BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #577264 przez iwonta_kg
Ciekawe jak tam mąż Nefretete zareagował na wieść o dwóch kreseczek :silly: :silly: :silly:

kochana czekamy na wrażenia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #577269 przez emka

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #577290 przez Mirella
Poczekajcie trochę z tym zlotem bo ja teraz sama do pociągu nie wsiądę ;)

I dlaczego ja zdjęcia Lacry nie widziałam???

A może pojedziemy w lecie nad morze do Ferritki? Rybek nam nasmaży na plaży przenocujemy, tylko pogodę zamówcie :)

Martynka podobno małym dzieciom robi się testy na alergię z krwi, i jakoś mi sie ten pomysł nie podobał. A u Duśki nie ma takiej tragedii żebym po lekarzach musiała latać, jak będzie trochę starsza to zrobimy testy skórne i jak będzie trzeba to odczulanie.
11 lata 10 miesiąc temu #577303 przez nefretete666
A wiec tak Ksieciunio wreczył tatusiowi prezencik tescikowy a tata myslał ze kuba wygrzebał stary jak znim bylam w ciazy ale po chwili zajarzył na szcescie sam że to nowy:) Mina meża bezcenna:)POzniej mowie do niego szybko sie udało nie? a on na to: A myślalas ze ile to potrwa?- Taki mój maż jest widac pewnien swoich żołnierzyków heheh.Ale ogólnie to bardzo sie cieszy nawet dostałam dzis pierwszy opierdziel bo wróciłam z 3 siatami ze sklepu i maz sie wkurzyl ze dzwigam ale przeciez moj syn wiecej wazy a jego i tak an rece biore. Kurde dziewczyny szkoda ze ja sie z Wami spotkac nie bede mogla:( Mimo tego ze jestem tu na forum bardzo krótko to bardzo Was polubiłam i z checia zobaczyła bym Was na żywo . Ferritka to mnie tez lubisz i to chyba bardzo ehhehe
11 lata 10 miesiąc temu #577315 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #577322 przez ferritka
Nefre- dobrze, że mąż nakrzyczał!! kto to widział 3 siaty!!!!!! siadaj na karnego

i dlaczego nie bedziesz mogła być na zlocie? no chyba, że chcesz sie stąd ewakuować jak już bociana złapałaś za kolanka coooo B) B) B) B)
rozstępy też są ok :blink: :blink:

no pewnie wbijajcie wszystkie, jedzenia i trunków starczy dla wszystkich :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577327 przez nefretete666
Ferritka ja tu zostaje tak szybko sie mnie nie pozbedziecie hehehe
Kochana ja mam za daleko poprostu bo w UK mieszkam:/
A jeżyków nie lubie hehe:)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577348 przez ferritka
Nefre- tego jeżyka sie nie ma lubić! :S :S jego ma się bać,

ku przestrodze, że jak zrobisz coś złego to siadasz na nim na tyle minut ile masz lat :lol: :lol: :lol: ...
aaale jako, że my tu już nie najświeższej młodości to siadamy na góra 3 minutki.
Ja kiedyś siedziałam więcej :blush: :blush: , chyba 9 bo Dziewczyną podpadałam B)

aa UK , no to hmmm cięzko będzie sie z Tobą trafić, ale jesteśmy zdolne i mamy skypa :lol: się połaczymy jak już wszystkie bedziemy w wesołej kupie :blush: :blink: :lol: :lol:

pola nie mam, ale zawsze grupa rozganizowana ma taniej, to się coś znajdzie :blink: :lol:
zawsze się możecie kimnąć w barze- tylko co sobie rodzina pomysli, jak zobaczy tyle bab ciągle śpiących - pomyslą " nawalone czy co? ale ona ma towarzystwo " :blink: :blink: :silly:

mielismy z A iść dzisiaj na urodziny, ale że go rozłożyło to siedzimy. A katuje mnie ligą polską. A ja nie wiem co ze sobą począc, hmmmm.
a zjem sobie mleczną kanapkę tak przy piątku :dry:

aa wrzuciłam nowe foto na fb i mi kolega z liceum powiedział, że widać ,że nie mam 18 lat :dry: se kurde na botox zaczne zbierać. :dry:

pamiętacie :blush: :blush: :blush:
kto ma?

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #577350 przez Mirella
Ferritka, a nie masz tam jakiegoś pola namiotowego pod nosem? To sobie obóz rozbijemy :lol:
11 lata 10 miesiąc temu #577391 przez Lacrijka
Mirelcia - nie widziałas bo Cie nie było hihi

Feri - daj maczka :P
11 lata 10 miesiąc temu #577401 przez Mirella
No bo co to jest za pokazywanie zdjęć jak mnie nie ma??????
Idę na cappucino i rogala francuskiego :P
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577403 przez sylka
Dziewczyny trzymajcie mnie!!! Pediatra miała mi wypisac skierowanie do szpitala i tego nie zrobiła. Poinfmowałam ją tel. że jest potrzebne po konsultacji telefonicznej w DSK z tamtejszą pania Prof. i ze wizyta tam dopiero 25 marca dopiero. Powiedział że wypisze. Mąż pojechał je odebrać a tu zonk nie ma go!!! Głowa mnie już boli od tego wszystkiego. Dodzwonić się gdziekolwiek to cud. Wszędzie nie odbierają albo zajęte.

Nefretete jak maż zareagował na newsa :D ?

Edit.
JUz doczytałam :D
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577415 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #577441 przez Mała
nefretete gratuluję :ohmy: :lol:

Ja też nie widziałam zdjęcia Lacrijki :(
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577449 przez Lacrijka
Macie na 5 min
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama