- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286010 przez avika
Haniu, Adee - I did my best z tym nadrabianiem. Tak to jest jak sie nie da kilka razy w ciagu dnia do was zajrzec to potem nie jest sie na bierzaco i trzeba nadrabiac coby byc w temacie
Kiniaa fajna torebka, tez bym sobie jakas kupila ale maz mi nie pozwoli bo w tym miesiacu juz wykorzystalam chyba wszystkie mozliwe warianty zakupowe
Martucha, Borysku kurujcie sie
Monka dobrze,ze na tylko poobijana jest i obylo sie bez powazniejszych obrazen
Motylek co do maruderow to ja i mojego szkraba dzis zapisuje bo jest u nas ciag dalszy z dnia wczorajszego i zasypia tylko na rekach jak z nim chodze po domu, wlasnie na chwile udalo mi sie go ululac, wiec i ja chwilke odsapne i wreszcie napije sie herbaty, ktora stoi juz od poludnia w kuchni.
Haniu fajnie, Fifi szybko sie uczy
Kiniaa fajna torebka, tez bym sobie jakas kupila ale maz mi nie pozwoli bo w tym miesiacu juz wykorzystalam chyba wszystkie mozliwe warianty zakupowe
Martucha, Borysku kurujcie sie
Monka dobrze,ze na tylko poobijana jest i obylo sie bez powazniejszych obrazen
Motylek co do maruderow to ja i mojego szkraba dzis zapisuje bo jest u nas ciag dalszy z dnia wczorajszego i zasypia tylko na rekach jak z nim chodze po domu, wlasnie na chwile udalo mi sie go ululac, wiec i ja chwilke odsapne i wreszcie napije sie herbaty, ktora stoi juz od poludnia w kuchni.
Haniu fajnie, Fifi szybko sie uczy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286012 przez soniasg
Helołłłłłłłłłłł
ja dopiero teraz dostałam się do komputera zaraz uciekamy do Babci na dół na kolację troche posiedzimy bo wkońcu to jej święto
100 lat dla Celinki i Madzi !!!!! no i oczywiście dla Agusi
Asik Haniu Beti Agusia współczuje nieprzespanej nocki
Beti ja właśnie dlatego nie lubię mówić, że Majka przesypia noce bo później zapeszam
Avika wow post pełną parą
Monka zdrówka dla Synka :* no i cieszę się, że z psinką już lepiej. a koszty kto pokryje tego leczenia ?
Kinia zajebiasta torebka!!!! no a Bella zdolna dziewczyna
Motylek to nasze dzieci mogą sobie przybić piątala,też taka maruda, że czasem z siebie wychodzę. no ale ją Kocham i nie mogę się długo złościć
Domi kuruj się !
Martucha kurcze tak mi Was szkoda a biedny Borysek tak się namęczy
Haniu mądry Fifi
ja dopiero teraz dostałam się do komputera zaraz uciekamy do Babci na dół na kolację troche posiedzimy bo wkońcu to jej święto
100 lat dla Celinki i Madzi !!!!! no i oczywiście dla Agusi
Asik Haniu Beti Agusia współczuje nieprzespanej nocki
Beti ja właśnie dlatego nie lubię mówić, że Majka przesypia noce bo później zapeszam
Avika wow post pełną parą
Monka zdrówka dla Synka :* no i cieszę się, że z psinką już lepiej. a koszty kto pokryje tego leczenia ?
Kinia zajebiasta torebka!!!! no a Bella zdolna dziewczyna
Motylek to nasze dzieci mogą sobie przybić piątala,też taka maruda, że czasem z siebie wychodzę. no ale ją Kocham i nie mogę się długo złościć
Domi kuruj się !
Martucha kurcze tak mi Was szkoda a biedny Borysek tak się namęczy
Haniu mądry Fifi
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286017 przez a!gusia
kurcze piszecie ze sie Wam dzieci turlaja...a moj syn nadal sie nie obraca
dobra nie zaczynam znowu. w ogole czuje sie dodoopnie wiec niestety sie nie udzielam
katem oka ogladam 'Julke' i kurier mial wypadek..na Bialopradnickiej...kolo mnie!
dobra nie zaczynam znowu. w ogole czuje sie dodoopnie wiec niestety sie nie udzielam
katem oka ogladam 'Julke' i kurier mial wypadek..na Bialopradnickiej...kolo mnie!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #286023 przez martucha
Buziaki dla Celinki Madzi i Agusi
no i dla Was dziewczyny że sie tak o nas martwicie,to jest bardzo miłe
Zdrówka życze dla wszystkich mamuś i dzieciaczków bo okres jest taki dupowaty że nie trudno o choróbsko
Nie jestem w stanie Was nadrobić bo głowa mi pęka, oczy mi szczypia i widzę jak przez mgłę a już nie wspomne o tym że wszystko mnie boli ehhh tak myslę że nie podebrac Boryskowi troche tego antybiotyku w poniedziałek na kontrole,mam nadzieję że będzie wszystko ok...
aaaa miałąm pisać u nas Pepti tez jest za 7zł ale za to nutramigen za 30zł zrobili wiec dobrze że na nim nie jesteśmy
No i dla dziewczyn których dzieci mają problemy skórne,nam liszaje długo nic nie pomagało az wkońcu dostałam próbki magicznego balsamu i płynu do kąpieli z firmy Cetaphil-nowa seria dla dzieci ze skórą atopową-jest świetny!!!Borys ma głaciutka skórkę z tym ze jak patrzyłam w internecie to jest dośc drogi kosmetyk...
Asik dobrze wyczytałam że sprzedałaś mieszkanie super
Domii jak Błażejek chyba pisałaś że już lepiej...
Kiniaa ODDAWAJ TOREBKE nie mozna przeklinać więc soie wyobraź co chciałam napisać haha gdzie kupiłaś River czy asos
jkardasz ja juz całej rodzinie pokazałam jakie Twój m robi cuda no i zakochałam się w kubusiu puchatku piękne to wszystko
no i dla Was dziewczyny że sie tak o nas martwicie,to jest bardzo miłe
Zdrówka życze dla wszystkich mamuś i dzieciaczków bo okres jest taki dupowaty że nie trudno o choróbsko
Nie jestem w stanie Was nadrobić bo głowa mi pęka, oczy mi szczypia i widzę jak przez mgłę a już nie wspomne o tym że wszystko mnie boli ehhh tak myslę że nie podebrac Boryskowi troche tego antybiotyku w poniedziałek na kontrole,mam nadzieję że będzie wszystko ok...
aaaa miałąm pisać u nas Pepti tez jest za 7zł ale za to nutramigen za 30zł zrobili wiec dobrze że na nim nie jesteśmy
No i dla dziewczyn których dzieci mają problemy skórne,nam liszaje długo nic nie pomagało az wkońcu dostałam próbki magicznego balsamu i płynu do kąpieli z firmy Cetaphil-nowa seria dla dzieci ze skórą atopową-jest świetny!!!Borys ma głaciutka skórkę z tym ze jak patrzyłam w internecie to jest dośc drogi kosmetyk...
Asik dobrze wyczytałam że sprzedałaś mieszkanie super
Domii jak Błażejek chyba pisałaś że już lepiej...
Kiniaa ODDAWAJ TOREBKE nie mozna przeklinać więc soie wyobraź co chciałam napisać haha gdzie kupiłaś River czy asos
jkardasz ja juz całej rodzinie pokazałam jakie Twój m robi cuda no i zakochałam się w kubusiu puchatku piękne to wszystko
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286033 przez kiniaa
dzieki dziewczyny,
Martucha hehe River skad wiedzialas
wrocilismy od lekarza i oczywiscie antybiotyk Davidkowi przepisal, ma zapalenie ucha.
Jemu to tak od malego wraca to zapalenie ucha, srednio raz w roku
Avika ja tez juz wyczerpalam limit do nastepnej wyplaty zero zakupow
Asik ciesze sie ze u Was lepiej z kaska
Haniu jak nauczylas Fifiego? Zdolny chlopak rosnie
Martucha hehe River skad wiedzialas
wrocilismy od lekarza i oczywiscie antybiotyk Davidkowi przepisal, ma zapalenie ucha.
Jemu to tak od malego wraca to zapalenie ucha, srednio raz w roku
Avika ja tez juz wyczerpalam limit do nastepnej wyplaty zero zakupow
Asik ciesze sie ze u Was lepiej z kaska
Haniu jak nauczylas Fifiego? Zdolny chlopak rosnie
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #286058 przez maga4
Widze, ze nie tylko Kuba ostatnio zle sypia. U nas tez pobudka kilka razy w nocy, a raczej marudzenie przez sen.
Agusia, Kubcio tez sie nie przekreca na brzuszek. Kreci sie na boki ale na brzuch mu sie nie chce. W zeszlym tygodniu bylismy na kontroli u ortopedy i powiedzial ze nie ma sie czym przejmowac, bo chlopcy wiele rzeczy robia pozniej.
My mamy fotelik 0-18kg i Kuba jezdzi w nim od ponad miesiaca. Jestesmy na razie zadowoleni. Znajomi tez taki maja i ich 3 letni syn nadal sie w nim miesci.
www.babyexpress.pl/britax-first-class-plus,2,58,59,1168.html
Agusia, Kubcio tez sie nie przekreca na brzuszek. Kreci sie na boki ale na brzuch mu sie nie chce. W zeszlym tygodniu bylismy na kontroli u ortopedy i powiedzial ze nie ma sie czym przejmowac, bo chlopcy wiele rzeczy robia pozniej.
My mamy fotelik 0-18kg i Kuba jezdzi w nim od ponad miesiaca. Jestesmy na razie zadowoleni. Znajomi tez taki maja i ich 3 letni syn nadal sie w nim miesci.
www.babyexpress.pl/britax-first-class-plus,2,58,59,1168.html
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286077 przez a!gusia
Edytka zdjecie obowiazkowo!
Maga ja mysle ze moj synus jest taki 'wolny' bo my jestesmy raczej spokojnymi ludzmi moj m jest bardzo cichy i jakos tak temperament to synus ma po nim..ja juz sie nie martwie bo Jerzyk jest szczesliwy wiec i ja jestem,nie chce nic przyspieszac,zreszta nie dam rady
a co do fotelika to my taki kupimy :
allegro.pl/fotelik-samochodowy-tobi-maxi...ego-i2049222412.html
plusem tego ktory mamy teraz jest to ze moge go wczepic do wozka a pozniej trzeba bedzie dziecie przenosic..teraz jak sie mu zasnie w samochodzie to go biore np na zakupy i spi dalej...
Edytka fajowe!
znajac zycie nie wyszlo tak jak chcialas?moje wlosy tez mialy zupelnie inaczej wygladac a teraz mam fryz jak stara baba!
Zuza what's up?????
Maga ja mysle ze moj synus jest taki 'wolny' bo my jestesmy raczej spokojnymi ludzmi moj m jest bardzo cichy i jakos tak temperament to synus ma po nim..ja juz sie nie martwie bo Jerzyk jest szczesliwy wiec i ja jestem,nie chce nic przyspieszac,zreszta nie dam rady
a co do fotelika to my taki kupimy :
allegro.pl/fotelik-samochodowy-tobi-maxi...ego-i2049222412.html
plusem tego ktory mamy teraz jest to ze moge go wczepic do wozka a pozniej trzeba bedzie dziecie przenosic..teraz jak sie mu zasnie w samochodzie to go biore np na zakupy i spi dalej...
Edytka fajowe!
znajac zycie nie wyszlo tak jak chcialas?moje wlosy tez mialy zupelnie inaczej wygladac a teraz mam fryz jak stara baba!
Zuza what's up?????
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286084 przez Zuza
Agusia M nie pił już 9 dni i dzisiaj piwkuje... i jak zwylke musimy sie kłócić ale staram sie nie myśleć dziekuje kochanie
Przepraszam ze nie odpisze wam wszystkim, ale wszystko przeczytałam
Duzo zdrówka wam zycze.
Edytka dawaj zjecie
Przepraszam ze nie odpisze wam wszystkim, ale wszystko przeczytałam
Duzo zdrówka wam zycze.
Edytka dawaj zjecie
Moderatorzy: ilona