- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286405 przez Edyta
marta sz to super 1kg ja bym tak chciala chudnac niestety bylam na imieninach i musialam sie skusic na ciasto i jakos nie mam takiego zaparcia jak ty raz zjadlam kalafiora jak polecalas to pol dnia bolal mnie brzuch postanowilam ze sama sobie wymysle diete poprostu i nie dam juz sie skusic na slodkie no i czas zaczac sie ruszac umnie to podstawa mysle bo ja duzo nie jem tylko wydaje mi sie ze malo ruchu mam teraz i dla tego tak i Gratuluje ze tobie sie udaje Hania wspolczuje ja Jezyk niemowlad nie czytalam calego bo mam na kompie i za kazdym razem musze przewertowac wszystkie strony by dojsc do tej co czytam bez sensu nie wiem jak je przelaczac i czytalam tylko do karmienia ale moje dziecie to i tak aniolek ta pogoda mnie wykancza zrobilam prasowanie obiad i ide znow lezec film zapodam milej niedzieli do pozniej
Temat został zablokowany.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286406 przez kiniaa
Haniu jezyk niemowlat to super ksiazka ale niestety nie wszystko dziala dlatego ze kazde dziecko jest rozne. Oczywiscie probuj moze na Fifika cos podziala z ksiazki .Mysle ze nawet najlepszy rodzic popelnia bledy, w koncu nikt nie jest idealny.A tak w ogole to czemu Fifik nie spi po nocach? bo nie moge doczytac....
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286431 przez a!gusia
Kiniaa ale masz Slicznotke w domu!!!!!!
u nas juz po gosciach..byli moi rodzice :)wymeczyli Jerzusia i spal az 40 min a ja z nim
Haaniu ja nie doczytalam Jezyka Niemowlat ale wiesz ile ja bledow popelnilam?!chocby to ze w dzien Jerzyk nie zasnie bez husiania...wieczorem sam tez nie zasypia tylko na cycusiu...
Jerzyk wlasnie zasnal w bujaczku!po 40 min drzemce!!!! nie ma temperatury wiec nie wiem...mam sie martwic
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u nas juz po gosciach..byli moi rodzice :)wymeczyli Jerzusia i spal az 40 min a ja z nim
Haaniu ja nie doczytalam Jezyka Niemowlat ale wiesz ile ja bledow popelnilam?!chocby to ze w dzien Jerzyk nie zasnie bez husiania...wieczorem sam tez nie zasypia tylko na cycusiu...
Jerzyk wlasnie zasnal w bujaczku!po 40 min drzemce!!!! nie ma temperatury wiec nie wiem...mam sie martwic
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286443 przez domii
Witam
Pammieta mnie jeszcze ktos
Agusia Kinia Hania ja tez dolaczam sie do waszego grona nie wyspanych Blazejek wieczorem plakusial i tylko cyc i cyc pozniej pospal do 1 a potem budzil sie co 2 i 1,5 h o 6 zaczal gadac i takie spanie nie spanie dzisiaj tez plakusia i marudzi
JULITKO STO LAT
dorota co tam u was?
Asik super ze Szymek raczkuje do tylu
Martucha jak dzis Borysek?u nas juz lepiej ze zdrowiem,bo z zachowaniem gorzej
Happymamma jak Maz?
Adeefajny prezent i super fryzurka u Maji
Kinia sliczna ta twoja Bella i jak ladnie ciagnie za mate
Hania dasz rade jak M pojdzie do szpitala
Pammieta mnie jeszcze ktos
Agusia Kinia Hania ja tez dolaczam sie do waszego grona nie wyspanych Blazejek wieczorem plakusial i tylko cyc i cyc pozniej pospal do 1 a potem budzil sie co 2 i 1,5 h o 6 zaczal gadac i takie spanie nie spanie dzisiaj tez plakusia i marudzi
JULITKO STO LAT
dorota co tam u was?
Asik super ze Szymek raczkuje do tylu
Martucha jak dzis Borysek?u nas juz lepiej ze zdrowiem,bo z zachowaniem gorzej
Happymamma jak Maz?
Adeefajny prezent i super fryzurka u Maji
Kinia sliczna ta twoja Bella i jak ladnie ciagnie za mate
Hania dasz rade jak M pojdzie do szpitala
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286468 przez domii
Beti dobre To cos dla martuchy ona zbiera kase na piersi
Agusia my ostatnio bylismy u znajomych i oprocz tego zeta laska karmila corke piersia to nic poza tym przy niej nie robila,tatus przebieral,usypial wstawal bawil sie nawet mnie i mojego Lukasza prosila zebysmy ja wzieli a ona nic wiec twoja bratowa to nie jedyny przypadek
Agusia my ostatnio bylismy u znajomych i oprocz tego zeta laska karmila corke piersia to nic poza tym przy niej nie robila,tatus przebieral,usypial wstawal bawil sie nawet mnie i mojego Lukasza prosila zebysmy ja wzieli a ona nic wiec twoja bratowa to nie jedyny przypadek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286474 przez kiniaa
Adee gdzie Ty? obiecalas mi kiedys przepis na latwe ciasto z orzechami to jak masz jakis to jutro bede probowac cos upiec bo mam zachciewajke
Beti hihi to ja juz wole nic nie robic z moim biustem
Agusia pisalas kiedys ze bratowa chyba bardzo mloda jest. To pewnie dlatego, trudno ...
Beti hihi to ja juz wole nic nie robic z moim biustem
Agusia pisalas kiedys ze bratowa chyba bardzo mloda jest. To pewnie dlatego, trudno ...
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286475 przez a!gusia
obudzil sie moj Borocek...
no...Domii ale ona nawet karmic nie chce..rozumiem ze tata pomaga przy dziecku ale bez przesady te 10 min co 3 godziny to nie jest tak wiele!no ale w nocy przynjmniej nie musi wstawac...dzis rano podobno powiedziala do mojego brata ze ma wstac do dziecka bo tyle samo spal co ona wiec moze sie dzieckiem zajac!
no...Domii ale ona nawet karmic nie chce..rozumiem ze tata pomaga przy dziecku ale bez przesady te 10 min co 3 godziny to nie jest tak wiele!no ale w nocy przynjmniej nie musi wstawac...dzis rano podobno powiedziala do mojego brata ze ma wstac do dziecka bo tyle samo spal co ona wiec moze sie dzieckiem zajac!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
Moderatorzy: ilona