BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285806 przez beti
Hejka, u nas noc całkiem całkiem aż do momentu kiedy o niej nie pomyślałam, że jest dobra, no i się zaczęło.....Fifi najpierw zjadł o 23:30 potem o 4:40 ( :ohmy:) więc ja już pozytywnie nastawiona, że super długo spał i że może sie to powtórzy...po czym Fifi po prostu nie zasnął już :P dętka jestem :P

Dla Celinki i Madzi buziaczki urodzinowe a dla Agusi imieninowe :) :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285812 przez avika
dzien dobry nadrobilam od wczoraj wieczora i dzis rano ale nadrobilam i jestem z siebie dumna :silly:

z gory przepraszam ale bedzie dlugasnie a jesli kogos pominelam to tez przepraszam ;)

Agusia Jerzyk przystojniak Mam nadzieje, ze akcja ‘zapominania sie’ juz sie nie powtorzyla. Trzymam kciuki za meza, oby jak najmiej bolalo.

Jusia gratulacje, fajny ten lezaczek :)

Happymamma Jasio wie, ze z mama i przy mamie najlepiej :lol:

Renatko, super, ze Celinka tak ladnie sypia. Moj brzdac to tak roznie 1-2 sie budzi ale daje smoka i zazwyczaj po jakichs10min zasypia. Kolaz swietny, Celinka ma sliczne oczka

Biedronka sliczna corcia

Domii mam nadzieje, ze z Blazekiem juz lepiej

Jkardasz witaj, ladna mama i przystojny synus. JA tez poprosze jakas fotke z arcydzielem meza. Ja niestety na fejcie nie sprawdze bo nie mam. Moge tylko tutaj. Juz doczytalam i sprawdzilam linka- gratulacje dla meza, przesliczne to malowidla

Zuza szalwia na zatrzymanie laktacji, mieta nie.

Madzia kiecka i cala reszta super tylko glowa na spacer wyszla :silly:

Adee buziaczki dla Majki, ze dala mamie wreszcie troszke odsapnac i grzecznie pospala. Adee nadrabiam iwlasnie przeczytalam,ze Maja wypadla z hustawki - tule Ciebie i Majeczke. Fotki super, pasuje jej taki odcien rozu. :laugh:

Adee ja bym poszla mimo wszystko na to wesele… troche sie rozerwiesz, zmienisz na te pare godzin otoczenie, pobedziesz wsrod ludzi, poza tym masz okazje sie wyszykowac i wrzucic na siebie ta superancka czerwona sukienke, w ktorej naprawde swietnie wygladalas. Idz kobietko I dobrze sie baw – poza tym mowia, ze jak sie tak bardzo niechce to potem jest lepiej niz sie przypuszczalo, ze bedzie. :)

Asik super, ze udalo sprzedac sie mieszkanko. Lo Matko alez z tego Twojego Szymka akrobata. Matra sliczna kobietka.

Edytko – super, pierwsze zabki, gratulacje dla Silvi

Haniu jak Fifi? Przykro mi, ze paluszki przytrzasniete

Martucha jak Borys? Mam nadzieje, ze udalo sie zbic goraczke? O widze, teraz ,ze jednak obilo sie o lekarza. Jejciu no faktycznie bol ucha jest bolesny a co dopiero u takiego malenstwa, ktore nie wie co sie dzieje.

Angelika kuruje sie kobietko i oby Nikos nie zalapal tego paskudztwa

Jusia mojemu synkowi tez czesto pulsuje ciemiaczko ale to normalne. Nie martw sie

Haniu, trzymam kcuki aby poszlo sprawnie w szpitalu

Pippin masz super fryzurke, a Antos jaki juz duzy chlopczyk. Pippin jesli Antos przybiera dobrze wagowo to mysle, ze kaszka to nie problem bo przeciez podajesz inne jedzonko.

Kinia wrzuc fotke torebki , plizzz Jejciu czytalam fakt na ile sie dalo dokladnie ale czy umknelo mi i juz wstawilas fotke torebki :unsure: :blush:

Renatka podziel sie sniegiem bo u nas to posucha w tym roku tylko raz bylo I tylko przez jedno popoludnie i tylko 1cm

Co do imienia Renatko imie ma sie Tobie i mezowi podobac bo to wasze dziecie to Ty ok12h/24 zwracasz sie do niej po imieniu. Inni to moga sobie wsadzic gdzies opinie na temat imienia. Mi sie bardzo to imie podoba i mysle, ze Celince pozniej gdy bedzie wieksza tez sie bedzie podobac bo nie jest oklepane i brzmi ladnie. Nie przejmuj sie innymi nawet jesli to rodzina :)

Asik sprawdzilam jest oki, widocznie jakas literowka sie wcisnela z mojej strony ;)

Beti - tule u nas wczorajszy dzien byl masakryczny.

milego dnia ide bo moj spiewak operowy chyba juz glodny albo znudzil sie zabawa na macie.
12 lata 11 miesiąc temu #285832 przez adee84
hej :)
u nas nocna w miare, ja się nie wyspałam jak zwykle ale nic to, dziś mase pracy mam :)
100000 lat i wszystkiego najlepszego dla Celinki i Madzi :kiss: :kiss:
Joasiu jak menszowi będziesz od nas słodzik to Ci w piórka obrośnie :silly:
Kinia do imprezy masz jeszcze czas napewno znajdziesz coś super :)
co się dzieje Edyś :unsure:
Hania, Beti, Asik współczuję nocki :( :kiss:
Martucha jak Borys?
Avika chylę czoła, nadrobiłaś wsio :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #285838 przez a!gusia
hej
u nas tez straszna noc..i ja i Jerzus mamy katar wiec nie spalismy zbyt dobrze..choc to malo powiedziane...no i Jerzyk juz drzemie..a ja po kawie juz..
Beti dzieki za zyczenia!
Celinko i Madziu sto latek!
12 lata 11 miesiąc temu #285853 przez adee84
Agusia 1000 lat :kiss: :kiss: i współczuję nocki :(
12 lata 11 miesiąc temu #285862 przez Monka193
Hej Sierpnióweczki :*
nie było mnie 2 dni i bardzo nie wiem co się dzieje :/ przyjechała moja sis z Zielonej i cały dom ludzi i zamieszania
przelaeciałam tylko ostatnie posty po łepkach ale jak znajdę troszkę więcej czasu postaram się nadrobić
dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków maleńkich i tych większych :*
u nas to samo Domiś ma katarek i mieliśmy ciężką noc :(
Z Werka też już dobrze na szczęście nie ma nic złamanego i nie ma żadnych obrażeń wewnętrznych tylko jest potłuczona dostała zaszczyk i powinno być dobrze :)
Sto lat dla Celinki i Madzi :*
Miłego dnai wam życzę :*:*

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285888 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #285904 przez kiniaa
czesc dziewczyny, dolaczam sie do grona niewyspanych :(
u nas pobudka od 3- 6 w nocy i bawienie sie i przewracanie na brzuch ciagle, drapanie mamusi i tez kopanie po cycach :dry:
do tego moj starszy syn ma chyba zapalenie ucha :( :( :( ide z nim do lekarza pozniej

wszystkiego najlepszego dla Celinki i Madzi :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia najlepsze zyczenia imieninowe :kiss:

Avika torebke taka kupilam :)
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #285912 przez Pippin
hej
100000 latek dal Celinki i Madzi :lol: :kiss:

Renatka heheh fajna historia z babcią moja babcia świętej pamięci :( raz na swoje 80 urodziny się schlała i jak sie zegnaliśmy to nam powiedziała "przyjedzcie jutro od rana będziemy pić :lol: "heheheheh

angelika trudna sprawa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Haniu współczuję moze ząbki :)
Beti Antek dalej ma jedno brązowe drugie szare oko z tym że chyba mu zbrązowieje bo pod światło już robi się taka własni poswiata

agusia i kiniaa fajne torebki :)

Renatka mi sie podoba imie Celinka jest oryginalne :) i fajną mamę masz :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285917 przez motylek
hej :laugh:
Jaka maruda zrobiła się z mojej córeczki,przez cały dzień tylko ręce i ręce :( juz mam dośc :angry: nie ogarniam jej :dry: . Tak zachwalałyście sobie butelkie wielofunkcyjną www.lovi.pl/produkty,butelka_wielofunkcyjna.html i wczoraj postanowiłam że ja kupiie i jestem mega zadwolona, do tego kupiłam jeszcze kubek www.lovi.pl/produkty,kubek_treningowy.html i butelke z tej firmy :laugh:

100000 latek dal Celinki i Madzi :kiss: :kiss: :kiss: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285920 przez domii
Hej

Ja dzis juz lepiej sie czuje troche mnie kaszle,a wczoraj to masakra tak mnie glowa bolala od kataru ze lzy mi jak grochy lecialy :( i modlilam sie o 17 jak Lukasz wroci z pracy i sie mlodym zajmie a ja sobie spokojnie poleze.Blazejek ma juz mniejszy katarek i humorek mu dopisuje,gada smieje sie i turla

Agusia bidulki kurujcie sie i sto lat Solenizantko :kiss: ja mam tak na drugie :laugh: a torebka bardzo ladna-ja mam dwie i portmonetke z tej firmy i sa bardzo solidne, a do tego maja kolorowe podszewki :)

kinia wspolczuje chorego Davidka,super ze zakupy sie udaly i torebka fajna

Asik no moze rzeczywiscie tak po szczepieniu :( pewnie za kilka dni wroci wszystko do normy,super ze rzeczy posprzedawalas

Beti Monka wspolczuje nocki

Avika super ze nadrobilas

Hania u was tez nocka ciezka byla?a jak Maz stresuje sie operacja?

Pippin sliczna ty drobniutka kobitko,super zdjecie z Antosiem-ja tez mam malo zdjec z synkiem-bo jestem nie fotogeniczna i nie lubie sie na zdjeciach :angry:
Martucha jak Borysek?
Happymamma a ty Jasia dawno nam nie pokazywalas :angry:

Adee biedna jestes z tym niespaniem :kiss:

A gdzie NIKA MADZIA KASIEK KAMILA MARTA SYLWIK SONIAQ MOTYLEK :unsure:

Angelika

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #285929 przez Hania
beti, witaj w klubie niewyspanych mam :kiss:
avika, ale nasmarowałaś posta.. ;) :)
adee, co pichcisz???
agusia, wszystkiego Naj! współczuję nocki :kiss:
Asik, Fifi też szczypie najbardziej gdy jest na mnie zły..
kiniaa, Ty też niewyspana.. :kiss: :kiss: :kiss:
pippin,jak zabki to my ich nie chcemy :silly:
motylku, ja też mam tą butelkę i kubek rewelacja:)
domii, bidulinko :kiss: kuruj się! i super, że z Błażejkiem jest już lepiej:)
a M stresuje się ale kto by się nie stresował..? dzięki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Fifi marudzi :dry: mam nadzieję, że babcia go nie zaraziła..
12 lata 11 miesiąc temu #285931 przez martucha
hej laski...nie mam siły Borys płakał pół nocy, był tak zmęczony że zasypiał na 30sekund i budził się znów i płakał,w końcu po 3 mój m wziął go ode mnie i wsadził do huśtawki ...no i mały zasnął...i spał w tej huśtawce do 7 dopóki sie nie obudziłam,później go wziełam do siebie i spaliśmy do 9...wmusiłam mu kaszkę bo nie chce jeść i o 11 połozyłam się z nim spać ja wstałąm 15minut temu a on śpi dalej :cheer: chyba odsypia te nieprzespane noce...
oprócz zapalenia ucha ma jeszcze katar i kaszel :( biedny nie wie co się dzieje :( zeby tego było mało ja juz tez jestem chora,wczoraj byłam tak słaba że ledwo mogłam go utrzymać,było mi tak zimno że zasnełam w poranniku pod kołdrą...a dziś głowa mi peka,nos zapchany i brak weny na cokolwiek tak więc nie obraźcie sie ale Was nie nadrobie.... :(
12 lata 11 miesiąc temu #285932 przez kiniaa
Domi to dobrze ze dzis juz lepiej sie czujesz

Motylek moja tez ma czasem takie dni ze trzeba nosic :dry:

wlasnie Bella przeturlala sie przez pol pokoju :cheer: :lol:

Martucha :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #285960 przez adee84
Hania nic nie pichce, nei mam nastroju, zupę mam z wczoraj M ma przygotowane kotlety niech sobie usmaży.
Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monka, dobrze, że z psinką lepiej :)
Kinia extra torba :) i współczuję chorego synka :( :kiss:
Motylek Majka też menda :dry:
Domi kuruj się ale dobrze, że Błażejek lepiej :)
Martucha biedna :( :( :( :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka