- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #84201 przez @nulka
a ja mam chyba dzisiaj przesilenie wiosenne albo mnie zakwasy dopadły po wczorajszych akrobacjach z piłą motorową na jabłonkach.... ehh SKS jak nic. wczoraj poszalałam dzisiaj kocyk i pilot 
Nikusia, Obejrzałam ze sto cudzych wykresów i każdy był inny. A temperatura wcale nie jest stałą dla danego człowieka bo nikt nie zyje w sterylnych i niezmiennych warunkach więc może się zmieniać. a skoki to były różne, od 0,1 aż do całego stopnia. Więc nie patrz na to.

Nikusia, Obejrzałam ze sto cudzych wykresów i każdy był inny. A temperatura wcale nie jest stałą dla danego człowieka bo nikt nie zyje w sterylnych i niezmiennych warunkach więc może się zmieniać. a skoki to były różne, od 0,1 aż do całego stopnia. Więc nie patrz na to.
Temat został zablokowany.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 1 miesiąc temu #84204 przez madziaska
dzieki dziewczynki za kciuki 
Tak Gosiu, dzisiaj jest 28 dc... jesli chodzi o test to napewno nie zrobie go przed spodziewana @ odkad nie biore tabl. najdluzszy cykl mialam 31 dniowy, nakrotszy 28, czyli najwczesniej dostane jutro, najpozniej w sobote... Jezeli jakims cudem @ nie przyjdzie to najwczesniej test zrobie w poniedzialek....

Tak Gosiu, dzisiaj jest 28 dc... jesli chodzi o test to napewno nie zrobie go przed spodziewana @ odkad nie biore tabl. najdluzszy cykl mialam 31 dniowy, nakrotszy 28, czyli najwczesniej dostane jutro, najpozniej w sobote... Jezeli jakims cudem @ nie przyjdzie to najwczesniej test zrobie w poniedzialek....
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
14 lata 1 miesiąc temu #84208 przez @nulka
madziaska napisał:
Madziaska Ty czekaj na mnie z tą @, obiecałaś....
dzieki dziewczynki za kciuki
Madziaska Ty czekaj na mnie z tą @, obiecałaś....

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 1 miesiąc temu #84249 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella eeee spoko 
Majowka ponoc dopochwowa piecze ale mnie np nic sie nie dzieje po niej, a szybciej dziala
Jezuuu dramat. Wszystko sie uwalilo na mnie i mam ochote rycze

Majowka ponoc dopochwowa piecze ale mnie np nic sie nie dzieje po niej, a szybciej dziala

Jezuuu dramat. Wszystko sie uwalilo na mnie i mam ochote rycze

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 1 miesiąc temu #84253 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
bewipo uf uf no ja tez wlasnie nie mam... i sie zaczynalam stresowac
pozatym tez nie piecze. Tylko glupie uczucie jak one wyplywaja 
Co u mnie... Jestem ciagle glodna. Jak cos zjem to czuje sie nadeta... Mam zaparcia i zgage i mdlosci... I na cos ochote a jak to kupie to mi sie chce to zwracac... Nie mam sil... Nie wiem juz jak z tym walczyc. Ciesze sie, ze jest tak ale kurcze

Co u mnie... Jestem ciagle glodna. Jak cos zjem to czuje sie nadeta... Mam zaparcia i zgage i mdlosci... I na cos ochote a jak to kupie to mi sie chce to zwracac... Nie mam sil... Nie wiem juz jak z tym walczyc. Ciesze sie, ze jest tak ale kurcze

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 1 miesiąc temu #84257 przez Dorciaition
Magda w II trymestrze przejdzie
Już mało Tobie zostało.
Ja też chciałabym mieć jakiekolwiek objawy, a nie mam nic :/
Anulka, Madziaska trzymam cały czas

Ja też chciałabym mieć jakiekolwiek objawy, a nie mam nic :/
Anulka, Madziaska trzymam cały czas

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #84292 przez bewipo
Magda to się nie stresuj, pewnie tak ma być. Jak wypływają to rzeczywiście nie ciekawie.
Wiem, że łatwo powiedzieć ale dasz radę. Ja też się męczyłam w końcu prawie już nic nie mogłam jeść bo mi wszystko obrzydło. Teraz jest o wiele lepiej. Heh, tylko zgagę mam codziennie wieczorem, a dzisiaj cały dzień mnie męczy. Piję sobie siemie to jest lepiej no i zapycha żołądek, to się ciągle nie chce jeść. Czasem tez już prawie beczałam, że nie dam rady w tej ciąży tak długo wytrzymać i kiedy mi wreszcie przejdzie i wogóle...
Wiem, że łatwo powiedzieć ale dasz radę. Ja też się męczyłam w końcu prawie już nic nie mogłam jeść bo mi wszystko obrzydło. Teraz jest o wiele lepiej. Heh, tylko zgagę mam codziennie wieczorem, a dzisiaj cały dzień mnie męczy. Piję sobie siemie to jest lepiej no i zapycha żołądek, to się ciągle nie chce jeść. Czasem tez już prawie beczałam, że nie dam rady w tej ciąży tak długo wytrzymać i kiedy mi wreszcie przejdzie i wogóle...
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej