BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 4 miesiąc temu #911723 przez Gosia 2712
Pani za takie gadanie glupot to chyba Mirelle bedzie musiala armate wyciagnac :P hehe a swoja droga to dawno jej tu nie bylo :P
U mnie nie widac zdjecia :(

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #911726 przez Sevilla
Ja dziś po rozmowie. I dostałam pracę!!!!! Jeszcze dwa tygodnie szkolenia i heja :) Pytanie tylko, co dalej ze starankami o drugiego bąbla :( Boję się, że będę musiały zostać odłożone w czasie, a tego też nie chce ...

10 lata 4 miesiąc temu #911727 przez pani_p
Hihi oj tam oj tam ;-) Mirella jeszcze nie powróciła do codzienności po urlopie, tak mi się zdaje hehe ;-)

Zdj juz naprawione ;-)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #911728 przez martyna_z

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zrobiłam chyba dziś z 15km pieszo, musiałam iść do pracy piechotką bo padał deszcz, M zabrał samochód a rowerem nie chciałam jechać jak padało, potem powrót tak samo i jeszcze na pocztę, która oczywiście nie była po drodze z pracy tylko jeszcze spory kawałek dalej :) więc teraz leżę i odpoczywam, zmęczona tymi spacerkami i dzisiejszym dniem w pracy.

Robiłam
wróżbę z obrączką ostatnio i wyszła mi trójka dzieci :) chłopiec, chłopiec dziewczynka, albo chłopiec, dziewczynka, chłopiec (dwa różne wyniki), szkoda że jeszcze nie znalazłam wróżby, która by mi powiedziała czy w tym cyklu się udało, bo do testowania jeszcze tyyyyle czasu.....

edit:
Sevilla gratuluje! No fakt że iąża od razu w pracy nie jest zwykle mile widziana, chociaż znam dziewczynę która zaszła w pierwszym miesiącu pracy, była na umowie o dzieło i dostała jeszcze umowę o pracę żeby mieć normalny macierzyński, także różnie to bywa.

10 lata 4 miesiąc temu #911743 przez Ada2424
Mirella wracaj wracaj ktoś mi musi powróżyć jaka płeć u mnie się kryje :P

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #911756 przez Gosia 2712
Pani Zuzia jet sliczna :)

Sevilla to gratuluje pracy :) a co do staranek hmmm to juz od was zalezy i od tego jakie szefostwo masz...

Martyna sukienka bardzo ladna :)

Posprzatalam sobie juz heh ale teraz mnie czeka to najgorsze :S PRASOWANIE koszul i kiecki na jutro :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 4 miesiąc temu #911760 przez Mirella
Spoczko spoczko, może mało ogarnięta jestem, ale Was codziennie podczytuję, na urlopie też :P Także pani, sama rozumiesz, armata być musi, nie ma to tamto :P

Ada, ja już nie wróżę, straciłam moce, teraz do bidolka się zgłoś.

Julka wymiata, muszę ten patent od niej podprowadzić i zagrozić mężowi zmianą hasła do konta jak będzie niegrzeczny :P

Załączniki:
Podziękowania: pani_p

10 lata 4 miesiąc temu #911788 przez MoNiaaa
szczerze to wspolczuje już facetowi który da się jej usidlić ona ma władczy charakter strasznie nawet na placu zabaw dzieci ustawia pod siebie:P

pani Zuzka na luzaka w krzesełku :) piekna dziewczynka :)

a ja się wam musze pochwalić ze się udało i będziemy mieli slub i chrzest w jeden dzień :) jeszcze tydzień a ja wszytsko w proszku ;/

http

]

10 lata 4 miesiąc temu #911790 przez gosia28
heh i Mirella jest na miejscu kiedy jest bardzo potrzebna ;)
tak, że pani masz co chciałaś :P a Zuzinka śliczna :)

Sevilla gratuluję nowej pracy, decyzja trudna co dalej jakie masz priorytety, warunki no szereg różnych, ważnych składników w to wszystko wchodzi

Martynka sukienka ładna ale faktycznie chyba podszycie nieco przykrótkawe, wymyślisz coś i będzie idealnie ;)
toś Ty dziś pielgrzymkę przeszła :woohoo:

Monia Julka powala na kolana

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #911857 przez Anabelle
Sewilla gratuluję :-)

Co do przyjaciół męża to oni nic nie mówili ale nam trochę głupio bo nasze życie kręci się wkoło Antka a oni opowiadają o grillach, weekendach czy zakupie samochodu i ciezko trafić na wspólny temat :-) swobodniej czujemy się wśród osób które mają dzieci

10 lata 4 miesiąc temu #911859 przez MoNiaaa
sevilla zapomniałam pracy pogratulować !!! :* poczekaj teraz może na umowę chociaż zebys się na macierzyński zalapala :)

a Zuzia ma 2 zabka :) okropna była od 2 dni i nocy wiec mam nadzieje ze to przez to i będzie już lepiej :)

http

]

10 lata 4 miesiąc temu #911861 przez Gosia 2712
Hejka :)
Ale sie sliczny dzien zapowiada :P ani jednej chmury nie ma :S
Ktora ma ochote na kawe? Bo wlasnie zrobilam a nie mam sie z kim napic :P moj M. spi po nocce a ja mam tyyyle roboty a oczywiscie mi sie nie chce :P hehe :P

Bella to my wlasnie wolimy towarzystwo bezdzietnych :P Wiesz tak jest najczesciej ze ten kto ma dziecko to ciagle o nim mowi, moje kolezanki tez wlasnie tak robia i bardzo dobrze rozumie przyjaciol Twojego meza bo na pewno im jest przykro i nie maja ochoty o tym sluchac...

Monia gratuluje drugiego zabka :)

Milego dnia :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 4 miesiąc temu #911868 przez Mirella
Gosia kawę to ja zawsze chętnie i w każdych ilościach.

A z towarzystwem to jest tak, że jak ktoś nie ma dzieci to często nie rozumie, jakie ograniczenia wynikają z posiadania ich i oczekuje gruszek na wierzbie typu posiedźmy przy piwku do rana. No i stąd się biorą rozdźwięki niestety. Ja sobie lubię pogadać na inne tematy niż dzieciowe, ale nie zawsze jest z kim ;/

10 lata 4 miesiąc temu #911875 przez MoNiaaa
u mnie wogole ostatnio się towarzystwo wykruszylo ale yto tylko pokazalo jakich mielismy znajomych...fajnie było bo była para z dzieckiem mniej więcej w wieku Julki ale tez i bez is poko się dogadywaliśmy no ale ...mam tez przyjaciolke bez dziecka i faceta i z nia zawsze mam o czym pogadać ja trochę o dzieciach opowiadam ona o studiach wcześniej a teraz o pracy a później o zyciu co u kogo itp. niestety wyjechala teraz do wroclawia i zadko się widujemy :( ale wlasnie zawsze jest ze my tak długo nie siedzimy jakby inni chcieli ale już chyba przywykli :P

http

]

10 lata 4 miesiąc temu #911887 przez Gosia 2712
Mirella to wsiadaj na rower i przyjezdzaj na kawe :D :P

Co do towarzystwa to ja np rozumie ze z dzieciakami dlugo sie nie posiedzi wiec mi to nie przeszkadza bo ja to rozumie... Tylko unikam takiego towarzystwa bo poprostu jest mi przykro ze my tyle sie staramy i nic... ze zamiast zabawek kupujemy znicze :( :( Jedyne dziecko jakie nie wywoluje u mnie smutku to moja chrzesnica :) juz sie do tego pierona przyzwyczailam :D

Monia u mnie tez sie towarzystwo wykruszylo, poprostu zrozumialam ze co nie ktore osoby nie sa warte mojego zainteresowania bo maja nas poprostu w d**ie a jak wroce do pracy to juz nikogo nie bede widywac hehe bo nie bedzie czasu :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka