- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89330 przez ann-sunshine
przepraszam że mnie dwa dni nie było, ale niespodziewanie zostałam odcięta od neta.
ta druga kreska na teście była raczej biała i widziałam ją może po 7 minutach, więc już wiem, że nie mam się nią co sugerować (zwyczajnie chciałam ją tam zobaczyć)
tak dla pewności kupię dziś drugi test i jak @ jutro jeszcze nie przyjdzie to zrobię rano
tempka mi spadła, więc to zwykłe przesunięcie okresu po chorobie i antybiotykach, czekam cierpliwie na @ i w kolejnym cyklu zaczynamy od nowa
ale bardzo, bardzo dziękuję za trzymanie kciuków, przyda się w kolejnym cyklu
Lakrijka tak trzymać
ta druga kreska na teście była raczej biała i widziałam ją może po 7 minutach, więc już wiem, że nie mam się nią co sugerować (zwyczajnie chciałam ją tam zobaczyć)
tak dla pewności kupię dziś drugi test i jak @ jutro jeszcze nie przyjdzie to zrobię rano
tempka mi spadła, więc to zwykłe przesunięcie okresu po chorobie i antybiotykach, czekam cierpliwie na @ i w kolejnym cyklu zaczynamy od nowa
ale bardzo, bardzo dziękuję za trzymanie kciuków, przyda się w kolejnym cyklu
Lakrijka tak trzymać
Temat został zablokowany.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu #89339 przez @nulka
dziewuszki ja tylko na chwilę zdać relacje, popiszę więcej po południu
jest tak
drugi test negatywny ale jak już pisałam ten ma mniejszą czułość. mimo to uważam ze i natym powinno już być coś widać. Napiszcie jaich testów używałyście bo ja ten z kreseczkami to był bobo strumieniowy 10 czegoś , a ten dzisiaj bobo płytkowy 25.
objawy sie utrzymują: temp ok, inwazja białego śluzu, ciągnięcie i kłucia macicy, pieczenie w środku, dźganie jaj itp.
wczoraj tak źle sie czułam ze postanowiłam dzisiaj iść do lekarza po zwolnienie. Idę do zwykłego internisty a jak mi się uda to się załapię jeszcze do ginki w ośrodku zdrowia. jak nie to popołudniu prywatnie.
jest tak
drugi test negatywny ale jak już pisałam ten ma mniejszą czułość. mimo to uważam ze i natym powinno już być coś widać. Napiszcie jaich testów używałyście bo ja ten z kreseczkami to był bobo strumieniowy 10 czegoś , a ten dzisiaj bobo płytkowy 25.
objawy sie utrzymują: temp ok, inwazja białego śluzu, ciągnięcie i kłucia macicy, pieczenie w środku, dźganie jaj itp.
wczoraj tak źle sie czułam ze postanowiłam dzisiaj iść do lekarza po zwolnienie. Idę do zwykłego internisty a jak mi się uda to się załapię jeszcze do ginki w ośrodku zdrowia. jak nie to popołudniu prywatnie.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #89390 przez Dorciaition
Cześć dziewczynki
Ann- sunshine trzymam kciuki. Ja nie teraz to za następny cykl. Choć @ jeszcze nie ma, więc poczekamy
Anulka daj nam znać co i jak koniecznie.
Marta o kurka, to ciekawą pracą ma Twój M. Mam nadzieję, że uda się Tobie coś przygotować. Zdaj nam koniecznie relacje
Gosiaczku mój mąż strasznie wymyśla. Czasami mu mówię, że jak kobieta w ciąży. Zrobię obiad, a on twierdzi, że jednak nie ma na to ochoty. Taką zapiekaną robiłam jakieś 2 tygodnie temu, bo bardzo lubię, a on wyjmował pieczarki, choć wcześniej zawsze je lubił Dziś też nie wiem co wymyśleć. Zwariuję z nim
Ann- sunshine trzymam kciuki. Ja nie teraz to za następny cykl. Choć @ jeszcze nie ma, więc poczekamy
Anulka daj nam znać co i jak koniecznie.
Marta o kurka, to ciekawą pracą ma Twój M. Mam nadzieję, że uda się Tobie coś przygotować. Zdaj nam koniecznie relacje
Gosiaczku mój mąż strasznie wymyśla. Czasami mu mówię, że jak kobieta w ciąży. Zrobię obiad, a on twierdzi, że jednak nie ma na to ochoty. Taką zapiekaną robiłam jakieś 2 tygodnie temu, bo bardzo lubię, a on wyjmował pieczarki, choć wcześniej zawsze je lubił Dziś też nie wiem co wymyśleć. Zwariuję z nim
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #89393 przez Diana
Marta super, ze mężuś wraca oj będzie się działo a jak twój brzuchol zobaczy to już w ogóle padnie!!!!
Magda wszystko będzie ok! Zobaczysz! Daj znać co i jak no i zdjęcie fasolki obowiązkowe!
Madziaska wzdęcia są jak najbardziej normalne też tak miałam na początku no i teraz też czasami. A brzuszek raz boli raz nie więc nie ma się czym przejmować!
Dorcia właśnie powiedz mu jak Mirella „jak się nie podoba to sam lepiej ugotuj” jak tak można wymyślać ty się starasz a on co Książe Monako?!
@nulka spróbuj jutro z drugim testem bo w moczu to chyba nie tak samo jak z krwi przyrost jest. Chyba!
Magda wszystko będzie ok! Zobaczysz! Daj znać co i jak no i zdjęcie fasolki obowiązkowe!
Madziaska wzdęcia są jak najbardziej normalne też tak miałam na początku no i teraz też czasami. A brzuszek raz boli raz nie więc nie ma się czym przejmować!
Dorcia właśnie powiedz mu jak Mirella „jak się nie podoba to sam lepiej ugotuj” jak tak można wymyślać ty się starasz a on co Książe Monako?!
@nulka spróbuj jutro z drugim testem bo w moczu to chyba nie tak samo jak z krwi przyrost jest. Chyba!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89413 przez Dorciaition
No to ładnie, że dobrze się czujesz
Hehe, nie, nie kochana, ja mam wizytę dopiero 3.04.
Już nie moge się doczekać. Mam nadzieje, że też zobaczę serduszko
Hehe, nie, nie kochana, ja mam wizytę dopiero 3.04.
Już nie moge się doczekać. Mam nadzieje, że też zobaczę serduszko
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 9 miesiąc temu #89435 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Dzieki babenki. Jade na 19:30... Matko
Ja tez sie dolaczam do kciukow za fasoleczki!!
Dzieki babenki. Jade na 19:30... Matko
Ja tez sie dolaczam do kciukow za fasoleczki!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #89441 przez Marta M
@nulka ja z reguly kupowalam testy ciazowe firmy Amil i bylam zadowolona...wczesniej czytalam inne fora, na ktorych dziewczyny pisaly ze bobotesty czesto sie myla, nie wiem, bo ja z nich nie korzystalam a z kolei tutaj dziewczyny je chwala...zrob jutro test i mam nadzieje ze beta jest juz na tyle duza ze kreseczka bedzie pokazniutka, niezaleznie od tego jakiej firmy jest test
Magda dalas rade sie umowic do swojego lekarza??
Dianka w przyszla srode to juz napewno serduszko zobaczysz Ja jak wrocilam od gina i zobaczylam serduszko siadlam przed komputerem i zalozylam wrzesniowki
Magda dalas rade sie umowic do swojego lekarza??
Dianka w przyszla srode to juz napewno serduszko zobaczysz Ja jak wrocilam od gina i zobaczylam serduszko siadlam przed komputerem i zalozylam wrzesniowki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89474 przez gosiak
Cześć
Mirella dobrze mówisz już dłuższy czas nie ma Nati, Iwony, magduśki i jeszcze delfinek gdzieś przepadł....
anulka może zrób jeszcze raz ten sam test jak będzie mocniejsza to będzie wiadomo a jak nic nie wyjdzie to zrób jeszcze z innej firmy...tempka ciążowa, i inne objawy tez mi sie wydaje że ciążowe, więc na pewno ten dzisiejszy test był felerny, no nic mocno trzymam kciuki
Magda to trzymam kciuki za wizytę
Dorcia a może objawy ciążowe przeszły na Twojego M? skoro kiedys jadł pieczarki a teraz mu nie podchodzą
Dołuje mnie ostatnio reklama CALZEDONIA...
Mirella dobrze mówisz już dłuższy czas nie ma Nati, Iwony, magduśki i jeszcze delfinek gdzieś przepadł....
anulka może zrób jeszcze raz ten sam test jak będzie mocniejsza to będzie wiadomo a jak nic nie wyjdzie to zrób jeszcze z innej firmy...tempka ciążowa, i inne objawy tez mi sie wydaje że ciążowe, więc na pewno ten dzisiejszy test był felerny, no nic mocno trzymam kciuki
Magda to trzymam kciuki za wizytę
Dorcia a może objawy ciążowe przeszły na Twojego M? skoro kiedys jadł pieczarki a teraz mu nie podchodzą
Dołuje mnie ostatnio reklama CALZEDONIA...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89489 przez bewipo
@nulka ja robiłam quick vue, ale one były dziwne jakieś.
Dorcia to ale masz przeboje. Ja bym po takiej akcji wkurzyła się i powiedziała że więcej nic nie gotuje. Cierpliwa jesteś kobieto, że jeszcze starasz się i wymyślasz obiadki
Magda czekamy na relacje z wizyty.
Dorcia to ale masz przeboje. Ja bym po takiej akcji wkurzyła się i powiedziała że więcej nic nie gotuje. Cierpliwa jesteś kobieto, że jeszcze starasz się i wymyślasz obiadki
Magda czekamy na relacje z wizyty.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89511 przez Dorciaition
Magda trzymam kciuki za wizyte. Czekamy na informacje.
Za Ciebie Dianka, inne fasolki i staraczki też- bardzo, bardzo mocno!
Anulka tylko na bete nie idź
A na tego mojego chłopa to szkoda słów Dziś pewnie też będzie nie zadowolony...
Jadłby tylko schabowe z frytkami
Calzedonia... Noo rozbrajająca reklama. Mnie wzrusza bardzo.
Za Ciebie Dianka, inne fasolki i staraczki też- bardzo, bardzo mocno!
Anulka tylko na bete nie idź
A na tego mojego chłopa to szkoda słów Dziś pewnie też będzie nie zadowolony...
Jadłby tylko schabowe z frytkami
Calzedonia... Noo rozbrajająca reklama. Mnie wzrusza bardzo.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89513 przez Groszek
Dorcia ja bym gada pogoniła mój nawet jak mu nie smakuje to posłusznie zje i nie marudzi tak chłopa przestraszyłam
A reklama faktycznie wzruszająca
A reklama faktycznie wzruszająca
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Groszek.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 9 miesiąc temu #89525 przez Mirella
a mnie za pierwszym razem rozbawiła najwyraźniej reakcja na reklamę zależy od stopnia macierzyństwa że tak powiem swoją droga ciekawe czy ktoś takie badania robi...
Dorcia zupki chińskie są tanie i błyskawiczne, i tak będzie margał i tak, przynajmniej się nie narobisz
Magda, to relacja ma być jak tylko wrócisz, już Ci mówilam, ja za młoda żeby osiwieć
Marta, to może Ty powiedz co na kolację szykujesz, może Dorcia spapuguje? Kurcze wytrzymała jesteś,tyle czasu...
Jakoś dawno żadnego zdjęcia fasolki nie było....
Dorcia zupki chińskie są tanie i błyskawiczne, i tak będzie margał i tak, przynajmniej się nie narobisz
Magda, to relacja ma być jak tylko wrócisz, już Ci mówilam, ja za młoda żeby osiwieć
Marta, to może Ty powiedz co na kolację szykujesz, może Dorcia spapuguje? Kurcze wytrzymała jesteś,tyle czasu...
Jakoś dawno żadnego zdjęcia fasolki nie było....