BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #88887 przez @nulka
Mirella napisał:

Zgadza się, masz się nie denerwować :) Raczej się przyzwyczajaj, ciągle coś gdzies będzie kłuło, ciągnęło, bolało, taki urok ciąży :D No przynajmniej u mnie tak to wyglądało ;)

Dorcia chcesz wałek do ciasta jakby co? A i Klaudia wygrzebała łyżkę do bigosu, trochę lżejsza ale do wydłubywania oczu jakby co idealna :D

A gdzie reszta się podziała? U Was też wtorek to dzień targowy i wszystkie wymiotło?

sorki Mirella ale ja dopiero z pracy :) to i tak wcześnie dzisiaj :lol: :lol: :lol: :lol: jutro mam jakąs radę szkoleniową cholera wie po co... i będę kwitła w szkole do 18 :angry: Jak się tak będę czuła jak dzisiaj to nie wiem jak to przetrzymam :)
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #88889 przez Dorciaition
Oj Gosiak, uważaj kobieto :silly:

@nulka to cudnie! :) Cieszę się bardzo. Ciekawe jak Twój mąż zareaguje :woohoo:
Tylko nie rycz :silly:

Ja byłam przed chwilą sobie pobiegać z moją sunią. Ale mnie wkurzała, bo tarzała się w trawie, a że ma długie włosy to kąpiel też musiała się odbyć :)

Gdzie Ann-sunshine się zapodziała? ;)

Kurczaki, jak nie będzie tych wyników to nie odpowiadam za słowa i czyny :silly:

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #88893 przez MagdaM
Dorcia jak nie bedzie wynikow to ja im zrobie awanture normalnie!!
Dramat - ja dzis zrobilam morfologie, mocz, glukoze, toxo IgG IgM i CMV IgG IgM i wyniki wieczorem!! A HIV jutro a kurcze chyba sie dluzej je robi niz Bete :huh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu #88901 przez Mirella
Klaudia powiedziała że jak będzie trzeba to łychę chętnie pożyczy i jeszcze dołączy instrukcję obsługi :lol:

Magda, Ty żadnych awantur nie rób, masz się nie denerwować, jak będzie trzeba to ja zrobię, dobra w tym jestem :P
13 lata 9 miesiąc temu #88910 przez Groszek
Haha :) Dorcia nic się nie bój najwyżej pomogę Mirelli :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu #88919 przez Diana
Dorcia moim zdaniem to i tak powinnaś domagać się zwrotu pieniędzy za badanie bo tyle to trwać nie może! Żeby te baby nauczkę miały bo jak je to pociągnie po kieszeni to może zapamiętają!!!
13 lata 9 miesiąc temu #88927 przez Dorciaition
Jak im powiem, że mam taką ekipę to na pewno będą wyniki :)

Dianka tam są takie baby, że trudno będzie :S No ale zobaczymy co mi o 16 powiedzą. :ohmy: Pigwy jedne :cheer:

13 lata 9 miesiąc temu #88928 przez gosiak
@nulka przypomniałam sobie jak po drzewach z piłą motorową niedawno skakałaś :woohoo: :woohoo: oj mąż będzie miał niespodziankę :woohoo:

a mój mąż wczoraj pierwszą tableteńke zjadł, i jak małe dziecko zaczął wymyślać że mu w przełyku stanęła i że piecze, normalnie jak dziecko :dry: :dry: ale zaraz zagryzł czymś bo to podczas kolacji miał wziąć a ja sobie po przypomniałam hahha

Diana masz rację powinni Dorci tak czy siak całą kasę oddać, by nauczkę miały...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #88934 przez Mirella
Dorcia, już czuję jak mi się pazurki ostrzą na "takie baby", oj nawet nie wiecie jak czasem lubię komuś szpilę wbić, taka małpa ze mnie, a teraz jeszcze przed @ to humorek że bez kija nie podchodź :lol:

wiecie że przepisy mówią że jak usługodawca nawali to zwraca zadatek w podwójnej wysokości? no to chyba jest taka sytuacja właśnie, jak myślicie?
13 lata 9 miesiąc temu #88945 przez bewipo
@nulka to ja spieszę z gratulacjami :)

Dorcia jak by co to zaraz jakąś ekipę bojową się zbierze i czym prędzej pojawiamy się u Ciebie ;)
13 lata 9 miesiąc temu #88974 przez MagdaM
Wiecie co, zastanawiam sie czy nie skoczyc zobaczyc co i jak do lekarza naszej Marty...
Bo ona najblizej... :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89014 przez Dorciaition
Dziewczyny, nie uwierzycie!!!!
Mam wyniki :ohmy: :ohmy:

A więc pierwsza beta: 63,4, a druga po 48 godz. 138,8 ...

13 lata 9 miesiąc temu #89016 przez angellika1
Dorcia świetnie bardzo się ciesze :) :) :) :) :) :)
13 lata 9 miesiąc temu #89017 przez Dorciaition
Dziękuję Angelika.
to jest dobry wynik tak?
Bo mi już odwala :/ Znowu czytam i czytam twierdząc, że za mało wzrosła :S

Na moich wynikach napisane jest "odpis", więc chyba im zaginęły :ohmy:

13 lata 9 miesiąc temu #89020 przez angellika1
Dorcia bardzo dobry wynik urosła ponad 110% a jak urośnie o 66% to już jest dobrze :) :)
No to widzisz zgubili wyniki i nawet sie nie przyznali do tego, szkoda że nie zapytałaś dlaczego otrzymujesz ODPIS!! Nio ale jak otrzymałaś taki wynik to już tylko pewnie o jednym myślałaś :D :D :
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia