- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie nie widac zdjecia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Zdj juz naprawione
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zrobiłam chyba dziś z 15km pieszo, musiałam iść do pracy piechotką bo padał deszcz, M zabrał samochód a rowerem nie chciałam jechać jak padało, potem powrót tak samo i jeszcze na pocztę, która oczywiście nie była po drodze z pracy tylko jeszcze spory kawałek dalej więc teraz leżę i odpoczywam, zmęczona tymi spacerkami i dzisiejszym dniem w pracy.
Robiłam
wróżbę z obrączką ostatnio i wyszła mi trójka dzieci chłopiec, chłopiec dziewczynka, albo chłopiec, dziewczynka, chłopiec (dwa różne wyniki), szkoda że jeszcze nie znalazłam wróżby, która by mi powiedziała czy w tym cyklu się udało, bo do testowania jeszcze tyyyyle czasu.....
edit:
Sevilla gratuluje! No fakt że iąża od razu w pracy nie jest zwykle mile widziana, chociaż znam dziewczynę która zaszła w pierwszym miesiącu pracy, była na umowie o dzieło i dostała jeszcze umowę o pracę żeby mieć normalny macierzyński, także różnie to bywa.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla to gratuluje pracy a co do staranek hmmm to juz od was zalezy i od tego jakie szefostwo masz...
Martyna sukienka bardzo ladna
Posprzatalam sobie juz heh ale teraz mnie czeka to najgorsze PRASOWANIE koszul i kiecki na jutro
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Ada, ja już nie wróżę, straciłam moce, teraz do bidolka się zgłoś.
Julka wymiata, muszę ten patent od niej podprowadzić i zagrozić mężowi zmianą hasła do konta jak będzie niegrzeczny
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
pani Zuzka na luzaka w krzesełku piekna dziewczynka
a ja się wam musze pochwalić ze się udało i będziemy mieli slub i chrzest w jeden dzień jeszcze tydzień a ja wszytsko w proszku ;/
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
tak, że pani masz co chciałaś a Zuzinka śliczna
Sevilla gratuluję nowej pracy, decyzja trudna co dalej jakie masz priorytety, warunki no szereg różnych, ważnych składników w to wszystko wchodzi
Martynka sukienka ładna ale faktycznie chyba podszycie nieco przykrótkawe, wymyślisz coś i będzie idealnie
toś Ty dziś pielgrzymkę przeszła
Monia Julka powala na kolana
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Co do przyjaciół męża to oni nic nie mówili ale nam trochę głupio bo nasze życie kręci się wkoło Antka a oni opowiadają o grillach, weekendach czy zakupie samochodu i ciezko trafić na wspólny temat swobodniej czujemy się wśród osób które mają dzieci
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Zuzia ma 2 zabka okropna była od 2 dni i nocy wiec mam nadzieje ze to przez to i będzie już lepiej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale sie sliczny dzien zapowiada ani jednej chmury nie ma
Ktora ma ochote na kawe? Bo wlasnie zrobilam a nie mam sie z kim napic moj M. spi po nocce a ja mam tyyyle roboty a oczywiscie mi sie nie chce hehe
Bella to my wlasnie wolimy towarzystwo bezdzietnych Wiesz tak jest najczesciej ze ten kto ma dziecko to ciagle o nim mowi, moje kolezanki tez wlasnie tak robia i bardzo dobrze rozumie przyjaciol Twojego meza bo na pewno im jest przykro i nie maja ochoty o tym sluchac...
Monia gratuluje drugiego zabka
Milego dnia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
A z towarzystwem to jest tak, że jak ktoś nie ma dzieci to często nie rozumie, jakie ograniczenia wynikają z posiadania ich i oczekuje gruszek na wierzbie typu posiedźmy przy piwku do rana. No i stąd się biorą rozdźwięki niestety. Ja sobie lubię pogadać na inne tematy niż dzieciowe, ale nie zawsze jest z kim ;/
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do towarzystwa to ja np rozumie ze z dzieciakami dlugo sie nie posiedzi wiec mi to nie przeszkadza bo ja to rozumie... Tylko unikam takiego towarzystwa bo poprostu jest mi przykro ze my tyle sie staramy i nic... ze zamiast zabawek kupujemy znicze Jedyne dziecko jakie nie wywoluje u mnie smutku to moja chrzesnica juz sie do tego pierona przyzwyczailam
Monia u mnie tez sie towarzystwo wykruszylo, poprostu zrozumialam ze co nie ktore osoby nie sa warte mojego zainteresowania bo maja nas poprostu w d**ie a jak wroce do pracy to juz nikogo nie bede widywac hehe bo nie bedzie czasu