BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 3 miesiąc temu #925472 przez Dave
ViFi, gosiak - ja to cały czas za Was trzymam kciuki i doczekać się nie moge jak nam oznajmicie dobra nowinę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Podziękowania: gosiak

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #925473 przez studentkaae
Witajcie Moje Śliczne :)

po pierwsze to gratki za dwie kreski dla Jadzi i Demonique :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: spokojnej ciąży Dziewczynki, niech Wasze Groszki i Fasolki zdrowo rosną :)

Troszkę mnie tu nie było, ale czytam... żeby nie było :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Gosiaku - jak się cieszę, że kolejne ważne kroki przed Wami :) trzymam za Ciebie kciuki z całych sił i życzę, żeby było jak u nas... podpisaliśmy papiery na in vitro, a 3 dni później zobaczyłam na teście dwie kreski i moje dwie keski właśnie mnie w brzusiu kopią, hahah :) uda się - wierz w cuda, bo one się zdarzają... naprawdę!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Vifi - jejuu, jak miło, że wpadłaś do nas :) Kochana walcz, jesteś dla nas wzorem walki, determinacji i siły! powodzenia, trzymnam za Ciebie też kciuki nieustannie :kiss:
Załączniki:
Podziękowania: gosiak, Mała

10 lata 3 miesiąc temu #925480 przez Dave
Studentka - no kope lat :P :P :P
Igorek supersaśny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Wygłaskaj brzusio :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 3 miesiąc temu #925486 przez anoda89
Studentka synek cudo :* Igorka pokazałaś ale willi już nie :) Weź się pochwal brzuszkiem bo mi tęskno za nim ;) :)

10 lata 3 miesiąc temu #925501 przez gosiak
Dzięki dziewczyny :kiss:

Studentka no Igorek to super model, no proszę rączka pod brode i poza jak u modela hahah, śliczne zdjęcie i anoda dobrze pisze, dawaj foto i ja "popacze" jak rośniecie ;)

Oj nawet nie wiesz jak bym chciała zeby naturalnie się udało, ale się zobaczy jak będzie, na razie się martwię czy w ogole się załapiemy...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #925503 przez Mała
Witam.
Nie było mnie wieki :( cierpię na brak czasu, niesamowity
Tu moje łobuzy :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Gosiak, ViFu ciesze się bardzo, że dalej działacie i się nie poddajecie. Trzymam kciuki i wierzę, że uda się w końcu :)

Studentka jejku jak ten czas leci, słodziak :kiss:

Anoda ucałuj Wojtusia :*

Gratuluję zafasolkowanym :)
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #925508 przez ViFi

gosiak napisał:

ViFi napisał: Pisam do admina forum aby zrobili na komorke, ale chba im nie zależy nawet subskrybcje zlikwidiwali a tak wtedy byłam na bierząco....
Gosiak ja byłam to.....Ty........a .......poźniej.......... :(

Vifi nie kumam co jak byłaś?

Cały czas kciukam za Ciebie, niech @ przychodzi i do boju tak jak piszesz :kiss:

Byłas przy nadziei....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

10 lata 3 miesiąc temu #925511 przez ViFi

Dave napisał: ViFi, gosiak - ja to cały czas za Was trzymam kciuki i doczekać się nie moge jak nam oznajmicie dobra nowinę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiek wiesz ze ciąża idzie parami....więc moze razem ze mną.....

A Larijka tu zagląda?

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

10 lata 3 miesiąc temu #925512 przez martyna_z
Anabelle dziękuję :kiss:

Mirella rzecz w tym że ja wcale nie chce narzekać, bo to się zwykle udziela, tylko jakoś samo tak ze mnie to schodzi...

Wczoraj wyciągałam mojemu M kleszcze z nogi. Myślałam że mi chłop na zawał zejdzie jak zobaczył. Od razu wysłał do laboratorium do analizy. Po co mi dziecko jak już je mam , już duże odchowane :-D

Ja mam tylko jeden test więc teraz też zrobię dopiero jak się będzie @ spóźni, z reszta zaraz po planowanej @ mam wizytę u gina.

10 lata 3 miesiąc temu #925519 przez gosiak

ViFi napisał:

Dave napisał: ViFi, gosiak - ja to cały czas za Was trzymam kciuki i doczekać się nie moge jak nam oznajmicie dobra nowinę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiek wiesz ze ciąża idzie parami....więc moze razem ze mną.....

A Larijka tu zagląda?

Vifi jak najbardziej jestem za :kiss: jesteś jedną z osób której najbardziej i najdłużej kibicuję, więc czekam na dobre wieści od Ciebie :kiss:

Lacrijki już dawno tu nie widzialam :dry: :huh: ale na fb podziwiam jej laseczki :laugh:

Mała super Ci dzieciaki rosną :laugh: Ola już taka duża :whistle:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 3 miesiąc temu #925602 przez Mirella
Martyna, ale czasem trzeba z siebie wylać co na wątrobie leży, naprawdę ta grupa nie jest tylko po to, żeby mówić, która kiedy testuje. Jak trzeba to przytulimy, a jak przegniesz z narzekaniem to armatę wyciągnę i tyle, tak to tutaj działa.

Vifi, no nareszcie, bo ja czekam i czekam i czekam.... Tak samo na Gosiaka fasolkę czekam, nie pójdę stąd dopóki się nie doczekam.....

Wiecie co? Ja tak gadam, ale chyba nigdy stąd nie pójdę, bo ciągle czekam na czyjeś fasolki, doczekam się to przychodzą nowe staraczki i znowu czekam, jak nic za dwadzieścia lat będę tu Duśce kibicowała....

Mała, kurcze, ale ten czas zapitala..... Toć przecie ja Twój test z Olcią pamiętam a tu juz tak? Kiedy???

Studentka, no Igorek wymiata :D

10 lata 3 miesiąc temu #925603 przez MoNiaaa
gosiak, vifi wierze ze i wy się doczekacie swoich małych codow :) wszyscy tu wam kubicuja :*

studentka Igorek cudowny wycaluj od cioci i pokarz brzucha !!

Mirella wlasnie kiedyś się zastanawiałam czy kiedyś nasze corki tu nie trafia :P

mala pięknie ci pociechy rosna :)

http

]

10 lata 3 miesiąc temu #925656 przez gosiak
Bry ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: Asik

10 lata 3 miesiąc temu #925663 przez anoda89
Studentka sobie w kulki leci i się teraz nie pokazuję jak ma domek pokazać ;) :)

Mała Wojtek wycałowany od stóp do głowy :) Jakie masz już duże dzieciaki. Ola panienka już taka :) No to Co w trzecie celujesz?

10 lata 3 miesiąc temu #925675 przez Magdzialenka
Hejka! Jak tam Wasze starania? :) u mnie owulacja była w niedziele- pon wg testów. Przytulanki piątek i poniedziałek . Wczoraj dziwne biale upławy a tak wszystko bez zmian moze poza tym ze kawę odstawiam jakoś nie mam na nią ochoty :) a Wy jakie objawy? :silly:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka