BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #936669 przez studentkaae
halooooooooo to ja :)

jestem i już na zwolnieniu w końcu :) wiec będę wpadać częściej - obiecuję :)
widzicie napis pod moim suwaczkiem???? jak to ostatni etap ciąży??? ale, że co?? że to już, niedługo?? że mamą będę???
przecież ja tu Wam niedawno moje dwie kreski wrzucałam, zaryczana taka, w szoku, że to cud, a teraz ten cud niedługo zobaczy świat z drugiej strony???
ło matko, kiedy to przeleciało ja sie pytam???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: gosiak, Mała, ferritka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #936684 przez meli1990
studentkaae śliczny książe
Podziękowania: studentkaae

10 lata 1 miesiąc temu #936728 przez anoda89
Studentka hej!!! :) O matko! Toć Wy zaraz się będziecie z Igorkiem witać :) Książę słodziak i przystojniecha :kiss: :kiss: :kiss: Cudo :) Jak się czujesz?

10 lata 1 miesiąc temu #936734 przez Anabelle
Studentka :* :*
Tożto ostatnia prosta kobieto ;) prawie 30 tydzień :D
Nie mogę się doczekać, zaraz będziesz nam fotki z porodówki wklejać a ja będę wzdychać bo sama wtedy bede na tej ostatniej prostej ;)
Zaraz kobieto bedziesz torbe do szpitala pakowała :D

10 lata 1 miesiąc temu #936751 przez ilona
Studentka sliczny kawaler Ci rosnie! ;-)
Faktycznie ten czas zapitala. Dzis mija 5 lat jak.sie zalogowalqm na.forum. Czasem tydzien sie czekalo na odpowiedzi :-)

10 lata 1 miesiąc temu #936770 przez Mirella
Ilonka, tak mi się wydawało, że byłaś szybsza, mnie minie jutro :lol: ale kurka rurka, pięć lat na forum już??? Kiedy ja się pytam???

Studentka już niedługo będziesz księcia w ramionach trzymać, czas zapitala jak durny... Lada moment przecie Kubę będziemy witać, no szok szok szok normalnie

10 lata 1 miesiąc temu #936774 przez ilona
Studenka sliczne imie wybralliscie dla synka. Gdyby moj maz nie byl Kuba to synek na 100% bylby Kuba ;-)
No Mirella leci czas jak odzalaly. Weronika dzis miesiac konczy. :woohoo:
Ja wczoraj z okazji 5 lat wypilam drinka ;-)

10 lata 1 miesiąc temu #936776 przez studentkaae
Dzieki dziewczyny, ja w to jakos uwierzyc nie moge, ze ten czas tak szybko leci.

Anodka w sumie to niezle sie czuje, caly czas pracowalam, dopiero tydzien na zwolnieniu jestem. Ale troche mi sie teraz wyniki sypnely, anemia, bakterie w moczu, antybiotyk, ale to ponoc normalne juz na tym etapie ciazy.

Anabelle no Kochana napewno dam znac, ze ja juz po, wtedy Ty bedziesz torbe pakowac :-D

Ilonka moj to nie Kuba bedzie tylko Igor. Kubus to bedzie synus Ferri i moj chrzesniak forumowy przeciez :-) z tego co czytam to juz za tydzien, dwa ta ciotka chrzestna juz zostane... jupiiiiiii :-D

Mirella, Ilonka z Was to weteranki forumowe i takie dobre dusze tutaj. Bez Was forum by nie istnialo :-)

10 lata 1 miesiąc temu #936786 przez ferritka
B) bryyyy

Się, ja to o Tobie i Igorku to podczytuję na stycznioweczkach wiec nożna mniej więcej wiem co i jak B) co nie zmienia faktu, ze zleciały jak szalone B)
Fajnie się ułożyło bo miedzy Patrykiem Mesy a Kuba moim jest 10 tyg i miedzy Igorkiem a Kuba tez jest 10 tyg różnicy B)

Ilonka, fakt Wiki jaki dorosły się zrobił :) poważny meczyzna już :kiss: cudne masz pociechy :kiss:

Monika Twoje dziewczynki to tez modeleczki, w Julci to jestem wciąż bezgranicznie zakochana B)

On weteranki jesteście dziewczynki, a ile tu dzieciow powitalyscie ;))
Widzialyscie jakie Cinki Lacruni już panienki :woohoo:

A może z okazji waszego pięciolecia jakieś party jak za dawnych lat?? Wiecie jak ja bym się piwa napila :blush:

A w ogóle to dybami przed porodem ze aż mnie mdli :blink: :blink:

Bela, a to nie Ty masz polowkowe 14.11??
To niby mój termin, ale dr cud stwierdził ze życzy mi jeszcze 1,5 tyg bo w sumie już jestem na mecie i mogę nie dociągnąć do tego 14tego :huh:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 1 miesiąc temu #936795 przez ilona
No co za wtopa :blush:
a bo Mirella.napisala.ze.zaraz Kube bedziemy witac i tak jaios nie.zajarzylam ze to o Kube Ferritkowego chodzi... Co nie zmienia faktu ze Igor tez bqrdzo mi.sie.podoba.

Ferri a jeszcse tu Ci napisze odnosnie cc. Bo czytalam ostatnio ze bys chciala! Pierwsze cc mialam bo Wiktor zaczal tracic tetno, drugie bo mialam wskazania ze.wzgledu na moje chorobsko. Nawet juz nie karmie cycem bo musze brqc leki i i nie wiem co to porod naturalny a bqrdzo chcialam tego doswiadczyc. Niestety juz sie nie dowiem, bo osttanim cc doktorzy .kategorycsnie odradzaja a wrefz zabraniaja kolejnej ciazy.
Ale co do ostatniego cc to masakra. Anestezjolog nie umiala sie wkluc w kregoslup i po wbiciu nieudanym 20 igiel stwierdziła.ze zawolamy jej kolege i jemu sie udalo za 8 razem.
Czulam okropny bol, kazdely ruch skalpela, wylam z bolu i jak tylko mi pokazali mala.to odleciałam. Prosilam o narkoze i Boga zeby juz sie skonczyla ta masakra.
Jak trzeba sie podniesc to juz pomijam jaki jest bol przez dwa.dni, a laski po.sn smigaja jak baletnice. Najgorzej wspominam po cc mycie krocza przez polozne... :S

10 lata 1 miesiąc temu #936817 przez Anabelle
Nie ja mam połówkowe w 21 tc miedzy 3-7 listopada, ale jeszcze sie nie umówiłam konkretnie :P

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #936841 przez gosiak
Studentka, mi też strasznie szybko Twoja książa leci, zresztą feritkowa też, toż dopiero testy były a tu już u Ciebie ostatnia prosta, a feritka za kwilke będzie nam tu Kube pokazowywać :woohoo: masakrosa;)
Ja bym chciała żeby i u mnie ten czas teraz przeleciał, jutro moze już będą wyniczki eMka, swoje już mam rewelacji nie ma, ale spodziewałam się gorszych fsh 13,05 przy normie 12,50 rok temu było ok 13, AMH rok temu 3,1 teraz 2,6 troche poleciało no ale dobrze że nadal w normie...tarczycowe w normie...mam cichą nadzieje że może ginek zmieni zdanie i nie karze czekać 6mies. i dopiero ivf..

Studentka Igorek śliczny podobny do mamusi :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 1 miesiąc temu #936852 przez anoda89
Ferri ja po dwóch cc jestem i masakry nie było ;) Nie wyobrażam sobie rodzić inaczej chociaż furtkę mam już częściowo zamkniętą i gromady dzieci nie urodzę bo można mieć 4 cc. Jeśli chodzi o drugie cc to gorzej się czułam przed dwa dni bo zrosty miałam a i w ciąży się męczyłam bo bliznę miałam cienką i musieli Wojtka wcześniej wyjąć żeby mi nie trzesnęła przy skurczach. Musisz sama przemyśleć, jeśli bardzo boisz się porodu SN to płać ca CC bo Twój komfort psychiczny jest najważniejszy. Z drugiej strony każda kobieta się boi i czy to SN czy CC i tak się będziesz dygać ;)

10 lata 1 miesiąc temu #936853 przez ferritka
Sis a ja nie mam takiego ładnego foto Kubasy bo on dzik jest i zawsze się zasłonił.... Wiec no pękam z zazdrości :woohoo: :whistle:

Gosiaku, kurefka tsh bankowo będzie Ci obniżać , ja cały czas biorę ten eutyrox najpierw dawka25 teraz 50 . A amh masz bardzo ładne B) a źe rok temu było więcej, on wiesz rok temu byłyśmy równie piękne ale młodsze :kiss: :P
Ale fakt, dostałabym szału jakbym miała jeszcze 6 miesięcy czekać... 3 mam kciuki żebyście jednak nie musieli :kiss:

Ilonka , dziewczynki ja wiem ze cc to poważna operacja i ze po sn się szybciej do siebie dochodzi....ale tak się dygam, ze coś pójdzie nie tak, ze swiruje już :huh: a teraz to mi się wkrecilo, ze jak mi wody odejdą to ja zejdę na zawał :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 1 miesiąc temu #936862 przez Mirella
Ilonka to ja miałam podobnie jak Ty, marzyłam o SN a wyszło CC, tylko ja już na drugą szansę nie liczę. Przy CC cały ból zaczyna się jak jest po wszystkim i trwa ładnych parę dni, a wtedy już trzeba się dzieckiem zajmować i nie ma zmiłuj, łzy w oczach a wstać trzeba.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka