BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 4 miesiąc temu #911949 przez Anabelle
U nas nie ma problemu z tematem gadania tylko o dziecku bo Mąż ma pracę, Ja studia i organizacje ale przyjechaliśmy ostatnio to chcieli żebyśmy przyjechali popołudniu i trochę głupio bo co chwilę Ja lub Mąż biegalismy za Antkiem który latał po domu, bałam się żeby niczego nie zniszczył, herbata stała na stole, do tego o 18 antek zrobił alarm i musieliśmy się zebrac bo już był śpiący.
Wydaje mi się ze mieli inne oczekiwania bo dawniej robiliśmy razem grille itd

Uważam że tematy inne od dziecka są potrzebne bo inaczej można zwariować ;-) ale jeśli ktoś oczekuje czegoś innego a ty nawet nie chcesz zażartowac żeby nie urazić skoro wiesz że im się nie udaje to...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #911956 przez ferritka
Bry B)

Wlazlam, dzieciow sie waszych cudnych naogladalam wszystkie cudne, Wojtula jaki duzy a przecież swiezo wypakowany :woohoo: zuzanka tez pannica ze ho Ho rozwaslila mnie zdjeciem w foteliku :woohoo:
Arturo no ingrid szykuj sie do nowej roli tesciowej. Hehe B)

Nie wiem tylko dlaczego duska nie zostala zaprezentowana :huh:

Oj temat jest ciezki bo sama niedawno strobilam od przyjaciol ktory maja dzieci a ja bylam w czarnej dooopie...Nie jest lekko wtedy :(

A ja zaliczylam pierwszego porannego pawika oficjalnie oglaszam ksiaza jest :woohoo:
Ale juz bym chciala Kube miec obok zobaczyc jak wyglada I w ogóle noo :blush:

Sciskam was kochane moje, i czrkam az upaly mina B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #911968 przez pani_p
Hej ho :-D

Padam na ryja, od rana chalupe obcharuzyc, zakupy, później robiłam za makijazystke i fryzjerke mojej mamie bo nam wesele szła. Masakra! A pot po dupie się leje bo tak gorąco. Ale dumna z siebie jestem bo zajebiście wyszło :-D

My też jakoś rzadko spotkamy się ze znajomymi a jak już to z tymi dzieciatymi, ale to chyba przypadek bo akurat większość par ma już dzieci ;-) a tak to ja widuję się z koleżankami a mąż ze swoimi kolegami, od czasu do czasu. Odkąd jest mała to ani czasu ani ochoty nie mam wychodzić wieczorami.

Monia gratuluję drugiego zabka :-) buziaki dla Zuzanki :-P zaraz 8 miechów stuknie :-D

Ferri juz miałam pytać o Ciebie! Gdzieś ty była :-P coś Wam się z Kubulem pomyliło bo pawiki to się w pierwszym trymestrze puszcza :-P hihi tez się nie mogłam doczekać, ale nie martw się, już poleci, zaraz zaczniesz wszystko szykować na jego przyjście :-)

10 lata 4 miesiąc temu #911969 przez ferritka
Pani, no my powoli do przodu z Kuba cisniemy, mam powod do zmartwien bo Powaznie zostalismy dom jak po wojnie I juz bym chciala wrocic sprzatac odhamiac I...X zaczac robic wyprawke bo bez kitu nie mamy nic :blink: juz nie moge sie doczekac powrotu do domu :(

A lubie na twoja zuzanka patrzec bo mój Kuba za rok taki bedzie B) jegomosc powazny hehe

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #911977 przez pani_p
Ferri to tym bardziej Ci zleci :-) a zobaczysz jak Ci szybko czas będzie uciekał jak się mały urodzi :-) się nie obejrzysz jak będzie w wieku Zuzki, a jak już będzie to co chwilę coś nowego wymyśli i się matka nudzić nie będziesz :-D

Zuza teraz kombinuje jak tu ruszyć, coś tam próbuje ustawiać się do raczkowania, ale jeszcze nie umie połączyć ze sobą ruchów i zazwyczaj zaczyna płakać bo się zaciela haha no mowie Ci śmieszna taka teraz jest. A zlosnica, że hoho ;-)

10 lata 4 miesiąc temu #911985 przez Mirella
Ferri to weź kliknij w mojego suwaczka a potem wejdź w Gdyńskie eksperymenty, tam na dole jest parę fot Duśki ;)

10 lata 4 miesiąc temu #911990 przez martyna_z
Ze znajomymi to jest dobrze jak jest dobrze ;) a jak coś nie idzie to zwykle cięzko się dogadać. U nas wszyscy pytają kiedy dziecko, czy się staramy i w ogóle, a to niefajnie tak opowiadać że od pół roku się nie udaje... Po za tym dobrze mi się rozmawia i z tymi którzy mają dzieci (bo pracuje z dziećmi) i z tymi którzy ich nie mają, tylko te pytania denerwują.

A my dziś wycieczkę zrobiliśmy odwiedziliśmy Mikołajki i Olsztyn, bo taka ładna pogoda trzeba korzystać póki lato jest. Tylko mi akurat coś dziś aura nie sprzyjała, najpierw rozbolała mnie głowa, potem jakoś duszno było i ciężko się chodziło, w samochodzie cały czas spałam a teraz już w domku leżę i zimną kawkę popijam i jest idealnie :)

Dziewczyny, czy któraś z Was robiła testy owu, żeby sprawdzić czy jest w ciąży? Tak mi się wydaje że coś takiego wyczytałam... Kiedy to można najwcześniej zrobić?? :>

10 lata 4 miesiąc temu #912029 przez Ingrid29
wiem jak to jest z tymi pytaniami kiedy dziecko . ja jakoś się nie wstydziłam i mówiłam jak będzie to super a jak nie będzie to też spoko. i nikt więcej się nie pytał ;) trzeba po prostu powiedzieć i wtedy ma się spokój.
a tu ja i mój dzieć

Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #912031 przez Dave
Anoda - :kiss: :kiss: :kiss: poprawiam się i wrzucam moje słodkości :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #912043 przez anoda89
Dave o matko Mateusz jaki już duży :woohoo: :woohoo: :) Blondasek śliczny :kiss: Maja oczywiście powala wzrokiem :kiss:

Farri rośnie mi chłop jak dąb :cheer: Wam się trymestry pomyliły i teraz pawiki puszczacie ;) Jeszcze trochę i Kuba się ujawni :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #912044 przez gosia28
Dave to ja się domagałam foto Majosa i Matiego :P ;)
Maja śliczna dziewczynka, jej oczy powalają (ja nie wiem jak Ty będziesz ścigać kawalerkę :lol: ) a Mati jakie chłopisko już,no jak bum cyk cyk nie poznałabym :blush:

Mirella ale pannica z Dusi :woohoo: :)
zaciekawiło mnie to zdjęcie Klaudii z kwiatami na stole, a gdzie ona ma tam dolną część ciała??? :blink: :woohoo:

martyna nie polecam Ci testowania ciąży testem owu. Co prawda może wyjść pozytywny i wskazywać ciążę, ale też nie koniecznie, cuda się z tymi testami dzieją więc lepiej testuj testy zgodnie z ich przeznaczeniem ;)

Ingrid super zdjęcia :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #912057 przez pani_p
Martyna w pięknych okolicach mieszkasz. Moja babcia z Mazur jest i w dzieciństwie dużo się tam jeździło. Jest prześlicznie!

Dave cudne pociechy :-) Maja oczy ma wręcz urzekające. To grzech mieć takie duże oczyska hehe ;-)

Ingrid Arturek to się zawsze uśmiecha :-)

My się zbieramy do kościoła a pozniej w góry do Ustronia, trochę na świeżym powietrzu posiedzieć:-)

10 lata 4 miesiąc temu #912074 przez Dave
Gosia - wybacz, jakoś mi się Anoda w głowie umaniła.

Dziękować za komplementa :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #912086 przez Mirella
Gosia, niezła sztuczka, co nie? :lol: :lol: :lol: Pod stołem ma :lol:

10 lata 4 miesiąc temu #912096 przez martyna_z
Ingrid duży chłopak z Twojego Artura :)

Maja i Mati wyglądaja niemal jak bliźniaki, dwa blond aniołeczki :)

Pani no tak mi się trafiło trochę z tym mieszkaniem tutaj, dopiero dwa lata, więc na razie zwiedzamy wszystko i poznajemy okolice, ale faktycznie jest pięknie :)

AAAA dajcie mi siłę i cierpliwośc wytrzymać do końca tygodnia!!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka