- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #285569 przez angellika1
Nie wszyscy wiedzieli o skutkach oglądałam o tym program w tv... a ci co wiedzieli to jak "potrzebują" dragów to wezmą na głodzie wszystko niestety ehhhh
Niki śpi to i ja zmykam bo czuje ze znowu jestem rozpalona a o bólu karku to już nawet nie wspomnę
buziaczki
Niki śpi to i ja zmykam bo czuje ze znowu jestem rozpalona a o bólu karku to już nawet nie wspomnę
buziaczki
Temat został zablokowany.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285570 przez Renata Anna
Jusia jakiś narkotyk w Rosji powoduje obumieranie tkanki. Na tym filmie widać, że dziewczyna po jego zażyciu straciła kawałki ciała... a na ręce ma kość na wierzchu... Zżera ciało i tyle. Podobno więcej jak 1 raz nie biorą, bo umierają w cierpieniu. Gorzej jak trąd...
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285578 przez Pippin
no właśnie mój m usiłował mnie zachęcić żebym obejrzała ten filmik i się nie zdecydowałam ale słyszałam o tym MASAKRA swoja drogą ciekaw jaki ma skład skoro takie drastyczne efekty
ja nie podaje Antkowi podaję kaszek w ogóle czy to źle?
dostaje przecier warzywny na obiad i cos z owoców około 17......??nie wiem nei mam pojecia czy robię dobrze ale robie na wyczucie
idę pod prysznic
chłop chce na kompa takz ejuż nie pewnie dziś nie będzie
to pa do jutra kochane moje
ja nie podaje Antkowi podaję kaszek w ogóle czy to źle?
dostaje przecier warzywny na obiad i cos z owoców około 17......??nie wiem nei mam pojecia czy robię dobrze ale robie na wyczucie
idę pod prysznic
chłop chce na kompa takz ejuż nie pewnie dziś nie będzie
to pa do jutra kochane moje
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285579 przez Renata Anna
Dziewczyny...
Zastanawiałam się ostatnio czy wybrałam dobre imię dla dziecka. Moja teściowa powiedziała M, że jej się nie podoba. Nikt z rodziny nie powiedział mi, że ładnie... Pewnie reszcie też się nie podoba.
A ja wybrałam to imię dlatego, że:
- nigdy nie było popularne
- W mojej rodzinie i w rodzinie M też nie ma Celiny
- znaczenie ma takie, że do naszej sytuacji... tzn. starań o dziecko jest wręcz idealne...
Imię Celina pochodzi z łaciny, od słowa "caelum" oznaczającego niebo. Celina znaczy tyle, co "niebiańska", "nieziemska", "ta, którą zsyła niebo". Imię jakby specjalnie wymyślone dla... aniołów!
No i sama nie wiem. Ja uważam, że każde imię ma swój urok i czar...
A Wy jak sądzicie. TYLKO SZCZERZE... nie obrażę się... Zależy mi na waszym szczerym zdaniu...
Zastanawiałam się ostatnio czy wybrałam dobre imię dla dziecka. Moja teściowa powiedziała M, że jej się nie podoba. Nikt z rodziny nie powiedział mi, że ładnie... Pewnie reszcie też się nie podoba.
A ja wybrałam to imię dlatego, że:
- nigdy nie było popularne
- W mojej rodzinie i w rodzinie M też nie ma Celiny
- znaczenie ma takie, że do naszej sytuacji... tzn. starań o dziecko jest wręcz idealne...
Imię Celina pochodzi z łaciny, od słowa "caelum" oznaczającego niebo. Celina znaczy tyle, co "niebiańska", "nieziemska", "ta, którą zsyła niebo". Imię jakby specjalnie wymyślone dla... aniołów!
No i sama nie wiem. Ja uważam, że każde imię ma swój urok i czar...
A Wy jak sądzicie. TYLKO SZCZERZE... nie obrażę się... Zależy mi na waszym szczerym zdaniu...
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285594 przez Renata Anna
wiadomosci.wp.pl/gid,14186578,title,Urod...caid=1dc65&_ticrsn=5
Ech... co za przeżycie...
Aaaaa no i jako polonistka muszę powiedzieć, że żona naszego wieszcza narodowego Adama Mickiewicza miała na imię właśnie Celina
Ech... co za przeżycie...
Aaaaa no i jako polonistka muszę powiedzieć, że żona naszego wieszcza narodowego Adama Mickiewicza miała na imię właśnie Celina
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285600 przez a!gusia
Renatka zgadzam sie z Asik to Wam ma sie to imie podobac, nie, wroc, to Celince ma sie jej imie podobac a nie tesciowej...mnie sie imie Jurek tez nie podobalo moj m je wybral ale teraz sobie nie wyobrazam zeby on mial inaczej na imie...ma mnostwo maskotek jezykow a jak slysze jak ktos mowi do niego Jureczek to az sie topie
a Celinka pasuje do Celinki jak ulal i nie obrazajac nikogo nie jest oklepane jak Oliwia Nikola itp- ja mialam 7 Agnieszek w klasie
poza tym jakbys jej dala inaczej na imie to pewnie komus innemu by sie nie podobalo...wszystkim nie dogodzisz..
podoba sie Wam?
moda.allegro.pl/david-jones-piekna-toreb...012-i2052996049.html
a Celinka pasuje do Celinki jak ulal i nie obrazajac nikogo nie jest oklepane jak Oliwia Nikola itp- ja mialam 7 Agnieszek w klasie
poza tym jakbys jej dala inaczej na imie to pewnie komus innemu by sie nie podobalo...wszystkim nie dogodzisz..
podoba sie Wam?
moda.allegro.pl/david-jones-piekna-toreb...012-i2052996049.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285611 przez Renata Anna
Agusia a ja nie wiem czy Ci już pisałam... ale dla mnie imię Jerzy jest rewelacyjne (mówię szczerze, nie chcę się podlizywać i przypodobać). Ile ma pięknych zdrobnień... Jurek, Jerzyk... itp... Zastanowię się nad tym imieniem jak będę kiedyś mieć synka...
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285631 przez jusia
jestem po kąpieli...ale dalismy ciała ale to potem napsize...mi sie i Celin ai Jurek podoba i mam znajomych o tym imieniu oba wyjatkowe i rzadkie i nie wyobrazam sobie zeby sie teraz inaczej nazywali...i dziwie sie ze T si enie podoba...jak sie kogos lubi- kocha to zawsze to imie sie dobrze kojarzy...wiec czemu ona tak mowi????????
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285644 przez jusia
no a teraz co zrobilismy...karmie karmie mała butla, ona brzeczy i nic nie ssie, nie słychac zeby ssala no to mysle ze juz taka zmecozna ze przysypia i co sie okazalo????? mielismy jeden smoczek do butli bez dziurki!!!!!! i niechcacy M ten założył!! i kurcze nic nie zjadla:( ale potem ją nakarmilismy normalnie jak sie zorientowalismy
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285646 przez angellika1
Jeszcze wpadlam na chwilę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra zmykam juz naprawde bo mi łeb rozsadza papap
aha Celinka to śliczne imię naprawde
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra zmykam juz naprawde bo mi łeb rozsadza papap
aha Celinka to śliczne imię naprawde
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285649 przez adee84
hej
Kinia hej fajnie, że dzień Ci się udał
filmiku obejrzałam półtorej minuty, więcej nie chcę żal nie żal wiedzą co biorą
Renatko mi imię Celina się podoba bo jest inne, niepowtarzalne i pasuje do Twojej córci. Imię mojej jest bardzo powszechne, zdaję sobie z tego sprawę, jednak od liceum marzyłam, że tak nazwę córkę. A to, że Twojej t się nie podoba to jej problem nie Twój, ona może co najwyżej sobie popsioczyć a Ty miej ją w głębokim poważaniu.
Imie Jerzy natomiast źle mi się kojarzy niestety, z moim dawcą(czyt. ojcem ) nie mniej jednak imie jest fajnee i Jerzynkowi pasuje
Agusia torebka cudna
www.muppetshop.pl/
obczajcie sobie, ceny mają kosmieczne niektórych przedmiotów
Kinia hej fajnie, że dzień Ci się udał
filmiku obejrzałam półtorej minuty, więcej nie chcę żal nie żal wiedzą co biorą
Renatko mi imię Celina się podoba bo jest inne, niepowtarzalne i pasuje do Twojej córci. Imię mojej jest bardzo powszechne, zdaję sobie z tego sprawę, jednak od liceum marzyłam, że tak nazwę córkę. A to, że Twojej t się nie podoba to jej problem nie Twój, ona może co najwyżej sobie popsioczyć a Ty miej ją w głębokim poważaniu.
Imie Jerzy natomiast źle mi się kojarzy niestety, z moim dawcą(czyt. ojcem ) nie mniej jednak imie jest fajnee i Jerzynkowi pasuje
Agusia torebka cudna
www.muppetshop.pl/
obczajcie sobie, ceny mają kosmieczne niektórych przedmiotów
Moderatorzy: ilona