BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #85545 przez nikusia1988
Mirellko depilacja też nie wchodzi w gre bo depilowałam się jakiś tydzień temu a nigdy po depilacji nie miałam czegoś takiego :(
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #85559 przez Marta M
Madziaska super kreseczki, druga moze slaba, ale wazne ze ma kolor, co znaczy ze nie fabryczna ;) Gratulacje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Madziaska ja jestem w 16tc i piersi o mnie zapomnialy, na poczatku pobolewaly ale tez nie ciagiem ;) A podbrzusze to mi chcialo rozerwac, do dzis czuje bole jak na @.

Ilona piekny slodziak sterydowy :kiss:

Angelika, haha...uwierz, ze sie nie pomyla. Kreska z tylu wklesla, a z przodu zupelnmie plaska:D

Agusia brzuszek piekniusi :)

Mirella ja stawiam, ze jak Ci sie uda zajsc to nie pojdziesz na zadna bete, o nie! Zreszta Ty nigdy nie pamietasz kiedy @ ma przyjsc wiec moze o ciazy sie dowiesz jak juz kopniaki poczujesz :D:D I po co wtedy beta??

Nikusia a Ty ostatnio pisalas przeciez, ze mialas tam bole wielkosci orzecha wloskiego, co sie z nia stalo??
13 lata 9 miesiąc temu #85565 przez Mirella
To może na rowerze jeździłaś i odgniotłaś? Po zimie ciało odwykło no i wiesz....
w ogóle jak to nie będzie długotrwały stan to może nie trzeba się denerwować? Ja u Klaudii widzę że czasami ma tam wszystko ślicznie różowiutkie a czasem jakieś takie brzydkie czerwone i tak się zastanawiam czy u mnie też się tak zmienia i dlaczego....
A dbam o tego mojego gnoma jak nie wiem co, żadne zaniedbania higieny w grę nie wchodzą.
13 lata 9 miesiąc temu #85567 przez nikusia1988
To właśnie było w miejscu miedzy odbytem a wejściem do pochwy i tak jak wyczytałam na innych forach to jest normalna gulka która w środku ma rope i po kilku dniach ta ropa sama wyjdzie i gulka zniknie i tak się stało :) ale nie miałam wtedy opuchlizny więc teraz to coś innego...
13 lata 9 miesiąc temu #85570 przez nikusia1988
O jeju na rowerze to ja chyba ze 2 lata temu jeździłam :) czy na takim normalnym czy na tym domowym :) poczekam i zobacze czy dlugo to się będzie utrzymywało...
13 lata 9 miesiąc temu #85581 przez Mirella
Marta, nie no bez takich, muszę wiedzieć kiedy przestać piwko pociągać :D

Wiecie, ciekawa jestem czy w drugiej ciąży to się tak jak w pierwszej przeżywa wszystko czy trochę luzu uda się złapac? No i czy nadmiar luzu nie zaszkodzi :D Tak teoretycznie jestem ciekawa :lol: Podejrzewam że mi Klaudia nie da czasu na panikowanie i skupianie sie tylko na brzuszku :)

Nikusia a to co Ci się teraz zrobiło to nie ma czasem w środku czegoś do wyciśnięcia?
13 lata 9 miesiąc temu #85594 przez angellika1
Mirella a ja drugą ciążę przeżywam bardziej, bardziej panikuje itp moze dlatego że wtedy byłam młodziutka
13 lata 9 miesiąc temu #85595 przez Diana
Nikusia83 śliczny brzusiol! :kiss:
Ja też taki chcem! :blush:
13 lata 9 miesiąc temu #85600 przez nikusia1988
Diana już drugi raz pomyliłaś mój nick :lol: ja brzusia nie pokazywałam :lol:
Mirellko nie, nic takiego nie ma, ani krostek ani nic, a poza tym wtedy jak miałam tą gulkę z ropą to nie miałam opuchnięcia
13 lata 9 miesiąc temu #85601 przez angellika1
Oj Nikusia czyżby Diana miała wizję co do Ciebie :) :) :) Moze to dobry znak ;D
13 lata 9 miesiąc temu #85619 przez nikusia1988
Heh angelika chciałabym, chciała... :) A brzusio masz sliczniusi :)
13 lata 9 miesiąc temu #85622 przez Lacrijka
Pobiegłam na betuszke, wyniki o 17.. Zaraz zjem paznokcie z nerwów.. A nie wiem czemu, bo przeciez i tak pewnie bedzie lipton ...
13 lata 9 miesiąc temu #85634 przez angellika1
nikusia brzuszka nie wrzucałam, ale mam śliczny pewnie chodziło Ci o Agusie :) :) :)
Lacrijka 17 to już więcej niż 5 Przypomni mi ile dni po @ jesteś???? i czy minęło 48h od ostatniej bety? 17 to nie jest dużo dlatego pytam
13 lata 9 miesiąc temu #85637 przez Diana
Właśnie przepraszam Nikusia chodziło o Agusię!

Agusia śliczny brzuszek! :kiss:
13 lata 9 miesiąc temu #85644 przez nikusia1988
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży