- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89574 przez Dorciaition
Oo, właśnie, jak dzisiaj będzie komentował, to jutro na pierwsze kalafiorowa (bo cały gar dziś nagotowałam), a danie główne- zupka chińska
Groszek to Twój "cud miód" facet
Zdjęcia nie było, bo wszystkie późno do gina idą. Ale pewnie nie długo sie posypią.
Groszek to Twój "cud miód" facet
Zdjęcia nie było, bo wszystkie późno do gina idą. Ale pewnie nie długo sie posypią.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu #89589 przez gosiak
No to czekamy na te zdjęcia fasolek bo my staraczki musimy mieć ciągłość zarażania, no ale niedługo się posypią jak dziewczyny pójdą na usg, no zupka chińska dla takiego marudy to dobra sprawa może doceni starania Dorci jak mu się przejedzą
coś Asik zniknęła też ostatnio, chyba misiek z trasy przyjechał
coś Asik zniknęła też ostatnio, chyba misiek z trasy przyjechał
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89622 przez Lacrijka
Tu nie ma nic do smiacia.. Napatrzec sie napatrzec i do dzieła.. I nie ma ze to tamto, no !
Zarty sie skonczyły.. Na koniec maja (najdalej) chce widziec dwa takie worki Fasolek.. I kropka !
Zarty sie skonczyły.. Na koniec maja (najdalej) chce widziec dwa takie worki Fasolek.. I kropka !
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89644 przez Diana
Może głupie pytanie ale ta reklama to w ogóle to czego jest?
Magda trzymam kciuki za wizytę i czekam na info!
Jeszcze ma obiad z dwóch dań i narzeka o matko!!! Mój tylko by spróbował to więcej by nie dostał nic! Twardym trzeba być a nie!
Dobre Lacrijka!!!
Widzę, że humorki na forum wróciły i dobrze tak ma być a nie będziemy się smucić!
Na wesoło szybciej fasolki się pojawią!!!
Magda trzymam kciuki za wizytę i czekam na info!
Jeszcze ma obiad z dwóch dań i narzeka o matko!!! Mój tylko by spróbował to więcej by nie dostał nic! Twardym trzeba być a nie!
Dobre Lacrijka!!!
Widzę, że humorki na forum wróciły i dobrze tak ma być a nie będziemy się smucić!
Na wesoło szybciej fasolki się pojawią!!!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 9 miesiąc temu #89663 przez Mirella
O kurcze Lacrijka jak zafasolkowała to na całego
Ja bezczelnie gotuję gar zupy na trzy dni i dobrze jest. Nie cierpię gotować i nie ukrywam tego. I wcale nie uważam żeby to był mój święty obowiązek. Jak mam natchnienie to coś fajnego zrobię, jak nie to mrożonka leci i też jest dobrze.
Diana, reklama rajstop chyba tak szczerze mówiąc nie wiem od czego jest Calzedonia.
Ja bezczelnie gotuję gar zupy na trzy dni i dobrze jest. Nie cierpię gotować i nie ukrywam tego. I wcale nie uważam żeby to był mój święty obowiązek. Jak mam natchnienie to coś fajnego zrobię, jak nie to mrożonka leci i też jest dobrze.
Diana, reklama rajstop chyba tak szczerze mówiąc nie wiem od czego jest Calzedonia.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89675 przez Diana
Dzięki Mirella.
A z tym gotowaniem to masz rację. Ja tak samo robię gar zupy na trzy dni albo coś szybkiego w weekend może coś bardziej pracochłonnego jak mi się chce a M oczywiście pomaga a i czasami sam coś upichci! I ja też nie wybrzydzam nawet jak mi nie smakuje tylko grzecznie zjadam bo przecież się napracował i niech ma satysfakcję! Ale przeważnie i tak pyszne rzeczy gotuje więc nie ma problemu!
A z tym gotowaniem to masz rację. Ja tak samo robię gar zupy na trzy dni albo coś szybkiego w weekend może coś bardziej pracochłonnego jak mi się chce a M oczywiście pomaga a i czasami sam coś upichci! I ja też nie wybrzydzam nawet jak mi nie smakuje tylko grzecznie zjadam bo przecież się napracował i niech ma satysfakcję! Ale przeważnie i tak pyszne rzeczy gotuje więc nie ma problemu!
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89683 przez gosiak
Diana Calzedonia to taki sklep z rajstopami właśnie tu chodzi o to w tej reklamie że od rajstop czy ponczoch się zaczyna ...ślub i potem ciąża zaraz po ślubie tfyyy takie piękne to wszystko tylko nie u każdego tak ładnie to wygląda ja może na rocznice chociaż mam nadzieje że zafasolkuję więc do lipca mam czas...
ja dziś nie gotuje z wczoraj pół zapiekanki mi zostało więc dziś mam dzień kobiet
ja dziś nie gotuje z wczoraj pół zapiekanki mi zostało więc dziś mam dzień kobiet
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu #89689 przez @nulka
już wszystko jasne a raczej nie do końca
te objawy ciążowe i zatrzymanie miesiączki spowodowała prawdopodobnie duża cysta na jajniku która się uhodowała w tym cyklu
Ginka powiedziała jednak że ciąży nie wyklucza.
dostałąm luteinę na 5 dni a potem mam jeść jakiś cipropol(jeszcze nie doczytałąm co to takiego zaraz sprawdzę)
mam se też jutro zrobić poziom hormonu FSH
pa dziewuszki trzymajcie się ja idę trochę lulu bo ostatnie 2 noce to byle jakie były, no i wzięłam se zwolnienia trochę to się tu powygrzewam pod kocykiem
te objawy ciążowe i zatrzymanie miesiączki spowodowała prawdopodobnie duża cysta na jajniku która się uhodowała w tym cyklu
Ginka powiedziała jednak że ciąży nie wyklucza.
dostałąm luteinę na 5 dni a potem mam jeść jakiś cipropol(jeszcze nie doczytałąm co to takiego zaraz sprawdzę)
mam se też jutro zrobić poziom hormonu FSH
pa dziewuszki trzymajcie się ja idę trochę lulu bo ostatnie 2 noce to byle jakie były, no i wzięłam se zwolnienia trochę to się tu powygrzewam pod kocykiem
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu #89696 przez @nulka
Mirella napisał:
przypomnij kochana bo nie wiem o co chodzi, nie doczytałam
piję se maliskę zeby paść na pysk i się uśpić ale nie wiem czy się uda
@nulka, coś mi się wydaje że Magdę też na początku cystą straszyli, moda taka czy co?
przypomnij kochana bo nie wiem o co chodzi, nie doczytałam
piję se maliskę zeby paść na pysk i się uśpić ale nie wiem czy się uda