BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 7 miesiąc temu #675639 przez MoNiaaa
hej laseczki :)

studentka to odliczamy teraz razem z toba i zaciskam kciuki za gosiaka tez!!!

agus to ty nas informuj na bierzaco bo w kazdejc hwili moze cie porwac fala :)

ja po wizycie i jestem mega sczzesliwa :)jesczze nigdy taka zadowolona nie wyszlam od gina!
widzialam serducho nawet gin nie musial pokazywac bo od razu bylo widac jak bije noi slyszalam tez wyraznie :) moja fasolka ma juz raczki i nozki nawet oczka i nosek mi gin pokazywal i robi sie maly czlowieczek w poruwnaniu 2 tyg wstecz to kolosalna rozni
ca!!!wtedy mial chyba 5 mm a teraz juz 1,5 cm widac juz bylo pepowine od pecherzyka zoltkowego :) mam 2 fotki ale to moze jutro wrzuce kazalam sobie zrobic jedna z bliska i jedna z daleka a co :kiss:

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #675660 przez Dave
Moniaaa - super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiadomo, ze siedzenie w szpitalu dla Lacry srednio przyjemne,ale dla cinków lepiej. Lacrijka buziaki :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 7 miesiąc temu #675715 przez Mirella
Będe w takim razie musiała jakiegoś esa do Lacry skrobnąć, bo ona mmsów nie ma jak odiberać, al tak się naprodukowałam ostatnio ;) No czerwiec w szpitalu nie brzmi dobrze, fakt, ale co tam, to ostatnie chwile kiedy się spokojnie należy to niech korzysta :D

11 lata 7 miesiąc temu #675718 przez Agusia83
Hej dziewczynki.
A ja jestem po ktg i zapis mam wręcz idealny....skurcze były non stop, ale malutkie...i nastepny zapis mam dopiero w środę...aż się zdziwiłam, że dr mnie nie badała, ale to dobrze...ileż można w tych miejscach gmerać?Mam głupie przeczucie, że mogę urodzić w piatek lub w sobotę, za tydzień :blink:

Monia, buzia sama mi się śmieje, gdy czytam takie wspaniałe wiadomości :laugh: już się nie mogę doczekać fotek.

Dobrze, że Lacra ma zostać do rozwiązania...lepiej niech będą w 3-czkę pod stałą opieką :laugh: jakoś przeżyje...już nie długo jej zostało...

11 lata 7 miesiąc temu #675734 przez MoNiaaa
Agusia to tam niezle ci hula widze :P

mi dzis gin tym usg tak tam wygmeral ze az pobolewalo czasem ale jajniki sprawdzil ze sa tez ok :) jutro jak dorwe kompa to wkleje jestem strasznie szczesliwa i jakie to niewyobrazalne ze w ciazgu 2 tyg z kropki zrobil sie maly czlowieczek co prawda jesczez z ogonkiem ale jest :blink: mam nadzieje ze juz do konca bedzie tak dobrze!! a luteine napewno bede miala do 13 tc a pozniej sie zobaczy :)

http

]

11 lata 7 miesiąc temu #675774 przez Elmirka85
Monia to super e wszystko dobrze. na pewno jesteś bardzo szczęśliwa :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #675810 przez anoda89
Monia super wieści :kiss: :kiss: :kiss: Czekam niecierpliwie na foty :lol:

Dobrze że Lacra będzie pod stałą opieką a już dużo nie zostało to da radę zdrowie cinek i mamusi są najważniejsze.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #676049 przez studentkaae
Agusia, Anoda, Gosia, Madziaska, Pani, Moniaaa, Ferri, Gosiak, Dave, Mała :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiaku - nooo, to my na tym wspólnym wózku jedziemy i w tym cyklu, fajnie :) ale by było super razem przez te 9 miesięcy przechodzić :) trzymam kciuki za Ciebie! :kiss:

Anodka - dzięki za boćka :woohoo:

Agusia -ooo, to już niedługo ten dzień :) życzę, żeby szybko i bezproblemowo poszło Kochana :) koniecznie daj nam znać co byśmy tu świętować mogły :)

Moniaaa - cudowne wiadomości - gratulacje :)

Sis
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #676064 przez Dave
Spokojny dzień na stareczkach :)

Agusia - kurka felek to już tuż tuż. Ja pitole ale ten czas szaleje. Za niedługo Ty nam się tu pochwalisz swoją dzieciną :lol: :lol:

Ja miałam dziś jakiś gorszy dzień, psychicznie jakaś słabsza byłam. W sensie mniej cierpliwości i szybszy skok ciśnienia na te moje małe szkraby. Ale czasami jest ciężko samej wszystko ogarnąć.
Młody jeszcze nie śpi. Hrabia się buja w bujaku a oczyska wielkie na mnie lookają. A ja już bym się walnęła spać. Dziś się dla mnie dzień zaczął o 4:15, więc podam na facjatę. No ale się nie da.
A miałam jeszcze chatę ogarnąć, a tu doopa.

11 lata 7 miesiąc temu #676109 przez Lacrijka
3 bobry :) Zainstalowalam sie do neta..eMus mi naruchal wtykadło i mam łacznośc ze światem..
Dziewuszki ładnie siedzą w brzuchu, juz im sie nie spieszy :) Co prawda dostaje leki na powstrzymanie skurczy ale sytuacja opanowana.. Lekara mi daje 2 tyg, uwidzimy :)

A Wy jak jestescie takie mądre ze mam tu lezec to moze byście mnie chociaz odwiedziły co ??? :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #676118 przez Dave
Lacra - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Dawaj adresa i numer sali a pakuję dzieciaki i lecę :lol: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #676150 przez Agusia83
dziewczyny...dziękuję, że trzymacie kciuki...pewnie, że wam dam znać...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Czy u Was też jest burza? Bo u mnie zaraz woda strumieniami sie poleje, a grzmi cholernie mocno...oby Emi się nie obudziła...

Dave, dzieci już śpią? Ty też?

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #676183 przez Mirella
Lacrijka napisał:

3 bobry :) Zainstalowalam sie do neta..eMus mi naruchal wtykadło i mam łacznośc ze światem..
Dziewuszki ładnie siedzą w brzuchu, juz im sie nie spieszy :) Co prawda dostaje leki na powstrzymanie skurczy ale sytuacja opanowana.. Lekara mi daje 2 tyg, uwidzimy :)

A Wy jak jestescie takie mądre ze mam tu lezec to moze byście mnie chociaz odwiedziły co ??? :laugh: :laugh: :laugh:

No żeby to ciut blizej było to byś się nie opędziła :P Fajnie że masz neta, ale to nie mają w szpitalu wifi? Kurcze, to ten mój zadłużony zacofany szpital taki wyjątkowy? Eee, coś tu nie tak ;)

A tak propos Vifi to w poniedziałek ma zabieg, trzymamy kciuki, prawda?

Acha, zara zara, bo mi tak po suwaku paczy że wczoraj rocznicę mieliście? No i jak się w szpitalu świętuje :lol: znalazł sie jakiś ustronny kącik?
Na rocznicę łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #676193 przez Gosia 2712
Witam kobitki z rana :) tzn u mnie zaczyna sie noc hehe wlasnie wrocilam z pracy :P

Feri

Agusia trzymam kciuki :)

Lacra dwa tyg szybko zleci i wkoncu swoje ksiezniczki bedziesz miec przy sobie :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #676200 przez Dave
Doberek,

Agusia-Maja wczoraj zasnela o 20.30,a Mateo walczyl do 22.00. No to o 22.30bylam juz pod kolderka. Ale sie Mati przebudzil,dostal cycorka i spanko. Wiec mysle ze o 23.00 bylam juz w krainie Morfeusza. A juz od 6.00 znow sie dzien rozpoczal.
A padlam jak nieprzytomna. Wczorajszy dzien raczej do kiepskich zaliczam. Ale dzis bedzie lepiej:-P
Ide sobie zaraz jakies mieso na obiad wyciagnac,co by sie rozmrozilo. Mam nadzieje,ze Mateo za chwile pojdzie na drzemke to chate ogarne. Dzis musze ja wypucowac bo jutro sie kuzyn z rodzina zapowiedzial.

No i mam w planach dziś w chuscie na polko wyskoczyc. Dopiero dwa razy sie motalam,ale to latwizna a mysle,ze usprawni mi co nieco:-)

Dobra lece,sie rozpisalam z ranca.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka