BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 2 miesiąc temu #935382 przez Mirella
Ilonka a weź swoje skarby pokaż, ze szczególnym uwzględnieniem małej księżniczki, takie maluchy to się błyskawicznie zmieniają :)

A co do włosów to Duśka chyba przesiąkła moim gadaniem, bo absolutnie nie pozwala obcinać :) bo dziewczynki powinny mieć długie włosy :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #935395 przez ilona
No i prawidlowe podejście ma Duśka. Tez tak uwazam :-)
Prosze bardzo
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #935396 przez Mirella
Aaaleee Wiktor wydoroślał!!! Służy mu bycie starszym bratem :D a Weroniczka to mała księżniczka :kiss:
Podziękowania: ilona

10 lata 2 miesiąc temu #935400 przez ilona
No powiem Ci ze jak Wiktor przyjechal do szpitala po 3 dniach jak go nie widzialam to przezylam mega zaskoczenie ze mam tak wielkie dziecko! :-)

10 lata 2 miesiąc temu #935437 przez Mirella
To ja miałam podobnie jak córkę sąsiadów zobaczyłam, Duśka wtedy miała dwa i pół roku. :)

10 lata 2 miesiąc temu #935529 przez MoNiaaa
jaka mala pieknosc :) i ile wloskow :)

Jula ma tak samo z włosami codziennie rani jest wrzask przy czesaniu ale obciac nie pozwoli!
pamiętam jak jeszcze do zlobka chodzila miała pewnie ze 2 latka i szla przed nami babka w krótkich włosach i skomentowala ze brzydkie ma ta pani wlosy i ze dziewczynki powinny mieć długie:P

http

]

10 lata 1 miesiąc temu #936377 przez Sevilla
Dawno nas nie było, więc pozdrawiamy wszystkie e-ciocie. My właśnie przechodzimy jelitówkę, ale sweet focia musi być

10 lata 1 miesiąc temu #936381 przez ferritka
B) sevi wesoła ta jelitowka u Was hihi zdrowka życzę B)

Bryyyy...
Ja na szybko, bo w sumie to nie mam co pisać ( jakby coś raporta zdałam na testach owy, wiem wiem żeby linka wrzucić ale no nie umiem skopiować na tablecie :blush: )

Wiec, my po szpitalu, bo Kuba miał jakieś nieruchawe dni ale wszystko już ok.
Czekamy na rozwój spraw, bo widzicie mój suwaczek :blush:

Ściskamy ciotki jakby coś to dam znaka :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 1 miesiąc temu #936424 przez anoda89
Ferri no ja wiem z testów bo skaczę czasami to wątkach a Ty żeś Cholero nic tu nie napisała :evil: Oj Kuba miał pewnie śpiące dni przez pogodę ;) Dobrze, że wszytsko u was ok i będziemy czatować na wieści :) Mesy niech może da tu znać bo nie każda ma czas żeby czytać? Czekamy z Wojtkiem niecierpliwie na Kubę :kiss:
Podziękowania: ferritka

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #936441 przez gosiak
Ferri ja czujnie pacze na testy i czytam co u Was, Kubalek troche stracha napędził, ale dobrze że jest już oki :kiss: a na tablecie by skopiować, to musisz dłużej palcem przytrzymać aż wyskoczy pasek z napisem "kopiuj" wciskasz kopiuj a potem jak gdziesz wklejasz to tak samo, przytrzymać wkleić i gotowe;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 1 miesiąc temu #936442 przez MoNiaaa
jeny feri ale zleciało już niedługo kube zobaczymy później Igorka studentki (tak wogole gdziez ona się podziala?) jakiś do was miałam sentyment bo w miare razem trafilysmy na watek staraczkowy :)

a ja nie wiem czy się chwaliłam ze Zuzia w końcu zaczela raczkować :) wogole super rozwojowy ten miesiąc był bo Zuzia nauczyla się w końcu sama siadac raczkować i wstawac i robi pierwsze kroki przy lozku :) jeszcze 2 miechy i ROK nie wiem kiedy to zleciało????przy Julce jakos wolniej czas plynal

http

]

10 lata 1 miesiąc temu #936468 przez anoda89
Monia mi przy jednym leci a Tobie przy dwójce to już w ogóle zapiernicza jak szalony ;) Gratulacje dla Zuzi :kiss: Zaraz zacznie chodzić :)
Wojtek jak narazie tylko obraca się z pleców na brzuch ale to i tak dużo jak na niego ;) :)

10 lata 1 miesiąc temu #936504 przez Anabelle
monia mi właśnie ciąża z Antkiem dłużyła sie jak flaki z olejem, a teraz leci jak z bicza strzelił, już na połówkowe jestem umówiona :P

10 lata 1 miesiąc temu #936549 przez MoNiaaa
wow Bella rzeczywiście teraz spojrzałam na suwak !!!! no nie wiem cos ie stało ze tak czas zasuwa nie wiem jak wam ale mi szkoda ze to tak szybko mija :(
anoda Wojtus szybciutko się zaczal przewracać :) moja Zuzia tak wszystko na hura się nauczyla a wcześniej to się jej tylka nie chciało ruszyc :P

http

]

10 lata 1 miesiąc temu #936555 przez anoda89
Monia wiesz co nie wiem czy szybko bo nie pamiętam jak u nas dzieciaki się rozwijały no ale ciesze się, że robi postępy :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka