- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #83324 przez Asik
Qwa co jest grane...weż te testy i idz sie do gina zapisać , ale tylko jak @ przyjdzie czego Ci nie życzę kochana,wszystko mu powiedz, wydrukuj sobie wykres temperatur i może on Ci udzieli jakiejś sensownej odpowiedzi .
aaa i nie gadaj takich głupot !!! bo ja się przejadę i Ci wleję ale hmm tez miałam takie chwile zwątpienia i wiem doskonale jak to jest
Ja tam trzymam dalej kciuki bo tempka skoczyła a @ nie ma
aaa i nie gadaj takich głupot !!! bo ja się przejadę i Ci wleję ale hmm tez miałam takie chwile zwątpienia i wiem doskonale jak to jest
Ja tam trzymam dalej kciuki bo tempka skoczyła a @ nie ma
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu #83326 przez Lacrijka
ASIKU - kilka dziewczyn na SM mi pisało, ze moze powinnam fl zaznaczyc od 27 d.c bo ten skok był spory i to by sie zgadzało wtedy, jak miałam ten ostatni spadek 35-36 d.c to mogło byc zagniezdzanie.. Bo skad taka wartosc HCG to nie jest 0,5 czy 1 jak nieraz miałam tylko 3,36.. Opcje sa dwie, albo ciaża sie usuwa albo dopiero sie zagniezdza..
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #83327 przez Dorciaition
Lacrijka Asik ma rację!
Madziaska nie nakręcaj się
Na @ są te same dolegliwości, co na ciąże.
Za kilka dni będziemy wiedzieć.
Trzymam mocko kciuki
Madziaska nie nakręcaj się
Na @ są te same dolegliwości, co na ciąże.
Za kilka dni będziemy wiedzieć.
Trzymam mocko kciuki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #83329 przez nikusia1988
Lacrijka przykro mi... ale kiedyś musi w końcu nadejść ten dzień w którym zobaczymy 2 tłuściutkie kreseczki ja was narazie tylko czytam i od czasu do czasu sie udziele albo zadam pytanie ale już się nie nakręcam, i nie wypisuję tu na forum różnych rzeczy bo to jest najgorsze że @ się spóźnia albo wadliwy test a wszyscy już zaczynają cicho gratulować itp. i wtedy coraz bardziej Cię nakręcają z gratulacjami, i się cieszysz i masz nadzieje a tu taki wielki Zonk. Dlatego moim zdaniem nie ma sensu chwalić czegoś przed zachodem słońca i wy drogie koleżanki nie gratulujcie lepiej nam staraczkom jezeli nie zobaczycie 2 grubych krech lub bety bo później jest nam baaaaardzo przykro że tyle gratulacji bylo a nic z tego nie wyszlo. Taki mały apelek...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83330 przez Dorciaition
Lacrijka zobacz ktoś miał taki sam wynik.
Zobacz co gin odpowiedział:
Witam, czy wynik beta hcg 3,36 może oznaczać ciążę kilkudniową? Ostatni stosunek był 1.12 i 3.12, a badanie robiłam 7.12. Proszę o odpowiedź. Dziękuję
Z dość dużym prawdopodobieństwem taki wynik może oznaczać młodą ciążę. Powtórz badanie po 2 dniach- wartość bety powinna wzrosnąć min dwukrotnie, żeby potwierdzić ciążę. Czasem przy tak niewielkim wyniku wkradają się też niestety błędy laboratoryjne- ale wtedy przy ponownym testowaniu wynik powinien być niższy. Powodzenia w staraniach;)
Zobacz co gin odpowiedział:
Witam, czy wynik beta hcg 3,36 może oznaczać ciążę kilkudniową? Ostatni stosunek był 1.12 i 3.12, a badanie robiłam 7.12. Proszę o odpowiedź. Dziękuję
Z dość dużym prawdopodobieństwem taki wynik może oznaczać młodą ciążę. Powtórz badanie po 2 dniach- wartość bety powinna wzrosnąć min dwukrotnie, żeby potwierdzić ciążę. Czasem przy tak niewielkim wyniku wkradają się też niestety błędy laboratoryjne- ale wtedy przy ponownym testowaniu wynik powinien być niższy. Powodzenia w staraniach;)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu #83333 przez @nulka
Lacrijka napisał:
Lacrijko wszystko możliwe, ludzki organizm jest nieodgadniony i choć jestem nie do konca osobą wierzącą to uważam że to nie tylko my sami mamy na wszystko wpływ i wszystko możemy przewidzieć...
ja z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciążę w 28 dniu cyklu!!!! pamiętam to jak dziś, że tylko wtedy było przytulanko!!! ślepo wtedy ufałam kalendarzykowi a dzisiaj wierzę we wszystko i nic więc Twoja teoria na temat zagnieżdżania wcale nie jest absurdalna
Trzymaj się cieplutko a co ma być to będzie i co człowiekowi zapisane
ASIKU - kilka dziewczyn na SM mi pisało, ze moze powinnam fl zaznaczyc od 27 d.c bo ten skok był spory i to by sie zgadzało wtedy, jak miałam ten ostatni spadek 35-36 d.c to mogło byc zagniezdzanie.. Bo skad taka wartosc HCG to nie jest 0,5 czy 1 jak nieraz miałam tylko 3,36.. Opcje sa dwie, albo ciaża sie usuwa albo dopiero sie zagniezdza..
Lacrijko wszystko możliwe, ludzki organizm jest nieodgadniony i choć jestem nie do konca osobą wierzącą to uważam że to nie tylko my sami mamy na wszystko wpływ i wszystko możemy przewidzieć...
ja z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciążę w 28 dniu cyklu!!!! pamiętam to jak dziś, że tylko wtedy było przytulanko!!! ślepo wtedy ufałam kalendarzykowi a dzisiaj wierzę we wszystko i nic więc Twoja teoria na temat zagnieżdżania wcale nie jest absurdalna
Trzymaj się cieplutko a co ma być to będzie i co człowiekowi zapisane
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83338 przez madziaska
ja znalazlam jeszcze cos takiego (wypowiedz lekarza):
Wynik beta-HCG=3, pobrany ok. 3 tygodnia spodziewanej ciąży w większości przypadków wyklucza ciążę. Jeśli badanie było wykonane wcześniej, nie można jej wykluczyć. Wtedy można powtórzyć badanie za np. 2 tygodnie.
Wynik beta-HCG=3, pobrany ok. 3 tygodnia spodziewanej ciąży w większości przypadków wyklucza ciążę. Jeśli badanie było wykonane wcześniej, nie można jej wykluczyć. Wtedy można powtórzyć badanie za np. 2 tygodnie.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 9 miesiąc temu #83341 przez Mirella
No Lacrijka nam wlazła w etap załamki, to nawet jak nie teraz to już blisko
Dziewczyny ale Wy szczupłe w tych ciążach jesteście ja to normalnie jak słonica wyglądałam brzuszki super, takie akurat do głaskania, aż się chce pogadać do szkraba co w środku pływa
Dziewczyny ale Wy szczupłe w tych ciążach jesteście ja to normalnie jak słonica wyglądałam brzuszki super, takie akurat do głaskania, aż się chce pogadać do szkraba co w środku pływa
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83349 przez angellika1
Mirella to poczekaj aż wrzucę swoją fotkę to zobaczysz że ja standardowo tyję i tyje i tyje i tyję ........
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83350 przez angellika1
Lacrijka ja już nic nie napisze bo nic z tego nie rozumiem weź kobieto za 2 dni zrób jeszcze raz betę.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83388 przez Majowka
Czesc dziewczyny,
Ja wprost od gina. Moj cykl byl bezowulacyjny
Miesiac tem tez bez owu...wiec mnie to juz wogole mozna spisac na straty
Teraz dostalam luteine na wywolanie okresu...
Na szczescie nie mam zadnych torbieli, oprocz moich malych koralikow na jajniczkach,hehe
Ja tez ide sie dzis upic! z mezusiem na kolacji... coz innego mozna zrobic!
caly weekend juz przeplakalam
Ja wprost od gina. Moj cykl byl bezowulacyjny
Miesiac tem tez bez owu...wiec mnie to juz wogole mozna spisac na straty
Teraz dostalam luteine na wywolanie okresu...
Na szczescie nie mam zadnych torbieli, oprocz moich malych koralikow na jajniczkach,hehe
Ja tez ide sie dzis upic! z mezusiem na kolacji... coz innego mozna zrobic!
caly weekend juz przeplakalam