BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #85071 przez madziaska
To nie byl urosept, tylko NOLICIN, wiec nie taki zwykly lek na pecherz, ale wzielam tylko diwe tabletki...
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #85085 przez Agusia83
Madziaska, wlasnie poczytalam o tym leku i co prawda nie jest napisane, by go badali na oddzialywanie podczas ciazy,a le moze byc zastosowany przez lekarza jezeli ten go zaleci...ja bym sie na Twoim miejscu nie martwila, bo to naprawde jest poczatek ciazy...ale jak wybierzesz sie na bete, to mozesz zapytac kogos w laboratorium, a najlepiej zapytac lekarza....Nie powinnas sie zamartwiac, teraz nie jest to wskazane...odzywiaj sie dobrze, uwazaj na siebie....i mysl pozytywnie, to polowa sukcesu :woohoo:
13 lata 9 miesiąc temu #85089 przez madziaska
dziekuje Agusia :kiss:
13 lata 9 miesiąc temu #85092 przez sloneczko
madziaska oj ja widze piekne kreseczki,trzymam kciuki ;))))))))) to zapowiada sie grudniowa mamcia ;)
13 lata 9 miesiąc temu #85096 przez ilona
Madziaska Ty się nie przejmuj nic! Na pewno nie zaszkodziło. :)

Ja przez pierwsze 6 tygodni ciąży przyjmowałam bardzo silne leki sterydowe w ilościach kosmicznych gdyż leczyłam się wtedy na WZJG Colitis Ulcerosa (choroba jelit) i jak dowiedziałam się o ciąży to płakałam jak bóbr, że na pewno to zaszkodzi dziecku i 1000 myśli negatywnych na sekundę. Ginekolog i gastrolog sprowadzili mnie na ziemie i baj zgodnie stwierdzili, że takie nerwy i nastrój gorzej wpłyną na dziecko :laugh: także głowa do góry :)

A oto mój Skarb sterydowy :)
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85098 przez Agusia83
Madziaska, nie ma za co...a Ilona ma 100000% racje!

A tak z innej beczki, to Ilona gratuluje sterydowego maluszka.....sliczny jest :woohoo:
13 lata 9 miesiąc temu #85112 przez ilona
Dziękuje :)
13 lata 9 miesiąc temu #85135 przez Mirella
No to ja już rozumiem dlaczego on na dwa lata wygląda :lol:

madziaska jak z wieczornego jest krecha to co to będzie rano :lol:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85152 przez delfinek83
No witam Robaczki :kiss:

Madziaska :kiss: lepiej zrób teścik z rana, na pewno krecha będzie mocna :woohoo:
Ilona, Wiktorek jest naprawdę boski, istny słodziak :side:

A ja od tej imprezki piątkowej to strasznie źle się czułam, potrułyśmy się tam żarełkiem chyba, bo moje koleżanki też swoje odchorowały. Teraz już ok, ale wcześniej to nawet z łóżka się wyjść nie chciało, a najlepiej to byłoby cały dzień na kibelku siedzieć :lol:
Przez tą całą "jelitówkę" przegapiłam moje teoretycznie płodne dni, bo dziś już 18dc, a ostatni seksik był w piątek rano (12dc).
Troszkę szkoda, bo w sumie pisałam że odpuszczam i wolałabym urodzić dzidzię na wiosnę, ale tak sobie pomyślałam że w grudniu też byłoby super, Święta i nasza 2 rocznica ślubu :silly: Wymarzony prezent :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 9 miesiąc temu #85164 przez Groszek
Oooooo ja tu z rana taka zaspana a widzę 2 KRECHY na TEŚCIKU :lol: :lol: :lol: Madzia cieszę się niezmiernie :) i trzymam kciuki :kiss:

Wiktorek super FACET :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85165 przez Lacrijka
Mirellko, nie focham sie.. Na bete ide dopiero jutro wiec jutro dam znac co i jak :)

Madzia, gratuluje i nie sugeruj sie tym ze ja tez mialam slaba kreske a pozniej doopa, ja jestem takim przypadkiem o ktorym nawet najstarsi górale nie snili hahahah Wiec głowa do gory i naginasz po testy :) bedzie dobrze :)
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85166 przez kaśku
madziaska skonsultuj z lekarzem czy mozesz brać nolicin.

im szybciej tym lepiej bo infekcje układu moczowego mogą mieć przykre skutki w ciazy.

cichutkie gratulacje ;) czekam na sik poranny jutro
13 lata 9 miesiąc temu #85171 przez Diana
Ilonka, Wiktorek Śliczny chłopak! Słodziutki! :kiss:

Delfinek, nie martw się tylko działaj jak masz ochotę jeszcze nie wszystko stracone!
Mi się tydzień owu przesunęła i teraz mam fasolinkę tak więc główka do góry! :kiss:

Madziaska super no to teraz mocno zaciskam kciukasy za następną mocniejszą krechę!
13 lata 9 miesiąc temu #85180 przez madziaska
dziewczyny nie dziekuje jeszcze ;)
Testu nie zrobilam, bo go nie mam pozniej kupie i zrobie jutro rano, bo do wieczora pracuje...
kaśku nolicin nie biore tylko dwa razy lyknelam, bo zaczal mnie bolec pecherz, zmarzlam w stopy, a on pewnie przez przechodzone infekcje juz slaby jest...
dziewczyny martwi mnie, ze piersi przestaja bolec, a brzuch daje mocniej znac o sobie... Ciagnie do dolu jakby lada moment @ miala przyjsc.... :(
13 lata 9 miesiąc temu #85194 przez Dorciaition
Madziaska Twoja krecha jest taka jak moja pierwsza :lol: :lol:
Aż mam dreszcze. :silly: Cudownie by było.
Załapałabyś się jeszcze na listopad czy już grudzień?
Aa, tym, że cycki Cię nie bolą też się nie przejmuj. Mnie do dziś dnia nie bolą.

Tymi tabletkami się w ogóle nie przejmuj. Dzidzia na początku nic nie bierze od Ciebie, więc nawet o tym już nie myśl.

Ilona Twój synek jest śliczny. Przystojniak :laugh:

Tasia_Pawełek noo bardzo ciekawy przepis. Dziękuję :kiss:

Delfinek
ja prawdopodobnie też miałam owu tydzień później, więc spokojnie, bo może być jeszcze w grudniu :lol:

Bewpio niestety blisko mnie nie ma innego labo :(

Byłam dziś na becie i jutro po południu bedzie wynik. Ojejku jak ja się denerwuje. :(

Diankajaka była Twoja pierwsza beta?

Alanek[*] :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży