- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu #83411 przez gosiak
Lacrijka nie spisała bym jeszcze tego cyklu na straty, dużo wskazuje na to że może jednak się udało tylko za wcześnie jeszcze, więc na razie dalej czekamy i nie pij!!!!!
Bewipo piękny brzusio:)
Madziaska trzymam kciuki kochana teraz będziemy się Tobą stresować
ja jestem wkurzona mam zawsze długi okres 9 dni tzn dwa ost. dni to takie plamienia, dzis 10 dzień i dalej mam okres i to takie większe plamienia nie wiem czy to przez wczorajszy seksik czy co?? wydłużył Wam się kiedyś okres?
Bewipo piękny brzusio:)
Madziaska trzymam kciuki kochana teraz będziemy się Tobą stresować
ja jestem wkurzona mam zawsze długi okres 9 dni tzn dwa ost. dni to takie plamienia, dzis 10 dzień i dalej mam okres i to takie większe plamienia nie wiem czy to przez wczorajszy seksik czy co?? wydłużył Wam się kiedyś okres?
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #83422 przez Dorciaition
Majówka nie płacz. Chociaż wiesz co, wypłacz się! Mnie to zawsze bardzo pomaga...
Jutro idę na betę. Miałam iść w czwartek do gina, ale mój ma jednak urlop i dopiero pójdę za niecałe 3 tygodnie Ale w tym czasie będę kontrolowała bete.
A dolegliwości co mnie bardzo martwi nie mam żadnych
W ogóle jestem cała zmartwiona. Ale mamy Aniołkowe tak chyba mają
Gosiaczku mnie się nigdy nie przedłużył @, więc nie wiem od czego to może być... Ale faktycznie długo masz...
Jutro idę na betę. Miałam iść w czwartek do gina, ale mój ma jednak urlop i dopiero pójdę za niecałe 3 tygodnie Ale w tym czasie będę kontrolowała bete.
A dolegliwości co mnie bardzo martwi nie mam żadnych
W ogóle jestem cała zmartwiona. Ale mamy Aniołkowe tak chyba mają
Gosiaczku mnie się nigdy nie przedłużył @, więc nie wiem od czego to może być... Ale faktycznie długo masz...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83438 przez Majowka
Dzieki Dorcia
Czuje sie juz troche lepiej, bo przynajmniej wiem na czym stoje i teraz przestane sie ludzic
A Ty glowka do gory! Pewnie wszystko dobrze i ciesz sie brakiem objawow, bo slyszalam, ze nie ma do czego tesknic, hehe
Czekam na Twoja Bete!
Czuje sie juz troche lepiej, bo przynajmniej wiem na czym stoje i teraz przestane sie ludzic
A Ty glowka do gory! Pewnie wszystko dobrze i ciesz sie brakiem objawow, bo slyszalam, ze nie ma do czego tesknic, hehe
Czekam na Twoja Bete!
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83443 przez angel82
Witajcie
Smutaśnie dziś trochę...
Majeczko, ja tak miałam. Dopiero po stymulacji CLO i półrocznym jeżdżeniu do gina, przez ryte pięć dni z rzędu w każdym miesiącu na usg, coś się może poprawiło. To ja mogę powiedzieć, że jestem do dup......
Gosiu, jakieś trzy cykle temu miałam prawie to samo. Tylko, że u mnie to krwawienie trwało może jakieś 2 dni a reszta to bardzo ciemny brunatny śluz, bleeee. Wystraszyłam się, ale tak podobno jest jak przy owu jest za mało ciałka żółtego, albo w ogóle jej nie ma, czy coś takiego. Dlatego też powinno się brać w cyklu bez owu luteinę. Ona pomaga złuszczyć się endometrium, mam nadzieję że nie pomyliłam pojęć. Ja nic nie brałam. Po pierwsze po luteinie jest mi bardzo niedobrze, a po drugie po niej mam przy okresie straszne bóle i na dodatek skrzepy w krwi. W następnym cyklu już miałam normalny okres.
Lacrijko, doskonale wiem jak się czujesz. Przytulam Cię mocno. Czasem, chyba lepiej nic nie mówić...
Nikusia, pozdrawiam ciepło, wiesz poczułam się trochę jakby ktoś napisał moje uczucia...
Marta, Bewipo, Asik, w ogóle wszystkie nasze mamusie - brzuszki prześliczne.
Smutaśnie dziś trochę...
Majeczko, ja tak miałam. Dopiero po stymulacji CLO i półrocznym jeżdżeniu do gina, przez ryte pięć dni z rzędu w każdym miesiącu na usg, coś się może poprawiło. To ja mogę powiedzieć, że jestem do dup......
Gosiu, jakieś trzy cykle temu miałam prawie to samo. Tylko, że u mnie to krwawienie trwało może jakieś 2 dni a reszta to bardzo ciemny brunatny śluz, bleeee. Wystraszyłam się, ale tak podobno jest jak przy owu jest za mało ciałka żółtego, albo w ogóle jej nie ma, czy coś takiego. Dlatego też powinno się brać w cyklu bez owu luteinę. Ona pomaga złuszczyć się endometrium, mam nadzieję że nie pomyliłam pojęć. Ja nic nie brałam. Po pierwsze po luteinie jest mi bardzo niedobrze, a po drugie po niej mam przy okresie straszne bóle i na dodatek skrzepy w krwi. W następnym cyklu już miałam normalny okres.
Lacrijko, doskonale wiem jak się czujesz. Przytulam Cię mocno. Czasem, chyba lepiej nic nie mówić...
Nikusia, pozdrawiam ciepło, wiesz poczułam się trochę jakby ktoś napisał moje uczucia...
Marta, Bewipo, Asik, w ogóle wszystkie nasze mamusie - brzuszki prześliczne.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #83449 przez gosiak
angel82 dziękuję za odpowiedź na razie niczego nie będę brać zobaczę jak następny okres będzie wyglądał jak cos nie tak to trzeba będzie pójść do gina, ale mnie dziś główka boli byłam z mężem w trasie i strasznie zmęczona jestem cały dzionek w aucie a dzień dziś był piękny aż chwilami gorąco w słoneczku chyba dziś nie ma sił na przytulanko ide się kąpać i pajciu papap
Dorcia nie martw się brakiem objawów pewnie jeszcze przyjdą
Lacrijka do juterka
Dorcia nie martw się brakiem objawów pewnie jeszcze przyjdą
Lacrijka do juterka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83461 przez Majowka
angel82 wlasnie Gin juz dawno mi wspominal, ze dla mnie CLO to pierwszy mozliwy ratunek.
Troszke sie obawiam, bo ten monitoring i przytulanko w wyzaczanych dniach, co za zycie!
Moze sprobowac 2 miesiace tylko...?
mam czas do namyslu do nadejscia @
Troszke sie obawiam, bo ten monitoring i przytulanko w wyzaczanych dniach, co za zycie!
Moze sprobowac 2 miesiace tylko...?
mam czas do namyslu do nadejscia @
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 9 miesiąc temu #83469 przez madziaska
Gosiaku dzieki za kciukaski ja i tak wiem, ze @ przyjdzie, ale nie bede WAm tu zrzedzic A co do @ mi czasami sie tez wydluza, niby juz nie mam @ a kilka dni "brudze"... moze przytulanko spowodowalo, ze znowu plamisz, z tego co pamietam mialam tak...
Nooo smutno sie zrobilo troszke... dziewczyny kurcze, nie mozecie sie poddawac, Lacrijka poczekaj jeszcze chwilke, a nóż...
majoweczka kochana nie zamartwiaj sie....
DZIEWCZYNY MOZE FAKTYCZNIE TRZEBA TROCHE ODPUSCIC Z MYSLENIEM...
Nooo smutno sie zrobilo troszke... dziewczyny kurcze, nie mozecie sie poddawac, Lacrijka poczekaj jeszcze chwilke, a nóż...
majoweczka kochana nie zamartwiaj sie....
DZIEWCZYNY MOZE FAKTYCZNIE TRZEBA TROCHE ODPUSCIC Z MYSLENIEM...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 9 miesiąc temu #83471 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Po 1 - Lacrijka nie pieprz glupot bo palne. Trzymam kciuki. Jak nie teraz, to nastepny raz
Po 2 - Dorcia zgadza sie, mamy Aniołkowe tak maja. Ale mysl dobrze!! Ja objawy zaczelam miec jakies 2 tygodnie po pozytywnym tescie. Nic sobie nie wkrecaj!!
Po 3 - Majowka tez mialam cykle bezowulacyjne. I to jakies 6 miesiecy z rzedu. Mialam leczenie, minelo, po slubie sie unormowalo i bum
Po 2 - Dorcia zgadza sie, mamy Aniołkowe tak maja. Ale mysl dobrze!! Ja objawy zaczelam miec jakies 2 tygodnie po pozytywnym tescie. Nic sobie nie wkrecaj!!
Po 3 - Majowka tez mialam cykle bezowulacyjne. I to jakies 6 miesiecy z rzedu. Mialam leczenie, minelo, po slubie sie unormowalo i bum
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 9 miesiąc temu #83479 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Madziaska no ja Wam zle nie zycze, wiec jak w czyms mam jakies doswiadczenie to chce pomoc
Majowka luteina podjezykowo 2x2 od 14dc chyba i tak przez 10 dni, dodatkowo Bromergon. Bo mialam z prolaktyna problem. Znosilam to strasznie, bo mialam depresje i inne dziwne rzeczy przez luteine no ale jakos pomoglo Pozniej sie unormowalo, ale ze staranek nici. Wiec dostalam CLO na zas. No i powiedzialam do meza, ze zlewam to bo i tak od kolejnego cyklu mam zaczac brac CLO. Zlalam i... Pa bam II
Majowka luteina podjezykowo 2x2 od 14dc chyba i tak przez 10 dni, dodatkowo Bromergon. Bo mialam z prolaktyna problem. Znosilam to strasznie, bo mialam depresje i inne dziwne rzeczy przez luteine no ale jakos pomoglo Pozniej sie unormowalo, ale ze staranek nici. Wiec dostalam CLO na zas. No i powiedzialam do meza, ze zlewam to bo i tak od kolejnego cyklu mam zaczac brac CLO. Zlalam i... Pa bam II
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #83488 przez Majowka
Szczesiara!!
Mi gin powiedzial jakies 3-4 miesiace temu, ze hormony so w porzadku, tylko owu brak, wiec CLO zapisal...
Moze tera sie cos rozregulowalo...nie kazal zrobic nowych badan, wiec nie wiem...
Przemysle to jeszcze z tym CLO
Mi gin powiedzial jakies 3-4 miesiace temu, ze hormony so w porzadku, tylko owu brak, wiec CLO zapisal...
Moze tera sie cos rozregulowalo...nie kazal zrobic nowych badan, wiec nie wiem...
Przemysle to jeszcze z tym CLO