BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #678776 przez studentkaae
Moniaaa - widok fotek mnie rozczulił, toż to cud prawdziwy :)

Pani - śliczny brzusio, a Ty kwitnąco wyglądasz, ciąża Ci służy :)

a u mnie od wczoraj leje non stop, dziś idąc do pracy czułam się jakbym szła przez rzekę. masakra z tą pogodą, ale weekend chociaż był piękny, upał jak w lecie :) szkoda, że tylko 2 dni trwał.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #678781 przez MoNiaaa
studentka u mnie taks samo z pogoda az plakac sie chce ;(

ja w pracy siedze i umieram juz z nudow, tylek mnie boli, mdli mnie i mam juz wszystkiego dosc!!

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #678861 przez anoda89
Nic nie mówcie ja nie do życia jestem spać mi się chce nie miłosiernie i nie mam na nic siły :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #678963 przez Agusia83
Monia, fasolinka pierwsza klasa i jaka już duża :laugh:
Domi,Ja magnez zażywałam aspargin...bo ma dodatkowo coś jeszcze i w miarę małe tabletki...można go brać do 37tc

Pani, ja nie wiedziałam, że z Ciebie taka śliczna dziewczyna :laugh: A ciąża dodatkowo Ci służy.

Lacra, piękna data :laugh: Moja Emi urodziła sie 17.09 :laugh: a teraz czekam jak na zbawienie, zazdroszczę Ci, że już wiesz kiedy, co i jak :laugh:

Kurcze, u mnie też ciągle leje...na polko nie można wyjść tylko kisi się w domu...a grad też nam nieziemski leciał.

Asik, trzymam mocno kciuki za Szymka, by słcuh się poprawił.

Ja dziś miałam skurcze, co 20, 15 minut, a później co 10, 30 i co godzinę...nigdy się Arturek ze mnie nie wykluje :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #679001 przez gosia28
Z pogodą to chyba w większości Polski kiepsko. U nas też pogoda raz deszcz, potem słonko, parówa totalna, to grad, śmiałam się z emka bo jak kosił trawę na podwórku to z przerwami- kosi, wchodzi do garażu bo deszcz, zaraz słonko i potem znów garaż i tak w kółko :blush: Ale strikte wykosił jak się należy :)

Agusia, może to i lepiej, że nie znasz dnia ani godziny... zobaczysz chwila moment i synuś będzie obok Ciebie :kiss:

Pani wyglądasz prześlicznie :kiss: i szok, dopiero wydaje mi się, że testa oglądałam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #679112 przez Mirella
Emka, oj jakbym tylko mogła to już bym u Ciebie była, ale nie takie to proste niestety. Nas odpukać kataklizmy omijają, raz tylko parę lat temu była porządna wichura, no ale to taki wyjątek od reguły. Ten deszcz co zalał Warszawę to nas ledwo poświęcił krawędzią, no dobra może chwilkę popadało, ale to wszystko. A te miejsca co pokazywali w Warszawie to znam, mieszkałam niedaleko, chodziłam na spacery z psem obok tej trasy, w szoku byłam jak zobaczyłam foty.

Anoda, noooo ja też byłam senna i głupia nie wiedziałam dlaczego :blush:

Gosia28 trzymam za słowo i trzymam kciuki

Asik, ja się na niedosłuchach nie znam nijak, ale miałam w liceum koleżankę z niedosłuchem, dostała sie bez egzaminów ze względu na stan zdrowia, radziła sobie świetnie, kto nie wiedział to nie poznawał. Ale ja trzymam kciuki żeby Szymkowi minęło bezpowrotnie :kiss:

Pani_P ale Ty już masz duży brzuch, kiedy to zleciało tak??? Matko ale ten czas zapitala ;)
Monia, jeszcze trochę i Ty się będziesz takim chwalić, śmignie jak z bicza strzelił :lol:

Agusia to nas wszystkie zaskoczy, ja Wam mówię :P

Ferri, gdzie jesteś, opowiadaj jak tam na nowej kuchni. Fryty za mną łażą ostatnio, nie podesłałabyś trochę?

Aaaa, no i bym zapomniała, ale to przez VBoxa, myślałam że się będę resetować i wysłałam odpowiedź zanim mi ją zeżarło. Vifi jest po zabiegu, słaba ale dobrze się czuje, nie ma już drenu, każą jej chodzić a w ogóle jutro idzie do domu. Ale widać sił nie ma bo mało pisze, nie daje rady. Przesłałam jej od Was wszystko.

A o pogodzie nie gadam, jestem meteoropatką i cierpię męki i katusze. Do tego jest wysyp ślimaków, zjedzą pomidory i fasolę wrrrrr.

11 lata 6 miesiąc temu #679216 przez Groszek
Groszek się pochwalić musi :D DZIEWCZYNKA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 6 miesiąc temu #679240 przez pani_p
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :)

Mnie też to leci jak z bicza strzelił, nie wiem kiedy ta połowa minęła?! Pewnie się ani nie obejrzę a już poród będzie :ohmy:

Wreszcie przestało lać i się troszkę przejaśnia. Od razu człowiek się inaczej czuje :)

Agusia on się po prostu przygotowuje do pojawienia się na świecie :) Specjalnie opóźnia żebyście bardziej go oczekiwali :D

Gosia no nie ma innej opcji w takim razie :) Czekam na ten dzień :)

Groszek gratulacje :) Ja się może dowiem w czwartek, no nie mogę się doczekać :D

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #679245 przez anoda89
Dzień dobry. U mnie dzisiaj słoneczko :lol:

Groszek GRATULUJE :kiss: :kiss: :kiss: Mówiłam chyba że chłopak :unsure: No to się pomyliłam troszku ;) Super będzie parka :lol: Swoją drogą to czekałam aż nam tu oznajmisz bo widziałam wcześniej na mamusiach październikowych że dziołcha będzie :)

Gosia życzę Ci z całego serca II kresek :)

Mirellka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pani to już jutro :lol: Masz jakieś przeczucia??

11 lata 6 miesiąc temu #679257 przez pani_p
Anoda no mam, ale nie wiem czy to przeczucie czy może pragnienie. Od początku myślę raczej jak o dziewczynce ;) Ale nie zdziwię się jak będzie chłopak bo u mnie zawsze na opak. Jak sobie coś myślę to jest odwrotnie :D

11 lata 6 miesiąc temu #679289 przez anoda89
Wiesz ja jak byłam w ciąży to nie mówiłam cały czas Mały i nawet jak imię wybieraliśmy to najpierw wybrałam dla chłopca a dla dziewczynki miałam problem no i moje przeczucia się sprawdziły. Wiadomo najważniejsze aby zdrowe a płeć mało ważna :)

11 lata 6 miesiąc temu #679370 przez Mirella
A u mnie też dziś słoneczko :lol: a miałam w szafie sprzątać, ale czuję, że zweryfikuję plany :P

Anoda, no ja mam jeszcze dwa i pół opakowania leków na żołądek, to się zejdzie trochę, tak myślę, że sierpień - wrzesień ;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #679382 przez pani_p
No dokładnie, dla mnie też jest najważniejsze żeby było zdrowe :) Ostatnio nawet już mi się myśli zmieniają, że może chłopczyk "fajniejszy" (nie zrozumcie mnie źle przez to określenie, nie wiem jak to inaczej ująć ;) ) by był ;) No większego wyboru nie ma albo chłopiec albo dziewczynka :D Ja tylko chcę wiedzieć kto :)

11 lata 6 miesiąc temu #679444 przez MoNiaaa
Groszek gratuuje!!dziewczynki sa super :) sama bym chciala druga ksiezniczke ale przeczucie mam bardziej na chlopca :)

pani to jutro czekamy na wazna wiadomosc od ciebie!! :)

vifi wracaj szybko do zdrowka i do kondycji :) zycze ci abys szybko wyszla z tego szpitala i nie predko musiala znowu przekraczac jego progi!!!

feri ma nalot turystow i pewnie zalatana:) ciekawe jak nowa kuchnia dziala ?:)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #679471 przez Dave
Lacra - piękna data :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Odliczamy :)

Anoda - nie ma innej opcji jak dwie krechy :lol: :lol: też odliczamy :) :)

Sorry, że tak krótko. Może później wpadne.
teraz to z telefonu prawie nie klikam, a do kompa zeby sie dostac to cud!!
jakas aktualizacka mojej przegladarki byla i mi tak to chodzi, ze tylko moge sie mega wqrwa nabawic, dlatedo tak Was zaniedbuje. wybaczcie :cheer: a net to tez mi ledwo zipie :angry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka