- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84774 przez gosiak
bardzo dobra syta i szybka jest sałatka z tortellini z serem bądz z mięskiem łatwa jest wystarczy ugotować tortellini poczekać aż wystygnie, potem do miski nakroić pekińską i dodawać co chcesz pomidor, ogórek, kukurydzka ,papryka( wszystko drobno pokrojone) potem zrobić sos czosnkowy: majonez ok 2łyzki, śmietana też ok 2 łyżki i 2 ząbki czosnku wymieszać z sałatką i tortellini i przyprawić pieprzem solą i wymieszać wszystko i wstawić do lodówki na jakieś 2h przed spożyciem, na ciepło to paróweczki tak jak Bewipo napisała i będzie git
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #84784 przez Dorciaition
Dzięki kochane
Na pewno skorzystam. I myślę, że sałatka gyros, tortellini, paróweczki, serki, wędlinki, ogóreczki wystarczą. No i winko koniecznie
Gorzej z tym ciastem, bo kompletnie nie mam do tego ręki
Na szczęście piekarnia jest obok
Na pewno skorzystam. I myślę, że sałatka gyros, tortellini, paróweczki, serki, wędlinki, ogóreczki wystarczą. No i winko koniecznie
Gorzej z tym ciastem, bo kompletnie nie mam do tego ręki
Na szczęście piekarnia jest obok
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84794 przez Dorciaition
Haha!
kopiec kreta z paczki też kiedyś mi się udał
Później próbowałam zrobić karpatkę i lipa.
Więc już nie próbuję, bo większy z tego bałagan niż pożytek
kopiec kreta z paczki też kiedyś mi się udał
Później próbowałam zrobić karpatkę i lipa.
Więc już nie próbuję, bo większy z tego bałagan niż pożytek
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 9 miesiąc temu #84853 przez madziaska
dziewczyny super brzuszki:)
dziewczyny ja nigdy temp nie mierzylam i raczej nie bede, bo wiem ze to mnie strasznie nakreciloby i martwilabym sie kazdym spadkiem.... A tak to nie wiem i jest dobrze, ale to zalezy od WAS... ja tam moge sluchac o tempkach sluzach itp... czegos sie ucze ;)Ja sie troche nakrecam przed @ ale w tym miesiacu jestem spokojna... Obajawy jak na @ nie czuje, ze to juz teraz maialoby sie stac...wiem wiem zapewne powiedzie, ze na ciaze sa takie same objawy... Ale ja to poprostu czuje, ze w tym miesiacu nie jest moj czas moze w nastepnym...
dziewczyny ja nigdy temp nie mierzylam i raczej nie bede, bo wiem ze to mnie strasznie nakreciloby i martwilabym sie kazdym spadkiem.... A tak to nie wiem i jest dobrze, ale to zalezy od WAS... ja tam moge sluchac o tempkach sluzach itp... czegos sie ucze ;)Ja sie troche nakrecam przed @ ale w tym miesiacu jestem spokojna... Obajawy jak na @ nie czuje, ze to juz teraz maialoby sie stac...wiem wiem zapewne powiedzie, ze na ciaze sa takie same objawy... Ale ja to poprostu czuje, ze w tym miesiacu nie jest moj czas moze w nastepnym...
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 9 miesiąc temu #84857 przez gabi28
hej dziewczynki,
nie było mnie od niedzieli,więc teraz miałam wielkie zaległośći w czytaniu. Trochę smutno tu było,trochę pretensji,żalów,ale mam nadzieję,że znowu się zrobi tutaj wesoło.
ja niby zaczynam staranka od maja,zaczęłam mierzyć temperaturę od lutego.. i wiecie co?? kilka dni temu dałam sobie spokój.powierzam to tym na "górze",bo im wiecej o tym myśli,robimy wykresy,mierzymy tempki itd.itp... to tym bardziej nie wychodzi.poczęcie i narodziny dziecka to cud miłosći,cud dwojga kochających się ludzi.a jesli przez dłuzszy czas nic nie wychodzi ze staranek to po prostu trzeba się wybrać do lekarza i znaleźć rozsądne rozwiązanie. no to chyba tyle chciałam napisać,kochajmy się i cieszmy się z tego co mamy,przecież życie jest tak kruche.
Marta M,mieszkam za Nowym Sączem,w stronę Zakopanego,więc to już góry
nie było mnie od niedzieli,więc teraz miałam wielkie zaległośći w czytaniu. Trochę smutno tu było,trochę pretensji,żalów,ale mam nadzieję,że znowu się zrobi tutaj wesoło.
ja niby zaczynam staranka od maja,zaczęłam mierzyć temperaturę od lutego.. i wiecie co?? kilka dni temu dałam sobie spokój.powierzam to tym na "górze",bo im wiecej o tym myśli,robimy wykresy,mierzymy tempki itd.itp... to tym bardziej nie wychodzi.poczęcie i narodziny dziecka to cud miłosći,cud dwojga kochających się ludzi.a jesli przez dłuzszy czas nic nie wychodzi ze staranek to po prostu trzeba się wybrać do lekarza i znaleźć rozsądne rozwiązanie. no to chyba tyle chciałam napisać,kochajmy się i cieszmy się z tego co mamy,przecież życie jest tak kruche.
Marta M,mieszkam za Nowym Sączem,w stronę Zakopanego,więc to już góry
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84865 przez Dorciaition
Bewipo ale apatytu mi narobiłaś
Dziewczynki udało mi się dziś odebrac wyniki bety, no i wyszło: 63,4 ...
Ale nie kumam, bo w opisie jest, że
3 tydzień: 5,8- 71,2
4 t.: 9,5- 750
to w którym ja jestem?
Bo wg @ to 4 tygodnie i 6 dni.
To może coś jest nie tak?
Dziewczynki udało mi się dziś odebrac wyniki bety, no i wyszło: 63,4 ...
Ale nie kumam, bo w opisie jest, że
3 tydzień: 5,8- 71,2
4 t.: 9,5- 750
to w którym ja jestem?
Bo wg @ to 4 tygodnie i 6 dni.
To może coś jest nie tak?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84867 przez gosiak
Gabi widzę że odnosisz się do mojego postu o tym że przez dłuższy czas mi nie wychodzi i polecasz mi wizytę u lekarza i że to będzie najrozsądniejsze, a nie bawienie się w wykresy, nie chce mi się powtarzać po raz któryś po co robię te wykresy...dałam sobie czas do lipca to będzie rok od staranek wtedy najwcześniej odwiedzę lekarza z prośbą o pomoc w rozwiązaniu tego problemu...przepraszam jeśli ta wiadomość wyda się zgryźliwa czy uszczypliwa nie o to chodzi..po prostu napisałam tylko co zamierzam i kiedy zamierzam i proszę skończmy temat wykresów:) ja obiecałam że na temat wykresów nie powiem już nic Gabi i nic do Ciebie nie mam i szanuję Twoje zdanie bo każdy ma do niego prawo
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84872 przez Dorciaition
Dziękuję Majówka!
Też się cieszę! Ale nie wiem gdzie siebie dopasować do 3go czy 4go?
Pasuje do jednego i drugiego chyba...
Też się cieszę! Ale nie wiem gdzie siebie dopasować do 3go czy 4go?
Pasuje do jednego i drugiego chyba...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84877 przez Majowka
3,5!
Pewnie jak powtorzysz za tydzien to dzidzia sporo podrosnie i dopasuje sie do betki z tyg, ktory akurat przypadnie.
Nie martw sie!
Pij soczki i oszczedzaj sie, za duzo nie przemeczaj sie w kuchni, niech maz teraz kucharzy, hehe
Pewnie jak powtorzysz za tydzien to dzidzia sporo podrosnie i dopasuje sie do betki z tyg, ktory akurat przypadnie.
Nie martw sie!
Pij soczki i oszczedzaj sie, za duzo nie przemeczaj sie w kuchni, niech maz teraz kucharzy, hehe
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84881 przez Dorciaition
Już się znowu martwię
Bewipo nie robiłam wcześniej. Tą robiłam wczoraj, to może następną zrobić jutro?
Majówka mój mąż to tylko herbatę potrafi zrobić
Bewipo nie robiłam wcześniej. Tą robiłam wczoraj, to może następną zrobić jutro?
Majówka mój mąż to tylko herbatę potrafi zrobić
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej