BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #779032 przez gosiak
Studentka to na L4 zmykajcie ;) trza się wykurować nie ma to tamto ;)
A na zupkę sobie luknę i kto wie może zrobię kiedyś B)

I dziś znów wieczór i noc sama, emek jutro wraca, eh razem czasem źle, samemu jeszcze gorzej :dry:

Edit: studentka po przeczytaniu przepisu na bank w tym tyg. Upichce, mąż będzie chyba dumny (jak mi wyjdzie) bo zupka wygląda smakowicie :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #779048 przez studentkaae
Gosiaku jak mi wyszła to i Tobie wyjdzie na bank :)
polecam, bo pyszna i taka kremowa... no i nie czuć czosnku aż tak, a dałam przecież go sporo - raz tyle co w przepisie :) mniam
pewnie ją niedługo powtórzę, bo mi emek nie da żyć ;)

l4 - yyy, nie mam szans, bo końcówkę roku w pracy mam najgorszą, więc zdrowa czy chora muszę być, tak to już jest :(

11 lata 2 miesiąc temu #779165 przez Dave
hej,

ale smaka narobilyscie. musze sprobowac koniecznie.

kurka, czytam ale nie mam kiedy pisac. dzieciaki dbaja o pelne zagospodarowanie mojego czasu, wiec mykam.

dnwbranoc:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #779166 przez majeczka22
Dobranoc :)

11 lata 2 miesiąc temu #779186 przez Dave
no i dzien dobry:-)

pogoda za oknem znow taka fuj...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #779209 przez pani_p
Dobry ;-)

Melduje się w dwupaku przed gabinetem doktorka. Dam znać co mi powie :-)

11 lata 2 miesiąc temu #779240 przez Ingrid29
Witam się i ja :)

Pani czekamy na wieści.

Czytam co skrobiecie, ale wciąż nie mam czasu żeby pisać. Jeszcze jesteśmy przeziębieni. Mąż w domu, to tak jakby miała dwójkę dzieci. Wyjeżdża 20 listopada na miesiąc do Rosji. Więc wtedy pewnie będę mieć więcej czasu.

Zupkę czosnkową też zrobię - może pomoże na przeziębienie :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #779248 przez missyy
dzień dobry :D

U mnie wietrznie. Kurcze pranie musiałabym zrobić, pogoda sprzyja. Wzięłam sobie za punkt honoru porobić w domu porządki, B) powyrzucać to, co mi się już nie przyda. Od zużytych garnków po lakiery do paznokci:P:P Fuura śmieci się zrobi :woohoo:
Cały dom okiełznać to mi z kilka dni zajmie :side:
Wczorajsze zakupy owocne, kasy straciliśmy nawet na same jadło. :P Potem wysłałam mężulka by pooglądał sobie opony, a ja zmyłam się do Mohito po torebkę, mieli promocję więc grzech nie skorzystać :cheer: :cheer: Potem się nasłuchałam, że tylko mnie zostawić samą, a już z torbami ze sklepu wychodzę :blush: :blush: hehe

Pani czekam na wieści :kiss: :kiss:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #779249 przez Gravity
Witam w podmrozkowy poniedzialek

Wstalam z bolaca glowa weeee a juz zapomnialm jak to jest jak glowa boli ;) ;)

studentkaae bardzo bym chcial miec juz zglowy ale jak narazie to i piatek i sobota balangi zachaczylam wczoraj odpoczywalam :silly: :silly:

gosiak pewnie ze bede sie meldowac napewno raz na dzien :kiss: :kiss:

Agusia83 szarlotak wyslij mi kawalek bo tu jablek dzo szarlotki niemoge kupic:( zrobilam karpatke ale to nie to samo:(((( :lol: :lol: :lol:

MoNiaaa znasz przyslowie"kochanego ciala nigdy nie jest za wiele" :kiss: :kiss: :kiss:

helenne a tocze sie :kiss: problem ze wstawaniem z lozka chodzeniem po schodach itdd.Ale daje rade wszytsko dla Jessici :kiss: :kiss: :kiss: a dzis jade po wozeczek jak moj wyjdzie z pracy zamowiony czeka od wczoraj :woohoo: :woohoo:
Brzuszek boli na poczatku lecz nie przejmuj sie!!!Odpoczywaj Kochan :kiss: :kiss: :kiss:

pani_p My to chyba nie dozdarcia hihihi zastanawiam sie na co Nasze dzieciaki czekaja :kiss: :kiss: :kiss:

anoda89 ja pytalam lekarza o te kapiel w cieplej wodzie powiedzial ze mozna ale w nie za gaoracej i niezbyt dlugo :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Iwonta Kacperek bosk slodki hmm prawie do sciskania i calowania sama slodycz :side: :side: :side:

gosia28 moze nic nie chce poprostu jest mily :unsure: :lol: :lol: :lol:

majeczka22 wszystkiego Naj 100lat spelnienia marzeń !!!opoznione ale szczere :kiss: :kiss: :kiss:

Mam nadziej ze nikogo nie ominelam jak cos z gory sorry :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #779261 przez pani_p
Wieści są takie, ze wszystko ok i jak do piątku nie ruszy to mam skierowanie do szpitala. Jestem posrana, ale przynajmniej cos wiem i już niedługo będzie po wszystkim :-)

11 lata 2 miesiąc temu #779267 przez MoNiaaa
no no pani to ostatnie chwile we dwojke :)
jak cie wezma w piatek i trafisz na konkretnych lekarzy to w poniedzialek bedziesz miala Zuzie :)

http

]

11 lata 2 miesiąc temu #779268 przez missyy
nasze Kochane cieżarówki się zameldowały, więc mogę zmykać :kiss: :kiss:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 miesiąc temu #779308 przez Gravity
Pani to wiesci sa dobre pasuje by Cie ruszylo :kiss: :kiss: :kiss:

ja ide w srode do poloznej :silly: :silly:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #779310 przez ferritka
bry:)

noo Pani, widzisz, może do piątku Zusia sama postanowi wyjść i w poniedziałek już będziecie w domku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a ja już wystrojona jak jałówka przed wypasem na łące, czekaj na Kręgla ,któy pojechał auto przygotować bo ma w swoim taaaaki syf, że mu kategorycznie zakomunikowałam, że nie wsiąde do tego burdelu B) B)

nie umie spać na lewym boku ,a to mój ulubiony bok do spania :dry: tak mnie boli jajko, że o masakra z przytupem :dry: gnije mi czy uj :angry: :angry: coś czuje, że najazd mnie się szykuje łaskawej damy :woohoo:

siedzę i zastanawiam się co też my w tym domu robimy, skoro ja codziennie sprzątam a tu wciąz jest bałagan :dry: jak wrócimy z grobów wskakuje w dresa i robie generalkę :blink:

wiecie co sie stało :( Synuś tak wariował, że rozwalił czoło :( nawet nie wiem kiedy za to ślad jest znaczny, była krew i jakby był człowiekiem rana nadawałaby się do szycia :( teraz jest strup ale nie wydaje mi się żeby to Leonkowi jakoś specjalnie doskwierało, bo szaleje jeszcze bardziej :dry:

Sis kochana, może Wy się ze Szwagrem odkopujecie w nocy że tacy chorzy??? :S :S
Zdrówka kochana dla Was:kiss: :kiss: teraz cholercia taki cięzki okres żeby tylko nie zachorować :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #779372 przez anoda89
Hej. U mnie dzisiaj pogoda piękna więc biorę się i ja za pranie bo z kosza zaczyna mi pranie wychodzić ;) Noc miałam fatalną, żołądek mnie bolał. Nie wiem nawet o której zasnęłam, ostatni raz po 2 zerknęłam na zegarek jak wstawałam do łazienki :dry:

Pani czyli najpóźniej Zosieńka w piątek będzie z nami na świecie chociaż dobrze by było gdyby sama zdecydowała się wyjść ale wiesz już co i jak :lol: :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka