miał wrócić 17 lutego) i no kurdeeeee A ja jeszcze na dodatek Artek zaczął kasłać - chyba się ode mnie zaraził i pewnikiem w poniedziałek do pediatry będziemy lecieć. Na szczęście gorączki nie ma, więc się ładnie teraz bawi - bo pobudka o 5 15 dziś.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Ingrid29.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #548353 przez GwenB
studentkaae napisał:
Dziękuję, czuję się w miarę dobrze, ale jestem dalej przeziębiona, dzisiaj rano jak wstałam to poczułam, że teraz przyszła faza na katar.. bo tego jeszcze nie miałam
A zdjęcie wrzucę w czwartek, bo mam wizytę Dzisiaj zaczyna się 7 tydzień, więc powinno już być super widać oby tylko wszystko było ok, bo też kurka nie byłam chora cały rok to teraz się musiało akurat przyplątać..
Tak z innej beczki: wiecie, że chyba tylko ja jeszcze żyję w nieświadomości? nie czytałam Greya mam ambitny plan zacząć w przyszłym tygodniu, bo będę mieć wtedy wolne
Gwen - ja się czujesz?? a gdzie fotka usg? byłaś u gina??
Dziękuję, czuję się w miarę dobrze, ale jestem dalej przeziębiona, dzisiaj rano jak wstałam to poczułam, że teraz przyszła faza na katar.. bo tego jeszcze nie miałam
A zdjęcie wrzucę w czwartek, bo mam wizytę Dzisiaj zaczyna się 7 tydzień, więc powinno już być super widać oby tylko wszystko było ok, bo też kurka nie byłam chora cały rok to teraz się musiało akurat przyplątać..
Tak z innej beczki: wiecie, że chyba tylko ja jeszcze żyję w nieświadomości? nie czytałam Greya mam ambitny plan zacząć w przyszłym tygodniu, bo będę mieć wtedy wolne
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #548397 przez anoda89
Dzień doberek
Dobry ten mały gangsterek aż żem się popłakała
Ja też poproszę książkę, Farritka ma mojego meila
aaaa ja czekam na chałeczkę aż wyrośnie i do piekarnika
Ingrid ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak Ty masz. Mąż nawet jak na szkolenie jechał to mnie już nosiło a to tylko jeden dzień.
Dobry ten mały gangsterek aż żem się popłakała
Ja też poproszę książkę, Farritka ma mojego meila
aaaa ja czekam na chałeczkę aż wyrośnie i do piekarnika
Ingrid ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak Ty masz. Mąż nawet jak na szkolenie jechał to mnie już nosiło a to tylko jeden dzień.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #548406 przez Asik
heloo
Marta Ingrid -- łączę się w bólu .. choć ja mam w sumie nie tak najgorzejdwa trzy dni w miesiącu a czasem się pięć nazbiera , pamiętam Martus jak Twój M wyjechał i dłuuuuugo go nie było
Anoda wrzuc przepis na chałeczkę plsssssss
aaa no i jeszcze jedno laski --- nie wiem czy wiecie ale spojlery może każdy przeczytac nawet nie zalogowany , tylko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ukrywa dla gości
Marta Ingrid -- łączę się w bólu .. choć ja mam w sumie nie tak najgorzejdwa trzy dni w miesiącu a czasem się pięć nazbiera , pamiętam Martus jak Twój M wyjechał i dłuuuuugo go nie było
Anoda wrzuc przepis na chałeczkę plsssssss
aaa no i jeszcze jedno laski --- nie wiem czy wiecie ale spojlery może każdy przeczytac nawet nie zalogowany , tylko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ukrywa dla gości
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #548418 przez ferritka
dzień dobry:))
Anoda, dziewczyny 80 kolorów jest w Waszych skrzyneczkach :)0
spojler -frog myslałam że nie widać ;////
przepis na chałkę też chce )))
Ingrid tule Cię, do marca musisz przetrwać, uwierz mi to na bank nie on sobie wymyslił, żeby zostać dłużej, Szybko zleci. Zdrówko dla Artka :**
Anoda, dziewczyny 80 kolorów jest w Waszych skrzyneczkach :)0
spojler -frog myslałam że nie widać ;////
przepis na chałkę też chce )))
Ingrid tule Cię, do marca musisz przetrwać, uwierz mi to na bank nie on sobie wymyslił, żeby zostać dłużej, Szybko zleci. Zdrówko dla Artka :**
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #548464 przez Gosia 2712
Witam:) co tu tak cicho??
Przykro mi ale nie mam Crossa na pdf bo kupilam ksiazke jakos nie lubie czytac z kompa Ale jak znajde to wam wysle
Ingrid wspolczuje kochana bo znam ten bol mojego M tez ciagle nie ma a jak przyjedzie to na pare dni i jedzie spowrotem...
Przykro mi ale nie mam Crossa na pdf bo kupilam ksiazke jakos nie lubie czytac z kompa Ale jak znajde to wam wysle
Ingrid wspolczuje kochana bo znam ten bol mojego M tez ciagle nie ma a jak przyjedzie to na pare dni i jedzie spowrotem...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10