- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Ferri ja to chyba nie w temacie, do czego Ty się szykujesz?
Anoda, czerwiec będzie ino mig, zaraz wiosna a potem to z górki. A bać się to chyba nigdy nie przestaniesz, tak to już jest, ja do dziś jak się budzę w nocy to sprawdzam czy Duśka oddycha, nawyk taki
Sophie, a czemu musisz się spieszyć z drugim? Przymus taki?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Wiem że bać się już będę zawsze ale wolę żeby synek był już po tej stronie brzuszka cały i zdrowy. Cieszy mnie ciąży i gdyby nie te moje bóle, twardnienia mogłabym w niej być o wiele dłużej niż 9 miesięcy. To sobie ponarzekałam
Pusto tu strasznie, dziewczyny gdzie się podziewacie
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
jutro rano robię test!!!!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Trzymam kciuki żeby jutro tu zobaczyć malinki, bo dawno nie było. No i myśl pozytywnie. Będzie dobrze.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak się okaże,że nie jestem w ciąży...to nie będę wiedziała czy się cieszyć czy nie!!!!
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Ferri - Kochana Ty wiesz... zaciskam za Was z całych moich sił jak się spotkamy we wtorek to Ci pokażę, że kciuki to już sie mi sine robią z tego zaciskania
wierzę, że to będzie dla nas dobry dzień, choć boję się niemiłosiernie.
Ilonka, Madziaska, Gravity, Dave - dziękuję
Mała - oj, żeby ten czas do zabiegu szybko minął, bo zobaczysz po zabiegu będzie dużooooo lepiej - ja to wiem po sobie, zresztą już Ci kiedyś pisałam. zdrówka
Ilonka - hmmmm, tyle po terminie i malin brak?? a może masz popsutego testa, cio??
Sylka - oo, jak Cię dawno tu nie było, co tam u Ciebie - jakieś staranka może czy cuś się szykują?
Lalka - witaj i rozgość się trzymam kciuki za jutrzejszego testa!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Feri no fajnie żeś choć przyszła zakomunikować dobrze że podczytuję od czasu do czasu owulkowy wątek to wiem za co trzymać kciuki trzymam i nie puszczam do finału a za "opuszczenie" Nas jeż Ci się na dupsko należy, więc siadaj pukiś nie w książy
Lalka nie wiem dokładnie co Ci się przytrafiło, ale trzymam kciuki by wszystko było po twej myśli bez problemów
Anoda ale mi Twoja książa leciiiii ło matulku
Studentka za Ciebie kciuki nieustające
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
trochę pomaga
A infekcje? Były są i będą, na szczęście większość jest kłopotliwa ale nie groźna, chociaż wiem, że po tym co przeszłaś to całe moje gadanie mogę pod tramwaj podłożyć. Może po prostu trzeba czasu? Nie żeby zapomnieć, ale żeby przestać się bać
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Lalka witaj pamietam Cie z majowek 2013 co prawda nie wiem co Ci sie przytrafilo bo juz pozniej po mojej stracie corki w ogole na forum nie wchodzilam, ale trzymam kciuki za tescik Musisz byc dobrej nadziei tak jak ja teraz jestem ciagle sie boje ale caly czas sobie powtarzam ze bedzie tym razem dobrze i trzymam za Was kciuki
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia2712 też cię pamiętam z majówek....ja też straciłam córkę..miała 5 miesięcy i 11 dni!!!!
a więc test negatywny....uczucia mieszane...a przeziębienie coraz gorsze!!!!!ale co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!
jestem zwarta i gotowa...zmieniłam lekarza...jestem po badaniach,ząbki jak nowe.nadżerka wymrożona!!!!!
w sumie to się nie boję,wada przez którą zmarła moja córka nie była genetyczną wadą....infekcja jak stwierdziła p. profesor(czyli moja nieleczona nadżerka..tzn wiedziałam,że jest ale gin nawet nie wspomniał,żebym ją przed poczęciem wyleczyła..mój jeden ząb którego zostawiłam na "po")ale już po śmierci kardiochirurg dziecięcy stwierdził,że tak naprawdę wszystko mogło to spowodować(chemia w jedzeniu,farba do włosów,stres,leki...itp....
włączam pozytywne myślenie i może blokada mi się wyłączy!!!!!
miłego dnia!!!!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Poki co spelniamy sie jako rodzice i jak pojdzie wszystko ok to max do 2 l planuje drugie.
Junior cos pokasluje mi znow. Chwila w przedszkolu i znow bonus
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
To u Was byla taka sama sytuacja jak u nas -wada letalna ktora mogla sie z wszystkiego wziasc... to jest najgorsz bo nawet nie wiadomo dla czego sie tak stalo gdyby bylo powiedziane konkretnie to jest od tego i juz byloby latwiej leczyc i nie dopuscic wiecej do takiej sytuacji... a tak jak u mnie dwie ciaze stracone i nie wiadomo dla czego mam nadzieje ze teraz bedzie oki chociaz jestem juz chyba przygotowana na wszystko...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Gosiak, ja nie mogę na jeża chwilowo bo mi jajka pęknąć póki co nie mogą ,znaczy no chyba już mogą bo we wtorek mam punkcje
3majcie 3majcie bo jestem wystrachana jak nie wiem co chyba będą musieli mi relanium podać bo nie wiem czy mnie tam dobrze ukują jak bedę się trząść ( dzisiaj na usg mnie kolana tak telepały ,że nie umiałam tego opanować )
mam nadzieje że dadzą mi jakiś fajny kulurowy werflon
Studentkaa, ja mam być w klinice o 7:30 a o 8;00 punkcja więc około 9:00 9:30 będę sie tam kręcić lekko oszołomiona łap mnie jakby co, a ja skrosuje Kochana za Was;*******
Lalka, jakby nie było jest nowy cykl, nowe szanse i nowe nadzieje ;**** uszy do góry, tule z powodu córeczki i wylecz teraz przeziębienie i zabieraj się do pracy