- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #554903 przez ferritka
oł noł popatrzcie co znalazłam ;D cudne kce taki kce
fluffycolours.pl/kocyki/196-puszysty-kocyk-run-run-robots.html
fluffycolours.pl/kocyki/196-puszysty-kocyk-run-run-robots.html
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #554930 przez gosiak
Gosia to już współczuję mieszkania z teściową, ja sobie nie wyobrażam, chyba wojna by była na całego, na bank co niedziela rano by do nas wpadała budzić do kościoła, w tygodniu pospać też by nie dała i w ogóle do wszystkiego by się wpiepszała, jak kiedyś u mnie na obiedzie byli to popatrzyła mężowi w tależ i się zbulwersowała ze za mało ziemniaczków mu nałożyłam wkur...sie wstałam wziełam męża tależ i naebałam cały kopiaty mąż też jej coś odpyskował
Jaki fajny kocyk w kiciusie
Pani to masz fajnie ze tak daleko mieszkaja nietoperze, zazdroszczę
Jaki fajny kocyk w kiciusie
Pani to masz fajnie ze tak daleko mieszkaja nietoperze, zazdroszczę
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #554943 przez ferritka
ostra z Ciebie Gosiak zawodniczka pełen szacun
ja się kiedyś z moim starym o nietoperzyce kłóciłam, ale doszło do mnie, że przecież zycie układam sobi8e z A a nie z nią... niestety mame mojego byłego wspominam mega ciepło, najwspanialsza kobieta jaką poznałam.
Przez długi czas spotykałam sie z tamtym gościem, bo żal mi było jego mamy mimo, że nie mam z nią teraz kontaktu , to tęsknie za nią.... a jak patrze na tą teraz to aż mi sie ryczeć chce nie wyobrażam sobie że mogłabym z tą umówić się na kawe albo shoping.. a z tamtą byłyśmy jak psiapsiói, tu na kawe, tu na basen ,na solarium, eh
ja się kiedyś z moim starym o nietoperzyce kłóciłam, ale doszło do mnie, że przecież zycie układam sobi8e z A a nie z nią... niestety mame mojego byłego wspominam mega ciepło, najwspanialsza kobieta jaką poznałam.
Przez długi czas spotykałam sie z tamtym gościem, bo żal mi było jego mamy mimo, że nie mam z nią teraz kontaktu , to tęsknie za nią.... a jak patrze na tą teraz to aż mi sie ryczeć chce nie wyobrażam sobie że mogłabym z tą umówić się na kawe albo shoping.. a z tamtą byłyśmy jak psiapsiói, tu na kawe, tu na basen ,na solarium, eh
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #554967 przez gosiak
Ferritka no to fajna tesciowa Ci się szykowała, no ale co zrobić jak były to nie ten co cza e tam zawodniczka..ja to w sumie grzeczniutka raczej do niej jestem, ale też mam tak ze zbieram w sobie, zbieram aż w końcu wybucham a wcześniej mnie wkurzyła bo mi mówiła jak ziemniory gotować
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #554990 przez Aleksandraaa1
A ja się pochwalę i może Was zaskoczę moja teściowa mieszka blisko ale nie jest zła. Często zaprasza na obiad i duzo pomaga. Nie mam problemu wręcz wielką pomoc:)
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555080 przez Aleksandraaa1
To dobra teściowa...każda dba o swojego syneczka:)
A co powiecie na temat zbliżającym się dniu Walentynek? Mój pomysł na dzien dzisiejszy to obiado-kolacja w romantycznym nastroju w domowym ciepełku:) cos upichczę no i winko :|) tylko nie wiem co mu kupic...mam problem bo za duzo wdatkow no i po walentym to jeszcze ma urodzinki ten mój maż Kochany:)
A co powiecie na temat zbliżającym się dniu Walentynek? Mój pomysł na dzien dzisiejszy to obiado-kolacja w romantycznym nastroju w domowym ciepełku:) cos upichczę no i winko :|) tylko nie wiem co mu kupic...mam problem bo za duzo wdatkow no i po walentym to jeszcze ma urodzinki ten mój maż Kochany:)
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandraaa1.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 10 miesiąc temu #555098 przez gosia28
Gosia jak Cizazdroszczę wyjazdu
ja to bym pojechała jeszcze dziś najlepiej na koniec świata i najlepiej sama, mam wkurw
teściowe temat rzeka. Mi się tam nienajgorsza trafiła. Zawsze za mną a nie za synusiem.
Odebrałam wynik bety- nieciążowa, dziś 3,85 mlU
ale czemu ona tak długo spada? To dlatego nie mam jeszcze okresu? Zna się któraś?
ferritka chętnie bym się w ten kocyk dzisiaj wtuliła i nie to że beta nieciążowa, tak w ogóle uj mnie chce dzisiaj strzelić.
Nie spałam do 3.00 wszystko mi mózg w nocy przerabiał, cały ten szpital i o moich chłopcach cały czas rozmyślałam, wszystko się odtwarzało jakoś a w dodatku mój P. dzisiaj przeszedł całego siebie. Jeszcze chwila i go spakuje bo nie wytrzymam.
ja to bym pojechała jeszcze dziś najlepiej na koniec świata i najlepiej sama, mam wkurw
teściowe temat rzeka. Mi się tam nienajgorsza trafiła. Zawsze za mną a nie za synusiem.
Odebrałam wynik bety- nieciążowa, dziś 3,85 mlU
ale czemu ona tak długo spada? To dlatego nie mam jeszcze okresu? Zna się któraś?
ferritka chętnie bym się w ten kocyk dzisiaj wtuliła i nie to że beta nieciążowa, tak w ogóle uj mnie chce dzisiaj strzelić.
Nie spałam do 3.00 wszystko mi mózg w nocy przerabiał, cały ten szpital i o moich chłopcach cały czas rozmyślałam, wszystko się odtwarzało jakoś a w dodatku mój P. dzisiaj przeszedł całego siebie. Jeszcze chwila i go spakuje bo nie wytrzymam.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 10 miesiąc temu #555100 przez Asik
Aleksandra 9 lutego ma moja córa urodziny 13 jeden dziadek my 14 mamy rocznicę 17 drugi dziadek ja 21 urodziny 25 moja bratowa
takie super przepisy podajesz... może masz jakąś zajebiaszczą sałatkę??????
A co do prezentów to 14 daj siebie w prezencie taka romantyczna kolacyjka SUPER pomysł
my nie robimy sobie upominków z tej okazji ja kwiaty dostaję i to wsio M nic nie daję a on też nic nie oczekuje taka umowa
takie super przepisy podajesz... może masz jakąś zajebiaszczą sałatkę??????
A co do prezentów to 14 daj siebie w prezencie taka romantyczna kolacyjka SUPER pomysł
my nie robimy sobie upominków z tej okazji ja kwiaty dostaję i to wsio M nic nie daję a on też nic nie oczekuje taka umowa
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555124 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hejka bebeńki
Ale fajny ten filmik uśmiałąm się
Co do Walentynek to ja zawsze je bojkotowałam, nigdy nie obchodziłąm, nie lubie zatłoczonych kin, restauracji, wkurza mnie to, i te czerwone serdusz ILOve you itp Badziewiactwo., Jk sie kocha to cały czas a nie jednego dnia w roku! Ech... dziecinada z tym, po za tym szkoda mi tych samotnych ludzi tego dnia... A Ci co mają parę, co się kochają mogą mieć takie święto każdego dnia. Tym samotnym tego dnia jest pewnie mega smutno... smutniej niż zwykle... MOze to głupie ale ja nie obchodzę, nie świętuję, a kocham całym sercem każdego dnia tak samo Teraz mam kolejny powód by nie lubić 14 lutego, ale nie będę wspominc tego już, bo zaczne smucić... Jakos tak wyszło ze w tym roku 14 właśnie wyjeżdząmy nad morze na 4 dni, no to sie z tego ciesze bardzo i nie mogę sie doczekać, ale Walentynkowo nie bedzie na pewno
Gosiu Przykro mi Ale mogłą jeszcze spadać pomalutku, ja kiedys badałąm po poronieniu to tez pomalutku spadała. Nie wiem czemu nie masz @... może idź na wywołanie.
Ale fajny ten filmik uśmiałąm się
Co do Walentynek to ja zawsze je bojkotowałam, nigdy nie obchodziłąm, nie lubie zatłoczonych kin, restauracji, wkurza mnie to, i te czerwone serdusz ILOve you itp Badziewiactwo., Jk sie kocha to cały czas a nie jednego dnia w roku! Ech... dziecinada z tym, po za tym szkoda mi tych samotnych ludzi tego dnia... A Ci co mają parę, co się kochają mogą mieć takie święto każdego dnia. Tym samotnym tego dnia jest pewnie mega smutno... smutniej niż zwykle... MOze to głupie ale ja nie obchodzę, nie świętuję, a kocham całym sercem każdego dnia tak samo Teraz mam kolejny powód by nie lubić 14 lutego, ale nie będę wspominc tego już, bo zaczne smucić... Jakos tak wyszło ze w tym roku 14 właśnie wyjeżdząmy nad morze na 4 dni, no to sie z tego ciesze bardzo i nie mogę sie doczekać, ale Walentynkowo nie bedzie na pewno
Gosiu Przykro mi Ale mogłą jeszcze spadać pomalutku, ja kiedys badałąm po poronieniu to tez pomalutku spadała. Nie wiem czemu nie masz @... może idź na wywołanie.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555126 przez Aleksandraaa1
Asik
Mam fajną sałatkę:
- mix sałat,
- gruszka w kostkę,taka większa, lub winogrono jak wolicie:)
- orzechy różne rodzaje ja preferuje : macadamia, migdały, włoskie w całości
- ser lazur lub gorgonzola w kostkę
- Dressing: połowa mandarynki+ pieprz
dobra jest też sałatka nr II:
- seler konserwowy
- ser żółty w kostkę ( nie za dużą )
- kukurydza
- ananas w kostkę
majonez żeby było light to pół na pół z jogurtem:)
Polecam się
Mam fajną sałatkę:
- mix sałat,
- gruszka w kostkę,taka większa, lub winogrono jak wolicie:)
- orzechy różne rodzaje ja preferuje : macadamia, migdały, włoskie w całości
- ser lazur lub gorgonzola w kostkę
- Dressing: połowa mandarynki+ pieprz
dobra jest też sałatka nr II:
- seler konserwowy
- ser żółty w kostkę ( nie za dużą )
- kukurydza
- ananas w kostkę
majonez żeby było light to pół na pół z jogurtem:)
Polecam się
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandraaa1.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #555137 przez ferritka
my też nie obchodzimy A mi przynosi kwiatek każdego miesiąca 7-go. bo wtedy się poznaliśmy - ja to nie wiem ,pewna co do dnia nie jestem ,ale mu wierze
tak samo uważam, że jak się kogoś kocha to się to okazuje dzień w dzień a nie tylko w walentynki...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak samo uważam, że jak się kogoś kocha to się to okazuje dzień w dzień a nie tylko w walentynki...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #555142 przez gosiak
Z sałatek mam fajną ale taka w sumie znana.. Ananas w kostkę, kukurydza, seler, i kurczak w kostkę i wymieszać z majonem;) pyszka kiedyś późno w sklepie byłam i piersi nie dostałam więc kupiłam w biedronce takie gotowe nagetsy, pokroiłam i gites
Co do walentynków, też specjalnie nie obchodzimy:blink: i tak jak emka pisze szkoda tych samotnych ludzisk, mam kolezanke co faceta nie ma i tego dnia woli nie wychodzic z domu bo gdzie sie nie popatrzy to czerwono od serduszek i zakochane pary z kwiatkami
Co do walentynków, też specjalnie nie obchodzimy:blink: i tak jak emka pisze szkoda tych samotnych ludzisk, mam kolezanke co faceta nie ma i tego dnia woli nie wychodzic z domu bo gdzie sie nie popatrzy to czerwono od serduszek i zakochane pary z kwiatkami