BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 1 miesiąc temu #936968 przez anoda89
Mesy zamawiałam w aptece Humane ;)

Monia no ja lekarzom sugerowałam alergię to stwierdzili, że miałby coś na skórze a teraz jak będziemy przechodzić na 2 to kupię Hippa HA albo Enafmil HA bo składowo są najlepsze i Mesy nie kupuj tego Bebiko bo tak sam cukier i od na jednej z czerwcówego synek podobno szybko po nim przybiera. Ja bym nie panikowała bo jak kupy robi a że rzadziej to przychodzi taki okres gdzie dzieci już tak pod siebie często nie srają ;) :P :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #936975 przez ferritka
Cudne jesteście, ze mi tak tu napisaliście swoje odczucia :kiss:

Martynka, ja mam tez lekki astygmatyzm i na jednym oku -3,00 na drugim -2,50 taka wada to ńie wada i ńie jest przeciwskazaniem do sn. Babki rodzą sn co maja i -7 wiec luz B)

Ja to cały czas liczę ze Mesy z testem takie mi fluidy podeslala ze urodzę Kubę łatwo jak ona Patryka... O bo zobaczcie, nawet mnie tak jak ja na słodkie wzięło pod koniec :P hehe

A mi kręgiel kupił w makro 6pak piwa Bawaria 0,0% 0,33l :woohoo: tylko teraz mi trochę głupio łyknac bo jak wieczorem wypije a potem mnie ruszy to pomyślą ze patologia po browarze przyjechała :huh:

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: martyna_z

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #936981 przez mesy
Anoda dzieki za info. Patryk szybko przybiera a na hippie jedzie wiec nie chce pomyslec nawet co to by bylo po bebiko :P
no kurdr ja tez lekarce mowilam o tych kupskahc to mowila nie przejmowac sie... ja juz kurdr nie wiem :/
no ja panikuje bo jak juz zrobi to zielona jak liscie z kwiatka :/ i rzadsza niz powinna byc ale do biegunki z jia to jeszcze dsleko...ale se temat znalazlam :p ale wy doswiadczone w tym temacie a ja sie dopiero ucze :P

Ferr ja pilam to piwo ;) pij ie krepuj sie ;) go nie idzie wyczuc :P
Podziękowania: ferritka

10 lata 1 miesiąc temu #936982 przez MoNiaaa
kurka opisałam się i mi nie dodalo posta ;/

anoda szkoda ze moja Zuzia nie ma takiego okresu z tymi kupami :P
u nas na styczniowkach dziewczyna miała wieczne akcje z kupami i oczywiście każdy lekarz cos innego mowil a poprawy nie było oby u was szybko minelo :*

a tp moje dziewczynki jesienna pora

http

]
Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #937057 przez Gosia 2712
Hejka :)

Monia sliczne dziewczynki masz :)

Co do porodu to powiem wam ze cc tez nie jest wcale taka dobra :S niby sie bolu nie czuje podczas porodu ale pozniej wszystko boli a dochodzi jeszcze opieka nad dzieckiem... Co prawda moja mala byla w inkubatorze wiec ja mialam troche luzu ale widzialam jak dziewczyny cierpialy po cc przy zajmowaniu sie dziecmi... Ja tez sie balam sn i chyba sobie wykrakalam ta cc :P Ferri dasz rade :D

Heh a u mnie bez zmian ciagle praca- dom i tak w kolko na nic czasu nie mam ale czytam was codziennie :) Staranka zawieszone do... odwolania :S czekamy dalej na tel z Rudy Sl odnosnie tych badan genetycznych :S juz mnie zaczyna to czekanie wkurzac :S (mam nadzieje ze sie doczekam wkoncu :S )

Milego dnia kobitki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 1 miesiąc temu #937067 przez anoda89
Monia słodziaki a Julka jaka już pannica :kiss:

Gosia może Ty tam zadzwoń?

10 lata 1 miesiąc temu #937080 przez martyna_z
Monia, wida że siostry, podobne i urocze dziewczyny :)

Gosia, tez myślę że powinnaś zadzwonić, ja bym nie wytrzymała tyle ;)

10 lata 1 miesiąc temu #937097 przez pani_p
A ja Wam powiem, że akurat ja oglądałam różne porodowki na tlc czy YouTube :-D wolałam się oswoić w pewien sposób z tym co mnie czeka ;-) powiem tak, rodziłam SN, trochę z dopalaczem bo pod kroplowka z oksytocyna, wiem ze mnie bolałoi bbyłam bardzo zmęczona, ale nigdy nie zapomnę tego uczucia jak urodziłam o położyli mi małą na piersi. Bardzo się cieszę, że mogłam tego doświadczyć i nie mogę się doczekać kolejnego ;-) wiec myślę, że dużo zależy od nastawienia. Ferri mam nadzieję, że znajdziesz dla siebie najlepsze rozwiązanie :-)
Podziękowania: ferritka

10 lata 1 miesiąc temu #937436 przez Dave
Hallo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

No żebym Was na drugiej stronie szuakać musiała... szok :ohmy: :ohmy: No ale zaniedbałam Was jak japierdziu. Muszę się poprawić.

Dziś Mateon kończy 1,5 roku. WOW, ale przeleciało. Mam nadzieję, że uda mi się uraczyć cioteczki jakąś słit focią Młodziaka :) :) Ale to później :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 1 miesiąc temu #937437 przez MoNiaaa
Dave czas leci jak szalony a przy 2 dzieci to chyba ma turbo przyspieszenie !!! fota mile widziana :)

a jak Majos w pzredszkolu???

http

]

10 lata 1 miesiąc temu #938096 przez gosiak
Bry;)
Ale tu cisza ostatnio:/

Monia super dziewczynki i jakie podobne :kiss:

Dave i gdzie te foty kawalera?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 1 miesiąc temu #938100 przez ferritka
Gosiaczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
cały czas 3 mam kciuki :kiss:

Ja się nie udzielam bo mam depresje i doły i doliny w wszystko na raz heheheeh

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: gosiak

10 lata 1 miesiąc temu #938104 przez gosiak

Feri jeszcze troszkę, na pewno ta końcowka to najgorszy moment, a pogoda jeszcze dodatkowo dołuje:/

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 1 miesiąc temu #938105 przez Ada2424
Gosiak trzymam kciuki! :)

[/url] [/url]
Podziękowania: gosiak

10 lata 1 miesiąc temu #938120 przez Dave
gosiak - no jakoś nie cyknęłam, młodego ale pamiętam o Was :cheer: :cheer: :cheer: Kochana kurka, mam nadzieję że jak najszybciej Was wezmą i będziemy się tu cieszyć z Waszej fasolki.

Monia - fajowe kobietki :kiss: :kiss:

Ferri - dasz radę. Góry i pagóry juz za niedługo pójdą w niepamięć, a bedzie euforia :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka