- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
jestem i już na zwolnieniu w końcu wiec będę wpadać częściej - obiecuję
widzicie napis pod moim suwaczkiem???? jak to ostatni etap ciąży??? ale, że co?? że to już, niedługo?? że mamą będę???
przecież ja tu Wam niedawno moje dwie kreski wrzucałam, zaryczana taka, w szoku, że to cud, a teraz ten cud niedługo zobaczy świat z drugiej strony???
ło matko, kiedy to przeleciało ja sie pytam???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Tożto ostatnia prosta kobieto prawie 30 tydzień
Nie mogę się doczekać, zaraz będziesz nam fotki z porodówki wklejać a ja będę wzdychać bo sama wtedy bede na tej ostatniej prostej
Zaraz kobieto bedziesz torbe do szpitala pakowała
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Faktycznie ten czas zapitala. Dzis mija 5 lat jak.sie zalogowalqm na.forum. Czasem tydzien sie czekalo na odpowiedzi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Studentka już niedługo będziesz księcia w ramionach trzymać, czas zapitala jak durny... Lada moment przecie Kubę będziemy witać, no szok szok szok normalnie
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
No Mirella leci czas jak odzalaly. Weronika dzis miesiac konczy.
Ja wczoraj z okazji 5 lat wypilam drinka
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Anodka w sumie to niezle sie czuje, caly czas pracowalam, dopiero tydzien na zwolnieniu jestem. Ale troche mi sie teraz wyniki sypnely, anemia, bakterie w moczu, antybiotyk, ale to ponoc normalne juz na tym etapie ciazy.
Anabelle no Kochana napewno dam znac, ze ja juz po, wtedy Ty bedziesz torbe pakowac :-D
Ilonka moj to nie Kuba bedzie tylko Igor. Kubus to bedzie synus Ferri i moj chrzesniak forumowy przeciez z tego co czytam to juz za tydzien, dwa ta ciotka chrzestna juz zostane... jupiiiiiii :-D
Mirella, Ilonka z Was to weteranki forumowe i takie dobre dusze tutaj. Bez Was forum by nie istnialo
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Się, ja to o Tobie i Igorku to podczytuję na stycznioweczkach wiec nożna mniej więcej wiem co i jak co nie zmienia faktu, ze zleciały jak szalone
Fajnie się ułożyło bo miedzy Patrykiem Mesy a Kuba moim jest 10 tyg i miedzy Igorkiem a Kuba tez jest 10 tyg różnicy
Ilonka, fakt Wiki jaki dorosły się zrobił poważny meczyzna już cudne masz pociechy
Monika Twoje dziewczynki to tez modeleczki, w Julci to jestem wciąż bezgranicznie zakochana
On weteranki jesteście dziewczynki, a ile tu dzieciow powitalyscie )
Widzialyscie jakie Cinki Lacruni już panienki
A może z okazji waszego pięciolecia jakieś party jak za dawnych lat?? Wiecie jak ja bym się piwa napila
A w ogóle to dybami przed porodem ze aż mnie mdli
Bela, a to nie Ty masz polowkowe 14.11??
To niby mój termin, ale dr cud stwierdził ze życzy mi jeszcze 1,5 tyg bo w sumie już jestem na mecie i mogę nie dociągnąć do tego 14tego
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
a bo Mirella.napisala.ze.zaraz Kube bedziemy witac i tak jaios nie.zajarzylam ze to o Kube Ferritkowego chodzi... Co nie zmienia faktu ze Igor tez bqrdzo mi.sie.podoba.
Ferri a jeszcse tu Ci napisze odnosnie cc. Bo czytalam ostatnio ze bys chciala! Pierwsze cc mialam bo Wiktor zaczal tracic tetno, drugie bo mialam wskazania ze.wzgledu na moje chorobsko. Nawet juz nie karmie cycem bo musze brqc leki i i nie wiem co to porod naturalny a bqrdzo chcialam tego doswiadczyc. Niestety juz sie nie dowiem, bo osttanim cc doktorzy .kategorycsnie odradzaja a wrefz zabraniaja kolejnej ciazy.
Ale co do ostatniego cc to masakra. Anestezjolog nie umiala sie wkluc w kregoslup i po wbiciu nieudanym 20 igiel stwierdziła.ze zawolamy jej kolege i jemu sie udalo za 8 razem.
Czulam okropny bol, kazdely ruch skalpela, wylam z bolu i jak tylko mi pokazali mala.to odleciałam. Prosilam o narkoze i Boga zeby juz sie skonczyla ta masakra.
Jak trzeba sie podniesc to juz pomijam jaki jest bol przez dwa.dni, a laski po.sn smigaja jak baletnice. Najgorzej wspominam po cc mycie krocza przez polozne...
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Ja bym chciała żeby i u mnie ten czas teraz przeleciał, jutro moze już będą wyniczki eMka, swoje już mam rewelacji nie ma, ale spodziewałam się gorszych fsh 13,05 przy normie 12,50 rok temu było ok 13, AMH rok temu 3,1 teraz 2,6 troche poleciało no ale dobrze że nadal w normie...tarczycowe w normie...mam cichą nadzieje że może ginek zmieni zdanie i nie karze czekać 6mies. i dopiero ivf..
Studentka Igorek śliczny podobny do mamusi
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Gosiaku, kurefka tsh bankowo będzie Ci obniżać , ja cały czas biorę ten eutyrox najpierw dawka25 teraz 50 . A amh masz bardzo ładne a źe rok temu było więcej, on wiesz rok temu byłyśmy równie piękne ale młodsze
Ale fakt, dostałabym szału jakbym miała jeszcze 6 miesięcy czekać... 3 mam kciuki żebyście jednak nie musieli
Ilonka , dziewczynki ja wiem ze cc to poważna operacja i ze po sn się szybciej do siebie dochodzi....ale tak się dygam, ze coś pójdzie nie tak, ze swiruje już a teraz to mi się wkrecilo, ze jak mi wody odejdą to ja zejdę na zawał
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie