- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285806 przez beti
Hejka, u nas noc całkiem całkiem aż do momentu kiedy o niej nie pomyślałam, że jest dobra, no i się zaczęło.....Fifi najpierw zjadł o 23:30 potem o 4:40 ( ) więc ja już pozytywnie nastawiona, że super długo spał i że może sie to powtórzy...po czym Fifi po prostu nie zasnął już dętka jestem
Dla Celinki i Madzi buziaczki urodzinowe a dla Agusi imieninowe
Dla Celinki i Madzi buziaczki urodzinowe a dla Agusi imieninowe
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez beti.
Temat został zablokowany.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285812 przez avika
dzien dobry nadrobilam od wczoraj wieczora i dzis rano ale nadrobilam i jestem z siebie dumna
z gory przepraszam ale bedzie dlugasnie a jesli kogos pominelam to tez przepraszam
Agusia Jerzyk przystojniak Mam nadzieje, ze akcja ‘zapominania sie’ juz sie nie powtorzyla. Trzymam kciuki za meza, oby jak najmiej bolalo.
Jusia gratulacje, fajny ten lezaczek
Happymamma Jasio wie, ze z mama i przy mamie najlepiej
Renatko, super, ze Celinka tak ladnie sypia. Moj brzdac to tak roznie 1-2 sie budzi ale daje smoka i zazwyczaj po jakichs10min zasypia. Kolaz swietny, Celinka ma sliczne oczka
Biedronka sliczna corcia
Domii mam nadzieje, ze z Blazekiem juz lepiej
Jkardasz witaj, ladna mama i przystojny synus. JA tez poprosze jakas fotke z arcydzielem meza. Ja niestety na fejcie nie sprawdze bo nie mam. Moge tylko tutaj. Juz doczytalam i sprawdzilam linka- gratulacje dla meza, przesliczne to malowidla
Zuza szalwia na zatrzymanie laktacji, mieta nie.
Madzia kiecka i cala reszta super tylko glowa na spacer wyszla
Adee buziaczki dla Majki, ze dala mamie wreszcie troszke odsapnac i grzecznie pospala. Adee nadrabiam iwlasnie przeczytalam,ze Maja wypadla z hustawki - tule Ciebie i Majeczke. Fotki super, pasuje jej taki odcien rozu.
Adee ja bym poszla mimo wszystko na to wesele… troche sie rozerwiesz, zmienisz na te pare godzin otoczenie, pobedziesz wsrod ludzi, poza tym masz okazje sie wyszykowac i wrzucic na siebie ta superancka czerwona sukienke, w ktorej naprawde swietnie wygladalas. Idz kobietko I dobrze sie baw – poza tym mowia, ze jak sie tak bardzo niechce to potem jest lepiej niz sie przypuszczalo, ze bedzie.
Asik super, ze udalo sprzedac sie mieszkanko. Lo Matko alez z tego Twojego Szymka akrobata. Matra sliczna kobietka.
Edytko – super, pierwsze zabki, gratulacje dla Silvi
Haniu jak Fifi? Przykro mi, ze paluszki przytrzasniete
Martucha jak Borys? Mam nadzieje, ze udalo sie zbic goraczke? O widze, teraz ,ze jednak obilo sie o lekarza. Jejciu no faktycznie bol ucha jest bolesny a co dopiero u takiego malenstwa, ktore nie wie co sie dzieje.
Angelika kuruje sie kobietko i oby Nikos nie zalapal tego paskudztwa
Jusia mojemu synkowi tez czesto pulsuje ciemiaczko ale to normalne. Nie martw sie
Haniu, trzymam kcuki aby poszlo sprawnie w szpitalu
Pippin masz super fryzurke, a Antos jaki juz duzy chlopczyk. Pippin jesli Antos przybiera dobrze wagowo to mysle, ze kaszka to nie problem bo przeciez podajesz inne jedzonko.
Kinia wrzuc fotke torebki , plizzz Jejciu czytalam fakt na ile sie dalo dokladnie ale czy umknelo mi i juz wstawilas fotke torebki
Renatka podziel sie sniegiem bo u nas to posucha w tym roku tylko raz bylo I tylko przez jedno popoludnie i tylko 1cm
Co do imienia Renatko imie ma sie Tobie i mezowi podobac bo to wasze dziecie to Ty ok12h/24 zwracasz sie do niej po imieniu. Inni to moga sobie wsadzic gdzies opinie na temat imienia. Mi sie bardzo to imie podoba i mysle, ze Celince pozniej gdy bedzie wieksza tez sie bedzie podobac bo nie jest oklepane i brzmi ladnie. Nie przejmuj sie innymi nawet jesli to rodzina
Asik sprawdzilam jest oki, widocznie jakas literowka sie wcisnela z mojej strony
Beti - tule u nas wczorajszy dzien byl masakryczny.
milego dnia ide bo moj spiewak operowy chyba juz glodny albo znudzil sie zabawa na macie.
z gory przepraszam ale bedzie dlugasnie a jesli kogos pominelam to tez przepraszam
Agusia Jerzyk przystojniak Mam nadzieje, ze akcja ‘zapominania sie’ juz sie nie powtorzyla. Trzymam kciuki za meza, oby jak najmiej bolalo.
Jusia gratulacje, fajny ten lezaczek
Happymamma Jasio wie, ze z mama i przy mamie najlepiej
Renatko, super, ze Celinka tak ladnie sypia. Moj brzdac to tak roznie 1-2 sie budzi ale daje smoka i zazwyczaj po jakichs10min zasypia. Kolaz swietny, Celinka ma sliczne oczka
Biedronka sliczna corcia
Domii mam nadzieje, ze z Blazekiem juz lepiej
Jkardasz witaj, ladna mama i przystojny synus. JA tez poprosze jakas fotke z arcydzielem meza. Ja niestety na fejcie nie sprawdze bo nie mam. Moge tylko tutaj. Juz doczytalam i sprawdzilam linka- gratulacje dla meza, przesliczne to malowidla
Zuza szalwia na zatrzymanie laktacji, mieta nie.
Madzia kiecka i cala reszta super tylko glowa na spacer wyszla
Adee buziaczki dla Majki, ze dala mamie wreszcie troszke odsapnac i grzecznie pospala. Adee nadrabiam iwlasnie przeczytalam,ze Maja wypadla z hustawki - tule Ciebie i Majeczke. Fotki super, pasuje jej taki odcien rozu.
Adee ja bym poszla mimo wszystko na to wesele… troche sie rozerwiesz, zmienisz na te pare godzin otoczenie, pobedziesz wsrod ludzi, poza tym masz okazje sie wyszykowac i wrzucic na siebie ta superancka czerwona sukienke, w ktorej naprawde swietnie wygladalas. Idz kobietko I dobrze sie baw – poza tym mowia, ze jak sie tak bardzo niechce to potem jest lepiej niz sie przypuszczalo, ze bedzie.
Asik super, ze udalo sprzedac sie mieszkanko. Lo Matko alez z tego Twojego Szymka akrobata. Matra sliczna kobietka.
Edytko – super, pierwsze zabki, gratulacje dla Silvi
Haniu jak Fifi? Przykro mi, ze paluszki przytrzasniete
Martucha jak Borys? Mam nadzieje, ze udalo sie zbic goraczke? O widze, teraz ,ze jednak obilo sie o lekarza. Jejciu no faktycznie bol ucha jest bolesny a co dopiero u takiego malenstwa, ktore nie wie co sie dzieje.
Angelika kuruje sie kobietko i oby Nikos nie zalapal tego paskudztwa
Jusia mojemu synkowi tez czesto pulsuje ciemiaczko ale to normalne. Nie martw sie
Haniu, trzymam kcuki aby poszlo sprawnie w szpitalu
Pippin masz super fryzurke, a Antos jaki juz duzy chlopczyk. Pippin jesli Antos przybiera dobrze wagowo to mysle, ze kaszka to nie problem bo przeciez podajesz inne jedzonko.
Kinia wrzuc fotke torebki , plizzz Jejciu czytalam fakt na ile sie dalo dokladnie ale czy umknelo mi i juz wstawilas fotke torebki
Renatka podziel sie sniegiem bo u nas to posucha w tym roku tylko raz bylo I tylko przez jedno popoludnie i tylko 1cm
Co do imienia Renatko imie ma sie Tobie i mezowi podobac bo to wasze dziecie to Ty ok12h/24 zwracasz sie do niej po imieniu. Inni to moga sobie wsadzic gdzies opinie na temat imienia. Mi sie bardzo to imie podoba i mysle, ze Celince pozniej gdy bedzie wieksza tez sie bedzie podobac bo nie jest oklepane i brzmi ladnie. Nie przejmuj sie innymi nawet jesli to rodzina
Asik sprawdzilam jest oki, widocznie jakas literowka sie wcisnela z mojej strony
Beti - tule u nas wczorajszy dzien byl masakryczny.
milego dnia ide bo moj spiewak operowy chyba juz glodny albo znudzil sie zabawa na macie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285832 przez adee84
hej
u nas nocna w miare, ja się nie wyspałam jak zwykle ale nic to, dziś mase pracy mam
100000 lat i wszystkiego najlepszego dla Celinki i Madzi
Joasiu jak menszowi będziesz od nas słodzik to Ci w piórka obrośnie
Kinia do imprezy masz jeszcze czas napewno znajdziesz coś super
co się dzieje Edyś
Hania, Beti, Asik współczuję nocki
Martucha jak Borys?
Avika chylę czoła, nadrobiłaś wsio
u nas nocna w miare, ja się nie wyspałam jak zwykle ale nic to, dziś mase pracy mam
100000 lat i wszystkiego najlepszego dla Celinki i Madzi
Joasiu jak menszowi będziesz od nas słodzik to Ci w piórka obrośnie
Kinia do imprezy masz jeszcze czas napewno znajdziesz coś super
co się dzieje Edyś
Hania, Beti, Asik współczuję nocki
Martucha jak Borys?
Avika chylę czoła, nadrobiłaś wsio
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285862 przez Monka193
Hej Sierpnióweczki :*
nie było mnie 2 dni i bardzo nie wiem co się dzieje :/ przyjechała moja sis z Zielonej i cały dom ludzi i zamieszania
przelaeciałam tylko ostatnie posty po łepkach ale jak znajdę troszkę więcej czasu postaram się nadrobić
dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków maleńkich i tych większych :*
u nas to samo Domiś ma katarek i mieliśmy ciężką noc
Z Werka też już dobrze na szczęście nie ma nic złamanego i nie ma żadnych obrażeń wewnętrznych tylko jest potłuczona dostała zaszczyk i powinno być dobrze
Sto lat dla Celinki i Madzi :*
Miłego dnai wam życzę :*:*
nie było mnie 2 dni i bardzo nie wiem co się dzieje :/ przyjechała moja sis z Zielonej i cały dom ludzi i zamieszania
przelaeciałam tylko ostatnie posty po łepkach ale jak znajdę troszkę więcej czasu postaram się nadrobić
dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków maleńkich i tych większych :*
u nas to samo Domiś ma katarek i mieliśmy ciężką noc
Z Werka też już dobrze na szczęście nie ma nic złamanego i nie ma żadnych obrażeń wewnętrznych tylko jest potłuczona dostała zaszczyk i powinno być dobrze
Sto lat dla Celinki i Madzi :*
Miłego dnai wam życzę :*:*
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285904 przez kiniaa
czesc dziewczyny, dolaczam sie do grona niewyspanych
u nas pobudka od 3- 6 w nocy i bawienie sie i przewracanie na brzuch ciagle, drapanie mamusi i tez kopanie po cycach
do tego moj starszy syn ma chyba zapalenie ucha ide z nim do lekarza pozniej
wszystkiego najlepszego dla Celinki i Madzi
Agusia najlepsze zyczenia imieninowe
Avika torebke taka kupilam
u nas pobudka od 3- 6 w nocy i bawienie sie i przewracanie na brzuch ciagle, drapanie mamusi i tez kopanie po cycach
do tego moj starszy syn ma chyba zapalenie ucha ide z nim do lekarza pozniej
wszystkiego najlepszego dla Celinki i Madzi
Agusia najlepsze zyczenia imieninowe
Avika torebke taka kupilam
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285912 przez Pippin
hej
100000 latek dal Celinki i Madzi
Renatka heheh fajna historia z babcią moja babcia świętej pamięci raz na swoje 80 urodziny się schlała i jak sie zegnaliśmy to nam powiedziała "przyjedzcie jutro od rana będziemy pić "heheheheh
angelika trudna sprawa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haniu współczuję moze ząbki
Beti Antek dalej ma jedno brązowe drugie szare oko z tym że chyba mu zbrązowieje bo pod światło już robi się taka własni poswiata
agusia i kiniaa fajne torebki
Renatka mi sie podoba imie Celinka jest oryginalne i fajną mamę masz
Renatka heheh fajna historia z babcią moja babcia świętej pamięci raz na swoje 80 urodziny się schlała i jak sie zegnaliśmy to nam powiedziała "przyjedzcie jutro od rana będziemy pić "heheheheh
angelika trudna sprawa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haniu współczuję moze ząbki
Beti Antek dalej ma jedno brązowe drugie szare oko z tym że chyba mu zbrązowieje bo pod światło już robi się taka własni poswiata
agusia i kiniaa fajne torebki
Renatka mi sie podoba imie Celinka jest oryginalne i fajną mamę masz
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285917 przez motylek
hej
Jaka maruda zrobiła się z mojej córeczki,przez cały dzień tylko ręce i ręce juz mam dośc nie ogarniam jej . Tak zachwalałyście sobie butelkie wielofunkcyjną www.lovi.pl/produkty,butelka_wielofunkcyjna.html i wczoraj postanowiłam że ja kupiie i jestem mega zadwolona, do tego kupiłam jeszcze kubek www.lovi.pl/produkty,kubek_treningowy.html i butelke z tej firmy
Jaka maruda zrobiła się z mojej córeczki,przez cały dzień tylko ręce i ręce juz mam dośc nie ogarniam jej . Tak zachwalałyście sobie butelkie wielofunkcyjną www.lovi.pl/produkty,butelka_wielofunkcyjna.html i wczoraj postanowiłam że ja kupiie i jestem mega zadwolona, do tego kupiłam jeszcze kubek www.lovi.pl/produkty,kubek_treningowy.html i butelke z tej firmy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez motylek.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285920 przez domii
Hej
Ja dzis juz lepiej sie czuje troche mnie kaszle,a wczoraj to masakra tak mnie glowa bolala od kataru ze lzy mi jak grochy lecialy i modlilam sie o 17 jak Lukasz wroci z pracy i sie mlodym zajmie a ja sobie spokojnie poleze.Blazejek ma juz mniejszy katarek i humorek mu dopisuje,gada smieje sie i turla
Agusia bidulki kurujcie sie i sto lat Solenizantko ja mam tak na drugie a torebka bardzo ladna-ja mam dwie i portmonetke z tej firmy i sa bardzo solidne, a do tego maja kolorowe podszewki
kinia wspolczuje chorego Davidka,super ze zakupy sie udaly i torebka fajna
Asik no moze rzeczywiscie tak po szczepieniu pewnie za kilka dni wroci wszystko do normy,super ze rzeczy posprzedawalas
Beti Monka wspolczuje nocki
Avika super ze nadrobilas
Hania u was tez nocka ciezka byla?a jak Maz stresuje sie operacja?
Pippin sliczna ty drobniutka kobitko,super zdjecie z Antosiem-ja tez mam malo zdjec z synkiem-bo jestem nie fotogeniczna i nie lubie sie na zdjeciach
Martucha jak Borysek?
Happymamma a ty Jasia dawno nam nie pokazywalas
Adee biedna jestes z tym niespaniem
A gdzie NIKA MADZIA KASIEK KAMILA MARTA SYLWIK SONIAQ MOTYLEK
Angelika
Ja dzis juz lepiej sie czuje troche mnie kaszle,a wczoraj to masakra tak mnie glowa bolala od kataru ze lzy mi jak grochy lecialy i modlilam sie o 17 jak Lukasz wroci z pracy i sie mlodym zajmie a ja sobie spokojnie poleze.Blazejek ma juz mniejszy katarek i humorek mu dopisuje,gada smieje sie i turla
Agusia bidulki kurujcie sie i sto lat Solenizantko ja mam tak na drugie a torebka bardzo ladna-ja mam dwie i portmonetke z tej firmy i sa bardzo solidne, a do tego maja kolorowe podszewki
kinia wspolczuje chorego Davidka,super ze zakupy sie udaly i torebka fajna
Asik no moze rzeczywiscie tak po szczepieniu pewnie za kilka dni wroci wszystko do normy,super ze rzeczy posprzedawalas
Beti Monka wspolczuje nocki
Avika super ze nadrobilas
Hania u was tez nocka ciezka byla?a jak Maz stresuje sie operacja?
Pippin sliczna ty drobniutka kobitko,super zdjecie z Antosiem-ja tez mam malo zdjec z synkiem-bo jestem nie fotogeniczna i nie lubie sie na zdjeciach
Martucha jak Borysek?
Happymamma a ty Jasia dawno nam nie pokazywalas
STO LAT DLA CELINKI I MADZI
Adee biedna jestes z tym niespaniem
A gdzie NIKA MADZIA KASIEK KAMILA MARTA SYLWIK SONIAQ MOTYLEK
Angelika
ciezka sytuacja moim zdaniem nie powinnas jechac ani Daniel twojego nie ma w domu a sama mowisz ze jak cos to Daniel Nikosiem sie zajmie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285929 przez Hania
beti, witaj w klubie niewyspanych mam
avika, ale nasmarowałaś posta..
adee, co pichcisz???
agusia, wszystkiego Naj! współczuję nocki
Asik, Fifi też szczypie najbardziej gdy jest na mnie zły..
kiniaa, Ty też niewyspana..
pippin,jak zabki to my ich nie chcemy
motylku, ja też mam tą butelkę i kubek rewelacja:)
domii, bidulinko kuruj się! i super, że z Błażejkiem jest już lepiej:)
a M stresuje się ale kto by się nie stresował..? dzięki
Fifi marudzi mam nadzieję, że babcia go nie zaraziła..
avika, ale nasmarowałaś posta..
adee, co pichcisz???
agusia, wszystkiego Naj! współczuję nocki
Asik, Fifi też szczypie najbardziej gdy jest na mnie zły..
kiniaa, Ty też niewyspana..
pippin,jak zabki to my ich nie chcemy
motylku, ja też mam tą butelkę i kubek rewelacja:)
domii, bidulinko kuruj się! i super, że z Błażejkiem jest już lepiej:)
a M stresuje się ale kto by się nie stresował..? dzięki
Fifi marudzi mam nadzieję, że babcia go nie zaraziła..
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #285931 przez martucha
hej laski...nie mam siły Borys płakał pół nocy, był tak zmęczony że zasypiał na 30sekund i budził się znów i płakał,w końcu po 3 mój m wziął go ode mnie i wsadził do huśtawki ...no i mały zasnął...i spał w tej huśtawce do 7 dopóki sie nie obudziłam,później go wziełam do siebie i spaliśmy do 9...wmusiłam mu kaszkę bo nie chce jeść i o 11 połozyłam się z nim spać ja wstałąm 15minut temu a on śpi dalej chyba odsypia te nieprzespane noce...
oprócz zapalenia ucha ma jeszcze katar i kaszel biedny nie wie co się dzieje zeby tego było mało ja juz tez jestem chora,wczoraj byłam tak słaba że ledwo mogłam go utrzymać,było mi tak zimno że zasnełam w poranniku pod kołdrą...a dziś głowa mi peka,nos zapchany i brak weny na cokolwiek tak więc nie obraźcie sie ale Was nie nadrobie....
oprócz zapalenia ucha ma jeszcze katar i kaszel biedny nie wie co się dzieje zeby tego było mało ja juz tez jestem chora,wczoraj byłam tak słaba że ledwo mogłam go utrzymać,było mi tak zimno że zasnełam w poranniku pod kołdrą...a dziś głowa mi peka,nos zapchany i brak weny na cokolwiek tak więc nie obraźcie sie ale Was nie nadrobie....
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285960 przez adee84
Hania nic nie pichce, nei mam nastroju, zupę mam z wczoraj M ma przygotowane kotlety niech sobie usmaży.
Asik
Monka, dobrze, że z psinką lepiej
Kinia extra torba i współczuję chorego synka
Motylek Majka też menda
Domi kuruj się ale dobrze, że Błażejek lepiej
Martucha biedna
Asik
Monka, dobrze, że z psinką lepiej
Kinia extra torba i współczuję chorego synka
Motylek Majka też menda
Domi kuruj się ale dobrze, że Błażejek lepiej
Martucha biedna
Moderatorzy: ilona