- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84360 przez angellika1
Dziewczyny ale sobie kolacyjkę dzisiaj zafundowałam ziemniaczki z czosnkiem czosnkowym pycha (tylko nie wiem jak mój mąż to zniesie)
Dziewczyny ja sie podpisuje pod slowami Mirelli naprawdę bardzo poważnie sie tutaj zrobiło i chyba więcej fasolek sie pojawiało jak nie podchodziłyśmy do tego az tak bardzo (nie wiem jak to ująć) profesjonalnie....??
Dziewczyny ja sie podpisuje pod slowami Mirelli naprawdę bardzo poważnie sie tutaj zrobiło i chyba więcej fasolek sie pojawiało jak nie podchodziłyśmy do tego az tak bardzo (nie wiem jak to ująć) profesjonalnie....??
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #84441 przez @nulka
witam
u mnie Mała leje jak z cebra ale dla równowagi nie ma wody w kranach
toaletę poranną odstawiłam z mineralną gazowaną
wow ale brzucholek pokaźny!!! pięknizna
u mnie Mała leje jak z cebra ale dla równowagi nie ma wody w kranach
toaletę poranną odstawiłam z mineralną gazowaną
wow ale brzucholek pokaźny!!! pięknizna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez @nulka.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Tasia_Pawełek
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84487 przez Tasia_Pawełek
Dziewczyny, jest taka sprawa z tym problemem zajścia w ciąże że jak za bardzo się chce, za bardzo się pilnuje dat i godzin to wtedy nie wychodzi. Ja też na początku robiłam testy, kochaliśmy się zawsze w wyliczonym czasie, ale to nie tak....
Dziecko jest owocem miłości, przestańcie liczyć dni i oddajcie się waszej miłości. Ja od razu zaszłam.
Wcześniej wyliczałam przez prawie 4 lata co miesiąc. A teraz mój mężczyzna się śmieje, że wystarczy chwila potu i jest
Dziewczyny, nie liczcie dokładnie, kochajcie się zawsze kiedy macie ochotę i na pewno się uda. Miłość, nie liczby powoduje że rodzi się w nas życie...
życzę powodzenia, trzymam kciuki
Dziecko jest owocem miłości, przestańcie liczyć dni i oddajcie się waszej miłości. Ja od razu zaszłam.
Wcześniej wyliczałam przez prawie 4 lata co miesiąc. A teraz mój mężczyzna się śmieje, że wystarczy chwila potu i jest
Dziewczyny, nie liczcie dokładnie, kochajcie się zawsze kiedy macie ochotę i na pewno się uda. Miłość, nie liczby powoduje że rodzi się w nas życie...
życzę powodzenia, trzymam kciuki
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #84546 przez gosiak
witajcie
Macie dziewczynki racje, i ja to zawsze wiedziałam tylko powtórzę że wykresiki robię dla samoobserwacji bo już dosyć długo się staram i postanowiłam z 2 -3 miesiące podpatrywać co i jak u mnie, śluz to widzi każda znać podczas, mycia, podcierania, nie musimy prowadzić wykresu więc jak widzimy śluz płodny to zapala się ta lampka że można dzialać, ...kochać miałam się w tym miesiącu co dzień ale od dwóch dni mi się nie chce po prostu, a mąż wracając z pracy o 19 pada zmęczony, po drugie to cholerne plamienie mialam do wczoraj więc sie bałam...więc tu na siłę i na zawołanie nie robimy tego może troszkę większe jest parcie w czasie owulacji ale któraś z Was napisała że wtedy jest największa ochota u mnie tak jest, dziś mam płodny śluz, ale nie wiem czy dziś będzie sexik jak będzie ochota to będzie...ale u mnie problem jest od strony psychicznej uparłam się na dziecko teraz i już i szaleństwo zaczyna się po owulacji wypatrywanie u siebie objawów itp. schiz
Mała cudny brzunio
Lacrijka
Macie dziewczynki racje, i ja to zawsze wiedziałam tylko powtórzę że wykresiki robię dla samoobserwacji bo już dosyć długo się staram i postanowiłam z 2 -3 miesiące podpatrywać co i jak u mnie, śluz to widzi każda znać podczas, mycia, podcierania, nie musimy prowadzić wykresu więc jak widzimy śluz płodny to zapala się ta lampka że można dzialać, ...kochać miałam się w tym miesiącu co dzień ale od dwóch dni mi się nie chce po prostu, a mąż wracając z pracy o 19 pada zmęczony, po drugie to cholerne plamienie mialam do wczoraj więc sie bałam...więc tu na siłę i na zawołanie nie robimy tego może troszkę większe jest parcie w czasie owulacji ale któraś z Was napisała że wtedy jest największa ochota u mnie tak jest, dziś mam płodny śluz, ale nie wiem czy dziś będzie sexik jak będzie ochota to będzie...ale u mnie problem jest od strony psychicznej uparłam się na dziecko teraz i już i szaleństwo zaczyna się po owulacji wypatrywanie u siebie objawów itp. schiz
Mała cudny brzunio
Lacrijka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84609 przez angellika1
Mała śliczny brzusia
nulka rozumiem Cię doskonale ja też dzisiaj woda mineralna i to gazowaną sie myłam Tez nie ma u mnie wody ;(
nulka rozumiem Cię doskonale ja też dzisiaj woda mineralna i to gazowaną sie myłam Tez nie ma u mnie wody ;(
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84614 przez bewipo
Mała brzuszek super
Mysle, że to szaleństwo po owulce, przed okresem jest zawsze, obojętnie czy sie prowadzi większe czy mniejsze obserwacje. Zawsze się czeka i zastanawia czy to już, czy @ przyjdzie, czy nie. Tego się nie da uniknąć jak ktoś czeka na swoją fasolkę.
Mysle, że to szaleństwo po owulce, przed okresem jest zawsze, obojętnie czy sie prowadzi większe czy mniejsze obserwacje. Zawsze się czeka i zastanawia czy to już, czy @ przyjdzie, czy nie. Tego się nie da uniknąć jak ktoś czeka na swoją fasolkę.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84622 przez Majowka
Mala, przesliczny brzuszek!!!!!
Gosiak, faktycznie taki seksik na sile to glupota. Moj maz tez nie chce na sile, wiec zawsze musze go podejsc sposobem
Dlatego wlasnie boje sie tych cykli stymulowanych, ze moze mi sie nie uda go namowic w TYM dniu, hehehe
Gosiak, faktycznie taki seksik na sile to glupota. Moj maz tez nie chce na sile, wiec zawsze musze go podejsc sposobem
Dlatego wlasnie boje sie tych cykli stymulowanych, ze moze mi sie nie uda go namowic w TYM dniu, hehehe
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #84664 przez kaśku
bewipo napisał:
pewnie ze się o tym troszkę myśli ale nie pozwólmy zeby to było najważniejsze i nr 1
chyba ze ktoś uprawia seks tylko i wyłącznie w celach prokreacyjnych
Mała brzuszek super
pewnie ze się o tym troszkę myśli ale nie pozwólmy zeby to było najważniejsze i nr 1
chyba ze ktoś uprawia seks tylko i wyłącznie w celach prokreacyjnych
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez kaśku.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 9 miesiąc temu #84707 przez Mirella
No widzę że załapałyście o co mi chodziło
Kiedyś tu było wesoło śmiesznie wruszająco smutno, no różnie, ale generalnie pozytywnie, ostatnio miałam wrażenie że w fabryce jestem
I naprawdę nie chodzi mi o to żeby nie mierzyć nie liczyć nie pisac o tym, tylko żeby to nie przesłaniało całej reszty, to z tej reszty brała się siła i wsparcie dla staraczek, te co są dłużej pewnie nie jedno pamiętają
Kiedyś tu było wesoło śmiesznie wruszająco smutno, no różnie, ale generalnie pozytywnie, ostatnio miałam wrażenie że w fabryce jestem
I naprawdę nie chodzi mi o to żeby nie mierzyć nie liczyć nie pisac o tym, tylko żeby to nie przesłaniało całej reszty, to z tej reszty brała się siła i wsparcie dla staraczek, te co są dłużej pewnie nie jedno pamiętają
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #84745 przez Dorciaition
Hej Dziewczęta!
Please, pomóżcie mi. W piątek mam wizytę 4 koleżanek. Co mogę przygotować ciekawego do żarełka? Będą na pewno głodne, bo po pracy od razu.
A w sobotę znajomych ze studiów.
Kurka, ale będę miała roboty
Please, pomóżcie mi. W piątek mam wizytę 4 koleżanek. Co mogę przygotować ciekawego do żarełka? Będą na pewno głodne, bo po pracy od razu.
A w sobotę znajomych ze studiów.
Kurka, ale będę miała roboty
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej