- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285363 przez soniasg
no troszkę się odchamiłam na zakupach
Madziu a to nie może Ci "Lachon" załatwić taniej ? i super, że Małej jazda na sankach się podobała my pojedziemy jak Majka będzie w 100% zdrowa no i najpierw musimy mieć sanki. No i najważniejsze : całe szczęście zdążyłaś Julitkę złapać i nic jej się nie stało. tak to już będzie nasze Maluchy coraz bardziej ruchliwe i treba naprawdę uważać
Agusia no widzisz mówiłyśmy Ci, że Jerzyk rozwija się prawidłowo a kupa musi być a co niech lekarz wącha
Martucha biedny Borysek, oby szybciutko wracał do zdrowia buziaki dla Niego
Madzia z żelazkiem mam dokładnie to samo, normalnie jakbym ja to pisała. ja często się wracam sprawdzić czy wyłączyłam albo dzwonie do Dziadków żeby weszli na górę i skontrolowali. a że prasuje swoje ubrania przed każdym wyjściem zdarza mi się to dosyć regularnie. Znalazłam też na to sposób żeby tak się nie schizować. jak wyłączam żelazko nie chowam deski ani żelazka i zapamiętuje jak ułożony jest kabel. dziwne troche wiem ale
pomaga
Angelika bidulko kuruj się :*
Asik cieszę się że spredałaś
Haniu zdrówka dla Twojego M :*
Happymamma tak odpisała ale mimo wszystko dziękuje
Adee Majce te tak strzela i wydaje mi się, e Twój M ma racje my poprostu prewrażliwione jesteśmy. mój M też często mówi że mam nie wymyślać bo wszytko jest ok
Jusia Majce te często tętni to normalne nie musisz się martwić gorej jak jest zapadnięte a jak tylko tętni to wszystko jest ok
Madziu a to nie może Ci "Lachon" załatwić taniej ? i super, że Małej jazda na sankach się podobała my pojedziemy jak Majka będzie w 100% zdrowa no i najpierw musimy mieć sanki. No i najważniejsze : całe szczęście zdążyłaś Julitkę złapać i nic jej się nie stało. tak to już będzie nasze Maluchy coraz bardziej ruchliwe i treba naprawdę uważać
Agusia no widzisz mówiłyśmy Ci, że Jerzyk rozwija się prawidłowo a kupa musi być a co niech lekarz wącha
Martucha biedny Borysek, oby szybciutko wracał do zdrowia buziaki dla Niego
Madzia z żelazkiem mam dokładnie to samo, normalnie jakbym ja to pisała. ja często się wracam sprawdzić czy wyłączyłam albo dzwonie do Dziadków żeby weszli na górę i skontrolowali. a że prasuje swoje ubrania przed każdym wyjściem zdarza mi się to dosyć regularnie. Znalazłam też na to sposób żeby tak się nie schizować. jak wyłączam żelazko nie chowam deski ani żelazka i zapamiętuje jak ułożony jest kabel. dziwne troche wiem ale
pomaga
Angelika bidulko kuruj się :*
Asik cieszę się że spredałaś
Haniu zdrówka dla Twojego M :*
Happymamma tak odpisała ale mimo wszystko dziękuje
Adee Majce te tak strzela i wydaje mi się, e Twój M ma racje my poprostu prewrażliwione jesteśmy. mój M też często mówi że mam nie wymyślać bo wszytko jest ok
Jusia Majce te często tętni to normalne nie musisz się martwić gorej jak jest zapadnięte a jak tylko tętni to wszystko jest ok
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285368 przez happymamma
Haniu, bo jakoś chyba nie tęsknicie (chyba i mnie cos dopadło uczucie nie kochania )
I trzymamy kciuki za M
Jusia Jasiowi tez kiedyś tętniło, jak jadł chyba i stwierdziłam, ze to z wysiłku może
Adee ja schodami jeszcze wjadę, ale jak zjeżdżam na dol to jest masakra i M zawz jedzie z przodu
I trzymamy kciuki za M
Jusia Jasiowi tez kiedyś tętniło, jak jadł chyba i stwierdziłam, ze to z wysiłku może
Adee ja schodami jeszcze wjadę, ale jak zjeżdżam na dol to jest masakra i M zawz jedzie z przodu
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285374 przez soniasg
Adee a dla siebie tylko podkład ale za to Majka dostała zajebiaszcze ogrodniczki i biedronkowego hipopotama i powiem Ci szczerze,ze moim zdaniem on jest lepszy od konika. tzn wszystkie te zabawki z tej kolekcji no i o cenie już nie wspomnę
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #285386 przez jusia
chyba jestem przewrażliwiona...
Haniu ja tez sie czasem tak czuje ale wiem ze i tak mnie kochacie i ja was tez wiec nie bede robila afery z tego ze czasem moje posty wam umykaja wiem z zawsze staracie sie kazdej odpisac i sama wiem ze czasme nie spamietam wsyztskiego i czasem tak na szybko tylko czytam bo nei ma czasu wiec jest OK
Haniu ja tez sie czasem tak czuje ale wiem ze i tak mnie kochacie i ja was tez wiec nie bede robila afery z tego ze czasem moje posty wam umykaja wiem z zawsze staracie sie kazdej odpisac i sama wiem ze czasme nie spamietam wsyztskiego i czasem tak na szybko tylko czytam bo nei ma czasu wiec jest OK
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285402 przez Pippin
hej
adde Antkowi strzela w nadgarstkach
HAniu jak pojedziecie do Katowic to pojedziecei Wiślanka to pewnie będziesz mijać mój dom!!mieszkam zaraz przy samej Wiślance i trzymam kciuki za M
Jusia wydaje mi się ze to normalne ze jej tętni Antkowi też tętni i lekarka pow że wsio ok
my na dzień babci i dziadka składamy kaledarz sami z Antkiem i Alusią w roli głównej
a powiem Wam cos śmiesznego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
JA TEŻ WAS KOCHAM JAKBYSCIE BYŁY CIEKAWE
agusia dobrze ze z Jerzulkiem ok
Joasiu super projekty podziwiałam z "jjjjeeeeee łłłłaaałłłłłłłłłł"
ASik wciep no zdjęcie Martuli prosiem
Renatkooo <przytul>
i jak Borysek martucha???
angeliko dużo zdrówka
a domii jak u Ciebie ze zdrówkiem ???
a to my z wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
adde Antkowi strzela w nadgarstkach
HAniu jak pojedziecie do Katowic to pojedziecei Wiślanka to pewnie będziesz mijać mój dom!!mieszkam zaraz przy samej Wiślance i trzymam kciuki za M
Jusia wydaje mi się ze to normalne ze jej tętni Antkowi też tętni i lekarka pow że wsio ok
my na dzień babci i dziadka składamy kaledarz sami z Antkiem i Alusią w roli głównej
a powiem Wam cos śmiesznego
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
JA TEŻ WAS KOCHAM JAKBYSCIE BYŁY CIEKAWE
agusia dobrze ze z Jerzulkiem ok
Joasiu super projekty podziwiałam z "jjjjeeeeee łłłłaaałłłłłłłłłł"
ASik wciep no zdjęcie Martuli prosiem
Renatkooo <przytul>
i jak Borysek martucha???
angeliko dużo zdrówka
a domii jak u Ciebie ze zdrówkiem ???
a to my z wczoraj
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285411 przez Pippin
adee a gdzie dokładnie masz te rodzinkę???
ja mam schizę odnośnie prostownicy nie dałam z m zdjecia tylko ja z Antkiem w ogóel to mam mało zdjęc z m tak jakoś ...........
happymama co Ty opowiadasz nie tesknimy ???!!ja codziennie o Tobie myślę przynajmniej dwa razy
ja mam schizę odnośnie prostownicy nie dałam z m zdjecia tylko ja z Antkiem w ogóel to mam mało zdjęc z m tak jakoś ...........
happymama co Ty opowiadasz nie tesknimy ???!!ja codziennie o Tobie myślę przynajmniej dwa razy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285428 przez soniasg
właśnie zjadłyśmy z Majka ziemniaki ze szpinaczkiem i moge stwierdzić, ze jest to ulubione danie od Majki deserkom tymczasem mowi stanowcze nie
Pippin zdjęcie cudowne Ty piękna a Antos słodziutki a do tego taki pucusiowaty
NO I JA WAS TEZ WSZYSTKIE KOFAMMMMMMM!!!!!!!!!!!
uciekam do M bo wrócił z pracy
a i jeszcze jedno macie może jakiś przepis na dobrą sałatkę bo chciałabym na jutro zrobić - tylko nie gyros bo była wczoraj
Pippin zdjęcie cudowne Ty piękna a Antos słodziutki a do tego taki pucusiowaty
NO I JA WAS TEZ WSZYSTKIE KOFAMMMMMMM!!!!!!!!!!!
uciekam do M bo wrócił z pracy
a i jeszcze jedno macie może jakiś przepis na dobrą sałatkę bo chciałabym na jutro zrobić - tylko nie gyros bo była wczoraj
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
Moderatorzy: ilona