- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
studentka to odliczamy teraz razem z toba i zaciskam kciuki za gosiaka tez!!!
agus to ty nas informuj na bierzaco bo w kazdejc hwili moze cie porwac fala
ja po wizycie i jestem mega sczzesliwa :)jesczze nigdy taka zadowolona nie wyszlam od gina!
widzialam serducho nawet gin nie musial pokazywac bo od razu bylo widac jak bije noi slyszalam tez wyraznie moja fasolka ma juz raczki i nozki nawet oczka i nosek mi gin pokazywal i robi sie maly czlowieczek w poruwnaniu 2 tyg wstecz to kolosalna rozni
ca!!!wtedy mial chyba 5 mm a teraz juz 1,5 cm widac juz bylo pepowine od pecherzyka zoltkowego mam 2 fotki ale to moze jutro wrzuce kazalam sobie zrobic jedna z bliska i jedna z daleka a co
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Wiadomo, ze siedzenie w szpitalu dla Lacry srednio przyjemne,ale dla cinków lepiej. Lacrijka buziaki
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
A ja jestem po ktg i zapis mam wręcz idealny....skurcze były non stop, ale malutkie...i nastepny zapis mam dopiero w środę...aż się zdziwiłam, że dr mnie nie badała, ale to dobrze...ileż można w tych miejscach gmerać?Mam głupie przeczucie, że mogę urodzić w piatek lub w sobotę, za tydzień
Monia, buzia sama mi się śmieje, gdy czytam takie wspaniałe wiadomości już się nie mogę doczekać fotek.
Dobrze, że Lacra ma zostać do rozwiązania...lepiej niech będą w 3-czkę pod stałą opieką jakoś przeżyje...już nie długo jej zostało...
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
mi dzis gin tym usg tak tam wygmeral ze az pobolewalo czasem ale jajniki sprawdzil ze sa tez ok jutro jak dorwe kompa to wkleje jestem strasznie szczesliwa i jakie to niewyobrazalne ze w ciazgu 2 tyg z kropki zrobil sie maly czlowieczek co prawda jesczez z ogonkiem ale jest mam nadzieje ze juz do konca bedzie tak dobrze!! a luteine napewno bede miala do 13 tc a pozniej sie zobaczy
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Dobrze że Lacra będzie pod stałą opieką a już dużo nie zostało to da radę zdrowie cinek i mamusi są najważniejsze.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Gosiaku - nooo, to my na tym wspólnym wózku jedziemy i w tym cyklu, fajnie ale by było super razem przez te 9 miesięcy przechodzić trzymam kciuki za Ciebie!
Anodka - dzięki za boćka
Agusia -ooo, to już niedługo ten dzień życzę, żeby szybko i bezproblemowo poszło Kochana koniecznie daj nam znać co byśmy tu świętować mogły
Moniaaa - cudowne wiadomości - gratulacje
Sis
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Agusia - kurka felek to już tuż tuż. Ja pitole ale ten czas szaleje. Za niedługo Ty nam się tu pochwalisz swoją dzieciną
Ja miałam dziś jakiś gorszy dzień, psychicznie jakaś słabsza byłam. W sensie mniej cierpliwości i szybszy skok ciśnienia na te moje małe szkraby. Ale czasami jest ciężko samej wszystko ogarnąć.
Młody jeszcze nie śpi. Hrabia się buja w bujaku a oczyska wielkie na mnie lookają. A ja już bym się walnęła spać. Dziś się dla mnie dzień zaczął o 4:15, więc podam na facjatę. No ale się nie da.
A miałam jeszcze chatę ogarnąć, a tu doopa.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Dziewuszki ładnie siedzą w brzuchu, juz im sie nie spieszy Co prawda dostaje leki na powstrzymanie skurczy ale sytuacja opanowana.. Lekara mi daje 2 tyg, uwidzimy
A Wy jak jestescie takie mądre ze mam tu lezec to moze byście mnie chociaz odwiedziły co ???
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czy u Was też jest burza? Bo u mnie zaraz woda strumieniami sie poleje, a grzmi cholernie mocno...oby Emi się nie obudziła...
Dave, dzieci już śpią? Ty też?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
3 bobry Zainstalowalam sie do neta..eMus mi naruchal wtykadło i mam łacznośc ze światem..
Dziewuszki ładnie siedzą w brzuchu, juz im sie nie spieszy Co prawda dostaje leki na powstrzymanie skurczy ale sytuacja opanowana.. Lekara mi daje 2 tyg, uwidzimy
A Wy jak jestescie takie mądre ze mam tu lezec to moze byście mnie chociaz odwiedziły co ???
No żeby to ciut blizej było to byś się nie opędziła Fajnie że masz neta, ale to nie mają w szpitalu wifi? Kurcze, to ten mój zadłużony zacofany szpital taki wyjątkowy? Eee, coś tu nie tak
A tak propos Vifi to w poniedziałek ma zabieg, trzymamy kciuki, prawda?
Acha, zara zara, bo mi tak po suwaku paczy że wczoraj rocznicę mieliście? No i jak się w szpitalu świętuje znalazł sie jakiś ustronny kącik?
Na rocznicę łapaj buziale
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Feri
Agusia trzymam kciuki
Lacra dwa tyg szybko zleci i wkoncu swoje ksiezniczki bedziesz miec przy sobie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Agusia-Maja wczoraj zasnela o 20.30,a Mateo walczyl do 22.00. No to o 22.30bylam juz pod kolderka. Ale sie Mati przebudzil,dostal cycorka i spanko. Wiec mysle ze o 23.00 bylam juz w krainie Morfeusza. A juz od 6.00 znow sie dzien rozpoczal.
A padlam jak nieprzytomna. Wczorajszy dzien raczej do kiepskich zaliczam. Ale dzis bedzie lepiej:-P
Ide sobie zaraz jakies mieso na obiad wyciagnac,co by sie rozmrozilo. Mam nadzieje,ze Mateo za chwile pojdzie na drzemke to chate ogarne. Dzis musze ja wypucowac bo jutro sie kuzyn z rodzina zapowiedzial.
No i mam w planach dziś w chuscie na polko wyskoczyc. Dopiero dwa razy sie motalam,ale to latwizna a mysle,ze usprawni mi co nieco:-)
Dobra lece,sie rozpisalam z ranca.