BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #285975 przez Hania
martucha, współczuję kochana :kiss: buziaki dla biednego Boryska :kiss: :kiss: :kiss:
adee, :kiss: :kiss: :kiss:
kiniaa, mocna dziewczynka:)
A ja Fifi wie już gdzie jest lampa :lol: a teraz uczymy gdzie jest okno i telewizor :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286010 przez avika
Haniu, Adee - I did my best z tym nadrabianiem. Tak to jest jak sie nie da kilka razy w ciagu dnia do was zajrzec to potem nie jest sie na bierzaco i trzeba nadrabiac coby byc w temacie ;)

Kiniaa fajna torebka, tez bym sobie jakas kupila ale maz mi nie pozwoli bo w tym miesiacu juz wykorzystalam chyba wszystkie mozliwe warianty zakupowe :blush:

Martucha, Borysku kurujcie sie :kiss:

Monka dobrze,ze na tylko poobijana jest i obylo sie bez powazniejszych obrazen

Motylek co do maruderow to ja i mojego szkraba dzis zapisuje bo jest u nas ciag dalszy z dnia wczorajszego i zasypia tylko na rekach jak z nim chodze po domu, wlasnie na chwile udalo mi sie go ululac, wiec i ja chwilke odsapne i wreszcie napije sie herbaty, ktora stoi juz od poludnia w kuchni. :dry:

Haniu fajnie, Fifi szybko sie uczy :)
12 lata 11 miesiąc temu #286012 przez soniasg
Helołłłłłłłłłłł

ja dopiero teraz dostałam się do komputera :) zaraz uciekamy do Babci na dół na kolację troche posiedzimy bo wkońcu to jej święto :)

100 lat dla Celinki i Madzi !!!!! no i oczywiście dla Agusi :)

Asik Haniu Beti Agusia współczuje nieprzespanej nocki

Beti ja właśnie dlatego nie lubię mówić, że Majka przesypia noce bo później zapeszam

Avika wow post pełną parą :D

Monka zdrówka dla Synka :* no i cieszę się, że z psinką już lepiej. a koszty kto pokryje tego leczenia ?

Kinia zajebiasta torebka!!!! no a Bella zdolna dziewczyna :)

Motylek to nasze dzieci mogą sobie przybić piątala,też taka maruda, że czasem z siebie wychodzę. no ale ją Kocham i nie mogę się długo złościć :)

Domi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: kuruj się !

Martucha kurcze tak mi Was szkoda :kiss: a biedny Borysek tak się namęczy

Haniu mądry Fifi :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286017 przez a!gusia
kurcze piszecie ze sie Wam dzieci turlaja...a moj syn nadal sie nie obraca :(
dobra nie zaczynam znowu. w ogole czuje sie dodoopnie wiec niestety sie nie udzielam :(

katem oka ogladam 'Julke' i kurier mial wypadek..na Bialopradnickiej...kolo mnie! :)
12 lata 11 miesiąc temu #286023 przez martucha
Buziaki dla Celinki Madzi i Agusi :kiss: :kiss: :kiss:

no i dla Was dziewczyny że sie tak o nas martwicie,to jest bardzo miłe :kiss:

Zdrówka życze dla wszystkich mamuś i dzieciaczków bo okres jest taki dupowaty że nie trudno o choróbsko

Nie jestem w stanie Was nadrobić bo głowa mi pęka, oczy mi szczypia i widzę jak przez mgłę a już nie wspomne o tym że wszystko mnie boli ehhh tak myslę że nie podebrac Boryskowi troche tego antybiotyku :silly: w poniedziałek na kontrole,mam nadzieję że będzie wszystko ok...

aaaa miałąm pisać u nas Pepti tez jest za 7zł ale za to nutramigen za 30zł zrobili wiec dobrze że na nim nie jesteśmy

No i dla dziewczyn których dzieci mają problemy skórne,nam liszaje długo nic nie pomagało az wkońcu dostałam próbki magicznego balsamu i płynu do kąpieli z firmy Cetaphil-nowa seria dla dzieci ze skórą atopową-jest świetny!!!Borys ma głaciutka skórkę :lol: z tym ze jak patrzyłam w internecie to jest dośc drogi kosmetyk...

Asik dobrze wyczytałam że sprzedałaś mieszkanie :unsure: super :ohmy:

Domii jak Błażejek :unsure: chyba pisałaś że już lepiej...

Kiniaa ODDAWAJ TOREBKE :ohmy: nie mozna przeklinać więc soie wyobraź co chciałam napisać haha gdzie kupiłaś :unsure: :unsure: River czy asos :unsure:

jkardasz ja juz całej rodzinie pokazałam jakie Twój m robi cuda :lol: no i zakochałam się w kubusiu puchatku :lol: piękne to wszystko :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286026 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #286033 przez kiniaa
dzieki dziewczyny,
Martucha hehe River :lol: skad wiedzialas :P

wrocilismy od lekarza i oczywiscie antybiotyk Davidkowi przepisal, ma zapalenie ucha.
Jemu to tak od malego wraca to zapalenie ucha, srednio raz w roku :dry:

Avika ja tez juz wyczerpalam limit :blush: do nastepnej wyplaty zero zakupow :dry:

Asik ciesze sie ze u Was lepiej z kaska :laugh:

Haniu jak nauczylas Fifiego? Zdolny chlopak rosnie :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #286036 przez a!gusia
yubiinot yu ii oivrttry uvuvuv;'[k'', to Jerzus :) biedny nie w sosie przez ten katar..nie dziwie sie bo ja juz mam dosc a co dopiero dziecko :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286039 przez Hania
kiniaa, to proste:)
kiniaa, Davidkowi zdrówka życzymy :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #286041 przez Monka193
Witam ponownie :):)

w końcu odpoczynek :) zabrali mi na troszkę Domisia i pozwolili poleżeć :) a wcześniej non stop sprzątanie Domiś a mędzy czasie upiekłam placucha :) więc postaram się was troszkę nadrobić :):):) :lol: :lol:

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 11 miesiąc temu #286058 przez maga4
Widze, ze nie tylko Kuba ostatnio zle sypia. U nas tez pobudka kilka razy w nocy, a raczej marudzenie przez sen.

Agusia, Kubcio tez sie nie przekreca na brzuszek. Kreci sie na boki ale na brzuch mu sie nie chce. W zeszlym tygodniu bylismy na kontroli u ortopedy i powiedzial ze nie ma sie czym przejmowac, bo chlopcy wiele rzeczy robia pozniej.

My mamy fotelik 0-18kg i Kuba jezdzi w nim od ponad miesiaca. Jestesmy na razie zadowoleni. Znajomi tez taki maja i ich 3 letni syn nadal sie w nim miesci.
www.babyexpress.pl/britax-first-class-plus,2,58,59,1168.html
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286070 przez Edyta
a ja dzis wybylam do fryzjera i dziecko mnie nie poznalo a tak pozatym to zachcialo mi sie blondu to mam co chcialam :( ide was nadrobic bo widze ze dzis spokojnie tu dzis wogole to Dzien dobry wieczor :) taki mial byc blond i fryzura
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286076 przez Zuza
Hello witam sie tylko M mnie .....

buziaki

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286077 przez a!gusia
Edytka zdjecie obowiazkowo!
Maga ja mysle ze moj synus jest taki 'wolny' bo my jestesmy raczej spokojnymi ludzmi :) moj m jest bardzo cichy i jakos tak temperament to synus ma po nim..ja juz sie nie martwie bo Jerzyk jest szczesliwy wiec i ja jestem,nie chce nic przyspieszac,zreszta nie dam rady :)
a co do fotelika to my taki kupimy :
allegro.pl/fotelik-samochodowy-tobi-maxi...ego-i2049222412.html
plusem tego ktory mamy teraz jest to ze moge go wczepic do wozka a pozniej trzeba bedzie dziecie przenosic..teraz jak sie mu zasnie w samochodzie to go biore np na zakupy i spi dalej...

Edytka fajowe!
znajac zycie nie wyszlo tak jak chcialas?moje wlosy tez mialy zupelnie inaczej wygladac a teraz mam fryz jak stara baba!
Zuza what's up?????
12 lata 11 miesiąc temu #286084 przez Zuza
Agusia M nie pił już 9 dni i dzisiaj piwkuje... i jak zwylke musimy sie kłócić ale staram sie nie myśleć dziekuje kochanie :)

Przepraszam ze nie odpisze wam wszystkim, ale wszystko przeczytałam

Duzo zdrówka wam zycze.

Edytka dawaj zjecie :):):):):):):):)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby