BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #85294 przez Lacrijka
Dorcia, ile po terminie @ robiłas pierwsza bete?? ja mam dzi9s 14 fl i chyba pojade zrobic, od poprzedniej mineły 3 dni.
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #85295 przez angellika1
Dorcia jak byłam pierwszy raz w ciąży to nawet o czymś takim jak beta nie słyszałam i dobrze!! Przynajmniej nie musiaiałm sie tak zamartwiać a teraz mam syna jak dąb 1,70cm wzrostu ehh jak te dzieci szybko rosną
A teraz na wyniki bety czekałam jak na zbawienie ;)
A dzisiaj to ściskam za jutro i pamiętaj że jesteśmy z Tobą
13 lata 9 miesiąc temu #85297 przez angellika1
Dorciaition napisał:
Angelika hahahahahaha :lol:
Raczej nie powinni pomylić ze względu na pionową kreche :silly: :lol:[/quote]

Niby tak ale na brzuchu pod koniec ciąży też pojawia sie pionowa ciemna kreseczka :)
13 lata 9 miesiąc temu #85326 przez Asik
Angellika :) :) doobre :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 9 miesiąc temu #85333 przez Groszek
Dorcia i Magda teraz wszystko będzie super :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #85407 przez Dorciaition
Dziękuję dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:

Lacrijka robiłam pierwszą 3 dni po terminie @. Też myśle, że powinnaś zrobić bete.

Angelika z tą betą jednak się z Tobą zgadzam. Teraz będę ciągle chodzić i się denerwować. Lepiej byłoby żebym nie wiedziała, ze takie coś jest :S Ale jak już wiem, to jak tu nie iść. Muszę wiedzieć czy wszystko jest ok.

A co do kreski to masz rację. Kurka może być problem :silly: Przed porodem zaznacz gdzie masz brzuch :silly: :silly: :laugh: :laugh: hehe

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #85449 przez bewipo
Angelika ale się uśmiałam :D

Madziaska trzymam kciuki i czekam na drugiego testa :)

Piersiami sie nie przejmujcie, mnie nie bolą od początku ciąży. Z tą betą to teraz jest szaleństwo, ja zrobiłam tylko jedną. Ale skoro już takie cuda są dostępne, to czemu nie skorzystać, niech sobie na nas zarobią ;)
13 lata 9 miesiąc temu #85463 przez Mała
Angelika dobre, dobre :lol:
Ja bety nie robiłam ani razu i też żyję, ale jak ma Was uspokoić to róbcie ile chcecie :)
13 lata 9 miesiąc temu #85481 przez nikusia1988
Bosze ja to chyba cała do dupy jestem. I ten wykres, i grypa a dzisiaj wiecie co????
Wstaję rano i poszłam wziąć prysznic, a tam co? Myję się w miejscach intymnych i wyczuwam opuchnięte wargi sromowe... :( troszeczkę przy dotykaniu piekło ale posmarowałam kremem nivea i jest ok jak na razie ale są dalej powiększone. Pomóżcie mi. Miała któraś coś takiego??? :unsure: Od razu uprzedzam że to nie od ostrego sexu tak jak to na niektórych forach piszą bo teraz mam takie dni że już tydzień mi się nie chce przytulania, więc to nie to. I z brak higieny też odpada, i zmiana proszku czy płynu do płukania też odpada.
:( :( :( :( :( :( :(
13 lata 9 miesiąc temu #85520 przez Agusia83
Nikusia, nie wiem co to moze byc...bo to w dodatku Cie boli, jak piszesz...slyszalam kiedys o gruczole Bartoliniego, ale to wowczas jest spuchnieta jedna warga i czuc na niej guzek...ale, ze 2 sa spuchniete....hmmm, nie wiem tez czy krem nivea pomoze....moze jednak powinnas zglosic sie do lekarza? Masz mozliwosc zadzwonic do jakiegos? Moze poczekaj do jutra a jak nie przejdzie, badz objawy beda silniejsze to zglos sie do lekarza...przykro mi, ale ja nie umiem Ci pomoc...a nie ma tez co czytac na necie...bo sama wiem po sobie, ze mozna wmowic sobie wszystkie choroby...dlatego specjalista bylby teraz potrzebny...
13 lata 9 miesiąc temu #85523 przez Agusia83
A tak z innej beczki chcialam Wam przedstawic moj brzuszek...zdjecie robione dzisiaj....
14t6d
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #85531 przez Dorciaition
Ojejku śliczny :laugh: :laugh: :laugh:

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #85536 przez nikusia1988
Tzn mnie to nie boli ani nie piecze mega mocno. tylko przy dotknięciu troszeczkę, no zobaczę jak jutro będie, guzki i inne stworzenia odpadają.
13 lata 9 miesiąc temu #85538 przez Agusia83
Dorcia, dziekuje...chociaz nie mozna juz go nazwac brzuszkiem, lecz raczej brzuszyskiem :silly:
13 lata 9 miesiąc temu #85539 przez Mirella
Nikusia, nie wiem jakie masz zwyczaje i czy poszłaś za modą, mnie się kiedyś coś podobnego zrobiło jak się wydepilowałam, no poobcierałam się najzwyczajniej w świecie. Po paru dniach przeszło. W ogóle jak mi się tam cokolwiek dzieje to smaruję Clotrimazolem, albo podbieram Klaudii bephanten (czy jak to się tam pisze)

Agusia pogłaszcz brzucholka ode mnie.

Angellika no się uśmiałam :lol:

Boże jakiż piękny był czas bez bety, wiem że się powtarzam, ale jak widzę jak się denerwujecie....
Ciekawa tylko jestem czy jak na mnie przyjdzie pora to też będę robić :D

Lacrijka dobrze że nie fochasz bo bym palnąć musiała a siły dziś nie mam :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia