BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 3 miesiąc temu #810908 przez Anabelle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #810935 przez ann-sunshine
Monia gratulacje

11 lata 3 miesiąc temu #810959 przez missyy
dzień dobry ;D
Właśnie wstałam :P

Gravity Jess ładnie przebiera na wadze ;) Faktycznie taka zadowolona z Mikołajem. Pewnie nawet nie płakała co? :)

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 miesiąc temu #810962 przez Gravity
hej
Wstałam ale musiałam przeprac pare sztuk recznie i kpiel:)

Nie nie plakała! :kiss: :kiss: :kiss: pasowalojj bardzo :kiss: :kiss:

Miłej soboty kochane ede zagladac a jak cos nadrobie w poniedzialek do pracy ide na 11 :side: :side:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 3 miesiąc temu #810980 przez gosiak
Witam dziewczyny :)

Przyszłam już dziś życzyć Wam zdrowych wesołych świąt, wszystkim mamusiom cudownych świąt z pociechami, ciężarnym spokoju i pozytywnego myślenia, a starczkom kochanym aby następne święta były w większym gronie o przynajmniej jednego szkraba :kiss:

Jak już weszłam to napisze co u mnie, święta idą więc roboty ful, i mało czasu na rozmyślanie, upływający czas powoli przyzwyczaja mnie do bólu po stracie, spotykam się ze znajomymi co mi dobrze robi, pozytywne myślenie jeszcze się mnie trzyma oby tak dalej ;)
Wigilię i pierwszy dz.świąt w tym roku znów u nietoperów spędzamy bo moich rodziców nie ma w tym roku, więc gdzies trzeba się podziać :blush: drugi dzień świąt w domku brat z rodziną ma nas odwiedzić, więc co nie co trzeba poszykować :S gwiazdka przyniosła mi przedwczesny prezent (piekarnik)więc chce pocudować z wypiekami :S a że ja z tych lewych to trzymcie kciuki bym kuchni nie zjarała :blush: :silly:

Monia moje gratulacje, niech infekcja się od malutkiej szybko odczepi i powrotu do domku Wam życzę na święta, zdrówka :kiss:

Pozdraiwm Was dziewczyny i jeszcze raz Wesołych ;) :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 3 miesiąc temu #811044 przez helenne
Gosiaku nasz kochany :kiss: dla Ciebie tez zdrowych pogodnych usmiechnietych pelnych prezentow i pyszności świąt a za rok świąt z wypragnionyn maluszkiem ;* ;* ;* caluje Cie serdecznie trzymaj się!!!

11 lata 3 miesiąc temu #811076 przez b-c
Flumycon jest właśnie przeciwgrzybiczy, wiec nie spowoduje grzybicy.

Już myślałam, ze mam cykl bezowulacyjny i sobie elegancko odpoczne od nadziei i starania, bo w 12 dc nie bylo pecherzyka dominujacego, wykres temperatury płaściutki... Dzisiaj nawet nie mierzyłam tempki o 6 bo stwierdzilam, ze nie warto, a tu nagle mi dzisiaj śluz płodny wyszedł w 19 dc. Moze jednak coś z tego będzie :) Test owulacyjny dzisiaj ujemny, ale wczoraj nie robiłam :) Chyba będe miała po prostu cykl 34-35 dniowy ( takie bywały też czasami wcześniej)

Czy w cyklu bezowulacyjnym wystepuje sluz plodny?

11 lata 3 miesiąc temu #811096 przez MoNiaaa
Gosiak fajnie ze zajrzalas
Dzielna z ciebie kobitka zawsze bedziesz pamietac o aniolku ale czas leczy troche rany albo po prostu uczy nas z tym zyc
Ja urodzilam dokladnie w 4 miesiecznice smierci taty i jakos zle sie z tym czuje no ale juz teraz nic nie poradze na date porodu moze tata obejmie mala szczegolna opieka? Tak pisze to i dalej nie wierze ze go juz nie ma!!!! Sory za zale uciekam.

http

]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811222 przez Gravity
Witam ja juz wyspana i an nogach gotuje kapuste:)))

Gosia nie zamartwiaj sie czas leczy rany i nie zapomnisz nigdy o utraonym malenstwie wiem to.Ale pamietaj ono nie odeszlo tylko zmienilo date narodzin!!!

Laseczki tak na zas jak by mi pozniej braklo czasu.

Zdrowych Spokojnych i Wesołych Swiat.Dla Naszych Kochanym mamusiek ktore utracily dzieciaczki szybkiego zafasolkowania i ukojenia bolu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Dla wszystkich Ciezarowek :kiss: wytrwania i bezstresowego oczekiwania na dzidzie szczesliwego rozwiazanie bezbolesnych porodow i lzami wzruszenia :kiss: :kiss: :kiss:w momecie tulenia swych pociech. :silly: Wszystkim kochanym staraczka wytwania i wiary ze wszystko jest mozliwe tylko trzeba czasu i wytwałosci a My tu trzymamy mocno za Wszystkie kciuki!!a najlepiej zafasolkowania w ten Swiateczny czas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Dla mamm ktorej juz maj swoje wymarzone dzieciaczki obok przespanych nocy i mnóstwo radosci niech dzieciaczki zdrowo rosna i dadza czasem nam tez odpoczac :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Wszystkim spełnienia marzeń i najwazniejsze duzo zdrowka!! :kiss: :kiss:

Niech te święta tak wspaniałe,
Będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazda z nieba leci,
Niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada,
Niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie pięknie,
No i radość będzie wszędzie.

A tu cos dal siechu od Jessici:) :side: :side: :side: :side: :side: :side:

www.dancingsantacard.com/?santa=149737

Pewnie bede zagladac ale to tak na zas:))) Idzie do Was z Fasolkami!!!

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #811226 przez gosia28
dzień dobry :)

gosiak cieszę się, że jednak zaglądasz na foruma :kiss:
też mam jeszcze mase roboty, spodziewani goście z święta :)

GravinTy to masz powera :laugh: śliczną masz Mikołajkę i wspaniały taniec tu wykonała :)

b-c pewnie, że może tak się zdarzyć, dajmy na to, pęcherzyk nie pękł bo nie było odpowiedniego skoku lh
ale skoro masz objawy dni płodnych to może wszystko jest ok. dni płodne w zanadrzu więc działaj ;)

u mnie choina ubrana, pięęękna i pachnąca :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #811245 przez missyy
Witam się ;)
Gosiak jak miło, że nadal o nas pamiętasz, i myślę, że wkrótce do nas Kochana wrócisz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wszystkie staraczki zalatane ;) Ja też, sprzątania od groma, a przy okazji i tak się nabrudzi jak ciągle się w kuchni siedzi :blush: Dziś dzień pieczenia ciast :P Slodki dzień :lol: A potem emek zaprosił mnie na obiad ;D ;D żebym nie musiała jeszcze dodatkowo z obiadem się męczyć. :silly:
Pogoda nie za bardzo nastraja na wigilię, ani śniegu, ani mrozu :S :S

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 miesiąc temu #811283 przez mesy
Dziewczyny zdrowych i spokojnych swiat ;) nie objedzcie sie za bardzo co by pozniej marudzenia nie bylo ze dupy urosly :blush: :S

Monia gartuluje urodzenia malej bo jeszcze nie gratulowalam ;)

11 lata 3 miesiąc temu #811286 przez Anabelle
Ahh <3

Brakuje mi tych przygotowań do świąt. Jak byłam w domu rodzinnym to się piekło, wcinało polewy itd :D U nas kuchni nie ma, na dole mieszkają teściowie, ale tutaj nie obchodzi się jakoś tak dodatkowo tych świąt. Jest wigilia a później każdy sobie. U mnie było mnóstwo ozdób świątecznych, sianko, serwetki itd... w każdym pokoju światelka etc.

No nic, dzisiaj posprzątam u siebie a jutro pojade do moich rodziców z Antkiem, posiedzę z rodzeństwem, odwiedzę dziadkow, choć jak myślę o rozbieraniu i ubieraniu Antka to mi słabo.

Czasem się śmieję z mężem, że szkoda, że dzieci nie mają opcji pauzy ;D

Ściskam mocno :)

11 lata 3 miesiąc temu #811319 przez marzenap
Cześć dziewczyny

włąsnie pieczemy pierniczki :woohoo: :woohoo: chcecie trochę to Wam prześlę :laugh: :laugh:

Nie składam jeszcze życzeń bo przed Wigilią jeszcze wpadnę na forum :)

Wybieracie się gdzieś na Sylwestra? :blink: :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #811379 przez b-c
juhu.... u mnie dzisiaj 2 kreseczki na tescie owulacyjnym.... zaraz wracamy do domku i dzialamy !!! dzis 20 dc i wzrostu tempki jeszcze nie ma. dalej zastanawiam sie czy brac duphaston czy zrobic najpierw badania z krwi. zawsze jest szansa,ze mogloby sie udac juz w tym cyklu...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka