BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #285559 przez jusia
ja nie rozumiem po rosyjsku...a wy wiecie co tam mowia?? wiedza ze takie sa skutki??? bez sensu
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #285566 przez a!gusia
Renatko ja dzis wazylam Jurka u lekarza i ma 7600 :)
a mi ich nie szkoda...wiedza na co sie decyduja..
12 lata 11 miesiąc temu #285569 przez angellika1
Nie wszyscy wiedzieli o skutkach :( oglądałam o tym program w tv... a ci co wiedzieli to jak "potrzebują" dragów to wezmą na głodzie wszystko niestety ehhhh

Niki śpi to i ja zmykam bo czuje ze znowu jestem rozpalona a o bólu karku to już nawet nie wspomnę

buziaczki
12 lata 11 miesiąc temu #285570 przez Renata Anna
Jusia jakiś narkotyk w Rosji powoduje obumieranie tkanki. Na tym filmie widać, że dziewczyna po jego zażyciu straciła kawałki ciała... a na ręce ma kość na wierzchu... Zżera ciało i tyle. Podobno więcej jak 1 raz nie biorą, bo umierają w cierpieniu. Gorzej jak trąd...
12 lata 11 miesiąc temu #285572 przez a!gusia
looo matko!
12 lata 11 miesiąc temu #285578 przez Pippin
no właśnie mój m usiłował mnie zachęcić żebym obejrzała ten filmik i się nie zdecydowałam ale słyszałam o tym MASAKRA swoja drogą ciekaw jaki ma skład skoro takie drastyczne efekty :ohmy: :unsure:
ja nie podaje Antkowi podaję kaszek w ogóle czy to źle?
dostaje przecier warzywny na obiad i cos z owoców około 17......??nie wiem nei mam pojecia czy robię dobrze ale robie na wyczucie
idę pod prysznic
chłop chce na kompa takz ejuż nie pewnie dziś nie będzie :dry: :(

to pa do jutra kochane moje
12 lata 11 miesiąc temu #285579 przez Renata Anna
Dziewczyny...

Zastanawiałam się ostatnio czy wybrałam dobre imię dla dziecka. Moja teściowa powiedziała M, że jej się nie podoba. Nikt z rodziny nie powiedział mi, że ładnie... Pewnie reszcie też się nie podoba.
A ja wybrałam to imię dlatego, że:
- nigdy nie było popularne
- W mojej rodzinie i w rodzinie M też nie ma Celiny
- znaczenie ma takie, że do naszej sytuacji... tzn. starań o dziecko jest wręcz idealne...

Imię Celina pochodzi z łaciny, od słowa "caelum" oznaczającego niebo. Celina znaczy tyle, co "niebiańska", "nieziemska", "ta, którą zsyła niebo". Imię jakby specjalnie wymyślone dla... aniołów!

No i sama nie wiem. Ja uważam, że każde imię ma swój urok i czar...

A Wy jak sądzicie. TYLKO SZCZERZE... nie obrażę się... Zależy mi na waszym szczerym zdaniu...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285590 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285594 przez Renata Anna
wiadomosci.wp.pl/gid,14186578,title,Urod...caid=1dc65&_ticrsn=5

Ech... co za przeżycie...

Aaaaa no i jako polonistka muszę powiedzieć, że żona naszego wieszcza narodowego Adama Mickiewicza miała na imię właśnie Celina :silly:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285600 przez a!gusia
Renatka zgadzam sie z Asik to Wam ma sie to imie podobac, nie, wroc, to Celince ma sie jej imie podobac a nie tesciowej...mnie sie imie Jurek tez nie podobalo moj m je wybral ale teraz sobie nie wyobrazam zeby on mial inaczej na imie...ma mnostwo maskotek jezykow a jak slysze jak ktos mowi do niego Jureczek to az sie topie :)
a Celinka pasuje do Celinki jak ulal :) i nie obrazajac nikogo nie jest oklepane jak Oliwia Nikola itp- ja mialam 7 Agnieszek w klasie :(
poza tym jakbys jej dala inaczej na imie to pewnie komus innemu by sie nie podobalo...wszystkim nie dogodzisz.. :)

podoba sie Wam?
moda.allegro.pl/david-jones-piekna-toreb...012-i2052996049.html
12 lata 11 miesiąc temu #285611 przez Renata Anna
Agusia a ja nie wiem czy Ci już pisałam... ale dla mnie imię Jerzy jest rewelacyjne (mówię szczerze, nie chcę się podlizywać i przypodobać). Ile ma pięknych zdrobnień... Jurek, Jerzyk... itp... Zastanowię się nad tym imieniem jak będę kiedyś mieć synka... :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #285631 przez jusia
jestem po kąpieli...ale dalismy ciała ale to potem napsize...mi sie i Celin ai Jurek podoba i mam znajomych o tym imieniu :) oba wyjatkowe i rzadkie :) i nie wyobrazam sobie zeby sie teraz inaczej nazywali...i dziwie sie ze T si enie podoba...jak sie kogos lubi- kocha to zawsze to imie sie dobrze kojarzy...wiec czemu ona tak mowi????????
12 lata 11 miesiąc temu #285644 przez jusia
no a teraz co zrobilismy...karmie karmie mała butla, ona brzeczy i nic nie ssie, nie słychac zeby ssala no to mysle ze juz taka zmecozna ze przysypia i co sie okazalo????? mielismy jeden smoczek do butli bez dziurki!!!!!! i niechcacy M ten założył!! i kurcze nic nie zjadla:( ale potem ją nakarmilismy normalnie jak sie zorientowalismy :)
12 lata 11 miesiąc temu #285646 przez angellika1
Jeszcze wpadlam na chwilę
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dobra zmykam juz naprawde bo mi łeb rozsadza papap

aha Celinka to śliczne imię naprawde :)
12 lata 11 miesiąc temu #285649 przez adee84
hej :)
Kinia hej :) fajnie, że dzień Ci się udał :)
filmiku obejrzałam półtorej minuty, więcej nie chcę ;) żal nie żal wiedzą co biorą :dry:
Renatko mi imię Celina się podoba bo jest inne, niepowtarzalne i pasuje do Twojej córci. Imię mojej jest bardzo powszechne, zdaję sobie z tego sprawę, jednak od liceum marzyłam, że tak nazwę córkę. A to, że Twojej t się nie podoba to jej problem nie Twój, ona może co najwyżej sobie popsioczyć a Ty miej ją w głębokim poważaniu.
Imie Jerzy natomiast źle mi się kojarzy niestety, z moim dawcą(czyt. ojcem :dry: ) nie mniej jednak imie jest fajnee i Jerzynkowi pasuje :)
Agusia torebka cudna :)

www.muppetshop.pl/

obczajcie sobie, ceny mają kosmieczne niektórych przedmiotów ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia